Εντάξει το σκορ είναι τιμητικό , αν σκεφτεί κανείς πως το ημίχρονο έκλεισε με 24-48(!!!) και σε κάποια φάση στην αρχή του τρίτου πήγε στο -30.

Παίζαμε χωρίς το βασικό μας 4άρι και 5άρι και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα , με καλούς , πολλούς και έμπειρους ξένους.

Στο πρώτο ημίχρονο , μας πιέζαν σε όλο το γήπεδο και Βον με Αθηναίου έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Λάθη από την περιφέρεια , φέρνουν εύκολους πόντους κι έτσι η Τόφας ανέβασε τη διαφορά εύκολα.

Αθηναίου ήταν πραγματικά το μοναδικό επιθετικό μας στήριγμα ( ακόμα να ανακοινωθεί ε; ). Από κει και πέρα μου άρεσαν οι Φλιώνης , Δίπλαρος και Πουλιανίτης που φάνηκαν πως μπορούν να προσφέρουν λεπτά και καλά λεπτά.

Γουίβερ δεν έπαιξε πολύ κι όσο έπαιξε δεν ήταν καλός.

Βον , πολλά λάθη και δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες , ελπίζω με τον καιρό να βρει τα πατήματα του.

Μοράντ , ότι περίμενα , ριμπάουντ κι ότι του δώσουμε σε άλει ουπ στην επίθεση.

Αναλυτικά τα στατιστικά:

 

43 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

comment image
Τον ήπιαμε!
(Από Κάπτεν με Κάπτεν)

α -Βον-τρε σαντέ!

Με κόλα ,για την χώνευση !!!

Τί μου θύμησες ρε Καπετανάρα τώρα ….Τις καλές εποχές που πείναμε από 10 τέτοια με κόλα με τον κολλητό και μετά οδηγούσαμε κιόλας….!!!!

Jose

Ο Πετγουει ειναι το βασικο μας 4αρι;

Jose

Ο Τσαιρελης πηγε στο 5;

Jose

Ο Χρηστιδης δεν επαιξε; Ουτε τον ειδα.

aris6emperor

Ο Αθηναίου θα υπογράψει;

Είδα το πρώτο ημίχρονο και ανά διαστήματα παρακολούθησα και το δεύτερο. Απογοητεύθηκα. Σαφώς και έχουμε ελλείψεις, αλλά στο πρώτο μέρος του αγώνα ήταν λες και παίζαμε με ΤΣΣΚΑ. Τόσα πουλήματα της μπάλας…ανεπίτρεπτο. Πρέπει άμεσα να πάρουμε σέντερ και κοντό-«φονιά». Ο Μόραντ δεν μπορεί να σπρώξει το παλικάρι και αργός μου φάνηκε. Κι ένα εύστοχο σχόλιο που διάβασα στο fb της ΚΑΕ. Παίκτης Βασιλόπουλος δεν υπάρχει…μόνο Σούπερμάρκετ.

Arisaloskanis

κακία αλλά ομολογώ πως γέλασα!

Ody

Τώρα ξέρουμε γιατί ο σοφός Γιαννάκης δεν κανόνισε φιλικό με κόσμο στο Παλέ.

dimisthessaloniki

Απο οτι καταλαβα απο το χαρτι της στατιστικής ο βασιλοπουλος ειχε 11 ριμπαουντ και 6 ασιστ(?)Φανταστειτε να παιξει καλα κιολας

Arisaloskanis

ε δεν βγήκε κ καθόλου έξω.

Βγήκε,ζητώντας μάλιστα αλλαγή ο ίδιος.

μα τι όραση! εγώ σε κάποια φάση δεν μπορούσα να διακρίνω αν κατέβαζε την μπάλα ο φλιώνης ή ο βασιλόπουλος.

Αφού πρόσεξα μάλιστα οτι και το πουλεν μου αγκάλιασε το πουλεν του Jim όταν επέστρεψε στον πάγκο…Συγκινητική στιγμή(!)Παρ’ολο που είναι θεωρητικά “αντίπαλοι”..
Βασικά κι εγώ σε μια φάση νόμισα οτι ενα 3ποντο το’βαλε ο Δίπλαρος κ όχι ο “Αττιννννέουουου !…”.Παίζει να έχω δίκιο.(Δίπλαρος 6πόντοι).

ναι το είδα κεγώ αυτό, τα γκόσιπ δεν τα χάνω!

stp

Υπομονή, και η περσινή ομάδα τόσο θα έχανε. Επίσης και η φετινή τόσο θα έχανε ακόμα και αν έπαιζαν το βασικό 4αρι κ 5άρι.

Arisaloskanis

Ναιτ το κοουτσαρισμα του Δράκου πως σου φάνηκε; εγώ περίμενα να δω περισσότερο το τατσικό. Ο πουλιανίτης βγήκε μόλις έβαλε το τρίποντο και ενώ τα πήγαινε πολύ καλά στην άμυνα κ ο χρηστίδης άφαντος ενώ ο Βασιλόπουλος έπαιξε πόση ώρα, βγήκε καθόλου;ντάξει δεν έχουμε πολλούς ψηλούς ούτε πολλούς έμπειρους παίκτες αλλά ο χρηστίδης δεν θα μπορούσε να πάρει λίγα λεπτά παραπάνω;

Arisaloskanis

ναι μάλλον ήθελε να δει κ τον δίπλαρο.

Ετσι.Είδε οτι πήρε αυτό που ήθελε από Πουλιανίτη κι έβαλε και τον Δίπλαρο.Μη το παίρνουμε πολύ τοις μετρητοίς εμείς,σαν μια “δυνατή προπόνηση” που λένε ήτανε,άσχετα αν οι τούρκοι θέλαν την ρεβανς τρομάρα τους! 30τόσα sec. πριν το τελος , σώζουμε τη μπάλα κ δώσαν αουτ!Εκεί είναι που πήγε γελώντας ο Γιαννάκης να καθίσει…

Bilias6

Πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι η ομαδα αυτη θα ειναι πανω-κατω για φετος και να στηριξουμε. Αν αρχισουμε να ειρωνευομαστε και τους παικτες, καηκαμε.
Συγκινηθηκα με την Τουρκαλα που φορουσε την φανελα μας, ειχε και δυο πιτσιρικια μαζι της.
Να εχεις τετοια δυναμικη και να μην μπορεις να βρεις εναν σοβαρο επενδυτη. Απιστευτο!

Jose

Τι εννοεις με τη στηριξη; Να βλεπουμε το Βασιλοπουλο να περπαταει και να λεμε ” Ε, τουλαχιστον δε κουτσαινει”!

Bilias6

Αν σερνεται θα τον πεταξει εξω ο Γιαννακης. Αν δεν τον πεταξει, εχεις τα κοτσια να ειρωνευτεις τον Δρακο?

Sam Vincent

Μην είσαι βέβαιος. Για να πετάξει έξω αυτόν που σέρνεται θα πρέπει να βρει άλλον ,καλύτερο .Νομίζεις πως ο Δράκος δεν ξέρει ποιος περπατάει και ποιος σέρνεται? Αυτόν ονειρεύονταν για παίκτη ή μήπως ο θεσμός τόσα λίγα διέθετε? Η μήπως ο Δράκος έχει το αλάθητο? Η μήπως αποκλείεται σε μερικούς μήνες να του κουνάμε μαντήλια ?

pavlos_31328

Να τον ειρωνευτώ σιγουρα όχι αλλα να τον κρίνω σιγουρα ναι….

Bilias6

Συμφωνω Παυλο, αλλα και παλι οι συνθηκες ειναι ειδικες, πρεπει να ειμαστε επιεικης με τον Δρακο και τους παικτες.

Arisaloskanis

σέρνεται μπουσουλάει δεν ξέρω αλλά οι παίκτες θα πληρώνονται τώρα με φιλάκια κ ο Γιαννάκης δεν έχει να διαχειριστεί το ρόστερ που του αξίζει οπότε δεν αξίζει το κράξιμο. άλλο το χιούμορ και η κριτική άλλο να αρχίσουμε να τα χώνουμε.

Jose

Συγνωμη ποιος του τα χωσε. Αν υπαρχει κατι περιεργο στην ολη φαση ειναι γιατι μενει ακομα στον Αρη και το μεγαλο ερωτημα , η παραμονη του κανει καλο στον Αρη ή στο Λασκαρη και στους δυο πια ειναι αδυνατο για μενα!

pavlos_31328

Είσαι μέσα στο μυαλό μου.

Jose

Κοιτα ο Γιαννακης ειναι ενας θρυλος. Αυτο δεν τον κανει Θεο σε καμμαι περιπτωση. Εξαλλου μη ξεχναμε οτι μεχρι πριν λιγα χρονια ηταν ο προδοτης που εδιωξε το Γκαλη και κατστρεψε οικονομικα τον Αρη με τις προσφυγες του.( δεν συμφωνω).

Bilias6

Καταλαβα, δηλαδη σε βλεπω να γελας και να κανεις λαικ αν καποιος εξυπνος του φεισμπουκ γραψει- “ποιος Γιαννακης ναουμ, βαλτε την Ευγενια στον παγκο”. Μαλλον μας αξιζουν αυτα που τραβαμαι.

Sam Vincent

Χαμηλά την μπάλα παιδιά .Οτιδήποτε πέρα από την εύκολη παραμονή στην Α1 θα είναι επιτυχία για την ομάδα . Το ρόστερ μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ,αλλά όταν θα γίνει αυτό ,μπορεί και να είμαστε χειρότεροι απ ότι σήμερα.

Πάντως σήμερα κατάλαβα τί εννοούσαν κάποια παιδιά(Toby;Jim;Gerorge;Δεν θυμάμαι πολύ καλά)που έλεγαν για Τσαι στο 5,οτι παίζει καλά εκεί.Αυτό βγήκε για ένα διάστημα νομίζω.Βασικά ,το καλύτερό μας παιχνίδι σήμερα το κάναμε οταν μπήκε μέσα η πουλενάρα μου(χαχαχα,ε ρε γλέντια φέτος!…)και ακολούθησε ωραία κι ο Δίπλαρος.Ο Στελλάρας κέρδισε κι ένα επιθετικό φαουλ κιόλας του υπερχητικού Μόργκαν(εξού κ το ρούμι)!Οι μικροί δείξαν πολύ καλά στοιχεία σήμερα κι ο Φλιώνης κι ο Χρηστίδης που επαιξε όντως λίγο.Ήταν οι μόνοι που κινούνταν,που είχαν ενέργεια.Γουίβερ,Βασιλό σ.. έ.. ρ.. ν.. ο.. ν.. τ.. α.. ν,αλλά ο Βασιλό τουλάχιστον έβγαλε κ καμμιά φάση όταν δεν γκρίνιαζε.Ο Γουίβερ σα να’χει μελαγχολία ρε συ!Ο κατά τον τούρκο σπίκερ “Γουέιν Γουάνγκ”(ίσως να’ναι το παρατσούκλι του που ψάχνουμε Sam,σ’αρέσει;!;;)Κουάμε Βον πάρα πολλά λάθη στο οργανωτικό,εκτελεστικά ομως θύμισε κάτι από Κυριάκο κ το βασικό φάνηκε να ξέρει πού έφταιγε.Ο Μοραντ φέρνει περισσότερο σε Χάγκινς,”μια πιο βελτιωμένη εκδοχή του”-χαχα!-Τουτέστι,υπομονή κι επιμονή.

Πολύ καλό …Μακάρι να οργανώνει το παιχνίδι όπως σκηνοθετεί ο Αμερικανοκινέζος .

Vamos_G1

Just on a personal note κ κατόπιν ωρίμου σκέψεως μετά το ποδόσφαιρο (εδώ κ αρκετά χρόνια) πλέον αποφάσισα να αποστασιοποιηθώ κ από το μπάσκετ. Ούτε διαρκείας πήρα (κ ούτε θα πάρω), ούτε σε ντέρμπι με τον συμπολίτη θα πάω, ούτε τπτ. Λίγη τηλεορασίτσα, λίγο διαδικτυακό κράξιμο εδώ, για τον δυστυχώς βαριά άρρωστο μπασκετικό Άρη, αλλά γενικά από μακριά κ αγαπημένοι, για να έχουμε την υγειά μας. Εύχομαι απλά καλά κουράγια σε όσους φίλους συνεχίσουν να ασχολούνται ενεργά κ φέτος με την ομάδα, προσδοκώντας (προσωπικά) απομάκρυνση λάσκου το συντομότερο δυνατόν. Αυτά.

Arisaloskanis

ποπο φανατίλα είσαι!

emperor1

Ο ντραγκον ηρθε για μη μπορει να αμφισβητηθει οπως περσυ ο πριφτ;;;παλι ξενοι μετριοι παντως.ειδατε κυριοι τι συμβαινει οταν παιζουν κι οι αλλοι αμυνα;;ερμε λεσιτς καλος για λαγος αλλα οταν παιζεις με ομαδες της ψικοπροκπηςο σοβαρευουν τα πραματα

Jose

Εγω θα το ξαναπω, υπαρχει μεγαλη μεριδα φιλων Αρη που δεν εχουν συγχωρεσει το Γιαννακη για το τροπο που φερθηκε το ’90 και τον περιμενουν στη γωνια. Το γεγονος οτι δεν εχει ακουστει ακομα καποια γκρινια για το Γιαννακη ειναι γιατι οταν το σπιτι σου εχει παρει φωτια δε γκρινιαζεις στον αντρα σου για να βγαλει τα σκουπιδια!