Στο "κάδρο" ο Κουζέλογλου

Το AllAboutARIS έχει αναφέρει εδώ και μήνες ότι ο ΑΡΗΣ της επόμενης σεζόν πολύ δύσκολα θα εξαντλήσει και τις έξι θέσεις των ξένων. Η ενίσχυση του ελληνικού “κορμού” είναι ένα από τα πρώτα “πρέπει” και αυτήν τη βούληση έχει εκφράσει ο Σάββας Καμπερίδης.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από τον ΑΡΗ είναι αυτή του Γιάννη Κουζέλογλου. Ο 25χρονος Έλληνας φόργουορντ έπαιξε στο Λαύριο τα τελευταία δύο χρόνια και θεωρείται μία καλή λύση για τη φροντ λάιν της ομάδας. Μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των ψηλών, ενώ όταν έχει την ευκαιρία, σουτάρει από μακριά και αυτά είναι στοιχεία που αρέσουν στο τεχνικό τιμ του ΑΡΗ.

Ο Κουζέλογλου (τον οποίο θέλει και ο Ηρακλής) είναι στη λίστα των Ελλήνων παικτών που θέλει ο ΑΡΗΣ και ήδη υπάρχουν επαφές με αρκετούς γηγενείς για τη στελέχωση του ρόστερ. Για να γίνει πράξη οτιδήποτε, βέβαια, πρέπει να τελειώσει το θέμα των μετοχών, το οποίο συνεχίζει να ταλαιπωρεί την ομάδα.

Πηγή: Στο “κάδρο” ο Κουζέλογλου | AllAboutARIS.com

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Ότι έπρεπε για ντουέτο με Κακλαμανακη

vaggelaris

Καλά τα σενάρια κ οι μεταγραφικές μας ονειρωξεις οι γνωστές καλοκαιρινές των οπαδών. Να δούμε τι θα καταφέρουμε από αυτά. Όταν αποφασίσει επιτέλους ο Ματλοκ τι θέλει να κάνει…