Τα μέλη της επιτροπής ανέλυσαν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η συνδρομή του Νίκου Λάσκαρη στην αποπληρωμή ποσοστού των χρεών, είναι αναγκαία. Το χρέος που δημιούργησε ο Νίκος Λάσκαρης δεν είναι διαχειρίσιμο και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του η ομάδα Αρειανών επιχειρηματιών, η οποία διαθέτει συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες (μπορεί να καταβάλει ένα ποσό 300.000 ευρώ ετησίως).

Source: Συνάντηση της πενταμελούς επιτροπής, μετά την επιστολή Λάσκαρη

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούν και τι εξυπηρετούν τα άρθρα των τελευταίων ημερών από τα αριανά site που κουνάνε το δάκτυλο στον Νικο και του λένε ότι πρέπει να πληρώσει μέρος των χρεών γιατί το πρόβλημα το έχει αυτός και όχι ο Άρης.
“Απειλούν” κάποιον που είναι ένα βήμα από το να μπει σε κάποιο κελί με τα χρέη του Άρη;
Και άντε να δεχτώ ότι όντως τα χρέη θα κυνηγάνε τον Νικο αφού είχε διορισμένη διοίκηση, μέχρι να κινηθούν διαδικασίες από το δημόσιο για να πάρει αυτά τα λεφτά, ο Άρης θα έχει διαλυθεί οπότε ποιος έχει πραγματικά το ζόρι;;

alan tomidy

Μα καλά, είναι δυνατόν να πιστεύουν ακόμα κάποιοι ότι θα πληρώσει ο ακατανόμαστος τα χρέη? Ο άνθρωπος μας έχει πει τόσα ψέμματα δύο χρόνια τώρα που η μύτη του έχει γίνει πιο μεγάλη και από του πινόκιο! Ακόμα και να πει ότι θα τα πληρώσει, υπάρχει περίπτωση να το κάνει? Νομίζω ότι κωλυσιεργούν στον ΑΡΗ και δεν είμαι αισιόδοξος για λύση! Μακάρι να διαψευστώ, αλλά και νομικά να κινηθούμε εναντίον του ακατανόμαστου για τα χρέη, όπως λέει ο φίλος sotiris, θα αργήσει να έχει αποτέλεσμα, με συνέπεια η ομάδα να κινδυνεύει να διαλυθεί! Αργούμε χαρακτηριστικά!

Subotic7

Αστο, ΠΕΣΑΜΕ… Αυτές οι “διαπραγματεύσεις” είναι να’χαμε να λέγαμε. Πρέπει να δείξουν απλώς ότι το παλεύουν στον κόσμο, ενώ όλα έχουν προσυμφωνηθει. Έπρεπε να βρεθεί ένα εξιλαστήριο θύμα για να φορτωθούν εκεί τα αναθέματα και οι ευθύνες, τα χρέη κλπ. Βρέθηκε ένας αεριτζης, φανφάρας, αλαζόνας, επίδοξος “κροισος” με αγνοια κινδυνου όπως ο mr.Penguin, που με τη σειρά του έφερε το Γιαννακη σαν κυματοθραύστη, και από κεί και πέρα γνωρίζοντας οι εκ των έσω (που άφηναν και τον φαλακρογιάννη να αλωνιζει) ότι το ξύλο το μετατοπιζαν για τον “μεγαλομέτοχο” αργότερα, αποποιουμενοι των ευθυνών (στο κλασικό: εμείς? Ο Λασκαρης ή ο Δαμιανιδης ή ο… Κωσταλεξης) δημιούργησαν μία κατάσταση “απόντων υπευθύνων” που λέει κι ο Μπιλ, κι ο Γιαννακης, αδαης ή απελπισμένος, έρχεται να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Εντεταλμένος ή απλά άσχετος? Αν ξεκινήσει με Χρηστιδη, Μουρτο, Αθηναίου κλπ. με Λαυριο και βρεθείς στο ημίχρονο να κυνηγάς με -20 θα πάρεις μία πειστική απάντηση…