"Υπάρχει αισιοδοξία στον σύλλογο - Να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με Έλληνες παίκτες"

Για την επόμενη χρονιά του ΑΡΗ και τη μεταγραφική περίοδο: “Διάθεσή μου να ψάξω Έλληνες παίκτες. Αν καταφέρουμε να το οργανώσουμε σωστά και με πλάνο θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε καλούς Έλληνες και να φτιάξουμε μια καλή ανταγωνιστική ομάδα που θα δεθεί και με τον κόσμο. Είναι σημαντικό ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ με τόσο μεγάλη ιστορία να αντανακλά το σύνολο τις επιθυμίες του κόσμου. Θέλω να στελεχώσω την ομάδα με όσο περισσότερους ικανούς Έλληνες παίκτες και να δώσω αρκετές ευκαιρίες στα παιδιά που το αξίζουν.”

Για την παραμονή Μποχωρίδη: “Είναι σημαντική η παραμονή του Λευτέρη, είναι αρχηγός, είναι ένα σπλάχνο της ομάδας. Παίκτης εθνικής ανδρών, οπότε ναι είναι πολύ σημαντική η παρουσία του και τη νέα χρονιά. Για να μείνει όμως πρέπει και η ομάδα να μπορέσει να του δώσει ένα όραμα, να τον πείσει ότι αξίζει να μείνει.”

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΑΡΗ παλιών παικτών: “Υπάρχουν παιδιά που χαίρουν της εκτίμησης όλης της ομάδας και πάλεψαν κάθε στιγμή για το κλαμπ. Έχουμε στο μυαλό μας κάποια συγκεκριμένα ονόματα, δεν μπορώ να απορρίψω κάποιον ή να μιλήσω με σιγουριά. Πρώτο μέλημα να ψάξουμε ικανούς Έλληνες.”

Για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ: “Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στον σύλλογο. Υπάρχουν άτομα στην ομάδα που είναι άξια, αγαπούν τον σύλλογο και έχουν εμπειρία από διοίκηση ομάδων παρά το γεγονός πως δεν υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα. Ο ΑΡΗΣ είναι ίσως η πιο μπασκετική ομάδα στη χώρα. Ακόμα και όταν δεν πάει καλά ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Με ένα τηλεφώνημα το Παλέ μπορεί να γεμίσει σε μισή ώρα. Είναι σημαντική αυτή η ανταπόκριση για το μέλλον του τμήματος.”

Πηγή: “Υπάρχει αισιοδοξία στον σύλλογο – Να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με Έλληνες παίκτες” | AllAboutARIS.com

Μούρτος σε λέω…

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Πουλενιτης σε λέω….😁😜

#captainmourtoscomeback
Υ.Γ. δύο άρθρα, το ένα αναλύει καταστροφικά σενάρια και το άλλο συγκρατημένη αισιοδοξία.

vaggelaris

Μακάρι να μπορέσουμε να φέρουμε αξιόλογους Ελληνες. Ο μποχωριδης δύσκολα θα μείνει όπως φαίνεται. Εμένα θα μου άρεσε να δω στον Άρη λουντζη, κουζελογλου η και τσαλμπουρη. Έχουμε πολύ δρόμο βέβαια μέχρι τις μεταγραφές. Ακόμη όλα είναι στον αέρα…