Στον ΑΡΗ ο Μανωλόπουλος

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου για την επόμενη σεζόν.

«Με 11 χρόνια καθυστέρηση φοράω τη φανέλα του ΑΡΗ. Ήρθα για να διορθώσω το λάθος που έκανα όταν ήμουν 16 χρονών. »

Ένα χρόνο κι αυτός και για να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος…

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
DENNIS3

Ο Μανωλόπουλος εμένα δεν μου φαίνεται κακή επιλογή!!Τον Ασημακόπουλο τον αγαπάμε ως άνθρωπο, ως αρχηγό αλλά μπασκετικά νομίζω ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι!!Σχετικά με την φροντ λάιν πιστέυω ότι η φετινή είναι πολύ καλύτερη σχετικά με την περσυνή!!Ειδικά που φέτος ο Βεζε θα είναι ακόμα πιο ξεψαρωμένος!!Καλή θα είναι και η προσθήκη του Καμπερίδη αν γίνει!!Όσον αφορά τον Καραθανάση όταν τον πήρε ο Ολυμπιακός από τον Μαντουλίδη έβγαζε μάτια και έχω και ιδία άποψη!Ας του δώσουμε μια ευκαιρία να τον δούμε! Για Μανωλο https://www.youtube.com/watch?v=sbYHL4K6zy0!!

DENNIS3

Συμφωνώ!Αλλά πέρυσι έπαιξε μια γεμάτη χρονιά και εμείς τον θέλουμε πίσω από τον Ριντ!!Αν βγει ο Ριντ (στα βιντεάκια φαίνεται ότι και σουτερ είναι και καλός με την μπάλα) τότε θα του δίνει ανάσες για κάνα 5′!!Πέρυσι πίσω από Πελεκάνο δεν είχες κανένα!Εκτος του Χαντ που ήταν ανύπαρκτος!Αν πάρεις και Καμπερίδη που εμένα μου κάνει πιο πολύ για 3αρι τότε θα είσαι μια χαρά! Night πάντως έχω δει αυτόν τον Κουζέλογλου από τον Μαντουλίδη και εντυπωσιάστηκα!Μήπως η διοίκηση να ριξει καμιά ματιά και εκεί!!Ηδη η Παρτιζν πήγε να τον τσεκάρει!!

Guardiola3

Κουζελογλου…. https://www.youtube.com/watch?v=HBVnn_N_XCA#t=130

Δυστυχως ουτε Καμπεριδη πηραμε ουτε την εψαξε ο Αρβανιτης για τον Κουζελογλου. Ο Μαντουλιδης παντα πουλαει ακριβα αλλα και ο ΑΡΗΣ ποτε δεν μπορει να βρει φορμουλα συνεργασιας με τον Μαντουλιδη…και στο παρελθον ποτε δεν μπορεσαμε να παρουμε παικτη απο αυτους.

Εμενα ο Μανωλοπουλος δεν μου λεει κατι…εχει σουτ αλλα απο εκει και περα τιποτε αλλο…δεν μπορεσα να βρω βιντεο να παιζει ο Καραθανασης.Νομιζω οτι στο 4αρι δεν εχουμε καποιον αξιοπιστο πισω απο Βεζενκοφ.Αντε στο 3αρι μπορει πισω απο τον Ριντ να ερχεται ο Βεζενκοφ η ο Μουρτος.Αλλα ποιος πισω απο τον Βεζενκοφ οταν παιρναει στο 3?

Κι αν τραυματιστει ο Βεζενκοφ, μακρια απο εμας, τι γινεται μετα?το αναφερω γιατι ολο το καλοκαιρι ειχε υποχρεωσεις με τις εθνικες της χωρας του.

nikos

Θέλω να πιστεύω ότι εφόσον ο Κουζέλογλου μείνει ελευθερος, θα τον υπογραψουμε…Φτηνος θα ειναι…

Για Καμπερίδη άραγε δίναμε 40χιλ..;; Γιατι πολλα διναμε αλλα πως γντ να τον δινει στην αεκ ο Φ.Ο.Α;

phantom 3

Εγώ γιατί βλέπω ένα μεγάλο κενό σε βαρύ σέντερ αν φύγει ο Χαρισής και όχι στης άλλες θέσεις