Η ΚΑΕ Άρης δεν αποδέχθηκε πέρσι την πρόταση του ΟΠΑΠ για διαφήμιση στη φανέλα, η οποία ήταν και αρκετά… πλούσια, θα συζητήσει τώρα για το μίνιμουμ; Είπαμε ότι είναι νέοι στη διοίκηση αθλητικών εταιρειών, αλλά μη δίνουμε βάση σε… φήμες;

Απάντηση στο προ ημερών άρθρο του Δασκάλου

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Εσύ Γκάλη διαρκείας θα πάρεις φέτος ή θα προτρέψεις πάλι τον κόσμο να απέχει;

Night Audit

Θα μπει με τη δημοσιογραφική του ταυτότητα ρε , αμάν κι εσύ 😛

NAOS 80-0

Η δουλειά της διοίκησης είναι να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έσοδα στην ομάδα μας βάσει της δυναμικής της, του brand name της, των συνθηκών της οικονομίας και κάποιων άλλων παραγόντων. Αυτή είναι η δική της δουλειά. Η δική μου δουλειά ως φιλάθλου είναι να αγοράζω, διαρκείας, να πηγαίνω στο γήπεδο, να μην δημιουργώ προβλήματα με τη συμπεριφορά μου κ.λπ. Όχι και να μην μιλάμε, να μην κάνουμε κριτική.- Είχε άδικο δηλ. ο Δασκάλου γι αυτό που έγραψε ? Άσχετα από τα κίνητρα του που δεν τα ξέρω και δεν μ ενδιαφέρουν. Εγώ δεν απαιτώ από καμμία διοίκηση και κανέναν πρόεδρο να πουλήσει το σπίτι του ή να ρημάξει την επιχείρησή του για να βγάζω εγώ γούστα. Απαιτώ όμως να είναι ικανοί να δημιουργήσουν όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς παραγωγής εισοδημάτων για το σύλλογο. Εύχομαι να κάνουν τη δουλειά τους. Μέχρι στιγμής τα πάνε πολύ καλά και μπράβο τους. Το πολύ καλά με το άριστα απέχει όμως πολύ. Πάντως και τα θυμιατά που λιβανίζουν είναι επίσης αποκρουστικά με τους κακόβουλους κριτές των πάντων. Το κορυφαίο παράπονο που έχω πάντως απ τη διοίκηση αυτή είναι ότι ΟΥΔΕΙΣ ασχολήθηκε με την αλητεία του Εσακε και του Σκουντή στο βίντεο (https://www.esake.gr/el/39749108, 5ο λεπτό) για την ιστορία της Α1, όπου χωρίς ντροπή αλλοιώνουν την ένδοξη ιστορία της ομάδας μας και αποσιωπούν έναν Ευρωπαϊκό τίτλο το Champion Cup του 2003. Προσέξτε είναι βίντεο του Εσακε τα έξοδα του οποίου, δηλ. και του βίντεο πληρώνει και ο Άρης. Απέστειλα σχετικό mail στην ΚΑΕ αλλά τίποτε…Θαρρείς κι έχουν κερδίσει καμμιά δεκαριά τρόπαια αυτοί…Βέβαια κι εδώ στο site αυτό του οποίου τα μέλη σέβομαι, όταν το ανέβασα, αν θυμάμαι καλά τρείς άνθρωποι κάτι έγραψαν και σχολίασαν, μάλλον δεν ένοιαξε πολλούς συναρειανούς…τι να πω …σκεφτείτε ότι το βίντεο δημιουργήθηκε για το μουσείο της ΧΑΝΘ. Αν έχει την καλοσύνη ο κ. Γκάλης (ο θνητός, όχι ο Θεός) ας το πει κι αυτό στο Μάνο… Εγώ πάντως δεν πρόκειται να τ’ αφήσω έτσι, έχω κάθε έννομο συμφέρον, αλλά και υποχρέωση απέναντι στην ιστορία της ομάδας μας πρώτα και κύρια να τη διαφυλάξω και θα προβώ σε όλες τις δέουσες νομικές ενέργειες. Απλώς θεώρησα ότι έπρεπε πρώτα να ενημερωθεί η ΚΑΕ. Τώρα εαν στη “στη μεγάλη των παραγόντων σχολή” που φοιτούν ακόμα δεν έχουν κάνει τα σχετικά μαθήματα είναι άλλο θέμα.

Night Audit

Ε το είπαμε τότε , το έστειλες κι εσύ στην ΚΑΕ , τώρα τι έπαθες και το θυμήθηκες και μάλιστα σε άσχετο άρθρο.

NAOS 80-0

Θα είχα πάθει κάτι εαν το είχα ξεχάσει. Όσο αυτό το βίντεο της αλητείας είναι αναρτημένο στην επίσημη σελίδα του Εσακε δεν πρόκειται να το ξεχάσω…κάποιοι ίσως το θεωρούν ήσσονος σημασίας … είναι προφανές ότι η παράλειψη ενεργειών σχετικά από τους επίσημους φορείς της ομάδας μας , δείχνει αν μη τι άλλο μία διοικητική αστοχία. Άσχετο άρθρο ? Μα το άρθρο πραγματεύεται πόσο καλά και άξια διοικητικά στελέχη έχουμε. Θα λέω και τα θετικά και τ’ αρνητικά.

Night Audit

Οκ δεκτόν.