Μέσα στα επόμενα 24ωρα, το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά και στο στρατόπεδο του ΑΡΗ έχουν ετοιμαστεί για κάθε περίπτωση. Αν ο παίκτης αποδεχθεί την πρόταση που έχει στα χέρια του, τότε θα κλείσει το deal. Αν όμως η απάντησή του είναι αρνητική, τότε ο Βαγγέλης Αγγέλου θα θέσει σ’ εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο που έχει στο μυαλό του, το οποίο προβλέπει την απόκτηση του Κάμερον Τζόουνς.

Πηγή: Το plan B, αν δεν κλείσει ο Μποχωρίδης | AllAboutARIS.com

61 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

Θα κάνει μεγάλη βλακεία ο Lef Bo αν δεν “κλείσει”.
Τον βλέπω να την πατάει αλά Καββαδά, που τώρα τρέχει στις ΗΠΑ για ατομικές προπονήσεις αυτοβελτίωσης.
Αν αποφασίσει παoκ, δε νομίζω ότι εκεί θα μακροημερεύσει.
Και κλείνει & η πόρτα η δική μας για το μέλλον.

keoma

δεν νομίζω πως είναι τόσο δραματικά τα πράγματα για τους 2 παίχτες που αναφέρεις… οι πόρτες δεν κλείνουν εύκολα κι ατομικές προπονήσεις αυτοβελτίωσης όλοι κάνουν πλέον..

dorian gray

…στην άλλη άκρη του ατλαντικού; δεν είναι σύνηθες.
Αυτών των 2 παικτών η καριέρα είναι σε κατιούσα.
Για μας, προφανώς και δεν είναι δραματικά τα πράγματα.
Πάντως ένας άνθρωπος που από 10 χρονών είναι στον Άρη,
να πάει σε “αυτούς”,
ε, δεν νομίζω ότι μεσομακροπρόθεσμα τον συμφέρει,
για 15.000 – 20.000 παραπάνω που θα πάρει φέτος.
Γνώμη μου.

Toby B

Δεν μπορεί να πάει εκεί εγώ δεν το πιστεύω με τπτ. Αν πάει δεν κλείνει κάποια πόρτα απλά θα υπάρξει μεγάλη δυσαρέσκεια τη στιγμή που δεν μιλάμε για κάποιο συμβόλαιο των 200χιλ.

Guardiola3

Πήγε ο Αγγελίδης που από παιδάκι ήταν Αρειανός. Πιο παλιά ο Αλεξανδρής επίσης Αρειανός. Αν ο Μποχωρίδης που επίσης είναι Αρειανάκι δεν βρεί στην Ευρώπη ή στην Ελλάδα κάποια ομάδα που να του δίνει αυτά που θέλει( καλόμαθε στον ΠΑΟ) τότε θα πάει στους δίπλα αν του δίνουν 20 κ 30 περισσότερα από ότι εμείς. Κ με Κόνιαρη στον ασσο κ αυτόν γκαρντ μια χαρά θα του έρθει.

Toby B

Το άρθρο μας λέει δηλαδή πως η εναλλακτική του Μπόχω είναι ένας Αμερικανός δυάρι. Όλα αυτά ενω που τόσο καιρό μας έλεγαν πως ο Μπόχω θα παίξει στο 1 και θα αποκτηθεί και ο Τζόουνς ως έξτρα λύση στην περιφέρεια. Μάλλον οι δημοσιογράφοι της ομάδας δεν έχουν ιδέα για το τι παίζει. Ο Καμερον είναι μια μέτρια προσθήκη που προσωπικά δεν θα ήθελα στον Άρη. Προτιμώ Λενζελ Σμιθ ο οποίος παίζει και 2 και 3, ή να πάμε σε κάποιον πιο καθαρό σκόρερ και οικονομική λύση, τον Μπαντερ από τον πρώην Φάρο.

Vamos_G1

Εγώ πάλι διαφωνώ με την λογική των 4 Αμερικάνων για δυο θέσεις, ειδικά στον φετινό Άρη. Θα έχουμε που θα έχουμε θέμα στον άσο, γιατί να έχουμε κ θέμα στο 4? Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.

dragon_aris

Δεν καταλαβαίνω γιατί πάμε να γεμίσουμε ξένους στο 2-3. Κανας αμερικάνος στο 1 υπάρχει διαθέσιμος αν δε μείνει ο μποχω?χασαμε και τον νιξον που μου άρεσε πολυ.

Toby B

Αν δεν μείνει ο Μπόχω θέλουμε ακόμα μια επιλογή καλή στους κοντούς. Συμφωνώ για Νίξον και μένα μου αρέσει.

Guardiola3

Αν κλείσει ο Μποχωρίδης στην ανω γειτονιά τότε βλέπω να πέρνουμε τον Μπράζελτπν από τον Πανιώνιο κ να αφήνουμε τον Νταλό ελεύθερο.

ChrisSiak

Νομίζω πως ο Μπραζελτον είχε κλείσει στον πανιωνιο μετά το μπαν. Με κάθε επιφύλαξη

gregstal

Ο καθένας μας μπορεί να θέλει κάτι, αλλά αυτό το κάτι πρέπει να ταιριάζει και να “δένει” με την υπόλοιπη ομάδα, ασφαλώς και με τα θέλω και το πλάνο του κόουτς. Αν μπορώ να μπω στο μυαλό του, καταλαβαίνω ότι, τηρουμένων των δεσμευτικών και περιοριστικών, για εμάς, συνθηκών, ο Καμ. Τζόουνς, από τη δεδομένη για εμάς, διαθέσιμη “δεξαμενή” παικτών, αρέσει δεν αρέσει, ταιριάζει απόλυτα ως αντιΜποχω.
Τον Μπράζελτον ΔΕΝ … Ήρθε, νομίζω μετά την 23-1-2018. Άσε που δεν θα βρισκόταν ποτέ στο μυαλό του κόουτς.

comment image?itok=G0epeBZP
Τωρινη κατάσταση δυο αδένων μου,λογω του “σηριαλ Μποχωρίδη”.

Οι αμυγδαλές σου να υποθέσω Κάπτεν …

Παρακάτω,
από το λαιμό πιο κάτω.

AlphaMi

Ισως και να ασχοληθηκαμε πολυ με τον Λευτερακη
Ειναι εναι παικτης που δεν εχει παλεψει με νυχια και με δοντια για την θεση που θεωρει οτι του αξιζει…
Οι περισσοτεροι παικτες της νεας φουρνιας ειναι ετσι.Με μανατζερ απο τα 13-14 και με φουσκωμενα μυαλα.Γι αυτο και απετυχε η U20.Πολλοι καλοι παικτες αλλα με το μυαλο στα συμβολαια τους.Σε αυτη την ηλικια πρωτα παιζεις για την παρεα και επειδη το γουσταρεις και μετα για τα λεφτα
Ο Μποχωριδης δεν καταλαβε οτι πρεπει να δουλεψει σκληρα για να κατοχυρωσει την θεση του και οτι βρεθηκε στον ΠΑΟ στα πλαισια του παιδομαζεματος που κανουν οι οικονομικα ισχυροι και πως απο εδω και στο εξης πρεπει να αποδειξει την αξια του.Αν ασχοληθει με το 5 και 10 χιλιαρικα θα γινει ενας κανονικος μισθοφορος.
Πρεπει να συναντηθει ξανα με τον “μικρο Λευτερη” που δεν εβλεπε την ωρα να βρεθει στο γηπεδο και να παιξει με την σπυριαρα

stepap

Είσαι άδικος με τον Μποχω.
Πρώτον γιατί έφυγε για τον Παναθηναϊκό γιατί του το ζήτησε ο Άρης και όχι γιατί το ζήτησε αυτός.
Δεύτερον γιατί γύρισε με πολύ λίγα λεφτά πέρυσι τα οποία συμφώνησε να κουρευτουν κιαλλο πριν λίγες μέρες.
Τρίτον μας έχει απαντήσει αρνητικά στις δύο προτάσεις που του κάναμε γιατί είναι χαμηλές οικονομικά.

dragon_aris

Συμφωνώ φίλε.Και που ασχολείται ο μποχω μαζί μας πολύ μας είναι με τέτοια γελοία προσφορά για την αξία του. Είναι επειδή αγαπά την ομάδα και θέλει να βοηθήσει. Απλά πολύ λογικά είναι σαν να μας λέει “εντάξει είπαμε θα έρθω με λίγα αλλά μη το ξευτελίζετε”.

AlphaMi

Όχι και μας κάνει χάρη.Μην χάνουμε το μέτρο.
Στο φινάλε δεν κάνουν ουρά για να τον πάρουν…αφού είναι τόσο καλός.
Οπως και να έχει εγώ άλλο λέω και σε άλλο σημείο επικεντρώνονται αλλά προφανώς δεν το καταλαβαίνεις

dragon_aris

Που φίλε μου επικεντρώνεσαι?Στο να την πεις στα νεα παιδιά που δεν δουλεύουν όσο θα ήθελες εσύ?
Ωραία η κριτική απο το πληκτρολόγιο.Ο καθένας κάνει οτι θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του.
Τι να κάνουμε δεν θα γίνουν όλοι αστέρια του ΝΒΑ.
Μια χαρά είναι τα νέα παιδια σταματήστε να τα πυροβολείτε γιατί δεν κάναν την καριέρα που εσείς είχατε στο μυαλό σας για αυτά.

AlphaMi

Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις
Ας μην το συνεχίσουμε γιατί χάνει κάθε νόημα

vaggelaris

Το ότι αγαπάει την ομάδα δε σημαίνει ότι πρέπει να τον κάνουμε ότι θέλουμε. Προσπαθεί να πετύχει την καλύτερη συμφωνία για την καριέρα του. Μην τον αδικούμε τόσο. Απλά τη συγκεκριμένη περίοδο δύσκολα να πω την αλήθεια θα του συγχωρούσα να πάει στον ΠΑΟΚ. Που κ πάλι επιλογή του είναι μια και είναι επαγγελματίας. Απλά πάντα τέτοιες μετακινήσεις δύσκολα τις χωνευουμε…

AlphaMi

Δεν διαφωνώ.Απλως θεωρώ ότι δεν είχε την εξέλιξη που και ο ίδιος θα ήθελε.
Είτε γιατί δεν μπορεί, είτε γιατί δεν δουλεύει όσο πρέπει.
Δεν νομίζω να διαφωνείς ότι οι σημερινοί νέοι παίκτες όταν αρχίζουν να έχουν τα λεφτά στο μυαλό τους ξεχνούν το μπάσκετ

dilliger

Λευτέρη Μποχωρίδη… Κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς βετεράνος από πολύ μικρή ηλικία.
Δυστυχώς μπάσκετ ακόμα ΔΕΝ έχεις παίξει.
Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι επαγγελματίας πάνω από όλα…αλλα έχεις ηδη πάρει αρκετό κασέρι απο τον Παναθηναϊκό σκουπίζοντας πάγκο.
Κάτσε και απέδειξε ότι δεν είσαι ένας What IF και αν παίξεις μπάσκετ επιπέδου πάνε στην ACB.
Προσωπικά λέω ότι Αν δεν ήσουν Αρειανάκι ούτε που θα συζητούσαμε.
Ασε τους μάνατζερ.και ΠΑΙΞΕ ΜΠΆΣΚΕΤ!!!

stepap

Λευτέρη μποχωριδη μπορείς να παίξεις μπάσκετ και στον Προμηθέα με καλύτερες συνθήκες και λεφτά αλλά εσύ σκέφτεσαι να μείνεις στον Άρη μας με λιγότερα. Σε ευχαριστούμε και ελπίζουμε να φοράς κίτρινα για πολλά χρόνια.

Sam Vincent

Δεν βγαίνει η χρονιά με έξι ξένους ,και Ελληνες τους Φλν. Σλφ. Βργ . Σε περίπτωση που δεν κλείσει ο Λευτεράκης ,θέλουμε δυο Ελληνες που να μπορούν παίξουν βασικό ρόλο . Προτείνω Κουτσαβάκι ( φτου ) στην θέση των γκαρντς και Μαυροειδή η Ζήση στους ψηλούς . Μετά Καιζερ ,τεσσάρι ξενο (Χαινς) και έναν ξένο για διόρθωση αργότερα όταν ξεμπανιαστούμε ή αν έχουμε αναγούλες και χρειαζόμαστε στο τέλος το ιππικό. 1. Φλν Κτσβ .Βργν 2. Μπελ Νταλό (Βργν.) ,3.Λάκης (Νταλό Σλφ) 4.Ξένος .Σλφ(Λάκης ) .5. Καιζερ , Ζήσης ή Μαυρδ , Χρηστδ.

Sam Vincent

Είμαι καλά … Απλά είναι συντομογραφίες γιατί το πληκτρολόγιο δεν είναι και το καλύτερο μου . Δεν πιστευω πάντως όταν διάβασες Φλν Σλφ και Κτσβ , να νόμιζες πως εννοούσα Φίνλευ Σεφολόσα και Κιτσάνοβιτς

Sam Vincent

Στο τέλος θα ξεμπανιαστούμε και θα εξακολουθούμε από συνήθεια να ψάχνουμε μόνο εντός των τειχών .Ασε που το γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα . Κανουμε πρόταση ,μετα την αποσύρουμε γιατί είναι κακό παιδί και την ίδια ώρα την επαναφέρουμε με μικρή αύξηση και τον ψήσαμε τον παίκτη …

Toby B

5 δεν πρότεινες πάνω? Βάλε και ένα έκτο δεν ήμαστε για εκπτώσεις.

Sam Vincent

Φυσικά και προτεινα … Καιζερ και Ζησης ή Μαυροειδής + Χρηστιδης…

Sam Vincent

Sorry ,τώρα σε κατάλαβα .Ναι έναν ξένο αργότερα για τις αναγούλες .

Toby B

Πάρε 6 από τώρα και αλλάζουμε κάποιον. Ποιος ξέρει αν το μπαν θα φύγει φέτος. Βάλε ακόμα έναν στην περιφέρεια να μαζευτούμε πολλοί. Κάποιον φτηνό. Επίσης και ο Λιποβι έμεινε στην πατρα τελικά οπότε σαν να στενεύει ο κλοιός για Μπόχω.

Sam Vincent

Αν πάρω έκτο θα είναι fw . Περιφέρεια έκλεισα

Toby B

Λενζελ Σμιθ και τα βρίσκουμε στη μέση χαχα. Εκτός αν θέλεις Γουιγκινς.

Sam Vincent

Ουίγκινς .Θέλω να παίζει και στο τεσσερα.

Toby B

Δύσκολα να πάρεις 2 4αρια Αμερικανούς. Εγώ πιστεύω πως με Σμιθ που παίζει 2 3, Λακι που παίζει 3 αλλά θα παίξει και 4 σε small ball και 4αρι κανονικό συν Σλαφτσακη είναι καλυμμένα τα forward. Και μετά Κάιζερ Ζήση Χρηστιδη στο 5.

Sam Vincent

Με Χαινς και Σλφτσ στο 4 (ο Λάκης δεν υπάρχει στο 4 ούτε με litl tini mini ball) ,δεν νιώθω καλά.

Toby B

Κάτσε μην είναι μόνιμα στο 4 φέτος έτσι όπως πάει το έργο χαχα..

simon says

Μόλις έκλεισε μια πόρτα για τον αγαπητό εν Χριστό αδελφό Ελευθεριο!! Ο Προμηθέας ανακοίνωσε Αμερικάνο γκαρντ! Η πόρτα του παραδείσου όμως εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτή…

simon says

Γιατί, είναι ίδιοι παίκτες?? Δεν αμφισβητώ! Κουβέντα να γίνεται!

Papatzis

Πέρσι στηριχθήκαμε στο Μποχωρίδη σαν βασικό δυάρι και παραλίγο θα πέφταμε κατηγορία. Γιατί τόσο αγωνία να μείνει? Ο μποχωρίδης είναι μια χαρά παίχτης σαν αλλαγή στο 2 σε μια ομάδα με ψηλό μπάτζετ. Για τον ΑΡΗ με το κασέ που έχει μόνο ζημιά θα προκαλέσει. Ο Αρης με τα ίδια λεφτά πρέπει να βρεί ένα σκόρερ Αμερικανό να παίρνει τα σούτ και να είναι το σημείο αναφοράς στην επίθεση. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο Μποχώ οπότε μάκαρι να φύγει.

Papatzis

Δεν σου λέω οτι φταίει ο Μποχωρίδης. Φταίνε αυτοί που τον επέλεξαν δίνοντας του ένα ρόλο που δεν μπορεί να παίξει. Με μικρό μπάτζετ ο Μποχωρίδης ειναι πολυτέλεια. Υπάρχουν άπειροι αμερικανοί που ξέρουν να βάζουν τη μπάλα στο καλάθι καλύτερα απο το Μποχώ. Και οταν δεν έχεις φράγκα τέτοιο παίχτη θέλεις ειδικά στο 2. Όλες οι ομάδες πέρσι με μικρότερο μπάτζετ απο εμάς και μας έκαναν πλάκα γιατί είχαν καλούς φτηνούς αμερικανούς.

stepap

Καταλαβαίνω τη λογική σου στο να δώσουμε τα χρήματα σε κάποιον σκόρερ αλλά δεν είναι εύκολο να βρούμε τέτοιον λόγω του Μπαν. Φαντάζομαι ότι ο Μακφαντεν θα πάρει από 80 και πανω και οι υπόλοιποι δεν είναι πολυ καλύτεροι του Λευτέρη.

Papatzis

Marcus Posley . Πέρσι έκανε κακό πρωτάθλημα και θα είναι φτηνός. Καλύτερος του Μποχωρίδη γιαυτό το ρόλο

Papatzis

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ο Posley έχει το επιθετικό ταλέντο, είναι μικρός σε ηλικία, όντως τα ψιλοσκάτωσε πέρσι αλλά θα απασχολήσει στο μέλλον. Μπορεί σε 2 χρόνια το κασέ του να μην μπορεί να το αγγίξει ο Αρης. Σε αυτές τις ηλικίες πρεπεί να δείς τα ατομικά χαρακτηριστικά του παίκτη και αν τον πιστέψεις με το χρόνο θα προσαρμόζεται στο ευρωπαικό τρόπο παιχνιδιού κα θα γίνεται καλύτερος. Ναι είμαι σίγουρος. Φέρτε το Posley για δύο χρόνια και πουλήστε τον στην Τουρκία του χρόνου. Παπάδες θα κάνει στο Παλέ

Sam Vincent

Ξεκινώ αγώνα και ανοίγω δημοψήφισμα με +1 αν θέλεις να επαναφέρει ο Night το κουτάκι ,διπλα σε αυτό της απάντησης που έλεγε “ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ” και διορθώναμε όταν μας ξέφευγε κανένα λάθος ή κουλό…

incas_3

εγω οποτε κανω ποστ και κανω λαθος , κανω καινουριο ποστ με τη διορθωση και το επεξεργαζεται ο night μετα για εμενα.χαχαχα

Sam Vincent

Ώστε σε διορθώνει incas3 … Εμένα πάλι ,ενώ δεν κάνω ποτέ ωρθωγραφοικα , μου κάνει αυτός στα σχόλια μου επίτηδες για να με εκθέσει (; );

stepap

Πάντα ένα βήμα πριν από τους άλλους. Μπράβο Sam.

Sam Vincent

Αινταξυ ,τω πειασα .