Το AllAboutARIS επικοινώνησε και με τις δύο πλευρές απ’ όπου προκύπτουν τα εξής: Από το περιβάλλον του κ. Λάσκαρη διαρρέεται ότι οι συζητήσεις με την πλευρά του κ. Καπάζογλου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και έχει επέλθει προφορική συμφωνία για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, την ίδια ώρα που ο κ. Καπάζογλου σημειώνει πως δεν έχει μιλήσει με τον Νίκο Λάσκαρη εδώ και πέντε ημέρες και δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα. Το τι θα γίνει πλέον, θα φανεί στην Γ.Σ. της Δευτέρας.

https://www.allaboutaris.com/mpasket/108458/fimologia-gia-paraxorisi-ton-metoxon-men-xoris-epivevaiosi-de

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τον Καπάζογλου. Το ebasket.gr επικοινώνησε με τον τελευταίο που διέψευσε πως έχει συμφωνήσει με τον Λάσκαρη τονίζοντας πως τις τελευταίες πέντε μέρες δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fantomas

Υπάρχει και το SDNA που αναφέρει για μεταπώληση 67% των μετοχών και το 23% παραμένει ως έχει

Arion3

ο Λασκαρης μ φαινετε παιχνιδακια κανει,διαρρει διαφορα π δεν ξερουμε καν αν ισχυουν,και απο την αλλη ο καπαζογλου τον διαψευδει,,βρισκει και κανει μ φαινετε,κατι πρεπει να γινει με αυτο,στην συνελευση του ΑΣ πρεπει να ειπωθουν πολλα και να βρεθουν λυσεις.

keoma

Δεν θα ξεμπλεξουμε ευκολα.. το θεμα ειναι να απεμπλακει εντελως και δεν δειχνει εφικτο κατι τετοιο προς το παρον τουλαχιστον.. τουλαχιστον να σιγουρεψουμε σε πρωτη φαση το που πανε τα οποια εσοδα της ομαδας.

tomsou

τωρα ειναι που εμφανιζεται ενας απο μηχανης θεος, δίνει στον ξυπολυτο πρίγκιπα το ποσό που του λείπει να γλυτώσει τα καγκελα, και του παίρνει το 90% (και τα χρεη). Ευσεβείς ποθοι…!

ChrisSiak

Ολα αυτα αναφερονται μερα Παρασκευη.Οπως και η συμφωνια με τους Τουρκους οπως και ο Καλτσιδης οπως και και και…
Οποτε απλα δεν ισχυει.Απλα συνεχιζει την κοροιδια ο Λασκαρης κατ εμε.
Αν ειναι να γινει κατι θα γινει την Δευτερα που ειναι η συνελευση.

stafman123

παιδιά εφόσον ο ΑΡΗΣ ένα μέσο που του αποφέρει κάποια έσοδα(κυρίως εισιτήρια) , σε περίοδο που όλοι οι λογαριασμοί του είναι δεσμευμένοι , ποιος ο λόγος να απεμπλακεί γρήγορα και εύκολα απ την ΚΑΕ? νομίζω θα τραβήξει αρκετά αυτή η ιστορία…

vaggelaris

Τελικα ολο αυτο που ειχε γινει με τους τουρκους επενδυτες απλα δε προχωρησε η ηταν κι αυτο μερος των παραμυθιων του λασκαρη?

AlphaMi

Για σκέψου

Ian 73

To pressaris το παρουσιάζει ως έναν ακόμη ελιγμό του Λασκαρη.

AlphaMi

Στο τέλος δεν θα τις γλιτώσουμε τις μηνύσεις
Ο τύπος καθε βδομάδα ξεπερνά τον εαυτό του

Toby B

Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφώνησε..Χρονο κερδίζει απλά. Γιατί όσο παρουσιάζει πως είναι κοντά τόσο μειώνονται οι κινητοποιήσεις. Επιπλέον να πουμε πως και σε περίπτωση που δώσει το οκ για να προχωρήσουμε, η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα και δεν θα πάρει κάτω από ενάμισι μήνα. Οπότε πρέπει κάπως να βρεθούν χρήματα για να πληρωθούν υποχρεώσεις που καίνε. Γιατί συνδέω αυτό με την περίπτωση Αθηναίου. Λύνει το συμβόλαιο ο Αθηναίου πάει στην Ιταλία και μας αφήνει 40 50 χιλ από το τηλεοπτικό. Αυτά πάνε σε Καββαδα και σε μια δόση συμβολαίου της ομαδας, οι υπόλοιποι παίκτες μένουν και φεύγει προς στιγμήν το μπαν.

alan tomidy

Σίγουρα διαρροή του Λάσκαρη, για να κερδίσει χρόνο! Δύσκολα να ξεμπερδεύουμε από αυτόν! Μακάρι τη Δευτέρα να υπάρχει καμιά καλή εξέλιξη!