Επειδή τα δυο παιχνίδια που μας ενδιαφέρουν παίζουν τώρα και σίγουρα θα μου τα σχολιάσετε , ας κάνουμε ένα άρθρο μόνο για αυτά.

Οπότε ότι έχετε να πείτε για το Τρίκαλα-Πανιώνιος και Κόροιβος – ΓΦΛ , πείτε το εδώ

νεότερο παλιότερο καλύτερη βαθμολογία
Ειδοποίησε με
Ziozio

Θέλουμε εννοείται νίκη Τρικάλων και πιστεύω πιο πολύ νίκη κοροιβου

Jim Patras

To 1o ισχύει ξεκάθαρα..Στο 2ο θέλουμε ήττα των Ηλειων.

Jim Patras

Μας ζάλισε ο Νάτου με τον ”ιστορικό” και με ”τη νίκη που ισοδυναμεί με παραμονή”..

vaggelaris
vaggelaris

Αναμενόμενες νίκες Πανιωνίου κ κοροιβου. Μόνο νίκη αύριο για να μη μπλέξουμε περισσότερο. Το πρόγραμμα εμείς θα το κάνουμε εύκολο η δύσκολο. Δε τελείωσε τίποτα παιδιά….

Subotic7
Subotic7

Δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή τη θέση αν δεν κρατούσαμε στη θέση του προπονητή έναν ανεκδιηγητο τύπο που σε 19 αγώνες έκανε 13 ήττες. Δηλαδή τι άλλο περίμεναν για να τον αλλάξουν? Να μας υποδεχτεί στις θερμές της αγκάλες η Α2? Αντανακλαστικά πλατάνου έχουμε, αιωνοοοοοβια και αργά αργά… Έπρεπε να μας τον τσουξει ο αιώνιος με 1 πόντο για να ξυπνήσουν. Ιδίως τα ματς με Κόροιβο & Φάρο θα τα κέρδιζε κι ο Καλάφας. Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα. Ευτυχώς ο Αγγέλου, ακόμα και με ελλιπές ρόστερ θα δώσει ρεσιτάλ προπονητικής και θα πάρει τις νίκες που πρέπει. Πολύ πιθανόν να… Περισσότερα »

καπετάν Κανένας

Η πλάκα είναι που αν συμβεί το χειρότερο (χτυπάω ξύλο)θα δεις που θα βγουν αξημερωτα εκείνοι που στον μεγαλο πόνο πανω θα τσαμπούνανε και “δε θέλατε το Γιαννάκη ορίστε τώρα, εμείς που φυλακισαμε τον Κολοκοτρώνη” και τέτοια.
Δεν θα τη παλέψω σ’αυτο το σκηνικό…