Τα (ξανα)γύρισε την τελευταία στιγμή ο Σκορδίλης!.

Οι συζητήσεις κρατούν εδώ και ένα μήνα και μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις, είχε βρεθεί φόρμουλα τόσο με τον Σκορδίλη, όσο και με τους υπόλοιπους 7 πιστωτές που εκπροσωπεί ο Πετράτος. Τις τελευταίες μέρες οι δύο πλευρές συζητούσαν για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και σύμφωνα με αμφότερες, ήταν πολύ κοντά στην υπογραφή.

Τι μέλλει γενέσθαι; Το πιο πιθανό είναι να συμφωνήσει ο Άρης με τους υπόλοιπους επτά πιστωτές και αν ο Σκορδίλης «μείνει μόνος του»,  ο Άρης θα  αναγκαστεί να προσφύγει στη FIBA και να της ζητήσει να παρέμβει σε ρόλο διαμεσολαβητή, παρουσιάζοντας ό,τι έχει προηγηθεί στις διαπραγματεύσεις. Κάτι τέτοιο είχε γίνει από την ΚΑΕ Πανιώνιος στην υπόθεση, Ιβάν Ζορόσκι από τον οποίο η Παγκόσμια Ομοσπονδία του ζήτησε να συμβιβαστεί με την προτεινόμενη πρόταση ενώ συγχρόνως οι κυανέρυθροι πήραν την άδεια να κάνουν μεταγραφές.

Ρε τον Γάιο που μας το παίζει ιστορία…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Και αυριο θα παιξει εναντιον μας στην εδρα μας..μαλλον θελει να δειξει οτι δεν φοβαται…πολυ μενος με τον αρη αυτος..

skoraris

είπαμε και απλήρωτος είχε μείνει και στον πάγκο παραέκατσε και καλά δεν του φερθήκανε, αλλά όταν έχεις παίξει στο βάζελο, έχεις παρει και τα φραγκακια σου απο εκεί και συνεχίζεις την καριέρα σου, αυτό μόνο κόμπλεξ και αντιεπαγγελματισμό δείχνει! και είμαι απο τους τελευταίους που θα κατηγορήσουν παίκτη που διεκδικεί τα χρήματα του….

Παναγιώτης

Δεν θέλω να γίνω κακοπροαίρετος ή συνωμοσιολόγος, αλλά μόλις υπέγραψε στην ομάδα του Λιανού (που μας έχει σε μεγάλη συμπάθεια…) τα γύρισε…