Δημήτρης Γουλιέλμος και Βίκτορ Σανικίτζε συναντήθηκαν για να συζητήσουν αναφορικά με την οφειλή του ΑΡΗ και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ συναντήθηκε με τον Γεωργιανό φόργουορντ και όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, «η επαφή των δυο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και βρέθηκε κοινή γραμμή για τη ρύθμιση της διαφοράς, η οποία εκκρεμεί μεταξύ του Γεωργιανού πρώην παίκτη και της Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ».

Πηγή: Ταύτιση απόψεων με Σανικίτζε

Κοινώς τα βρήκαν, αλλά περιμένει ο άνθρωπος να δει λεφτά πρώτα και μετά να υπογράψει.

Βρε, λες τελικά να μην είναι όλοι ανάποδοι κι απλά να περιμένουν αυτά που συμφωνούν;

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Πιστεύω πως κανείς δεν είναι ανάποδος . Απλά καθένας απ αυτούς έχει διαφορετικά όρια όταν τον κοροϊδεύουν και διαφορετικές ανάγκες για ρευστό : κάποιοι δεν τ ανέχονται και απαιτούν τα συμφωνηθέντα .Κάποιοι άλλοι δίνουν τόπο στην οργή μήπως και ξεμπλέξουν κάποια μέρα με τους αχαρακτήριστους που έμπλεξαν . Κάποιοι τρίτοι ,έχοντας κάποιες καβάτζες δεν βιάζονται καθόλου και κάποιοι έχουν άμεση ανάγκη για ρευστό . Νομίζω πως οι ανάποδοι της υπόθεσης είμαστε εμείς .

spire

Ολοι οι περιεργοι λεφτα θελουν

sfak3

Δε μπορω να χωνέψω ότι ο συγκεκριμένος έπαιξε ένα λεπτό και θα πληρωθεί για ολόκληρη σεζόν…Δε φταίει αυτός,,οι όροι των συμβολαίων..

Sam Vincent

Διαπίστωσαν πως τους αρέσουν οι αισθηματικές ταινίες , τρώνε και οι δυο το αυγό τους μελάτο και πιστευουν στην θεωρία του εποικοδομητισμού .