Η ΚΑΕ Άρης δεν αποδέχθηκε πέρσι την πρόταση του ΟΠΑΠ για διαφήμιση στη φανέλα, η οποία ήταν και αρκετά… πλούσια, θα συζητήσει τώρα για το μίνιμουμ; Είπαμε ότι είναι νέοι στη διοίκηση αθλητικών εταιρειών, αλλά μη δίνουμε βάση σε… φήμες;

Απάντηση στο προ ημερών άρθρο του Δασκάλου

6 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Εσύ Γκάλη διαρκείας θα πάρεις φέτος ή θα προτρέψεις πάλι τον κόσμο να απέχει;

Night Audit

Θα μπει με τη δημοσιογραφική του ταυτότητα ρε , αμάν κι εσύ 😛

NAOS 80-0

Η δουλειά της διοίκησης είναι να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έσοδα στην ομάδα μας βάσει της δυναμικής της, του brand name της, των συνθηκών της οικονομίας και κάποιων άλλων παραγόντων. Αυτή είναι η δική της δουλειά. Η δική μου δουλειά ως φιλάθλου είναι να αγοράζω, διαρκείας, να πηγαίνω στο γήπεδο, να μην δημιουργώ προβλήματα με τη συμπεριφορά μου κ.λπ. Όχι και να μην μιλάμε, να μην κάνουμε κριτική.- Είχε άδικο δηλ. ο Δασκάλου γι αυτό που έγραψε ? Άσχετα από τα κίνητρα του που δεν τα ξέρω και δεν μ ενδιαφέρουν. Εγώ δεν απαιτώ από καμμία διοίκηση και κανέναν πρόεδρο να… Περισσότερα »

Night Audit

Ε το είπαμε τότε , το έστειλες κι εσύ στην ΚΑΕ , τώρα τι έπαθες και το θυμήθηκες και μάλιστα σε άσχετο άρθρο.

NAOS 80-0

Θα είχα πάθει κάτι εαν το είχα ξεχάσει. Όσο αυτό το βίντεο της αλητείας είναι αναρτημένο στην επίσημη σελίδα του Εσακε δεν πρόκειται να το ξεχάσω…κάποιοι ίσως το θεωρούν ήσσονος σημασίας … είναι προφανές ότι η παράλειψη ενεργειών σχετικά από τους επίσημους φορείς της ομάδας μας , δείχνει αν μη τι άλλο μία διοικητική αστοχία. Άσχετο άρθρο ? Μα το άρθρο πραγματεύεται πόσο καλά και άξια διοικητικά στελέχη έχουμε. Θα λέω και τα θετικά και τ’ αρνητικά.

Night Audit

Οκ δεκτόν.