Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιάννης Γεωργαλής είχε κληθεί επί εποχής Γιόνας Καζλάουσκας στην Εθνική ομάδα (20/07/2009). Στη δεύτερη – τρίτη μέρα αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση, το οποίο αποδείχθηκε σοβαρότερο από την αρχική εκτίμηση. Αποτέλεσμα του τραυματισμού ήταν να χάσει τη δουλειά από τον Πανελλήνιο, στον οποίο είχε μεταγραφεί από τον Πανιώνιο.

Την προηγούμενη χρονιά ο Γεωργαλλής είχε αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες του Πανιωνίου. Τόσο από τον Πανελλήνιο, όσο και από την Εθνική, είχε περάσει απ’ όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, πριν τραυματιστεί. Ήταν, λοιπόν, προφανές ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν υπηρετούσε την “επίσημη αγαπημένη“.

Ζήτησε τη βοήθεια της Ομοσπονδίας, η οποία του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Κινήθηκε νομικά, έχοντας εκπροσώπηση από τον εξαιρετικό Νίκο Πετράτο, ο οποίος αφού πέρασε τη διαδικασία της ΕΕΟΔΑΚ, απευθύνθηκε στα πολιτικά δικαστήρια, όπου κι επίσης δικαιώθηκε.

Η ΕΟΚ, αντί να επιχειρήσει συμβιβασμό (έστω κι αργοπορημένα) πήγε στο εφετείο, όπου κι έχασε την υπόθεση. Δεν ανταποκρίθηκε κανείς στις κλήσεις του κ. Πετράτου, ο οποίος προχώρησε σε κατάσχεση του λογαριασμού στη Eurobank, δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί κι ο Γεωργαλλής από 45.000 που ήταν η αρχική απαίτηση, παίρνει 86.000 ευρώ.

Από τη στιγμή που θα εκταμιευτούν άμεσα τα χρήματα από τον λογαριασμό, αδειάζουν τα ταμεία της Ομοσπονδίας, που πλέον αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα να ανταποκριθεί στις τρέχουσες ανάγκες της.

Πηγή: Άδειασε τους λογαριασμούς της ΕΟΚeBasket.gr – Το Μπάσκετ στο Internet | eBasket.gr – Το Μπάσκετ στο Internet

Έτσι σέβονται και μετά απαιτούν και να παίζουν οι παίκτες στις Εθνικές.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Και καλά έκανε ο αθλητής

Subaris

Δηλαδη ενας σοβαρος ανθρωπος μεσα στην εοκ δεν υπαρχει πια??Δεν μπορει καποιος να τους ξηλωσει απο κει μεσα ολους ρε αδελφε? Μπραβο στον παιχτη, μπραβο κ στο τσακαλι τον πετρατο!