Pressing Αγγέλου σε Μποχωρίδη – Φλιώνη

Χθες, στο πλαίσιο αυτό, είχε συνάντηση 2.5 ωρών (!) με τον Δημήτρη Φλιώνη. Ο Άρης, όπως έγραψε το SDNA πρόσφατα, κατέθεσε πρόταση τριετούς διάρκειας στον δυναμικό γκαρντ, δείχνοντας του ότι τον υπολογίζει και σε βάθος χρόνου, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι είναι και ένα “δικό του” παιδί. Ο παίκτης θέλει να μείνει, έχει προτάσεις όμως και από άλλες ομάδες και γι’ αυτό είναι ακόμη διστακτικός.

Το “μασάζ” του Αγγέλου χθες είναι ικανό να οδηγήσει τον Φλιώνη στην υπογραφή και στην παραμονή στην ομάδα, κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, αφού και το οικονομικό – κακά τα ψέματα – παίζει το ρόλο του.

Όσον αφορά στην υπόθεση Μποχωρίδη, κάθε μέρα που περνάει τα δεδομένα δεν είναι ευοίωνα για τον Άρη, που έχει να αντιμετωπίσει προτάσεις με καλύτερες οικονομικές αποδοχές από άλλες ομάδες. Πρόσφατα ο παίκτης δεν ήταν θετικός σε κρούση του Προμηθέα Πάτρας για 3ετές συμβόλαιο, ενώ οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν, τουλάχιστον τώρα, να ανταγωνιστούν οικονομικά το ενδιαφέρον και ομάδων του εξωτερικού (φιλολογικό μέχρι στιγμής όμως).

 

Κάνει και μασάζ ο Αγγέλου λοιπόν…

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Toby B

Τα κλειδιά στην υπόθεση Μπόχω πιθανότατα είναι στο αν η ομάδα παίξει Ευρώπη και στο αν έρθει στο επόμενο δεκαήμερο πρόταση από το εξωτερικό. Με ένα καλό συνδυασμό των δύο, ο παίκτης θα παραμείνει αλλιώς πάμε για άλλα, δηλαδή: Δύο καθαρά πόιντ γκαρντ: Φλιώνης-Βεργίνης Έναν ενδιάμεσο 1-2 που μαρκάρει και τριάρια λόγω αθλητικότητας και ύψους: Νταλό Δύο δυάρια κυρίως 3& D που παίζουν και 3 σε χαμηλό σχήμα: Μπρέι και Μπελ Ένα φόργουορντ που μπορεί να παίξει ως αλλαγή στο 3 και 4: Σλαφτσάκης Συν Καλαϊτζάκης, Κουρτίδης που μπορούν να δώσουν βοήθειες στο 2 και 3 αντίστοιχα. Για να πω… Περισσότερα »

Jim Patras

Και σ΄εμένα αρέσει ο Len.Smith &μολονότι κοντός έχει αλτικές ικανότητες άρα μπορεί να καλύψει τη θέση 3 οπότε χωρούν Bray&Smith στην 5άδα.Φλιώνης,Bray &Smith &θα ήταν ωραία τα 3/5.
Toby,εκεί που διαφωνώ είναι ότι δε θεωρώ καθαρό 1 τον Βεργινή.

Toby B

Η αλήθεια είναι πως ο Δημήτρης είναι κάτι ενδιάμεσο, ούτε καθαρό scoring guard oute point guard. Απλά σαν scoring είχα στο μυαλό μου περισσότερο παίκτες τύπου Μπάρτ, Μακφάντεν κτλ. Αυτό που λές για Σμιθ ή Λάκι, νμζ πως έχει να κάνει με το τι 5αρια θα βρούμε. Λογικά δεν θα πάμε για έναν ξένο στο 5 αλλά για 2. Φαντάζομαι..

Jim Patras

Ο Βεργίνης μοιάζει με αναγκαίο κακό,σκληρό μεν αλλά έτσι το κρίνω.
Αμερικ.center,Αμερικ.p.f.,Jones/Smith,Bray,Bell&Dallo & έκλεισαν ιδανικά οι θέσεις των ξένων!

Toby B

Συμφωνώ αλλά Έλληνα πεντάρι? Μη μου πεις για Ζήση μόνο..Θέλεις κάποιον που να μπορεί να βγάλει 20λεπτο.

keoma
keoma

pressing…. μασάζ… υπονοούμενα… σε αυτό το άρθρο κυριαρχεί ο ερωτισμός…

ChrisSiak
ChrisSiak

Ο κοουτς έδειξε τον δρόμο. Μας βλέπω να εκπορνευομαστε ομαδικώς. Τι σου είναι όμως το Σδνα ε; Αν μπορούσε θα μας έβαζε κ τον Αγγέλου ντυμένο στο δέρμα με μαστίγιο

vaggelaris
vaggelaris

Καλά όλα αυτά αλλά ο χρόνος μετρά αντίστροφα για εμάς. Οι παίκτες δε βιάζονται εμείς καιγόμαστε να το τελειώσουμε…

ChrisSiak
ChrisSiak

Σε συνάρτηση με όλα μας τα μεταγραφικά. 24/6 δεν ήταν η καταληκτική ημερομηνία να απαντήσουμε εάν θα λάβουμε μέρος ή όχι στο τσουλου; Όποτε-εικαζοντας πάντα- θα ξέραμε εάν θα είχαν αρθεί τα μπαν με τη βοήθεια πάντα της φιμπα λόγω της επιστολής που στείλαμε;

Υποθέτω ότι ολο αυτό μας πάει πίσω.
Προφανώς και δεν είναι καλό για μας αλλά είμαστε δέσμιοι μιας κατάστασης. Κάτι που ξέραμε από την αρχή του σχεδιασμού της φετινής χρονιάς. Όποτε κάνουμε τουμπεκί κ χορεύουμε όπως μας πούνε.

kaptsik

Σήμερα ξεκαθάρισε η συμμετοχή της Καντού. Ίσως το ChL περιμένει ακόμη μερικές ομάδες για να προβεί σε ανακοινώσεις και αυτό προκαλεί καθυστερήσεις.