Είναι και επίσημο

:

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ, Michael Jenkins και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Σας θυμίζω πως το θέμα είχε βγει νωρίτερα:

Θέμα ωρών είναι να ανακοινωθεί και επίσημα η λύση της συνεργασίας του Μάικλ Τζένκινς με τον Άρη. Ο Αμερικανός παίκτης ενημέρωσε πριν από λίγο τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ των “κιτρινόμαυρων” πως δεν θέλει να συνεχίσει άλλο να αγωνίζεται στην ομάδα.

Πηγή: Τζένκινς τέλος από ΆρηeBasket.gr – Το Μπάσκετ στο Internet | eBasket.gr – Το Μπάσκετ στο Internet

Τώρα θα δούμε την ομάδα που ονειρευόταν ο Πρίφτης 😛

Σοβαρά τώρα , αν φεύγει γιατί είναι επίσης απλήρωτος , καταλαβαίνετε πως είναι πρόβλημα…

Βάζω εδώ και τη συζήτηση που είχα με τον Κογκαλίδη , τον άνθρωπο που έκανε το σχόλιο για τον απλήρωτο:

 

Διαβάστε όλη τη συζήτηση αν θέλετε.

85 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

220.000, διετές συμβόλαιο…
Και πολλοί φίλοι του Άρη (και εδώ) να τον βρίζουν.
Προσωπικά, τον συμπαθώ πάντως.
Νομίζω και ελέω Πρίφτη η (σταδιακή) πτώση της απόδοσής του.

experience

Λογική εξέλιξη, καλύτερα και για αυτόν και για μας. Πού λέει ότι είναι απλήρωτος; Αν ισχύει τότε υπάρχει γενικότερα πρόβλημα στην ομάδα που εξηγεί κατά ένα μεγάλο βαθμό και την εικόνα που βλέπουμε πιστεύω

stp

Κινήσεις που έπρεπε να γίνουν τον Νοέμβρη. Το timing δεν το καταλαβαίνω λόγω το κρίσιμου ματς στην Ρόδο ενώ είναι τραυματίες ο Καμιγκς ,ο Καββαδας και ο Ντραγκι. Επίσης το να φύγει ο αδιάφορος Τζεκινς και να έρθει ο Κάρτερ είναι μεγάλη ποιοτική πτώση.

MANOS

Διαβασες καπου για Καρτερ?Μονο Προθερ ακουστηκε.

gerorge

Θα πιστεψω οταν υπαρχει ανακοινωση ή εστω οταν βγει σε πιο αξιοπιστο σαιτ που εχει δειξει οτι ξερει καμια φορα τι παιζει.Μεχρι να αποδειχτει απλα το βλεπω σαν προσπαθεια του Κογκαλιδη να ευλογησει τα γενια του και να επιβεβαιωσει περι οικονομικων προβληματων.Αν οντως ισχυει τοτε αυτο ειναι προβλημα

gerorge

“επίσης μην βιάζεσαι, μπορεί να κάνουμε λάθος και να μην φεύγει. Θα δείξει”.Κωλοτουμπα μεσα σε λιγα λεπτα.Μηπως τον λενε Αλεξη κατα τυχη;

stp

το veteran είναι όλα τα λεφτά

gerorge

Ναι και στο gazzetta το γραψε ο Βλαχοπουλος οποτε γενικα μαλλον ισχυει.Το θεμα ειναι πατησε κι αυτος πανω στον Οκτωβριο ή υπαρχουν επιπλεον χρωστουμενα;

gerorge

Same with Jamon Gordon λεει σε απαντηση στο twitter.Μηπως δεν ειναι τοσο καλα πληροφορημενος για ολους ο David;

badgrandpa

Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα και να αφησει το κλειδι κατω απο το χαλακι……

Toby B

Αν ισχύει πως είναι 4 μήνες απλήρωτος έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Αγωνιστικά δεν θα έχουμε και μεγάλο πρόβλημα. Ας ελαφρύνει το μπάτζετ, ο παίκτης δεν ήταν ουσιαστικό κομμάτι της ομάδας.

MANOS

Ποσο να ελΑφρυνει ακομα???

MrT

Παιδια δεν ξερω πως καταληγουν τέτοιες καταστασεις αλλα το ότι φευγει λογο του ότι ηταν 4 μηνες απληρωτος δεν σημαινει πως θα ελαφρυνει το μπατζετ ,μαλλον το αντιθετο αφου θα πρεπει να του καταβαλουμε ολο το ποσο του συμβολαιου του αφου θα το διεκδικισει δικαστικα. Αν αυτος είναι ο λογος νομιζω πως η ζημια είναι διπλη γιατι ζημιώνεται και η φημη του Αρη σαν κακοπληρωτης.

Κατι ακομα , ειχα αρκετες αμφιβολιες για τον Λασκαρη τελευταια. Σιγουρα πρεπει να τον ευγνωμονουμε που ανελαβε να πληρωσει τα χρεη .Από την άλλη ολο αυτό το σκηνικο που προτιμησε να παρει καινούργιους παικτες αντι καποιους απ τους περσινους και στο τελος ξοδεψε τα ιδια χρηματα που θα μπορούσαμε να τους κατησουμε , το γεγονος ότι εριξε προστιμο στην ομαδα στην 4 αγωνιστικη , το γεγονος ότι αρχισε να μιλαει για καινουργιο γηπεδο αξιας δις τον καιρο που δημοσιοποιηθηκαν τα οικονομικα του προβλήματα με προβληματιζει πολύ και με κανει να υποθεσω ότι τα κινητρα του δεν είναι τοσο αγνα όπως με τους Αγγελόπουλους. Δεν εχει καμια επιχειρηματικη δραστηριοτητα στην Ελλαδα και αυτό με κανει να υποθεσω ότι γενικα το να εχει τον Αρη τον οφελει και σε προσωπικο επιπεδο γιατι εγινε γνωστος.Δεν είναι κακο αυτό , το λες win -win situation.Ελπιζω αυτό που συμβαινει να είναι παροδικο και όλα να εχουν καλη καταληξη. Δεν μπορω να πω ότι με χαλαει που φευγει ο Τζεκινγκς ποτε δεν με ενθουσιασε κυριως γιατι τον συγκρινα με τον προκατοχο του που ειχε καλυτερη παρουσια στην ομαδα αλλα θα προτιμουσα να εφευγε όπως ο Μπακνερ.

Toby B

Ο παίκτης ήταν απλήρωτος τον Οκτώβριο (λόγω του προστίμου) και τον Φεβρουάριο, ο οποίος θα πληρωθεί γύρω στις 20 του μήνα. Οι 4 μήνες είναι ένα φουσκωμένο παραμύθι των δημοσιογράφων της πρωτεύουσας. Ήδη υπάρχουν επαφές με την πλευρά του παίκτη και μόλις του καταβληθεί η δόση του Φεβρουαρίου το θέμα θα λυθεί. Απλά και ωραία. Τον παίκτη δεν τον θέλαμε, αυτός δεν ήθελε να μείνει οπότε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Jim Patras

Και μένουμε μ΄εναν λιγότερο Αμερικάνο…Όλες οι ομάδες έχουν 5-6,εμείς 2.

Toby B

Φαίνεται πως το πλασάρισμα στο πρωτάθλημα δεν πολυ ενδιαφέρει την ιδιοκτησία και απλά προσπαθούν να τελειώσουν με τα λάθη της φετινής χρονιάς ώστε να πάμε μπροστά.

Jim Patras

Τους ενδιέφεραν όμως τα μετάλλια των ηττημένων στο Κύπελλο Ελλ.

Ναι ρε!Όπως παλιά…Δύο ξένοι.Κι ένας ελληνοποιημένος -ιτς.Ο παλαι ποτέ αυτοκράτορας επέστρεψε;-)

MrT

Α οκ

Toby B

Συμφωνώ night, να σου πω ότι δεν συμφωνώ θα είναι ψέματα. Λάθος επικοινωνιακοί χειρισμοί.

καπετάν Κανένας

Για επιχείρηση στην Ελλάδα…Έχει μπουτικ ρούχων στο Mykonossss! Βέβαια δεν ξέρω αν είναι δική του ή της Τζώρτζιας.

Kriton3

Και ο Βλαχόπουλος λέει πάντως για οικονομική ασυνέπεια. Με λούζει κρύος ιδρώτας παιδιά φοβάμαι ότι μια χρονιά χαρήκαμε και εμείς πέρυσι που κύλησαν όλα ομαλά και ξαναγυρνάμαι στα παλιά..

gerorge

1 μηνα απληρωτος + Οκτωβριο λεει το pressaris,οποτε ουσιαστικα παταει στου Οκτωβριου για να φυγει,αφου νομιζω αν χρωστουσαμε μονο Φεβρουαριο θα επρεπε να περασουν 40 μερες(απλα το χα ακουσει αυτο δεν ξερω με σιγουρια).Απο σχετικα αξιοπιστο γνωστο ειχα μαθει οτι οι παικτες πριν τον τελικο ειχαν παρει τα δεδουλευμεναα πλην Οκτωβριου οποτε οι 4 μηνες του Κογκαλιδη με φαινοταν περιεργοι.Το θεμα ειναι οτι μια καθυστερηση υπαρχει.

Mits-77

Αυτά που κοροιδεύαμε πέρσι στην ΑΕΚ δυστυχώς τα λουζόμαστε φέτος. Για αυτό άρχισαν να γκριζάρουν τα μαλλιά του Πρίφτη… Τραγική η διοίκηση, χίλιες φορές καλύτερα μετρημένα κουκιά με Αρβανίτη και μοναδικό ξένο Jeremy Hunt 🙁

atsak

Δυστυχώς βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα με την διοίκηση. Φοβάμαι μην καταλήξει ο Λάσκαρης Σώρρας!!!!! Ας ελπίσουμε ότι θα εξομαλυνθεί η κατάσταση από εδώ και πέρα, ότι θα υπάρξει αντικατάσταση έστω του ενός από τους 2 που έφυγαν και ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια αποχωρήσεων, όπως Ντράγκι, Πρίφτη, Cummings και άλλων. Δεν ξέρω αν γνώριζε ο Πρίφτης και βγήκε στην αναζήτηση παίκτη στο 2-3, αν και από ότι είπε υπήρχε αριθμητική πληρότητα. Πάντως αισίως αποχώρησε και το τρίτο αποτυχημένο συμβόλαιο που πιθανών να μην ήταν και επιλογή προπονητή και πλέον μείναμε με 3 ξένους, από τους οποίους στο επερχόμενο ματς με τον Κολοσσό θα παίξει μόνο ο ένας.

starstar2301

Με τον Κολοσσό (και όχι μόνο) θα ζήσουμε ηρωικές στιγμές, θα μιλήσει η “ελληνική ψυχή”. Ο Jeremy Hunt είναι λεύτερος;

Jose

Υπαρχει δικαιωμα για μια μονο αλλαγη στο ροστερ. Αρα μπορουμε να παρουμε μονο ενα ξενο. Αν φυγει και καποιος ακομα θα υπαρξει μεγαλο προβλημα διοτι πρεπει να τελειωσουμε τη χρονια αναγκαστικα με 5 ξενους, οσους αρχισαμε, αλλα δεν εχουμε δικαιωμα αλλαγης.

Toby B

Ώρα είναι να βρει ομάδα και ο Ντράγκι να ελαφρύνουμε ακόμα περισσότερο. Για μένα πάντως ας μην αποκτηθεί κανείς. Η ομάδα είναι με το ενάμησι πόδι 4η στην κανονική διάρκεια. Στα playoffs κουτσά στραβά πιστεύω θα περάσει στην επόμενη φάση με πλεονέκτημα έδρας. Κάπου εκεί είτε έρθουν ενισχύσεις είτε όχι, η χρονιά θα τελειώσει. Δεν μπορούμε να κοντράρουμε ούτε Ολυμπιακό ούτε Αεκ και το ξέρουμε. Ο μόνος λόγος που ίσως θέλω μια καλή ηχυρή μεταγραφή είναι για να δείξει ο Λάσκαρης πωςτα λεφτά υπάρχουν και το καλοκαίρι θα δυναμώσουμε.

MANOS

Α τωρα καταλαβα οτι τρολλαρεις ωραιος

Toby B

Όχι σοβαρά το λέω. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει προβλήματα και φάινονται. Ο στόχος της 3ης θέσης στα play off είναι πολύ δύσκολος. Μειωνέκτημα έδρας, χειρότερο ρόστερ από Αεκ κτλ. Οπότε για μένα υπάρχει ένα σταυροδρόμι. Ο ένας δρόμος είναι να προσπαθήσουμε να μειώσουμε όσο γίνεται τις δαπάνες και να πάμε με ότι έχουμε στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Ο άλλος δρόμος είναι να μπουν λεφτά και να πάρουμε δύο πολύ καλούς παίκτες. Διαλέγουμε και παίρνουμε. Πάντως επειδή η 3η θέση είναι καθαρά για το γόητρο, εγώ θα διάλεγα τον δρόμο της εκκαθάρισης. Ότι κερδίσουμε τώρα να μπει έξτρα το καλοκαίρι.

Jim Patras

Δηλ.Toby δε θα ενοχληθείς αν τερματίσουμε #6??

Toby B

Θα ενοχληθώ Jim. Ωστόσο αφενός πιστεύω πως και μόνο με Κάμινγκς και Τζάκσον από ξένους, μπορούμε να βγούμε τουλάχιστον 5οι, πιθανότατα και 4οι και αφετέρου αν βγούν και πουν πως υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας και θα λυθεί μελλοντικα, είμαι διατεθειμένος να κάνω υπομονή. Ας ξεκαθαρίσει το που πραγματικά βαδίζει η ομάδα και βλέπουμε. Πάντως για να πω την αλήθεια θα με πειράξει περισσότερο να κάνουμε άλλες δύο αποτυχημένες και ακριβές κινήσεις.

Jim Patras

Έτσι &αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε 2 κινήσεις..Εγώ ήθελα να διατηρήσουμε το ρόστερ μας.
Θα κερδίσουμε στην Ρόδο για να βγούμε #4 στην κανονική περίοδο?Γιατί αν όχι τότε χωρίς νίκες με Λαύριο &αεκ κατρακυλάμε #6

Toby B

Τα δύσκολα παιχνίδια μας είναι στη Ρόδο και με την Αεκ εντός. Σε περίπτωση που κερδίσουμε τα άλλα τρία, είμαστε λογικά 4η. Λάυριο είναι τόσο καλό στην έδρα του? Πάντως Jim εγώ πιστεύω πως ο Jenkins είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά προκλητικά αδιάφορος και χαμένος στο παιχνίδι της ομάδας.

Jim Patras

Το Λαύριο είναι ομάδα που δεν μας ταιριάζει όπως λέει και ο coach..Αλλά γενικά κανένα εκτός έδρας δεν είναι βατό φέτος.
Προσωπικά δεν μ΄έπεισε ο Jenkins αλλά τον θεωρώ αδικημένο σε σχέση με Cummings.

gerorge

Αδικημενος απο τον εαυτο του.Αν ειχε ο Jenkins την ιδια επιθετικοτητα με Cummings θα ειχε 15-16 πμο με καλα ποσοστα και ας βαρουσε κανα σκοτωμενο τριποντο που και που(αντιστοιχο με το κουτουλημα του Καμ)

Sam Vincent

Φίλε μου Toby. Πιστεύω πως το πρόβλημα μας είναι τεράστιο και πολύ πέρα από το αγωνιστικό ,τον κόουτς ,την θέση που θα καταλάβουμε στο πρωτάθλημα ,το γόητρο το εάν θα πάρουμε παίκτες και το τι παίκτες θα είναι αυτοί.

Toby B

Αυτό Sam δεν το ξέρουμε, και ελπίζω πραγματικά να είναι η υπερβολική μας αγάπη και ανησυχία που μας κάνει τόσο δύσπιστους.

Sam Vincent

Όχι ,δεν το ξέρουμε αλλά πλέον έχουμε περισσότερο από ενδείξεις. Η ανησυχία μας πλέον δεν είναι ανησυχητική ,είναι απολύτως βάσιμη. Εύχομαι αυτό που υπάρχει να είναι μόνο επικοινωνιακή αδυναμία. Είμαστε λαός τόσο ταλαιπωρημένος και κακότυχος με τόσες διαφορετικές και καταστροφικές εμπειρίες άρα και ψυλλιασμένος δια της επανάληψης και όχι δύσπιστοι. Δείχνει να μην είναι μόνο ένας κακός εφιάλτης φίλε. Εύχομαι να έχεις δίκιο εσύ,

Toby B

Όλοι μας φοβόμαστε και έχουμε αυτή την ανησυχία που λες. άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο. Το θέμα είναι πως αυτός ο άνθρωπος ήρθε ουρανοκατέβατος για τον Άρη σε μια στιγμή που ήμασταν πραγματικά δύσκολα. Έχει βάλει αρκετά χρήματα και θέλει σιγα σιγά να κάνει το βήμα παραπάνω. Οπότε έγω του δείχνω εμπιστοσύνη και θέλω, τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό, να πιστεύω πως από το καλοκαίρι θα δούμε ωραία πράγματα. Μόνο οι πράξεις θα μετρήσουν και ο τρόπος για να βουλώσουν στόματα είναι τα λεφτά. Μόνο έτσι θα δείξει πως άφησε πίσω την δικαστική διαμάχη και είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Sam Vincent

Πραγματικά θαυμάζω την πίστη σου και την υπομονή σου ,αλλά εμένα τα ευχολόγια δεν μου αρκούν.Εγώ άλλα βλέπω που με αναγκάζουν να έχω ξεπεράσει την ανησυχία προ πολλού και την θέση της έχει πάρει σχεδόν η βεβαιότητα εκτός όπως είπα να είναι τόσο τραγική η διοίκηση επικοινωνιακά ώστε να μας έχει φτάσει όλους σε αυτό το σημείο χωρίς λόγο…Αν συμβαίνει το τελευταίο πρέπει ο Λάσκαρης να μιλήσει …χτες

MANOS

Θα ηθελα το δευτερο γιατι αν ριξουμε λευκη πετσετα απο τωρα ενω η ΑΕΚ ακομα κανει προσθηκες, τι κοσμο θελει ο Λασκαρης στο Παλε??

Toby B

Μάνο η χρονιά είναι στο τέλος. Δηλαδή αν ο Λάσκαρης δεν πάρει κανέναν τώρα και βγει έτσι η χρονιά, με ήττα στον ημιτελικό και ήττα στον μικρό τελικό και το καλοκαίρι βάλει 3-4 εκ, τότε δεν θα έχει κόσμο το γήπεδο?

MrT

Παντως ενας καλος λογος να παρουμε δυο ξενους(λεμε τωρα) θα είναι για να τεσταρουμε παικτες για την επομενη χρονια.Αν γινεται να ξοδευτουν αλλα χρηματα.

Toby B

Αυτό ακριβώς, αν βρεθεί ένας παίκτης τον οποίο θα τον θέλουμε για την επόμενη σεζόν και είναι όντως καλή περίπτωση ας δώσουμε κάποια χρήματα να τον πάρουμε από τώρα. Άκουσα πως η Τραμπζονσπορ έχει οικονομικά θέματα, οπότε ένας Hardy και ένας Kandjy θα μου άρεζαν.

Toby B

Ε ναι κάπως έτσι..

kaptsik

Παιδιά με μέτρο! Ας μην κανιβαλιζουμε τις ομάδες με οικονομικά προβλήματα!

MrT

Το μονο που λειπει είναι να βγει κανας Λάσκαρης και να πει κανα επικο ”Λεφτα υπαρχουν”.

Jim Patras

Εμμέσως το είπε την Καθ.Δευτέρα.

MrT

Οντως .

καπετάν Κανένας

Την πρωταπριλιά μην το πεί,που πλησιάζει κιόλας…

kaptsik

Να ρε συ ποιον να βάλουμε στη θέση του Μάνου του Λασκαρη!!!

ChrisSiak

Ξέρει κανεις ποσο είναι το υπόλοιπο των χρωστούμενων της ομάδας;Δε θέλω να φαίνομαι απαισιόδοξος αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τον κλάψουμε τον μακαρίτη

starstar2301

Δηλαδή μείναμε με 2 ξένους συν τον Dragi ο οποίος είναι τραυματίας ή “τραυματίας”.
Splendid, marvelous, excellent, όπως λέει ο Άγγλος στο Αστερίξ.

Jose

Νομιζω πως πια ειναι επιβεβαιωμενο οτι ο παικτης εχει δικαιωμα προσφυγης αρα ειναι τουλαχιστον 2 μηνες απληρωτος!! Σε καθε περιπτωση ειναι ο 3ος ξενος που αποχωρει οικοιοθελως απο την ομαδα μεσα στη χρονια,ποτε ξανα συνεβει αυτο??? Δυστυχως φοβαμαι οτι τα οικονομικα προβληματα ειναι πολυ μεγαλα και οι εξελιξεις θα ειναι ραγδαιες!!

Mario Boni

Πολλές φήμες τελευταία…το αν (και σε τι βαθμό) ευσταθούν, θα φανεί σύντομα. Επειδή όμως οι καθ’ ύλην αρμόδιοι (που αποδεικνύονται ανίκανοι) ξέρουν πολύ περισσότερα, οφείλουν άμεσα να σταματήσουν το κρυφτούλι, τις παρουσίες σε “δίκες”, τα λόγια τα μεγάλα κτλ και να βγουν να μιλήσουν ακριβώς για το πώς έχει η κατάσταση.

Υ.Γ.: Η αποτυχημένη φετινή χρονιά οφείλεται 100% στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ της διοίκησης. Όσο προχωράει η σεζόν, αυτό αποδεικνύεται. Τα χειρότερα έρχονται; Οψόμεθα….

Mario Boni

Δεν φοβάμαι που έφυγε ο Τζένκινς. Όλα τα υπόλοιπα φοβάμαι.

MANOS

Μαλλον θα δικαιολογησω τον Πριφτη πλεον, η διοιηκηση ειναι τραγικη.Αν δεν ερθουν 2 αξιολογοι πσκτες δειχνει οτι υπαρχουν προβληματα σε πολλαπλα επιπεδα .Ελπιζω να μη βγει Σωρρας ο Λασκαρης αλλα εχω κακο προαισθημα.

vayio

Το φετινό κωμικοτραγικό έργο έλαβε τέλος. Μια χρονιά με τραγικά λάθη και αποτυχίες και απίστευτες ατυχίες. Μόνο τη χρονιά του παραλίγο υποβιβασμού θυμάμαι χειρότερη. Για μενα δεν έχει σημασία και δε με ενδιαφέρει αν η ομάδα τερματίσει 4η, 5η ή 6η στο πρωτάθλημα. Ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά ήδη πρέπει να έχει αρχίσει μετα το ματς στη Γαλλία. Να εκμεταλλευτούμε το χρόνο μέχρι το καλοκαίρι για τις καλύτερες επιλογές σε προπονητή και παίκτες. Βέβαια εάν υφίστανται οικονομικά θέματα, τα παραπάνω αποτελούν θεωρία και ο Λάσκαρης επιβάλλεται πλέον να τοποθετηθεί επίσημα. Και οι ιστορίες για επενδύσεις του 1 δις να σταματήσουν και επιτέλους τα τελείωσει οριστικά το θέμα!

Sam Vincent

Είχα πει τότε που ψάχναμε σέντερ με 2-3 χιλιάρικα τον μήνα πως δεν ήταν δυνατόν να φεύγουν πρώτα οι παίκτες και να κινούμαστε μετα για αντικατάσταση ,και πως ο νεος Γκαρντ (Γκόρντον) δεν έρχονταν για αντικαταστάτης του Μαρμπλ αλλά του Τζενκινς. Οι κινήσεις της διοίκησης δεν μοιάζουν ανθρώπων που έχουν πλάνο να κάνουν την ομάδα πρώτη και να επενδύσουν πολλά λεφτά αλλά κινήσεις πληρώματος πλοίου που βουλιάζει και πετούν στην θάλασσα ότι μπορούν μήπως και το σώσουν. Άρα η διοίκηση είναι τραγικά αποτυχημένη στο κομμάτι της επικοινωνίας (αυτό είναι το καλό σενάριο) ή ανακρούει πρύμναν με ελαφρά πηδηματάκια.

kaptsik

Άλλο πράγμα να αντικαθίστας τους 3 αμερικανούς τον Οκτωβριο κι άλλο να περιμένεις να βρουν ομάδα ή να απηυδησουν και να φύγουν εάν κι οποτε

Sam Vincent

Σωστά . Και τα δυο όμως δεν φανερώνουν σοβαρότητα .Το να διώχνεις πρώτα παίκτες και μετά να ζυγίζεις αντιδράσεις και ανάλογα να πράττεις ,σε κάθε περίπτωση γλυτώνοντας χρήματα από το αρχικό μπάτζετ είναι απόλυτα γελοίο και εκθέτει την διοίκηση ,την ομάδα (πριν μερικούς μήνες κάποιοι μιλούσαν και ήλπιζαν για ευρολίγκα) και τον κόσμο. Θα ξαναπώ για να μην παρεξηγηθώ : Δεν μ ενοχλούν τα λίγα ,ο Ρίντ και ο Χαρίσης. Το παραμύθι συχαίνομαι και όσους το χρησιμοποιούν.

Jim Patras

To Δεκέμβριο έφυγε ο Dev.Marble,τον Ιανουάριο ο Er.Ras.Buckner,τον Μάρτιο ο M.Jenkins..Αυτός που απέμεινε θα προλάβει να γευτεί τον οβελία?
Μ΄αρέσει που ελπίζαμε ότι θα ψήναμε τον Ok.White για έναν ακόμη χρόνο,που ήθελα να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Dom.Waters &οι περισσότεροι ήθελαν Jer.McNeal.

Er.Ras.???

Eric Rashard Buckner.2 ονόματα,όπως ο Je-Je(Mic.Jerome Jenkins).

Οκ!Πάντως δεν θα παραξενευόμουν αν ήταν και ΕρικRa's al Ghul…Μοιάζουν βλέπεις..
comment image

xanthoskyli4

…Έφυγαν αυτοί που δε θέλαμε. Αν ήταν να φύγουν μόνο και μόνο να γλυτώσουμε λεφτά, τότε, στη δική μου λογική, ο πρώτος που θα αποδεσμευόταν θα ήταν ο Σανικίτζε. Αυτόν γιατί τον κρατάνε; Τραυματίας και τον πληρώνουμε κιόλας! Μήπως γιατί τον θέλουν για του χρόνου; Μήπως γιατί ο Άρης θέλει να στείλει ένα μήνυμα ότι είμαι δίπλα σε αυτούς που αξίζουν και τιμάν τη φανέλα του;
*Δεν υπονοώ ότι όλα είναι ‘γαλανός ουρανός’, αλλά κάποια πράγματα δεν κολλάνε

Α,ναι είναι κι αυτός!…

timemaster

μήπως γιατί τον ασφάλισαν και ένα μεγάλο μέρος του μισθού του το πληρώνει η ασφάλεια;

xanthoskyli4

…και πόσα γλύτωσαν από Jenkins; 30-40 χιλιάρικα; Γιατί να μην τα γλύτωναν εύκολα από τον Σανικίτζε: Και κανένας δε θα τους έλεγε τίποτα

timemaster

α. επειδή μπορεί να τα γλύτωσαν από τον Σανικίτζε έτσι κι αλλιώς.
β. επειδή ο Σανικίτζε μπορεί να μη δέχτηκε να σπάσει το συμβόλαιο του

xanthoskyli4

…είπες υποθετικά ότι η ασφάλεια πληρώνει το μεγαλύτερο κι εμείς ένα ποσοστό. Άρα πληρώνουμε πχ 30-40 χιλ. Αν θέλαμε να τα γλυτώσουμε θα λύναμε το συμβόλαιο. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη δεχόταν ο Σανικίτζε, όταν ήδη παίρνει τα περισσότερα λεφτά. Κι επίσης δε θα τον είχαμε στα ώπα ώπα…Και κατι τελευταίο: ξέρω από πολύ πρώτο χέρι ότι ο Σανικίτζε – και το έχω ξαναγράψει σε άσχετη στιγμή – ‘π’ινει νερό’ στο όνομα του Άρη

timemaster

υποθετικά η ασφάλεια μπορεί να πληρώνει από 0% εως 200% ανάλογα με την ασφάλεια που ίσως να έχουμε κάνει.
Κάποιοι παίχτες ασφαλίζονται από ομάδες όχι μόνο για τους μισθούς τους αλλά και για τον αντικαταστάτη τους. Όμως αυτά είναι θεωρίες και δε ξέρουμε τι ισχύει.

Αν ένας παίχτης δε παίζει καλά μπορεί να δεχτεί να πάρει μια αποζημίωση και να φύγει ξέροντας ότι μπορεί να βρει συμβόλαιο κάπου αλλού. Όμως εφόσον είσαι ένας τραυματισμένος παίχτης που έτσι κι αλλιώς δε θα παίξεις όλη την σεζόν και έχεις συμβόλαιο μόνο για ένα χρόνο γιατί να δεχτείς αποζημίωση; Κάθεσαι στο συμβόλαιο σου και περιμένεις να τελειώσει η χρονιά.

xanthoskyli4

…μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ποτέ πρόταση λύσης του συμβολαίου στον Σανικίτζε.

timemaster

Το πρόβλημα είναι ότι στην πραγματικότητα δε ξέρουμε τίποτα.
Το μόνο που ξέρουμε από αυτήν την περίπτωση είναι μια (ανεπίσημη) πρόταση για ανανέωση. Το τι έχει παιχτεί και το αν έγιναν διαπραγματεύσεις ή αν υπήρχε ασφάλεια ή οτιδήποτε άλλο παραμένει μυστήριο. Όπως μυστήριο παραμένει αν ο παίχτης πληρώνεται κανονικά τώρα που βγαίνουν οι φήμες ότι παίχτες είναι απλήρωτοι.

Ody

Τα περισσότερα sites εμφανίζουν την αποχώρηση Κάμινγκς σαν επιλογή μας, αλλά νομίζω ότι αν ήταν στο χέρι μας θα έμενε μέχρι τον Κολοσσό.

Ody

Εννοώ την αποχώρηση του Τζένκινς. Μην το κακομελετάω για τον Κάμινγκς γιατί μόνο αυτό μας έλλειπε.

reggietheus

Στο κίτρινο ραδιόφωνο έπεσε τρελό κράξιμο στον Πρίφτη και προλιαίνεται και δική του αποχώρηση. Αν μας αποχαιρετήσει κι αυτός, αποχαιρετούμε και Σίμτσακ? Για να ξέρω να βγάλω από την ντουλάπα το κίτρινο παντελονάκι απο τα νιάτα μου….

Lindodil

Δεν ειναι λιγο οξυμωρο οτι ενω πληρωνει χρεη σε παλιους παικτες και προπονητες αφηνει απληρωτους τους τωρινους παικτες; αυτο με κανει να πιστευω πως οντως υπαρχει θεμα ρευστοτητας οπως επισης πως επιλεκτικα καποιοι παικτες μενουν απληρωτοι. Δεν αφησε απληρωτο κανεναν παικτη που δεν θα θελαμε να φυγει, ο cummings πχ.