Θεωρείται από πολλούς -όχι άδικα- ο προπονητής της χρονιάς. Η απώλεια της 3ης θέσης στη σειρά των μικρών τελικών με την ΑΕΚ δεν μπορεί να μειώσει στο ελάχιστο τη φετινή παρουσία του Αρη, που διέγραψε μια εξαιρετική πορεία (με 20 νίκες στην κανονική περίοδο που αποτελεί ρεκόρ για τους «κίτρινους» αλλά και 10 νίκες σε σύνολο 16 αγώνων στο Eurocup) και έφτασε στο σημείο με αυτό το μικρομεσαίο μπάτζετ να διεκδικεί στο 5ο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών ακόμη και πρόκριση στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μετά από δυο πετυχημένες χρονιές στον πάγκο του Αρη, ο Πρίφτης διαπραγματεύεται την παραμονή του στην ομάδα για δυο ακόμη χρόνια που θα τον καταστήσουν έτσι τον μακροβιότερο μετά τον Γιάννη Ιωαννίδη τεχνικό στον πάγκο του Αρη την τελευταία 30ετία.

 

 

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για τη χρονιά που έφυγε, για όσα τον στιγμάτισαν, αλλά και το επίπεδο συνεργασίας του με τη διοίκηση Λάσκαρη:

– Τι συναισθήματα σου άφησε η χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε;

«Τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα κι ανάμικτα. Η σεζόν ήταν πραγματικά μεγάλη και γεμάτη έντονες στιγμές. Από τη μια σκέφτηκα πως ήταν κρίμα που χάσαμε, απ’ την άλλη σκέφτηκα πόσο άτυχοι ήμασταν συνολικά στα play offs, καθώς ταλαιπωρηθήκαμε από πολλούς τραυματισμούς. Ακόμα και σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ χάσαμε τον Μούρτο στην πρώτη φάση του αγώνα και τον Γουότερς σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Από εκεί και πέρα θεωρώ σημαντικό ότι η ομάδα, βάσει συνθηκών και αντιπάλων, έκανε μια καλή χρόνια, όλοι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν και το σπουδαιότερο είναι πως το έκαναν όλοι μαζί σαν ομάδα».

– Ποιες ήταν οι βασικές διαφορές μεταξύ Αρη και ΑΕΚ;

«Μιλάμε για δυο διαφορετικές ομάδες σε πολλούς τομείς. Τόσο στα οικονομικά όσο και στη συνολικότερη προσέγγιση. Η ΑΕΚ ήταν μια ομάδα που είχε ένα μεγάλο μπάτζετ, έχοντας προσελκύσει παίκτες έμπειρους επιπέδου Ευρωλίγκας.

Εμείς ήμασταν μια ομάδα με τελείως διαφορετική προσέγγιση και σαφώς άλλα οικονομικά. Κάναμε μια χρόνια σε Ελλάδα κι Ευρώπη παίζοντας και κερδίζοντας αρκετές φορές πολύ μεγάλα κλαμπ, έχοντας ένα μικρομεσαίο μπάτζετ. Είχαμε όμως συνοχή και μια ήρεμη ομάδα καθώς δεν κάναμε καμία τροποποίηση στο ρόστερ, ακόμα κι όταν πιεστήκαμε από άποψη αποτελεσμάτων.

Στα πλέι οφ είναι σαφές ότι είχαμε πολλές απώλειες από τραυματισμούς κι ασθένειες. Παίξαμε σχεδόν όλα τα ματς χωρίς τον βασικό μας σέντερ, ενώ ταλαιπωρηθήκαμε από τον τραυματισμό του Ζάρα και την ασθένεια του Ξανθόπουλου.

Η σειρά με τον Παναθηναϊκό πραγματικά μας εξάντλησε δεδομένων των προβλημάτων μας και αυτό αναμφίβολα μας κόστισε σε επίπεδο ενέργειας.

Πιστεύω η ΑΕΚ στη σειρά αυτή έπαιξε πολύ δυνατά, είχε πιο βαθύ ρόστερ και ήταν πιο φρέσκια με λιγότερα παιχνίδια, ώστε να διαχειριστεί τις απουσίες που είχε κι εκείνη. Αναμφίβολα αισθάνομαι πως οι παίκτες μας πραγματικά τα έδωσαν όλα και… ξεχείλισαν τους εαυτούς τους, παίζοντας στα όριά τους».

-Πώς ήταν η συνεργασία σου με τη διοίκηση Λάσκαρη;

«Η συνεργασία μου με τη διοίκηση ήταν εξαιρετική, με όλα εκείνα τα συστατικά που απαιτούνται για να μπουν σωστές βάσεις σε μια συνεργασία, υπομονή, ηρεμία, εμπιστοσύνη, σύνεση. Η οικογένεια Λάσκαρη είναι πολύ ιδιαίτερη. Αγαπάει πολύ τον αθλητισμό και το μπάσκετ κι έχει τεράστια τεχνογνωσία σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας ενός οργανισμού. Νιώθω πως πραγματικά ταιριάζουμε κι αυτό είναι σημαντικό.

Νομίζω πως σε γενικές γραμμές και με βάση τα οικονομικά μας δεδομένα στήσαμε μια αξιόλογη ομάδα, που είχε ταλέντο, ισορροπία και κίνητρο για διάκριση».

«Ακουσα και υπερβολικές κριτικές, ένιωσα και πληγωμένος»

– Πόσο δύσκολη είναι η διαχείριση κρίσεων σε μια ομάδα όπως ο Αρης;

«Δεν υπάρχει ομάδα που να μην περνάει μια περίοδο κρίσης μέσα στη χρόνια, με διαδοχικές κι άσχημες ήττες. Συνέβη και σε μας. Το διαχειριστήκαμε με πολλή ψυχραιμία και συλλογικά με τον κύριο Λάσκαρη, διατηρώντας την εμπιστοσύνη που όλη τη χρόνια χαρακτήριζε τη συνεργασία μας. Ο Αρης είναι μια απαιτητική ομάδα, ο κόσμος έχει την ανυπομονησία του, συχνά άκουσα υπερβολικές κριτικές, πολλές φορές ένιωσα πληγωμένος, αλλά η ομάδα στο εσωτερικό της ήταν πολύ δυνατή και με συνεργασία τα διαχειριστήκαμε όλα αυτά. Σε αυτές τις κρίσιμες καμπές όπως αυτή με τις διαδοχικές και μεγάλης έκτασης ήττες όπως αυτές μετά από Κολοσσό, Παναθηναϊκό, Αρμάνι, κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι ίδιοι οι παίκτες οι οποίοι αντέδρασαν και υποστήριξαν αυτά που κάναμε μέσα στο γήπεδο χωρίς δεύτερες σκέψεις, διατηρώντας τη συλλογική προσπάθεια και τη δυνατή σχέση που είχαν μεταξύ τους.

Οι ομάδες χτίζονται απ’ τα αποδυτήρια κι εμείς είχαμε πολύ καλούς και ανιδιοτελείς χαρακτήρες που εξασφάλισαν αυτήν την ατμόσφαιρα».

– Ποια νίκη και ποια ήττα θυμάσαι πιο έντονα από τη χρονιά που ολοκληρώθηκε;

«Νομίζω η εκτός έδρας νίκη στο Καζάν στιγμάτισε τη φετινή μας προσπάθεια. Ηταν μια ομάδα με μπάτζετ κοντά στα 10 εκατ. ευρώ και την κερδίσαμε έχοντας  πολύ λιγότερο από το 1/10 του μπάτζετ τους. Εκείνο το βράδυ άνοιξε ένας δρόμος για μας κι ακολούθησαν κι άλλες μεγάλες νίκες, κυρίως στην Ευρώπη.

Η ήττα που μας πόνεσε πολύ και ακολούθησε μετά από αυτήν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μας ήταν αυτή του Κολοσσού. Στην πορεία όμως φάνηκε ότι αυτή η κακή περίοδος μας τέσταρε όλους μας, παίκτες, προπονητές αλλά και διοίκηση, και μας δυνάμωσε πραγματικά».

– Τι πρέπει κατά τη γνώμη σου να κάνει ο Αρης την επόμενη σεζόν;

«Ο Αρης καλό θα ήταν να μπορέσει να διατηρήσει έναν κορμό παικτών, ίσως και από τους ξένους αν αυτό θα ήταν δυνατόν, να μελετήσει την αγορά και να κάνει κάποιες διορθώσεις. Ολα βέβαια είναι συνάρτηση των οικονομικών δεδομένων της ομάδας μας αλλά και της αγοράς γενικότερα».

[ “Goal” ]

 

 

Ετσι οπως τα λεει δεν δειχνει διαθεση να φυγει.Βεβαια δεν ξερω ποτε εδωσε τη συνεντευξη αλλα δεν πρεπει να εχει πανω απο 2-3 μερες

 

 

36 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitraris

Τι εννοούσε ο πρόεδρος έχουμε συμφωνήσει σχεδόν σε όλα;το ότι δεν συμφώνησαν κατευθείαν και θα ξαναβρεθούν για διαπραγματεύσεις είναι πάντως ανησυχητικό. Πάντως αν δεν μείνει ο πρίφτης ο πρόεδρος ξεκινάει την νέα σεζόν με 0-1 απτά αποδυτήρια τη στιγμή που από μόνος του με δηλώσεις έχει ανεβάσει τον πήχη (με τελευταία “τα καλύτερα έρχονται” ) και θα είναι δυνατό μούδιασμα για όλους μας . το δεύτερο γκολ θα είναι η μη παραμονή ουάιτ την στιγμή που δεν θα γίνει κάποιο μεταγραφικό μπαμ με τον διπλασιασμό του μπάτζετ που στην ουσία κρατάει τους παίχτες.Σχεδόν όλοι θα ζητήσουν αύξηση ακόμα κ ο μούρτος που είναι Έλληνας.Γι’αυτό ας μην κάνουμε όνειρα για μπράμο ,γιάνκοβιτς ,βουγιούκα . Μακάρι να έχουμε αίσιο τέλος και μην χαθεί χρόνος με προπονητολογία.

Kostaris

Το “τα καλύτερα έρχονται” τι σχέση έχει με το αν μείνει ή φύγει ο Πριφτης;;;;;;;
Μν μικραινουμε τον Άρη!!!!!…..κάνουμε λες κ μιλάμε για κάναν σοβαρό κόουτς, καταξιωμένο τεχνικό, προπονητή τίτλων, διακρίσεων κ επιτυχιών….
Κ νέα βελτιωμένη πρόταση, κ άλλη νέα κ ξαναμανα άλλη, κ να τον ξεπροβοδισουμε στο αεροδρόμιο κ να τον επισκεφτούμε κ στην Αθηνα να τον παρακάλεσουμε ακόμη μία φορά τον αισθηματια επαγγελματία….λες κ μαζί του γνωρίζαμε μεγάλες στιγμές, δόξα κ τίτλους….ή λες κ ο Άρης αρχίζει κ τελειώνει με τον Πριφτη…..

Kostaris

gerorge….θα ρθει ο Γιαννακης κ θα αναπολησω τον Πριφτη;;;;…ως αστείο μάλλον το ειπες….
Για τον Πριφτη έχω γράψει πάμπολλες φορές την άποψη μου είναι λίγος για τον Αυτοκράτορα Άρη!!!!!
Κ όχι τόσο τεχνικά(γιατί έχει παρουσιάσει κ καινοτόμα πράγματα ιδίως στην άμυνα) αλλά ή μίζερη κ χαμηλοταβανη νοοτροπία του…
Οπότε προφανώς κ θέλω άλλον προπονητή, αλλά κ να μείνει μου είναι παντελώς αδιάφορος!!!!!!!

tolis.prodigy

Δεν υπαρχει προπονητης γιαννακης.τον παρακαλεσαμε πολλες φορες αλλα μπροστα στα λεφτα ξεχασε τους τιτλους που σηκωνε και τις δοξες που εζησε μαζι μας στο καλο και μακρια απο εμας.Φερε ΤΟΝ ΜΑΤΣΟΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ

Kostaris

Λάσκαρη αν πραγματικά τον θες κ του χρόνου, καντου μία σοβαρή οικονομική προταση, όχι 70,80 αλλά πραγματικά μεγάλη κ ληξε την υπόθεση…..
Εγώ δεν πιστεύω ότι το θέμα είναι τα 20χιλ που κ αυτό θα μίκραινε επίσης τον Άρη του Λασκαρη…..
Ο Πεδουλάκης έχασε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!! την δευτέρα κ σε 2 μέρες είχε απαντήσει στην πρόταση του τρακη…ο Πρίφτης έχασε την ΑΔΙΑΦΟΡΗ κατεκεινον σειρά με την Αεκ από το Σάββατο, κ έχει περάσει μία βδομάδα κ ακόμη το σκέφτεται….κ μία μέρα ακόμη κ κάνα δυο ακόμη κ λίγο ακόμα…..
Μν φερομαστε(διοίκηση λέω) πάλι όπως με τον πετσέτα του Ιβκοβιτς….παρακάλια, αναμνηστικές φωτό, κλάματα κ αλλά δράματα…
ΑΡΗΣ είμαστε!!!!!

Night Audit

Ε δε νομίζω πως παρακαλαμε κιόλας. Κάναμε πρόταση, ζήτησε να απαντήσει μέσα στο ΣΚ, είπαμε οκ. Απλά να τελειώσει μέσα στο ΣΚ, οπότε να προχωρήσουμε είτε έτσι, είτε αλλιώς

experience

Κάτι δεν κολλάει εδώ, ο Πρίφτης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και υποτίθεται ο Λάσκαρης τον θέλει; Πού ακριβώς κολλάει το θέμα;

Jim Patras

Ίντριγκα!Το ψωμί μας… 😛

giannisaris81

Δακρυσμενος και πληγωμενος…..μαλιστα……
Υπομονηηηηηη…….

Kyriakouleas

δακρυσμένος πληγωμένος, αποδυτήρια, μυστικά….ρε μπας και;;;;;

Jim Patras

Πού πάει ο νους σου;

Jim Patras

“Ταπεινός και καταφρονεμένος”Ν.Ξανθοπουλος 1968

tolis.prodigy

ετσι οπως παει εδω δεν τον βλεπω να μενει.Λογικο και εγω ποιο καλα την προοπρικη της αλμπα θα εβλεπα,οχι να κατσει εδω και να ακουει κριτικη απο τον μπαμπη και τον μιτσο που δεν εχουν ιδεα απο μπασκετ και ειναι οι κλασικοι ελληνες.Θα παει στην βερολιναρα του και θα ειναι σαν δημοσιος υπαλληλος 😛
Εγω παρακαλαω βασικα να φυγει ετσι για να δω τι θα λενε μετα αφτοι που ολη την χρονια τον κραζανε .Ενοιτε πανω απο ολα ο ΑΡΗΣ μας και κανενας απο πανω.ΦΕΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣΟΝ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑ

Jim Patras

Έχει το αλάθητο του Πάπα?Στη Γερμανία πιστεύεις δε θα τον κριτικάρουν οι Matthias,Max,Karl?

Night Audit

Δε θα μάθει γερμανικά όμως και δε θα τον νοιάζει :mrgreen:

Nikolaos

αγαπητε μου οι περισσοτεροι απο εμας τον Πριφτη τον στηρίξαμε (το 95%) ακόμη και όταν κρατουσε τον απίστευτο Τσουπκοβιτς, αλλά σε παρακαλώ δεν είναι και αναντικατάστατος (κάθε αλλο θα έλεγα).
Αν δεν γουσταρει στο καλό και καλή καριέρα, εμένα προσωπικά αυτή η στάση που κρατάει, άρχιζει να με ενοχλεί.

tom56

Δν το βλεπω να μενει

Nikolaos

Εμένα περισσοτερο απο τον προπονητή με ενδιαφέρει το μπάτζετ, τι μπατζετ θα έχουμε του χρόνου;

bgds

Δε ξέρω ποιος θα φταίει σε περίπτωση που δε μείνει ο Πρίφτης. Ίσως ο ίδιος γιατί θέλει να πάει αλλού, ίσως ή διοίκηση για κάποιες χιλιάδες ευρώ. Αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας.. Απλά το αποτέλεσμα θα είναι πως οι περισσότεροι από τους παίκτες που φιλοδοξουσαμε να κρατήσουμε για δημιουργία κορμού πιθανότατα δεν θα μείνουν. Αυτό είναι που με καίει, γιατί για άλλη μία χρονιά φτου και απ την αρχή..

Toby B

Οι προσφορές της Άλμπα και της Μπάνβιτ είναι σίγουρα πολύ καλύτερες από τη δικιά μας. Η ανανέωση έπρεπε να είχε γίνει πρίν κάποιους μήνες, δεν ξέρω γιατί δεν έγινε τότε. Τώρα έχουν μπεί στο παιχνίδι και άλλες ομάδες οπότε το αυτονόητο μέχρι πριν λίγες μέρες έχει γίνει πλέον πολύ δύσκολο.

bgds

Συμφωνώ. Αλλά δε θέλω να εξετάζω ούτε το γιατί και ούτε να κατάλογισω ευθύνες σε περίπτωση διαζυγίου. Δε θέλω να μπω σ αυτή τη διαδικασία. Το αποτέλεσμα κοιταω σχετικά με τον κορμό που λέμε όλη τη χρονιά και δε θα μου αρέσει καθόλου. Ελπίζω να τα βρουν.

Toby B

Όλοι αυτό ελπίζουμε αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο πλεόν. Ειδικά η πρόταση της Μπάνβιτ είναι πολύ δυνατή.

O_Betatzis

Ξέρουμε λεπτομέρειες για την προταση της Μπανβιτ; €€?

Pippo

250 διάβασα και τρόμαξα…

Nikolaos

Ο Λάσκαρης είναι καινούριος άρα θα μάθει πως γίνεται η δουλειά, ο Πρίφτης είναι πολλά υποσχόμενος αλλά σαν κι αυτόν υπάρχουν και άλλοι, όσο για το ρόστερ εγώ προσωπικά θα ήθελα να κρατήσω τον Μακνιλ, τον Μούρτο, τον Γουαιτ τον Φλιώνη, ίσως τον ξανθόπουλο (αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο) απο εκεί και πέρα και όλοι οι υπόλοιποι να αλλαχτουν δεν θα με χάλαγε.

Pantelis

Καταρχάς ο καθένας αξιολογεί την αξία του και τη δουλειά του όπως νομίζει αυτός. Προφανώς και ο Πρίφτης τη δική του δουλειά και του τεχνικού του επιτελείου την αξιολογεί περισσότερο από 70.000 τον χρόνο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσει και αυτός που θα τον πληρώσει. Όμως το να κατηγορούμε για πούλημα κάποιον επειδή θεωρεί ότι το έργο που παρουσίασε δυο χρόνια τώρα στην ομάδα πως κοστίζει περισσοτερα από 70.000 νομίζω δεν είναι δίκαιο ιδίως όταν έχει πρόταση με μεγαλύτερες απολαβές από Τουρκία μεριά. Από εκεί και πέρα κανένας δεν είναι αναντικατάστατος. Αν ο Πρίφτης νομίζει ότι το δικό του έργο δεν μπορεί να το παρουσιάσει κανένας άλλος, δικαίωμά του να το νομίζει αλλά πιθανότατα να μην ισχύει, οπότε ας τραβήξει τον δρόμο του. Το κύριο βέβαια ερώτημα είναι αν θεωρεί η διοίκηση πως με αυτά τα λεφτά που προσφέρει στον Πρίφτη ή ακόμα και με αυτά που ο ίδιος ζητάει, ότι μπορεί να βρει κάποιον που να είναι αν όχι καλύτερος, τουλάχιστον ισάξιος. Ο Γιαννάκης μια φορά πάντως ζήτησε περισσότερα από αυτά που ζητά τώρα ο Πρίφτης και όταν δεν τα πήρε δεν έκατσε να το κουβεντιάσει οπότε ας μην μιλάμε καλύτερα για πουλήματα. Από εκεί και πέρα η διοίκηση μπορεί να επενδύσει σε κάποιον άλλο προπονητή μόνο που κανείς δεν της εξασφαλίζει την επιτυχία (όπως δεν την εξασφαλίζει και ο Πρίφτης) και κανείς δεν ξέρει αν με το που λήξει το συμβόλαιό του δεν το σκεφτεί όπως το σκέφτεται ο Πρίφτης τώρα. Γενικά όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι προς το συμφέρον και του Πρίφτη και της διοίκησης να τα βρούνε και δεν νομίζω ότι θα κολλήσουν στα 20.000.

stockholmer

Ανεξαρτητως αν ο κοουτς θα μεινει η θα φυγει, ποιος θα ερθει και αν θα αλλαξει η ομαδα θα ηθελα να αναφερθω στις δηλωσεις καθεαυτες.. Η ομαδα ειχε μικρομεσαιο μπατζετ για ευρωπη αλλα το τεταρτο μπατζετ στην Ελλαδα και βγηκε τεταρτη (παιζοντας ωραιο κατα διαστηματα μπασκετ.)
Η κριτικη θα γινεται σε προπονητες και παικτες ομαδικων αθληματων ανεξαρτητως εθνικοτητας και νοοτροπιας οπαδων. Ετσι ειναι τα πραγματα και η δικαιολογημενη κριτικη νομιζω βοηθαει στην εξελιξη.
Το γεγονος οτι η ομαδα παλεψε την εισοδο στους τελικους και την επομενη φαση του Eurocup δεν σημαινει οτι το πετυχε. Κανεις δεν θα θυμαται σε δεκα χρονια αν ο πεδουλακης παλεψε τον τελικο αλλα οτι ο σφαιροπουλος το πηρε.
Και τελος η ομαδα ειχε μικροτερο βαθος κουραςτηκε σιγουρα αλλα ενταξει υπηρχαν και καποια θεματακια σε σχεδιασμο και χρησιμοποιηση παικτων που στοιχησε στα play off. Φιλικα παντα και με ολη την καλη διαθεση για το μπασκετ που ειδα και μ αρεσε!

Jim Patras

Προσυπογράφω ττο σχόλιο σου.Είχαμε 2πλάσιο budget από τον #5 στην Basketleague ενώ για τον αποκλεισμό στη φάση των 32 φέρει ευθύνη για τον αγώνα στο Βερολίνο που έχασε την αυτοκυριαρχία του &δε διαχειρίστηκε έξυπνα το φινάλε του αγώνα καθώς φάνηκε ότι δεν είχε στο πίσω μέρος το μυαλού ότι με το πιθανό σενάριο ισοβαθμίας μια ήττα με μικρή διαφ.πόντων θα μας έδινε το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση..

Night Audit

Δε νομίζω πως αυτό που κάνεις εσύ τώρα σαν κριτική είναι σε αυτό στο οποίο αναφέρεται ο Πρίφτης.

stockholmer

Οχι ενταξει δεν το πηγαινα σε κριτικη ισως φανηκε ετσι. Θελω να το φανταστεις με βαρυ σεκλετικο μπουζουκι και να μιλαμε και να μου λεει ο μητσος πληγωθηκα και να του λεω ναι αλλα νταξ ειχες και το τεταρτο μπατζετ της Α1 και εγω πληγωνομαι οταν μου το λες ετσι. Και μετα θα του πω η χρονια σου πετυχημενη ηταν ρε δημητρη και το τσιμπησες το συμβολαιο και του στοχους σου πετυχες αντε κατσε αλλα δυο χρονια, να τα λεμε να γκρινιαζουμε μεταξυ μας γιατι σε παω. Και μια σουηδεζα απο μενα αν σε στεναχωρεσα να πανε τα φαρμακια κατω 😛

O_Betatzis

Εγώ θα θυμάμαι σε 10 χρόνο τις δύο σερί νίκες στον ΠΑΟ που είχα να τις δω από τότε που πήγαινα σχολείο. Εύχομαι να τις θυμάμαι σαν τις 2 πρώτες από μια σειρά μεγάλη με νίκες.

Ziozio

Παιδες μη τρελαινεστε με το θέμα προπονητή, υπομονή λίγες μέρες πιστεύω μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα κλείσει το θέμα….. Τώρα αν ο Πριφτης θέλει να πάει Τουρκία και να ξαναγίνει βοηθός όπως και ο Αγγέλου μέγια του με χαρά του……Στη ζωή δεν είναι το παν το χρήμα…….

Kyriakouleas

ποιας άλλης βδομάδας;;; αν δεν απαντήσει το Σάββατο, παρακαλώ, να περάσει ο επόμενος…μέχρι πόσοι είπαμε θεωρείται αίσθημα;;;;