Η διοίκηση βάζει τέλος στην μεταγραφολογία και μετά το δ.σ. το οποίο έγινε μετά το τέλος του αγώνα του ΑΡΗ με την Καβάλα, αποφασίστηκε το ρόστερ να παραμείνει ως έχει, με τον Νίκο Λάσκαρη να εκφράζει την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ. Η απόφαση είναι ότι η διοίκηση εμπιστεύεται πλήρως το ρόστερ και τις επιλογές του Δημήτρη Πρίφτη, οπότε δεν θα γίνει καμία αλλαγή ή προσθήκη.

Πηγή: Ψήφος εμπιστοσύνης στο ρόστερ | AllAboutARIS.com

107 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas Aris

αυτο να το πειτε την κυριακη μετα το παιχνιδι με την αεκ… να δουμε ποιος θα σταματησει τον μαυροκεφαλιδη

Τί ρωτάς βρε Κώστα…Μα ο Τσούπκοβιτς φυσικά! Δεν κατάλαβες ότι όλα τελικά ήταν βάσει σχεδίου; Ο Σλάβεν έπαιζε κατ’όπιν εντολής έτσι χάλια τόσο καιρό: Να τρελάνει (εκτός από μας) κ όλους τους βασικούς αντιπάλους μας-όπως η αεκ. Να τους αποδιοργανώσει τα συστήματα,να μη ξέρουν τί να κάνουν με μας. Ξεκάρφωμα δηλαδή.Σου λέει τώρα ο Σάκοτα,με τον τσουπ-τσουπ βασικό ξεκινήσανε αυτοί το Σάββατο,όλα τα συστήματα πάνω του!Ήδη μελετάει βίντεο(πρέπει να’ναι κανα δυό όλα κ όλα) του δικού μας… “πλάβι” ο Μαυροκεφαλίδης που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να τον μαρκάρει σε “ειδική αποστολή” μόνος του(=ο Μαυροειδής έπαθε ψυχολογικά κ αρνείται να παίξει την άλλη εβδομάδα,φοβάται το παιδί…)

Kostas Aris

νομιζω ειναι η παραδοχη οτι εχουμε σχεδον βεβαιη την 4η θεση και αν μας κατσει καμια τριτη που λιγο χλωμο οκ.γιατι να ξοδευτουμε κτλπ.δε βλεπω κανενα αλλο λογο για τετοια ανακοινωση.απο ψηλους …..ειμαστε καλλυμενοι ειδικα απο τον παγκο που ερχονται αξιοπιστες λυσεις.α και ξεχασα φετος κανουμε κορμο με σιμτσακ πελεκανο τσουπκοβιτς ξανθοπουλο

θα “στη πέσω” πάλι φιλικά πάντα αλλά το πρόβλημα ρε παιδιά μόνο στον τσουπ τσουπ είναι? από όλους τους άλλους είμαστε ευχαριστημένοι; πελεκάνος(πρώτος τον υποστήριξα) πρέπει να ανέβει επειγόντως,τι κακή διάθεση κ τι τσαμπουκάδες έκανε στο πρώτο ημίχρονο δν κατάλαβα τον λόγο! ζάρας: περιμένω υπομονετικά για μια σταθερή απόδοση… κ ο πρίφτης για μένα φταίει στην περίπτωση του ζάρα. γουότερς παιδί μου ωραία τα ποντάκια που βάζεις αλλά παίκτης είσαι όχι προπονητής. τζαμέλ βαριόμαστε λίγο…, μούρτος ωραία η άμυνα αλλά… αυτά για την ώρα. άνετα θα μπορούσε να κάνει κομπίνα τέτοια που αναφέρεις ο πρίφτης κ να πέσει στην παγίδα ο σάκοτα που σου φαίνεται το περίεργο.χοχοχο.
αν με ρωτάτε , το ρόστερ μας έχει θέμα με τα μυαλά του κ τίποτα άλλο.

Ο τσουπ τσουπ είναι η κορυφή στο παγόβουνο,νομίζω.Άρα συμφωνούμε…πάλι,αδερφέ.Εμείς βλέπουμε την εικόνα της ομάδας στους αγώνες κ μιλάμε,τπτ παραπάνω.Δεν πιστεύω να πηγαίνει κανείς στις προπονήσεις!;! Το αγωνιστικό μας,μας νοιάζει -η νίκη ή ήττα μας.
Προσωπικά,εγώ ζητούσα να πάρει κάποιος από τους ιθύνοντες θέση για το θέμα-θυμάσαι τις κουβέντες μας τις προάλλες,έτσι;Εφ’όσον λοιπόν αληθεύει το ρεπορτάζ στο allaboutaris,ορίστε να,έγινε!(Βέβαια,κρατάω μια πισινή γιατί δεν λέει τπτ για επίσημη ανακοίνωση κτλ.,σωστά;)
Πού ξέρεις;Μπορεί να είναι για το καλό,όλ’αυτά στο φινάλε! Να ισχύει το κλασικό “αυτοί ξέρουν καλύτερα”…Οι ειδήμονες δηλαδή! Ναι,γιατί όχι…αλήθεια το λέω! Τέρμα η μίρλα…ακούς Kostas πίο πάνω;Άντε γιατί…ντα-ντα…Που ειρωνεύεσαι τον κορμό μας,παλιόπαιδο;-)

Kostas Aris

ο πελεκανος ειναι 35 δεν εχει κινητρο να παιξει παραπανω…ισα ισα να βγαλει τη χρονια.το βλεπουμε σε καθε παιχνιδι ενθουσιασμος και παθος μηδεν .φυσικα και δεν ειναι ο τσουπ η αιτια το ξερουμε ολοι αλλα τον βλεπουμε και μας σπαει τα νευρα με τοσες ανοησιες που ουτε στα εφηβικα μας δεν θα δικαιολογουσαμε.ο λασκαρης ξεροντας μαλλον οτι η τριτοτταρτη θεση οδηγει γιουροκαπ παλι με wild card προτιμα να μην ξοδευτει και πολυ ψυχρα και επαγγελματικα ισως καλα κανει ασχετα αν εμας δεν μας αρεσει και θελουμε παικτες και ενισχυση

έλα μωρέ τώρα που φοβάστε τον μαυροκεφαλίδη. για μένα ο Άρης πρέπει απλά να φοβάται τον κακό του εαυτό.

Vamos_G1

Κακώς κατά την άποψη μου.

skoraris

γκρινια γκρινια γκρινια….. λες και αν είναι να γινουν αλλαγες θα τις ανακοινώναν.
ΥΓ ακομα και να τη νικήσουμε την αεκ το Σάββατο , σε μια βδομαδα ξερετε τι θα χουμε; γκρινια γκρινια γκρινια…

dilliger

Αυτό με ξεπερνάει…

dilliger

Κερδίστε την αεκ την επόμενη εβδομάδα και Μετά πείτε και τα κάλαντα αν θέλετε…

Kostaris

Ακολουθεί μια 3αδα παιχνιδιών (Μπουντου, αεκ, ουνικς) που θα κρίνουν πολλά…κ για τον Πριφτη κ για το ρόστερ….μακάρι να τα καταφερουμε… θα δείξει…στήριξη στο υπάρχον ρόστερ σημαίνει επί της ουσίας στήριξη στον Πριφτη…οπότε αν στραβωσει κάτι, δεν θα κοιτάμε για το ρόστερ αλλά πρώτα για κόουτς…
Μακάρι να πανε όλα καλά!

Ziozio

Ok πάμε πάσο για τη μεταγραφή, ας βγούμε απλά 4οι και ας περάσουμε β’ φάση eurocup και ας ξεχρεωσουμε λίγα χρέη……… ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΖΕTE ΤΟΝ ΤΣΟΥΠΚΒΙΤΣ ΜΕΣΑ, κρατήστε τον για τις προπονήσεις και να συμπληρώνει το Ρόστερ μόνο σε περίπτωση 5 τραυματισμών….. Ήμαρτον με αυτόν τον αμπασκετο…. Τζέρεμι Χαντ τελικά δεν εισουν ο χειρότερος παίχτης που έχει φορέσει τη φανέλα του Θεού. Όχι άλλο Σέρβο από τα LIDL

Kostas Aris

ο λασκαρης ειναι ενας αριστος επαγγελματιας με πλανο και οραμα .και πανω απο ολα σοβαρος ανθρωπος.ο αρειανος λαος απο τη φυση του και λογω της τεραστιας ιστοριας του ειναι συναισθηματικος και αυτα τα 2 δεν συμβαδιζουν ευκολα και οι δυο πρεπει να κανουν πισω .
εγω προσωπικα ειμαι της γενιας που μεγαλωσαμε με το γκαλη και τον γιαννακη και πηγαμε τορινο με λεφτα που μαζευαμε ολοκληρους μηνες και οντας πιτσιρικαδες.για οσους θυμουνται καλα και τα εζησαν ποτε δεν ειχαμε προεδρο της επιφανειας των γιανακοπουλων η του κοκκαλη και των αγγελοπουλων.ακομα και την εποχη γκαλη γιαννακη ηταν τοσα πολλα τα λεφτα που επαιρναν αυτοι οι 2 που δεν περισσευαν για να παρουμε εναν η 2 παικταραδες αμερικανους και αυτος ηταν ο λογος που σε 3 φαιναλ φορ αποτυχαμε.οταν πας με γουιλτζερ και σελλερς και αλλους οτι να ναι απεναντι σε μαγκι μπαρλοου μακαντου οντι νορις κτλπ δεν εχεις καμμια τυχη.

αλλα και χρονια αργοτερα οταν φεραμε τον τεραστιο ροι ταρπλευ ο πανεξυπνος μητρουδης εδιωξε τον θεο γκαλη λογω μπατζετ.αν γκαλης γιαννακης και ταρπλευ εμεναν στην ομαδα μαζι για αλλα 3 χρονια θα ηταν το πρωταθλημα δικο μας ισως και μια ευρωλιγκα.

ευχομαι και απο οτι φαινεται ο λασκαρης να τα καταφερει και σε 2 μαλλον χρονια να εχει τυο μπατζετ μεγαλων ομαδων μην ξεχνωντας τα εκατομμυριαπου πεταξαν οι δυο του κεντρου μεχρι να κανουν ομαδα(ο γιαννακοπουλος πηρε τον γκαλη καποτε οχι οτι προσεφερε τα πολλα εκει αλλα για να μην τον εχουμε εμεις).και ακομα μεγαλυτερο παραδειγμα η τσσκα που εχει ξοδεψει παρα πολλα μυρρια και τελικα δεν πηρε τπτ απο το 2008 και μετα

stepap

Αν είναι για να θολώσουν τα νερά οκ. Αν το εννοούν, δεν έχουμε στόχους πολύ υψηλούς.Η ομάδα έχει μια σοβαρή τρύπα που άλλοτε θα την καλύπτουν με υπερπροσπάθεια οι παίκτες κ άλλοτε θα μας βάζει στα καλάθια ο αντίπαλος σέντερ κ δεν θα απειλούμε καθόλου απο το ζωγραφιστό όταν ο Χάγκινς δεν θα είναι σε καλή μέρα.Συμπαθώ τον Πρίφτη αλλα αλλη μια φορά θέλαμε διακαώς δυνατο αθλητικό ψηλό και δεν πήραμε με αποτέλεσμα να χαθεί η χρονιά…ηταν η χρόνια που όλοι περιμέναμε τον μασευ και ο Μπλατ πήρε τριάρι. Το κοινό είναι ότι κ τότε ήταν ο Πρίφτη στον Άρη

vayio

“Αν είναι για να θολώσουν τα νερά οκ. Αν το εννοούν, δεν έχουμε στόχους πολύ υψηλούς”.
Φιλε μου, με καλυπτεις απολυτα! Ετσι ακριβως νοιωθω…

stepap

????

vayio

Ψήφος εμπιστοσύνης στο ρόστερ, ε? Αυτο θελω να το ακουσω και μετα τα επομενα 3 ματς, εαν ερθουν ηττες που απευχοματε. Η ομαδα δε μπορει να παει ετσι, ειναι δεδομενο… αρκει εαν και οταν γινουν αλλαγες (που προφανως και δεν ανακοινωνονται εκ των προτερων), να μην εχουν ηδη χαθει κρισιμα ματς.
Θα ριξω για πρωτη φορα ευθυνη στον Πριφτη… αφου βλεπεις ρε κοουτς οτι η ομαδα χωλαινει σε καθε ματς και βασιζεται σε 4 παικτες, γιατι κωλυσιεργεις? Θαυμα περιμενεις για να βελτιωθει η κατασταση?

Kostaris

Εδώ κωλυσιέργησε με Μαυροειδή/σοφό…που θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν από τους 2 κ να αλλάξουμε τον τσουπ με ένα 3αρι….τι να συζητάμε τώρα;

skoraris

κωλυσιεργει επειδή δεν έσκασε 100.000 στην κηφισια και πόσα ακομα στον παικτη για να τον φερει στον ΑΡΗ;

Kostaris

Τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι ή Κηφισιά δεν πήρε λεφτά αφού ο Μαυροειδής μπορούσε να φύγει χωρίς να αποζημιωθεί ή Κηφισιά…από που προκύπτουν τα 100;;;….άγνωστο μαλλον

skoraris

100αρου έπεσε! αλλά πέραν τούτου γιατί ρε αδερφέ να πάρει το Μαυροειδή ;;;; για να τερματίσει τι;; και γιατί όχι 3αρι;;; έχεις 3αρι;;; και τι να κανεις ένα βαρυ 5αρι + ένα 3αρι αν δεν έχεις έναν καθαροαιμο άσσο;;;; τον Κλαρκ γιατί τον έφεραν χθες;;; μήπως για να του σκάσουν τα χρεωστούμενα;;;; που θέλεις να πας φέτος;; Ας απαντησουμε σε όλα αυτά και βλέπουμε. Αλλιώς γκρίνια γκρίνια γκρίνια!

Kostaris

Απαντάμε αλλά έχουμε διάφορα στον τρόπο αντίληψης κάποιων πραγμάτων….
Κ 100αρα στην Κηφισιά δεν έπεσε…στον παίκτη ναι, κ μπορεινκ παραπανω

dim

150 πήρε ο παίχτης. Το θέμα είναι άλλο. αν φύγει ο Αγγελόπουλος νομίζεις θα υπάρχει αεκ μετά? Το ίδιο μοντελο θέλουμε κι εμείς?

skoraris

μη τυχον και δε νικήσετε αεκ μπουντου και ουνιξ τα μπουλα όλοι με πρωτο όχι τον πριφτη αλλά το λασκαρη! μην πω δηλαδη να ξεκινήσουμε από τα λαβαρα και κατω!!!! ε ρε τι ακουμε! βρακι δεν είχαμε να βάλουμε , απαιτούμε και μεταξωτη πιζάμα !

Kostaris

1oν “δεν είχαμε”… τώρα μάλλον έχουμε
2ον απαιτουμε γιατί είμαστε Άρης…γιατί έχουμε ξαναφορέσει μεταξωτές πιτζάμες…κ θα ξαναφορεσουμε σίγουρα…
3ον αυτά τα ” Μπούλο όλοι ακόμα κ ο Λασκαρης, αν χάσουμε από ΑΕΚ ουνιξ Μπουντου” δεν αξίζουν καν σοβαρού σχολιασμού…

skoraris

σοβαρού σχολιασμού δεν αξιζουν φιλε μου κατι σχόλια του στυλ, “αν χασουμε από την αεκ θα εχει ο πριφτης πρόβλημα” . Επίσης σοβαρου σχολιασμου δεν αξιζουν αυτά τα ΑΡΗΣ είσαι και απαιτούμε κλπ. Δες που εισαι από το 1992 και μετα κα ύστερα βάλε κάτω το κεφαλι (να βαλουμε κατω το κεφαλι) και να δουμε πως με σταθερα βηματα θα ξαναανεβουμε. όλα τα αλλα τωρα περι τα φερε ασσο 2,3,4,5,και 5 βαρυ και πριφτη δεν κανεις είναι για τα καφενεία τα ποδοσφαιρικα….

Kostaris

Να σχολιάζεις αυτά π λέμε κ όχι αυτά που εσύ θέλεις για να υποστηρίζει τις απόψεις σου…
Από το 1992 κ μετά έχω πάρει 3 ευρωπαϊκούς τιτλους, έχασα έναν ακόμα, έχω πάρει 2 κυπελλα Ελλάδος, 2 τοπ16 στην ευρωλίγκα…
Κάτω το κεφάλι άλλοι όχι εμείς..
Πρώτα τέτοιες επιτυχίες κ μετά πρωταθλήματα…
Κ εν πάση περίπτωση, δεν απαιτουμε τώρα μεταξωτές πιτζάμες, μιλάμε για ενισχυση

dionisios

Τελικά μερικοί δεν θέλουν να καταλάβουν. Οταν ζητάμε παίκτη για να πάμε καλύτερα δεν θέλουμε ούτε να διώξουμε το λάσκαρη ούτε είμαστε τρελοί. ΑΡΗΣ είμαστε και δεν αντέχουμε τη μιζέρια. Φέτος ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια και με εισητήρια διαρκείας και με αθρόα συμμετοχή και σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλει λοιπόν και απαιτεί κάτι πολύ καλύτερο από την περίοδο αρβανίτη. Ο παο δεν πηγαίνει καλά . με μια προσθήκη καλή στον ξένο ίσως κερδίσουμε κι αυτό ισοδυναμεί με τίτλο. Αν το καταλαβαίνουν μερικοί καλώς αλλιώς……….Κάντε υπομονή που λέει και το τραγούδι για 4 5 6 χρόνια ακόμη.

GOUNAS1914

απλα ξερεις χανουμε κερδιζουμε η ιδια καραμελα… ο τσουπ ο μουπ και ο ντουπ!!!!! κουρασε το θεμα να μιλαμε εδω και 1 μηνα για ενισχυση.. και γω μαζι σου ειμαι η ομαδα θελει μια προσθηκη και πιστευω ανεξαρτητα με τι λενε προς τα εξω οτι ψαχνουν γι ‘αυτο!!!
τον παναθηναικο δεν ξερω πως βλεπεις οτι και με αυτη την προσθηκη μπορει να τον κερδισουμε κατω… εγω δινω 5%. οι 2 της αθηνας ειναι πολυ μπροστα… ρεαλιστης ειμαι οχι μιζερος!!!

dionisios

Ρεαλιστής;;;;; Από που κι ως που; Μέσα στο παλέ χωρίς σέντερ δυσκολεύτηκαν να μας κερδίσουν. Πρόβλημα νοοτροπίας έχεις. Αν συνεχώς λές ότι δεν θα κερδίσουμε ακόμη και προσθήκες μήπως να μην κατέβουμε Αθήνα;;;; Σταματήστε να μικραίνετε την ομάδα. ΑΡΗΣ είμαστε όχι κάποιοι άλλοι.Οσο για τη διαίτησία κάποια στιγμή ας κάνει κάτι ο Λάσκαρης γι’αυτό. Επιδοτούμενα σεμινάρια για διαιτησία , κάποια δώρα για τα χριστούγεννα κλπ .Αν με καταλαβαίνετε.

skoraris

από το 1992 και μετα δεν έχεις δει τίτλο ούτε σε απόσταση χιλιομέτρων σε γλεντανε για πλάκα μεσα στη μαύρη τρύπα της Ευρώπης οι πιο αστείες ομαδες και χρωστάς της Μιχαλούς ! Έχεις ξεφτιλιστεί αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και βγαίνεις και φωνάζεις αυτοκρατορα θυμισου πριν λίγα χρόνια δηλαδή πριν 25!!!! και γελάει ο κόσμος. Καταντήσαμε σαν την Ελλάδα που κομπάζουμε για 2500 χρόνια πριν!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; Ποιος είναι ο στόχος; Είμαστε μέσα στο στόχο;;; Αυτά να βλέπουμε

GOUNAS1914

ο στοχος σου φετος ειναι η εξυγιασνη απο τα χρεη και ο αγωνιστικος σου στοχος η 3η θεση και η επομενη φαση στο eurocup. αρα ειμαστε μεσα στον στοχο skoraris. ειχες στοχο και το κυπελλο αλλα για μενα παπαλα
οτι ερθει παραπανω καλοδεχουμενο βεβαια αλλα θα ειναι αλλη μια υπερβαση.
κακα τα ψεματα με τους 2 ακομα εισαι μακρια. χαρακτηριστικο παραδειγμα ο οσφπ που πηγε μεσοβδομαδα στην τσεντεβιτα χωρις τα 3/5 της πενταδας και με ενα ημιχρονο εξω τον λοτζεσκι και εριξε 15 με τον παπαπετρου και τον αγραβανη σε πρωτο ρολο.
εμεις με τις αναλογες απουσιες αν πηγαιναμε π.χ. στο λαυριο θα τρωγαμε 15 στο κεφαλι…
και οτι η αεκ ενισχυεται εμενα μου αρεσει. αυτο σημαινει οτι αν η αεκ καταφερει να μας παρει την 3η θεση με τις προσθηκες τις οποιες κανει θα αναγκασει τον λασκαρη να κανει την ομαδα πιο δυνατη. ο ενας τραβαει τον αλλον. το ζησαμε πολλα χρονια εδω…
στην τελικη για να μην κουρασω μια προσθηκη θα γινει και θα κρατησουν και τον τσουπκοβιτς γιατι η χρονια ειναι μεγαλη και μπορει να υπαρχουν και τραυματισμοι.
απλα καποιες φορες νιωθω οτι μερικοι απο μας πηγαινουμε 2 βηματα μπροστα απ οτι πρεπει…

dionisios

Τα ευρωπαικά τρόπαια προφανώς δεν μετράνε ούτε το κύπελλο Ελλάδας. Προφανώς εγώ άλλον ΑΡΗ βλέπω. Φιλαράκι οι στόχοι του ΑΡΗ είναι πάντα οι τίτλοι έστω και με μισή ομάδα.Αυτή η μίρλα για χρέη , ρεαλισμούς κλπ ας σταματήσει κάποτε. Χωρίς φιλοδοξίες είσαι κηφισιά. που δεν χρωστάει και τίποτα.Βαρέθηκα να σας ακούω να μιλάτε για μαζεμένες ομάδες κλπ. Τι τον θέλω τον πρόεδρο τότε;;. Διαχείριση κάνω κι εγώ.

dionisios

Τπ μπατζετ του Αρη είναι ακριβώς 747000 συν τα χρήματα που έβαλε για εφορία 220000 και τις δοσεις. Σε αυτά βέβαια να προσθέσουμε τα χρήματα από διαρκείας (2700 περίπου) συν τα εισιτηρια συν τις διαφημίσεις συν την τηλεόραση και φυσικά τοα 270000 του Βεζένκοφ. Δεν γίνεται καμία υπέρβαση .Μη τρελαθούμε κιόλας . Η αεκ ανέβασε το μπάτζετ σε 1500000. δικαιούμαι σαν αρειανός να ζητάω κάτι από τον επενδυτή Λάσκαρη.

timemaster

Συν την εφορια των παιχτων-προπονητων
Συν εξοδα γηπεδου
Συν εφορια ομαδος
Συν εξοδα ταξιδιων
Συν εξοδα συμετοχης eurocup
Συν εξοδα αναπλασης αποδυτιριων-γηπεδου-σαιτ-μπας
Κ.λ.π.

Με εναν γρυγορο υπολογισμο περσι και φετος 2.000.000 βαζει απο την τσεπη του

dionisios

Ολα αυτά δεν είναι πάνω από 100000-200000 κι όχι 1000000. Τέλος πάντων το κουράσαμε. . η ουσία είναι ότι δεν βλέπω διάθεση από το Λασκαρη να βάλει κάτι παραπάνω. Κι αφου οι οπαδοί με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν ζητάνε κατι παραπάνω τίτλος γιοκ.Μακάρι να βγω ψεύτης και να μην κάνουν την αλλαγή μετά τον παο γιατί τότε καλά κρασιά…Με λυπεί μόνο το γεγονός ότι πολλοί έχουν χαμηλώσει τις προσδοκίες για μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ και βολεύονται να βγαίνουν 4-5 και να χαίρονται. Σημειωτέον παο και οσφπ χρωστάνε επίσης πχ https://www.tovima.gr/sports/article/?aid=525293 έτσι για να μην μας ζαλίζετε ότι μόνο εμείς χρωστάμε.

WP8

“Από το 1992 κ μετά έχω πάρει 3 ευρωπαϊκούς τιτλους, έχασα έναν ακόμα, έχω πάρει 2 κυπελλα Ελλάδος, 2 τοπ16 στην ευρωλίγκα…” Ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν όλα αυτά αποδείχθηκε εντελώς λάθος και γι’ αυτό φτάσαμε μια ανάσα απο τη διάλυση (και 5εκ. χρέη). Όσοι αναπολωνούν αυτές τις επιτυχίες με τον τρόπο που ήρθαν, ας αιτηθούν απο τον Λάσκαρη, την επιστροφή Δαμιανίδη ή ας διώξουν τελείως το Λάσκαρη. Το πάθημα όπως φαίνεται δεν έγινε μάθημα. Πρέπει ξαφνικά να δείξουμε τάσεις νεοπλουτισμού και να ξαναχρεώσουμε την ομάδα μέχρι να διαλυθεί οριστικά αυτή τη φορά. Όποιος ξανακούσει τη συνέντευξη τύπου του Λάσκαρη, θα καταλάβει ότι έλεγε αυτό το πράγμα ακριβώς, -ΥΠΟΜΟΝΗ-. Τότε συμφωνούσαν όλοι. Τώρα όλοι σκορπούν χρήμα (που δεν είναι δικό τους) αλόγιστα, προκειμένου να περάσουμε την αεκ. Από ο περήφανος Αρειανός, όπως όλοι όσοι απαιτούν με αυτό τον τρόπο, είναι ικανοποιημένος με την τρίτη θέση, επειδή θα περάσουν την αεκ?
Υπάρχει και άλλος δρόμος να φτάσουμε στις επιτυχίες και όχι απλά να περάσουμε την αεκ, αν στηρίξουμε διοίκηση, προπονητή και παίχτες. Αν ξεχρεώσουμε οριστικά, αν δημιουργήσουμε τις σωστες βάσεις, αν δημιουργήσουμε φυτώρια, αν δείξουμε εμπιστοσύνη και ακολουθήσουμε το πλάνο ενός ανθρώπου που τουλάχιστον δείχνει να γνωρίζει απο διοίκηση επιχχειρήσεων και είναι συνετός.

Kostaris

Αυτό με το νέοπλουτισμό κούρασε πια…έλιωσε ή καραμελα….

Kostaris

Κ όταν έλεγε του Πριφτη να πάρει παίκτη 500χιλ, ξεπερνώντας το μπατζετ κ θα το κάλυπτε αυτός, δεν ήταν συνετός επιχειρηματίας;..είχε ή δεν είχε πλάνο τελικά;
πιστεύω ότι είναι μια αναγνωριστική κ για τον ίδιο χρόνια..αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αποτινάξει από την ομάδα τέτοιες νοοτροπίες κ θα οδηγήσει την ομάδα ψηλά….

Kostaris

Προκύπτει από άρθρα όπως αυτό του Δασκάλου…
Όπως από άρθρα προκύπτει το “ψήφος εμπιστοσύνης στο ρόστερ”, δεν βγήκε ο Λασκαρης να το πει…

WP8

Τι θα πει κούρασε αυτό με το νεοπλουτισμό? Ποιά καραμέλα? Τι εννοείς? Ή μίλα με επιχειρήματα ή μη μιλάς?

Kostaris

Διάβασε κ θα καταλάβεις τι εννοώ…όσο για επιχειρήματα ή μη μιλάς, δεν θα πάρουμε την άδεια σου….στην τελική “ακούγεσαι” κ “ακούγομαι”… δεν προσπαθεί να επιβάλλει κανείς την γνώμη του σε αλλον…

skoraris

εγώ κατάλαβα ότι για κάθε ένα ευρώ που σκάει η αεκ πρέπει ο Λάσκαρης να σκάει 2 μην τυχόν και μας περάσει η αεκ. Σιγά το στόχο τώρα να περάσω την αεκ. Ο στοχος είναι α) να γίνουμε ανταγωνιστικοί σε βάθος χρόνου για πρωτάθλημα και β) να μπορέσουμε να μπούμε στο club της ευρωλίγκας. Και κανένας στόχος από τους δύο δεν εξασφαλίζεται αν σκάσει 300.000 ο Λάσκαρης για να πάρει παίκτη! Στην τελική αν αυτός είναι ο νταλκάς ας τα σκάσει 2 βδομάδες πριν τα πλέι οφ να φέρει 2 παικτούρες να τελειώνει το παραμύθι. Που και αυτό πάλι λάθος είναι!

stepap

Όσοι ονειρευόσασταν κ τριάρι ξεχάστε το. Θα καούν δυο παίκτες (Μούρτος,Ζάρας) που ο κόουτς τους πιστευει κ αν βγουν θα έχουμε κορμό κ για του χρόνου με φτηνούς ελληνες για να κάνουμε ακριβότερες μεταγραφές τύπου Τσαιρελη Μπραμου ώστε να πλησιάσουμε τους 2 μεγάλους της Αθήνας

Kostaris

Εγώ πάντως δεν έχω θέμα ούτε με το κοουτσάρισμα του Πριφτη, ούτε με το στήσιμο της ομάδος, ούτε με τις επιλογές π έκανε…κ μακάρι να πετύχει για πολλά χρόνια στον Άρη μας.
Αυτο π μ ενοχλεί είναι ή νοοτροπία του…προσπαθεί να φέρει τον Άρη στα μέτρα του ή στο δικό του μικρό μέγεθος….
Τον καταλαβαίνω γιατί δεν έχει ξανά κοουτσαρει τέτοιο μέγεθος ομάδας…

Kostaris

Λαρεντζάκης άλλη μια καλή εμφάνιση σημερα

Kostaris

Τι έννοιες;
Εγώ βέβαια μιλάω για του χρόνου, από τη στιγμή που τον έχουμε δώσει δανεικό….

nikos

αφου του χρονου ληγει το συμβολαιο του..

nikos

και ενταξει στον κολοσσο ολη η ομαδα ειναι γυρω απο αυτον…στον αρη ακομα και 15 λεπτα να παιζει πιστευεις μπορει να προσφερει πολλα περισσοτερα απο τον ζαρα; και ο ζαρας περυσι 15 ποντους μ.ο ειχε..

nikos

διαφωνώ και εγώ ..νομίζω ήταν αναγκαία η απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμη παίκτη στους ψηλούς αν και έχουμε θέμα και στο 3….Ωστόσο αν στα επόμενα ματς δεν έρθουν τα αποτέλεσματα που πρέπει λογικά θα αναγκαστούν να ψαχτούν στην αγορά…

Toby B

Αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση με Τσουπκοβιτς μέχρι το τέλος των ομίλων του Γιούροκαπ λογικά θα αντικατασταθεί. Απλά Πρίφτης και διοίκηση περιμένουν να δουν τι παίκτες θα υπάρξουν τότε στην αγορά. Ένα 5αρι είναι αναγκαίο ακόμα και αν αυτό δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Στην ευχάριστη περίπτωση που αποφασιστεί μεγάλη υπέρβαση στο ρόστερ, τότε πρέπει να βρεθεί ένας δυνατός ψηλός.
Από εκεί και πέρα τα 2-3 επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά για βαθμολογικούς κυρίως λόγους. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ δε είναι μεγάλη ευκαιρία αφού ο Κούπερ δεν θα έχει προλάβει καν να προπονηθεί με την ομάδα. Ωστόσο εξαιρετική προσθήκη σε σημαντική θέση.

O_Betatzis

Όντως ακούγεται ότι η Αρμάνι δε θα ανανεώσει τον Μπάρατς:
https://news.superscommesse.it/basket/serie-a-basket/2015/11/olimpia-milano-mercato-le-news-sui-quotidiani-nazionali-115972/

Τώρα κατα πόσο εμείς μπορούμε (€) και θέλουμε να κλείσουμε ένα σέντερ 2.17 δεν το ξέρω. Για το θέμα Τσούπκοβιτς μίλουσα και με ένα φίλο από Τρικαλα που νιώθει από μπάσκετ και μου έλεγε ότι είναι πολύ καλός για αναπληρωματικός κλπ. Για την ώρα δεν το έχει δείξει ότι μπορεί, αλλά δεν αποκλείω να πάρει τα πάνω του.

Όσο για τους στόχους της ομάδας, εγώ σκέφτομαι και τον αριθμό νικών στην Α1. Πέρισυ ήταν 16-10, πιο πριν 12-14 κλπ. Την τελευταία 10ετία έχουμε ένα 21-5 και ένα 19-7 πριν 7 χρόνια. Το 19-7 θα μου άρεζε για φέτος μιας και σημαίνει 4 ήττες εντός προγράμματος και 3 εκτός. Και όσον αφορά τα παράπονά μας για φέτος, να μην ξεχνάμε ότι πέρισυ οι ήττες εκτός προγράμματος ήταν πολλές…

Toby B

Μάλλον ο Ταμπάκ κόβει και Φαβεράνη απο Μακάμπι. Άλλη μία αξιόλογη περίπτωση, αλλά με αρκετές δυσκολίες κυρίως οικονομικές.

https://www.sportando.com/en/europe/israel/182709/maccabi-tel-aviv-to-cut-vitor-faverani-soon.html

giannisaris81

Για αρχη αυτο ειναι κατι το επισημο?η στυλ ρεπορτζ-κοινο μυστικο κτλ?
Αν ειναι ετσι οντως ειναι απογοητευτικο και δειχνει με επισημο τροπο οτι το αγωνιστικο ειναι σε δευτερο πλανο για φετος τουλαχιστον.Ειναι αυτο που λεγαμε να βγει η διοικηση να παρει θεση….ε βγηκε!!Αυτο το βημα βημα που λενε μαλλον το πρωτο βημα εχει να κανει μονο για τα χρεη….γιατι αγωνιστηκα δεν εγινε κανενα βημα για φετος..εχουμε μια ομαδα σχετικα καλη (αν και με χτυπητο κακο σχεδιασμο) αλλα μιας χρησης.Ολα εχουν να κανουν με τα λεφτα δυστυχως ο Λασκαρης δεν εχει τοσα οσα πιστευα-ηλπιζα τουλαχιστον εγω.Δεν πειραζει παμε να χαρουμε μερικες στιγμες φετος…πιστευω πως μεσα στη χρονια αυτη η ομαδα θα κανει 3-4 μεγαλες νικες ακομα!!

vayio

Για ποσα ακομη χρονια ο στοχος θα ειναι τα χρεη και ο,τι καλυτερο αγωνστικα?

Kotsos

Μήπως μέχρι να μην έχουμε χρέη? ή να πέσουν ξερω γω στο 1/2 του προυπολογισμού? Έχουμε ξεχάσει οτι στο τελέιωμα της περσυνής σεζόν τα χρέη ήταν περίπου 10πλάσια του προυπολογισμού μας? Τι να πω για τους Αρειανούς δεν ξέρω πραγματικά. Η ομάδα είναι τουλάχιστον μια κλάση ανώτερη από την περσυνή..Παίζουμε Ευρώπη, έχουμε παίκτες του επιπέδου του White και του Mcneal και παρόλαυτα η γκρίνια και η μιζέρια κυριαρχεί. Ξεχάσαμε τα τελευταία χρόνια ποια ήταν η προοπτική και το επίπεδο. Ενδέχεται βέβαια κι αυτο να το θυμούνται μόνο όσοι στηρίξαν τα τελευταία χρόνια. Ίσως ποδοσφαιροποιούμαστε σταδιακά. Τα κενά στο ροστερ (5αρι δεύτερο και 3άρι δεύτερο) φαίνοται από αρχές Σεπτέμβρη. Όσοι τα επισημαίνουν πραγματικά δεν λένε τίποτα παραπάνω από το προφανές. Αυτοί που προτείνουν και κανα παίκτη, ναι λένε κάτι παραπάνω. Δεν είναι δυνατόν να φτιαχτεί η τέλεια ομάδα μπάσκετ με προυπολογισμό, κάτω του 1 εκ. Μου αρέσει η νοοτροπία που υπάρχει στο μπάσκετ από την έλευση του Λάσκαρη και έπειτα, παρά τους λίγους μήνες που είναι στην ομάδα. Έχει αναγνωρίσει και την προσπάθεια των προηγούμενων, κρατάει τα καλά και σταδιακά μόλις απαλλαχτούμε από το βραχνά των χρεών (σύντομα με βάση το πλάνο του) μπορεί να δούμε και αυτά που αναπολούμε. Η αγωνιστική πορεία μέχρι τότε θα είναι ανοδική, όπως φέοτς, και όχι δευτερεύουσας σημασίας όπως κάποιοι υπονοούν για άγνωστους κατ εμέ λόγους.

vayio

Μαζι σου σε ολα! Συμφωνω απολυτα…. Αλλα που διαφωνω?
“Τι να πω για τους Αρειανούς δεν ξέρω πραγματικά”. Επειδη ειμαστε Αρειανοι γκρινιαζουμε, οχι οπαδοι του Πανιωνιου ή της Κηφισιας! Επειδη καποια στιγμη περα απο το θεμα των χρεων, πρεπει η ομαδα αγωνιστικα να αρχισει να διεκδικει παλι τιτλους. Εαν πρεπει να περασουν 10-15 χρονια ακομη μεχρι να μην υπαρχουν χρεη οπως λες, ποιος μπορει να πει στον κοσμο να μη γκρινιαζει? Ο,τι και αν συμβαινει, το αγωνιστικο κομματι θα ειναι παντα ο καθρεπτης του συλλογου.
Εκει που τρελαινομαι παντως, ειναι οταν η γκρινια συναντα την ισοπεδωση! Εκει ειμαι απεναντι…
Γκρινιαζεις μεν, αλλα στηριζεις μια προσπαθεια εστω και σε βαθος ετων.

Kotsos

Αρχικά να πω οτι το σχόλιο περι γκρίνιας είναι γενικότερο και δεν πήγαινε σε σένα. Εν συνεχεία ως αρειανοί καφιόμαστε οτι ξέρουμε μπάσκετ, έχουμε μπασκετικό κοινό, θέλουμε να διεκδικούμε τίτλους κλπ. Αν αφήνουμε στην άκρη τον ρεαλισμό όμως όλα αυτά δεν έχουν νόημα. Έχουμε ανέβει επίπεδο φέτος, ας μην κάνουμε σπατάλες αν δεν υπάρχει κάποιο νόημα. Όπως Το να φέρεις ενα δεύτερο 5αρι που θα παίζει 15 λεπτά, δεν θα σου φέρει ουτε κύπελλο ουτε πρωτάθλημα, ούτε τίτλο στην Ευρώπη. Θα προσφέρει ξεκούραση στους ψηλούς, περισσότερες επιλογές και ίσως νέα σχήματα. Ούτε καν θα καθορίσει το αν θα είσαι καλύτερος από την αεκ ή όχι. Οπότε αυτή τη στιγμή η υπομονή μπορεί να οδηγήσει στην επιλογή ενός καλύτερου παίκτη/ενός παίκτη που μας ταιριάζει καλύτερα, στην βελτίωση της υπάρχουσας ομάδας και στο ξεκαθάρισμα στο αν θα προκριθούμε ή όχι στην επόμενη φάση του eurocup. Δεδομένα όλα αυτά (όπως δεδομένο είναι οτι δεν πρόκειται να βγούν να πούν επίσημα ”ναι ψάχνουμε παίκτη”) αλλά δείχνουμε να τα ξεχνάμε καμοιά φορά.

vayio

Εγω θα βαλω και του παραχρόνου. Τι θα πεις ομως, π.χ. εσυ Night που εισαι απο τους λογικους και ψυχραιμους, εαν η καραμελα τραβηξει κανα 2-3 χρονια ακομη? Δε θα γκρινιαξεις?
Ετσι ακριβως σκεφτονται οσοι γκρινιαζουν απο τωρα…. Οταν ανελαβε ο Αρβανιτης, ειπαμε αλλαγη σελιδας και υπομονη… σωστα! Ηρθε ο Λασκαρης, ειπαμε νεα αλλαγη σελιδας και υπομονη… παλι σωστα! Εαν σε 2-3 χρονια στραβωσει το πραγμα, φυγει ο Λασκαρης και ερθει αλλος, θα πουμε παλι αλλαγη αλλαγη σελιδας και υπομονη? Γι’ αυτο η γκρινια. Γιατι δε μπορουμε να ξερουμε ποτε θα τελειωσει αυτο το γαϊτανακι…
Εχει δικιο ο φιλος που εγραψε οτι τραγουδαμε το “ΑΡΗ θυμησου, πριν λιγα χρονια…” και τα χρονια εγιναν ηδη 25 και εμενα μου φαινονται σαν χθες!

chief

Εφόσον διοίκηση και τεχνική ηγεσία αποφάσισαν ότι προχωράνε με την ομάδα ως έχει, σεβαστό. Προφανώς δεν βλέπουν το λόγο να προχωρήσουν σε αλλαγή/ενίσχυση, αφού υπάρχει ταβάνι (3-5 στο πρωτάθλημα, στην επόμενη φάση του Eurocup, στους 4 στο κύπελλο, μιας και ατυχήσαμε στην κλήρωση). Πάντως, όλοι κρίνονται. Κι αν ο Λάσκαρης για όσο πληρώνει κερατιάτικα θεωρείται – και σωστά – περίπου ευεργέτης, ο κόουτς έχει να αποδείξει πράγματα.

ΥΓ1. Οι επιλογές των αμερικανών είναι καλές. Δεν νομίζω όμως ότι είναι εξαιρετικές ή περιέχουν το στοιχείο value for money. Έχουμε αμερικανούς που παίζουν στα λεφτά τους, με λογικά σκαμπανευάσματα.

ΥΓ2. Αυτό με το χτίσιμο κορμού δεν στέκει και πολύ, αν εξετάσει κανείς ηλικιές και χρονική διάρκεια συμβολαίων.

ΥΓ3. Ειδικά ο Τσούπκοβιτς δεν δικαιολογεί μέχρι σήμερα την παρουσία του στην ομάδα. Γνωρίζει κάποιος αν και πόσο ακριβότερες είναι παρόμοιες περιπτώσεις παίκτών όπως ο Μάρκοβιτς των φιλοξενούμενων ή ο Μιλόσεβιτς της Άεκ;

ΥΓ4. Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν ο Λαρεντζάκης απομακρύνθηκε γιατί δεν κάνει αγωνιστικά ή γιατί δεν άρεσε η συμπεριφορά του. Αν πάντως ισχύει το 2ο, ως παραδοχή ότι δεν μπορεί να βάλει σε καλούπι έναν 21χρονο, είναι προβληματικό και για τον προπονητή.

Kostaris

Εννοείται καλά έκανε κ πήγε κολοσσό…
Εγώ λέω για του χρονου

chief

Nαι, μπορεί, τι να πω … Ίσως να φταίει το ότι ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είδους παίκτης είναι ο Τσούπκοβιτς. :)). Δεν μου δίνει κι αυτός να καταλάβω, βλέπεις…

chief

Σωστά, θεωρητικά έτσι είναι. Βέβαια προς το παρόν από σουτ λίγα πράγματα, μόνο μια ελαφρότητα μας έχει δείξει, κι αυτήν όχι στις κινήσεις του, να πεις ότι είναι κανένας αέρινος… Από την άλλη, αφού πήραμε τον Κοέν, ελαφρύ πεντάρι με σουτ απ’ έξω, πιο πολύ θα ταίριαζε ένα τεσσάρι με κινήσεις πίβοτ και ριμπάουντ. Εκτός κι αν και για τον Κοέν άλλα περίμεναν και άλλα βλεπουν.

The_Emperor_Is_Dead

Oτι νά ναι!

Lindodil

Ρε παιδια παρτε το αποφαση, το ξεραμε και πριν αλλα τωρα μας το λενε ξεκαθαρα. Δεν θα γινουν προσθηκες και θα συνεχισουμε με το υπαρχον ροστερ. Στοχος για φετος ηταν και παραμενει η τετραδα και στην καλυτερη η τριτη θεση. Οτι παραπανω ερθει ειτε σε κυπελλο ειτε σε ευρωπη θα ειναι υπερβαση.

jason13

Γεια σας,πρωτη φορα γραφω αν και σας διαβαζω σχεδον απο τον πρωτο καιρο που ξεκινησε το blog.
Αυτο που το κανει να ξεχωριζει ειναι το ποσο εξειδικευμενα μπασκετικο ειναι για τον Αρη με στατιστικα αλλα και μπασκετικες γνωσεις.
Βεβαια,φετος παρατηρισα οτι αυξηθηκαν αυτοι που σχολιαζουν και οι περισσοτεροι ειναι γκρηνιαρηδες μεχρι αηδιας…
Επειδη παρακολουθουν μπασκετ απο παλια,νομιζουν οτι ξερουν καλυτερα απο τον πριφτη,το λασκαρη,τον αρβανιτη.
Που ηταν ολοι αυτοι αναρωτιεμαι τα προηγουμενα χρονια που η ομαδα βολοδερνε????
Αν διαβαζει το blog καποιος φαρμακοποιος,πρεπει να σκεφτει σοβαρα να παραξει το φαρμακο κατα της ανδρικης περιοδου,θα κανει χρυσες δουλειες!!!
Ειναι διαφορετικο να εκφραζεις μια αποψη απο το να απαιτεις αλλαγες εδω και τωρα επειδη εσυ με το μυαλο σου νομιζεις πως ξερεις καλυτερα το μπασκετ.Ολοι διψαμε για τιτλους αλλα μερικοι εχετε πολυ κοντη μνημη,μνημη χρυσοψαρου θα ελεγα.Μεχρι περισυ κινδυνευαμε να πεσουμε β εθνικη λογω χρεων και ευτυχως που εμφανισθηκε ο λασκαρης και εσωσε την κατασταση.
Δειξτε λιγο εμπιστοσυνη στην ομαδα,επισυμανετε τα καλα περισσοτερο.Τα ασχημα τα βλεπουν οι προπονητες και ξερουν πως θα τα διορθωσουν.
Αυτα τα ολιγα,μακαρι η χρονια να εξελιχτει οπως ολοι μας επιθυμουμε!Νight audit συνεχιζε να αναβαζεις ολα αυτα ενδιαφεροντα αρθρα και μην αναλωνεσαι σε ασκοπες συζητησεις.Υπαρχουν πολλα group στο fb για τετοια.
Ευχαριστω για την υπομονη σας!

vayio

Εχεις δικιο οτι φετος αυξηθηκαν τα σχολια, αλλα και τα ιδια τα μελη (σε συγκριση με πριν 3 χρονια που ξεκινησα εγω), οπως και η γκρινια. Φυσιολογικα και τα δυο. Η αυξηση των μελων – σχολιων στο blog ειναι απόρροια της γενικοτερης συσπειρωσης του κοσμου γυρω απο την ομαδα. Ταυτοχρονα αυξανεται και η γκρινια, λογω αυξησης των προσδοκιων του κοσμου με την ελευση Λασκαρη. Θεμιτο ως εδω…. Θεωρω αθεμιτα ομως τα ισοπεδωτικα σχολια και κυριως αυτα (εστω και λιγα), που στρεφονται κατα του Λασκαρη. Μου θυμιζουν τους συμπολιτες που βαλλουν κατα του ιδιου του Ιβαν, παρολο που εσκασε 10 χαρτια για χρεη και περισσοτερα για να τους κανει ανθρωπους, φωναζουν γιατι δεν πηραν πρωταθλημα ακομη.
Πρεπει να ειμαστε εντος τοπου και χρονου!

Arisaloskanis

όλοι εκτιμούμε τις αναλύσεις του νάιτ κ τις περιμένουμε πως κ πως. η ανάγκη για σχολιασμό ξεκίνησε από το γεγονός οτι η ομάδα φέτος παίζει δύο παιχνίδια. δν περιμένεις ένα σάββατο. είναι συνεχείς η ενασχόληση. κάποιοι θα γκρινιάξουν λίγο παραπάνω κ κάποιοι θα μου δημιουργήσουν την ανάγκη να υποστηρίξω την ομάδα. έτσι γίνεται κ στο γήπεδο όμως. τα ίδια σχόλια ακούγονται. επίσης όλες οι φάτσες πλέον μου είναι γνωστές, όχι μόνο μερικών τακτικών, γιατί εκτός του οτι πάμε δυο φορές ανά δύο βδομάδες ,κανένας δν χάνει αγώνα.εγώ τόσα χρόνια στο γήπεδο ,τόσο κόσμο με καβάλα? να χαίρεστε για το ενδιαφέρον του κόσμου.

experience

Αυτό με τα 500 χιλιάρικα το λέμε και το ξαναλεμε, δεν ξέρω αν ισχύει αλλά ακόμα και αλήθεια να είναι εφόσον ο Πρίφτης είπε όχι και ήταν ο προπονητής του Άρη έπρεπε να εισακουστεί, αλλιώς θα ψάχναμε και προπονητή, έτσι είναι. Πρώτη χρονιά του Λάσκαρη είναι, αν θέλει να κάνει πράγματα και μέχρι που θα φανεί. Του χρόνου αν θέλει να ρίξει χρήμα και ο Πρίφτης του πει πάλι όχι ας τον διώξει, αλλιώς δεν φταίει μόνο ο Πρίφτης, φταίει και ο Λάσκαρης έτσι δεν είναι; Οπότε τι συζητάμε;

Kotsos

Εγώ είμαι σίγουρος οτι δεν γίναν τόσο απλά τα πράγματα και οτι ορισμένοι έχουν κόψει και εχουν ράψει τη συγκεκριμένη φήμη, όπως του βολεύει στο χωρίς επιχειρήματα ”λέγειν” τους.

Arisaloskanis

φυσικά κ είναι φήμες κ αν δν είμαστε από μέσα δν μπορούμε να ξέρουμε. οι φήμες λέγανε οτι πέρσι προς το τέλος της χρονιάς έγινε τέτοια πρόταση σε παίκτη ο οποίος την απέρριψε γιατί ήθελε να παίξει nba. οι εφημερίδες γράφανε για ομάδα της θεσσαλονίκης.

Arisaloskanis

να ξεκαθαρίσω οτι με ενδιαφέρει ο Λάσκαρης να κάνει ουσιαστικές αλλαγές με μακροπρόθεσμους στόχους(χρέη κτλ) κ όχι τώρα να φέρει παίκτες που θα τους πληρώσουμε για μαύρο χαβιάρι. νιώθω τυχερός που ήρθε στην ομάδα μας κ αυτός κ ο πρίφτης πέρσι κ έχω ανάψει λαμπάδες στους περσινούς υποστηρικτές. δν θέλω αλλαγές στο ρόστερ( εντάξει αν είχαμε 1-2 οικονομικές προσθήκες δν θα χαλιόμουν κιόλας) αλλά δν μου άρεσε καθόλου που με την καβάλα οι 4 αμερικάνοι καθαρίσανε το παιχνίδι, έστω κ για πλάκα κ σε χρόνο dt αλλά το υπόλοιπο ρόστερ είχε από 0-4 πόντους. με τέτοιες επιδόσεις δυστυχώς θα ξαναδούμε παιχνίδια όπως με τον κόροιβο. λίγο ντεφορμέ να είναι οι αμερικάνοι κ πάει καήκαμε. ελπίδα από τον πάγκο επιθετικά μόνο κοέν ζάρας. ο πρίφτης έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη κ σε μούρτο κ σε πελεκάνο κ από τον πρώτο παίρνει μόνο φιλότιμο αλλά θα έπρεπε να είχε πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα.

Kostaris

1ον κανείς εδώ μέσα δεν καταφέρθηκε εναντίον του Λάσκαρη…τον εμπιστευόμαστε κ έχουμε στηρίξει τις ελπίδες μας για επιστροφή στην κορυφή πάνω του…
2ον ή αγωνιστική ενίσχυση που λέμε προφανώς κ είναι εφικτή, γι αυτό κ συζητιέται…δεν είπαν δεν μπορεί να γίνει ή δεν πρέπει να γίνει αλλά στήριξαν τις επιλογές τους..
3ον τα περίπου 200χιλ παραπάνω που συζητάμε για 1-2 αλλαγές/προσθήκες είναι νεοπλουτισμος;;;;;;;;….μπατζετ 800χιλ είναι Νορμάλ, αλλά τα 1000 είναι νέο πλουτισμός!!!!!!

stepap

Νεοπλουτισμός ειναι όταν θελουμε να αλλάξουμε με το παραμικρό τον ουαιτ (αρχή σεζόν) τον Γουότερς (όταν δεν παίζει καλά) ,να πάρουμε τριάρι (όπως έγραψα πιο πάνω θα ήταν λάθος γιατί θα εκαιγες δυο παίκτες), να πάρουμε Μαυροκεφαλίδη ´η Μαυροειδή ´η Μπουρούση με παρά πολλά χρήματα . Δηλαδή νεοπλουτισμός ειναι αυτό που κάνει η ΑΕΚ και που κάποιοι εδώ μέσα απο το πάθος τους ζητάνε κ απο τον Λάσκαρη.. Εμείς ζητάμε δεύτερο πεντάρι ,στα λεφτά κ στην στην αξία του Χίγκινς γιατί ειναι το μόνο λάθος που έκανε στον σχεδιασμό του ο Πρίφτης . Για να μην πάει χαμένη όλη προσπάθεια των παικτών, και ναι ίσως τότε έχουμε περισσότερες ελπίδες για την υπέρβαση είτε στο Γιούρομπανκ είτε στο κύπελλο , αλλιώς ακόμα κ ο ΠΑΟΚ θα σε χτυπήσει στην τρανταχτή αδυναμία σου μέσα στην ρακέτα κ τότε ίσως χάσεις κ την Τετάρτη θέση.

giannisaris81

Ξεκινω λεγοντας οτι πιστευω στον Λασκαρη!!!Επισης πιστευω στον Πριφτη!!!
Ανηκω σε αυτους που κανουν καλοπροαιρετη πιστευω κριτικη.Εδω ομως βλεπω η κατασταση εχει ξεφυγει..υπαρχει μια μειοψηφια καθαρη 2-3 ατομων που μιλανε ισως πιο σκληρα απο αγαπη θελω να πιατευω…και μετα ερχεται μια πολυ μεγαλη πλειοψηφια η οποια ολη μερα μιλαει για γκρινια και αναπαραγει ολο το ιδιο περι γκρινιας.Ο αλλος λεει διαβαζει χρονια και εγραψε πρωτη φορα για να πει περι γκρινιας. Πειτε την αποψη σας και μην αναπαραγετε αυτο περι γκρινιας ολη την ωρα…βγες και πες κανεις λαθος εγω πιστευω στο σχεδιο του Λασκαρη και πιστευω οτι πρεπει να τον κανουμε εικονα και να κανουμε προσκυνημα μετα απο καθε αγωνα.Πες μια αποψη.Γιατι πρεπει να χαρακτηρισεις τον αλλον γκρινιαρη?μπορει αυτος να σε πει λαλακα?κουρασε αυτος ο διαχωρισμος σε καλους και κακους αρειανους..υπομονετικους και γκρινιαρηδες…νεοπλουτους και λογιστες…ο καθενας λεει την αποψη του εδω ελευθερα….διαφωνω σε πολλα με αυτους που κανουν σκληρη κριτικη αλλα πανω απο ολα ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του!

timemaster

Θα συμφωνησω μαζι σου πως εχει γινει μονοτονο να λεμε τα ιδια κ τα ιδια διχασμενοι.
Η αποψη μου στο θεμα αυτο είναι πως ο κοουτς το καλοκαιρι ξεκηνησε (βαση εντολων) να κανει ομαδα με μπατζετ κοντα στα 500.000. Καποια στιγμη ενω ειχε σχεδον κλεισει το ροστερ ηθελε να κανει υπεβαση με τον Ουαιτ κοντα στις 100.000. Ο προεδρος του ειπε μη παρεις αυτον παρε εναν καλητερο με 500.000 γιατι πλεον με περνει. Σε ενα τετοι πιθανο σεναριο βρισκω σωστο να αρνηθικε την προταση γιατι θα χαλουσε η ισοροπια. Δε μπορεις να εχεις εναν παιχτη με τα ιδια λεφτα που θα ειχε ολη η ομαδα.
Απο εκει και περα ο κοουτς στιρηξε την ομαδα επιθετικα σε 3 παιχτες (μακνιλ,ουαιτ,χαγκινς) ελπιζοντας πως θα επερναν βοηθειες απο ουοτερς, κοεν και ζαρα. Εως τωρα αυτο γινεται με επιτυχια αλλα οχι με σταθεροτητα. Απο την αρχη ηξερε πως απο Μουτρο, Πελεκανο δε θα παρει σκορ, και απο την αρχη ηξερε πως θελει να παιξει σμολμπολ και να εχει παντα 5αδα που θα τρεχει και θα σουταρει απο μακρια. Δεν τον ενοιαζε να παρει βαρυ κορμι για τη ρακετα. Με το να κανει αλλαγη ή προσθηκη ουσιαστικα πρεπει να αλλαξει ολο το παιχνιδι της ομαδος για οσο θα παιζει ο νεος παιχτης. Αυτο εγω το βρισκω περιτο μιας και η ομαδα χωρις να εχει στρωσει και παιζει καλο μπασκετ (ανα διαστηματα) και νικαει.
Λογος αντικαταστασης για εμενα θα ηταν ο χαγκινς ή ο ουαιτ που ειναι βασικοι και ειδικα ο δευτερος εχει πολλα θεματα στο παιχνιδι του.

Υ.Γ. Θα μπορεσεις night να βγαλεις στατιστικα για τις αμυντικες πενταδες μας και για τους παιχτες ως τωρα; Νομιζω θα ειχε ενδιαφερον με ποιες πενταδες παιζουμε καλη αμυνα και ποιοι παιχτες μας ειναι καλοι σε αυτο. Αλλλωστε η ομαδα σε αυτο στιριζεται.

Arisaloskanis

το σχήμα ξανθόπουλος, ζάρας, οκαρο, κοέν κ χάγκινς άμα δουλευόταν δν θα απέδιδε? για να ξεκουράζετε κ λίγο ο μακνιλ να μην κάνει υπερπροσπάθειες κ εμείς να φοβόμαστε μην πάθει τίποτα ο άνθρωπος..

timemaster

Εμενα θα μου αρεζε ο ουαιτ στο τρια ομως δε πιστευω πως με δυο παιχνιδια την εβδομαδα μπορει να δουλευτει.
Ισως προς το τελος της χρονιας!
Απο την αλλη δε θεωρω οτι θα εχουμε θεμα κουρασης μιας κ δε παιζει κανεις 40λεπτα.

Μια ακομα πενταδα θα ηταν μακνιλ,μουρτος,ουαιτ,χαγκινς και σιμτσακ

Λοιπόν…δέχομαι το να θεωρηθεί στόχος μας η 3η θέση,η επόμενη φάση στο eurocup και τα λοιπά και τα λοιπά…Ούτως ή άλλως ,αν μια μέρα δεν εμφανιζόταν ως από μηχανής θεός ο Λάσκαρης,φέττος ο Άρης δεν θα είχε καν στόχους.Παρατηρώντας τα σχόλια μας ΕΙΔΙΚΑ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! καταλήγω πως μοιραζόμαστε σε όσους εμπιστεύονται τυφλά τους ιθύνοντες κ δεν ανησυχούν με τίποτα κ σ’αυτούς που τα θέλουν όλα να τα φέρουν ανάποδα εδώ κ τώρα.
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση…παίρνοντας στοιχεία κ απ’τις δύο πλευρές: Θα προχωρήσουμε χωρίς να ζητάμε τον ουρανό με τ’άστρα ,αλλά κ χωρίς να αδικούμε τον εαυτό μας,λέγοντάς του ψέμματα,π.χ. ότι ο τσουπ-τσουπ είναι παικταράς! Όλα με μέτρο.
Θα φέρω όμως μπροστά μια άλλη διάσταση για προβληματισμό=Μήπως κ την 3η (ακόμα κ την 4η) θέση έχουμε βιαστεί να την θεωρούμε καπαρωμένη από την πάρτη μας;Δεν ξέρω…Ένας φίλος παραπάνω,έγραψε πως είμαστε 1 κλάση παραπάνω από πέρσι.Η ήττα από τον Κόροιβο το επιβεβαιώνει,όπως κ η νίκη επί των Τρικάλων με τη ψυχή στο στόμα… Με άλλα λόγια,φοβάμαι. Εμένα σαν πρώτο -ουσιαστικό-βήμα αλλαγής θα μου φανεί το να νικάμε άνετα τέτοιες ομάδες.Ενίσχυση λοιπόν χρειαζόμαστε για να φτάσουμε πρώτα σ’αυτό το επίπεδο κ όχι για να…πάρουμε τίτλους(κύπελλο,π.χ. με παο).Μακάρι να είμασταν τόσο ικανοί,αλλά δεν μας βλέπω δυστυχώς.

Καμια ομαδα δεν εχει καταχηρωσει τετραδα. Απλα ενω περσι η τεταρτη θεση ηταν υπερβαση, φετος ειναι ρεαλιστικος στοχος.
Τις ομαδες αυτες πολλες φορες δε τις νικανε ανετα ουρε οι αιωνιοι.
Το θεμα για εμενα ειναι οχι να νικαμε ανετα αλλα
α. Να νικαμε ακομα και στις ασχημες βραδιες.
Β. Να κανουμε πολυ λιγοτερες εκτος προγραμματος ηττες απο περσι.
Γ. Να μη χασουμε κανενα παιχνιδι με κατεβασμενα χερια σε Ελλαδα κ Ευρωπη

giannisaris81

Επισης την αποψη οτι μετα τα 92 δεν υπαρχουμε μας γλεντανε και οτι πηραμε ηταν με λαθος τροπο κτλ τη θεωρω (με πολυ ευγενια) λαθος.Τα λαθη αναιρουν τις επιτυχιες?που τα εχετε ακουσει αυτα?ολα τα τροπαια αυτα ειναι μερος της ιστοριας μας δεν ειναι σωστο να μικραινουμε μονοι μας την ιστορια μας!και μην ακουσω ο τροπος δεν ηταν σωστος…αυτο ειναι αλλη κουβεντα..

Ziozio

Παιδιά πολύ το τραβάτε και το κουράζετε το θέμα….. Ένα είναι το συμπέρασμα και πιστεύω οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί μου, ούτε αλλαγές συστημάτων ούτε ρόλων…..Θέλουμε ένα σέντερ δυνατό και όσο το δυνατόν οικονομικό (εάν υπάρχει τέτοιος στην αγορά) για να ενισχυθεί η ήδη αρκετά καλή ομάδα που έχουμε και να καλυφθούν “ίσως” κάποιες αδυναμίες ούτως ώστε να φτάσουμε πιο άνετα στους οποίους στόχους μας εφέτος….. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο,…. Δεν πιστεύω αυτό να θεωρηθεί γκρίνια και είναι ένα πράγμα που οι περισσότεροι το έχουν αντιληφθεί…… Και στη τελική ο πρόεδρος είναι αυτός που αποφασίζει (και δικαιωματικά φέτος και μακάρι για πολλά χρόνια ακόμη)…. Εμείς όλοι, είτε συμφωνούμε λιγοτερο-περισσοτερο-καθόλου ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται γιατί είναι η πιο σοβαρή προσπάθεια που εγώ προσωπικά σαν Αριανος έχω δει στη ζωή μου.

Toby B

Πρωτοσέλιδο Αρένα γράφει για κοινή απόφαση Λάσκαρη-Πρίφτη. Παικταράς ή τίποτα.

giannisaris81

Υπαρχη καποια λεπτομερια απο το ρεπορταζ?τι παιχταρα?εννοει παιχταρα και φτηνο?γιατι σκετο παιχταραδες φανταζομαι υπαρχουν πολλοι..

Arisaloskanis

εννοούν έναν παίκτη πως είναι ο σόφο…καμία σχέση

giannisaris81

Αααα καταλαβα….εναν στην ακμη του…με προοπτικες….ομορφια…..καλο παιδι….και φτηνο….
Μη πιαστουμε κοροιδα οπως η αεκ με το μαυροκεφαλιδη που εδωσε τοσα λεφτα και αυτος τωρα σερνεται…
Καταλαβα φιλε ευχαριστω!!

Arisaloskanis

το φτηνό από που το συμπέρανες? κοίτα το βασικό είπαμε είναι να είναι καλός χριστιανός , ομορφόπαιδο προπαντός…γιατί φτηνό? τι άλλο να πουν οι άνθρωποι, θα πάρουν παίκτη με αξία όχι υπεραξία. θα τρίβετε τα ματάκια σας λέμε.

Arisaloskanis

η εφημερίδα λέει οτι περιμένουν από δεκέμβριο να απελευθερωθούν παίκτες της γιουρολίγκα από το πάνω ράφι.

giannisaris81

Το φτηνο το συμπερανα απο το διλλημα…αν θελαν θα περναν παιχταρα τελος απλο ειναι.Το διλλημα ειναι οτι θα παρω παιχταρα αν βρω κανα φτηνο λαβρακι αλλιως καλα ειμαστε.
Εσυ που εισαι πολυ καλος κριτης της αξιας και της υπεραξιας..για το μαυροκεφαλιδη π.χ πιστευεις οτι η αεκ πληρωσε υπεραξια για αυτον?δεν βλεπεις οτι παιζει σαν να αξιζει ακομα παραπανω?
Ολα ειναι θεμα χρηματων εχει λεφτα πας και παιρνεις μαυροκεφαλιδη δεν εχεις βολευεσαι με το σοφο και πληρωνεις και τα χρεη σου.Γενικα στη ζωη οτι πληρωσεις παιρνεις!Πολυ manager παιζεις μου φαινεται Arisaloskanis!!

Arisaloskanis

χαχαχα! επαναλαμβάνομαι τώρα αλλά τέσπα. εγώ δν τρελαίνομαι με μαυροκεφαλίδη. καταρχάς από τις δηλώσεις του είναι αντιαριανός. δεύτερον δν τον γουστάρω σαν παίκτη ,δικαίωμα. τρίτων δν πιστεύω οτι παίρνεις οτι πληρώνεις υπάρχουν κ οι φούσκες της αγοράς. εγώ πιστεύω οτι θα πάρουμε παιχτούρα ακριβή καλύτερο από μαυροκεφαλίδη. ο Λάσκαρης θα τα ακουμπήσει την κατάλληλη στιγμή, δν θα κυνηγάνε μόνο τα money for value, αλλά όχι τώρα ,όταν θα παρουσιαστεί αυτό που θέλουμε, κ όταν θα έχει καλύψει μεγαλύτερο ποσοστό από τα χρέη, όπως βλέπετε το έχει βάλει μπρος κ δν θα αργήσει να ξεμπερδεύει με δαύτα. μέχρι τότε αν παίρναμε κ έναν ψηλο φτηνούτσικο κ με καλή καρδιά δν θα χαλιόμουν. δν πιστεύω οτι η αεκ πλήρωσε υπεραξία για τον μαυροκεφαλίδη αλλά πιστεύω οτι πλήρωσε για τον μαυροειδή. κ ο πάοκ καλά έκανε που πήρε τον σόφο.

Arisaloskanis

*value for money

giannisaris81

Ετσι σε θελω λαρτζ με τις μεταγραφες των αλλων τσιγγουνη με μας!!!
Κουρασε η μεταγραφολογια νομιζω οτι εχουν ειπωθει ολα.Ας κανουν οτι νομιζουν δε ξανασχολουμε με μεταγραφικα μεχρι το καλοκαιρι!

Arisaloskanis

ε είδες χωριστήκαμε σε λαρτζ κ τσιγκούνηδες οπαδούς… giannisaris παιδί μου δν τρώγεσαι ,σου λέω αν περιμένεις λίγο θα φέρουμε καλύτερο από μαυροκεφαλίδη εσύ εκεί γρρ γρρ γρρ. καθίστε εκεί να γκρινιάζετε παρέα με τους θαυμαστές του δαμιανίδη…εν τω μεταξύ με αυτά κ μαυτά δν τολμάμε να κάνουμε κριτική… έλεος ρε μπαγάσες πια! τι σας κάνουν οι Αθηναίοι κάτω σας πειράζουν? πειράξτε τους κ εσείς.

giannisaris81

τωρα που με καθησυχασες νιωθω καλυτερα αδερφε Arisaloskanis!!!
Χειροτερα φιλε εδω κατω δεν μας πειραζουν…ειτε μας αγνοουν ειτε εχουμε τη συμπαθεια των ρομαντικων που παρεμειναν αρης και στη μετα γκαλη εποχη χωρις να εχουν σχεση με πανω!!!