Φάιναλ φορ , ομαδάρες , κόσμος και η γλυκιά αίσθηση της νίκης. Τι καλύτερο…

Και το δεύτερο καλύτερο πράγμα που μας προσέφερε αυτός ο τελικός ήταν αυτό

Πολύ γέλιο…

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Περασμένα μεγαλεία και διηγωντας τα να κλαις… Φαντάσου τότε ήμουν και συνδεσμιτης!

ChrisSiak

Σορι που είμαι ο ξενέρωτος της υπόθεσης αλλά δεν ήταν κ μεγαλείο. Το κακό μας το χαλι είχαμε οικονομικά και διοικητικά απλά κοιμήθηκε ο θεός, οι παιχτες υπερέβαλαν εαυτούς κ το πήραμε. 500 φορές να γινόταν πάλι το παιχνίδι νομίζω δεν θα το παίρναμε. Η ιστορία έγραψε Άρης ναι! Έπος ναι! Αλλά κατά τ αλλά απ έξω κουκλα κ από μέσα πανούκλα.

ChrisSiak

Ισχύει. Η πραγματικότητα μας προλαβαίνει πάντα νομίζω.

dragon_aris

“Κοιμήθηκε ο θεός και το πήραμε”!!!!Εγώ πιστεύω ότι σε ένδειξη fair play έπρεπε να το γυρίσουμε πίσω!

ChrisSiak

Δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο. Εσυ το πιστεύεις όχι εγώ. Άρα εσυ το θες.

Γαματο επίσης θα ήταν πρόπερσι να είχαμε πάρει το κύπελλο με Λάσκαρη κ να έχει αφήσει το ρημαδιό που έχει αφήσει τώρα κ να λέγανε μερικοί «ναι μωρε αλλά σηκώσαμε κούπα».

dragon_aris

Στην ιστορική αυτή μέρα χαράς εσύ βγήκες να πεις ότι κοιμήθηκε ο θεός. Τα ματς τα είχες δει?Ότι πιο άκυρο έχω δει να γράφεται. Τους πήραμε πραγματικά στα ίσια κανένας θεός δεν κοιμήθηκε.
Φυσικά θα ήταν γαμάτο να παίρναμε τη κούπα πρόπερσι!!
Εσύ δεν την ήθελες ούτε αυτή?
Δηλαδή εσύ δεν ήθελες το κύπελλο με Λάσκαρη για να μη λένε μερικοί?Τι σε νοιάζει εσένα τι θα λένε μερικοί ρε φίλε?

ChrisSiak

Αρχικά προσπάθησε να έχεις λίγο πιο ήρεμο ύφος γενικότερα ή απλά κάρφωσε το καπς λοκ να το φχαριστηθεις κιολας. Όσον αφορά αυτά που είπες πρόλαβε και με κάλυψε ο Ναιτ. Δεν θα έλεγα κάτι διαφορετικό. Αυτός ήταν ο τρόπος σκέψης μου. Δεν λέω ότι σκοπός κάποιας ομάδας δεν είναι οι τίτλοι και οι νίκες γενικότερα. Αλλά όταν αυτό ακολουθείται από μια κάποια υγεία οικονομικά και διοικητικά είναι πιο θεμιτό νομίζω. Αλλιώς ζούμε ένα ψέμα ικανό απλά να ξεκατινιαζομαστε στο φβ. Όπως είπα παραπάνω η πραγματικότητα πάντα σε προλαβαίνει. Δεν συμφωνείς μαζί μου. Δεν χρειάζεται κιολας αγαπητέ Δρακε.

dragon_aris

Ήρεμος είμαι απλά προσπαθώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου.Καμία ένταση ρε παιδιά. Απλά για μένα σε αυτή τη περίπτωση το διοικητικό/οικονομικό είναι εντελώς ξεχωριστό από το αγωνιστικό. Είναι αυτονόητο ότι η ομάδα πρέπει να είναι πληρωμένη πάντα.
Αυτό το κομμάτι όμως είναι εντελώς άσχετο με το μεγαλείο της κούπας που πήραμε στο παρκέ το 1998.

ChrisSiak

Δεκτό! Απλά εγώ πιάστηκα από το περασμένα μεγαλεία. Αυτό είπα. Δεν ήταν μεγαλείο. Η ομάδα ήταν ένα χάλι με περιτύλιγμα κυπέλλου.

Δεν μειώνω στο ελαχιστο την προσπάθεια των παιχτών μας. Ήταν τεράστιοι μαγκες. Τέτοιες όμως νίκες-επικές-είναι αποτέλεσμα ευθυγράμμισης πλανητών! Πολλοί παράγοντες υπέρ ταυτόχρονα!

Jose

Αν είχαμε σηκώσει πρόπερσι κούπα εγώ ακόμα θα εξυμνουσα το γεμιστανα. Όπως εξυμνω και το κομπολόγια που μου έδωσε κούπα, Ευρωπαϊκό τελικό και Ευρωλιγκα. Γιατί αυτά κρατάνε στην εντατική τον Άρη ζωντανό. Γιατί με το νοικοκυριό καμμια ομάδα δε φτουρησε στην Ελλάδα. Κανείς δε θαυμάζει το νοικοκύρης γείτονα με το 2αρι και το ΚΙΑ στο γκαράζ γιατί δε χρωστάει. Όλοι όμως κοιτάμε λοξα το τύπο με τη πισίνα και τη Mercedes και ας έχει να πληρώσει φόρους 10 χρόνια.

dragon_aris

Διαφωνώ φίλε ότι σε όλους τους άθλους κοιμάται ο θεός. Στους άθλους κάνεις τη δική σου προσωπική υπέρβαση με τον ιδρώτα σου και με τη ψυχή σου. Ο θεός κοιμάται σε κάνα παιχνίδι στη μπάλα ας πούμε που οι άλλοι κάνουν 152 ευκαιρίες με 6 δοκάρια και εσύ είσαι κλεισμένος 90 λεπτά πίσω και βάζεις ένα γκολ στη μοναδική σου φάση και κερδίζεις 1-0.
Εμείς μπήκαμε και τος πήραμε στα ίσια με το μπασκετ μας. Είμασταν η καλύτερη ομάδα σε αυτούς τους 2 αγώνες δεν θυμάμαι σε κάτι να μας ευνοεί η τύχη.

JamesForrest

Πιστεύω ότι είναι από τις εμπειρίες που σε δένουν με την ομάδα σου.
Αισθάνομαι πολύ τυχερός που ήμουν μέσα και ένοιωσα όλα αυτά τα συναισθήματα με αποκορύφωμα το σήκωμα της κούπας!

NAOS 80-0

ο πιο μεγάλος τίτλος με διαφορά, πραγματικό ΕΠΟΣ … και σε final four ό,τι και να γράφουν μερικοί για κοιμόμενους θεούς, εάν δεν αποδείξεις μέσα στο γήπεδο ότι το δικαιούσαι δεν το παίρνεις, δεν είναι ένα παιχνίδι που όλα γίνονται … όσο για τα υπόλοιπα : αλήθεια ποιός δεν θέλει μία ομάδα νοικοκυρεμένη που να επιτυγχάνει τους στόχους της και κερδίζει τίτλους ?? Μακάρι κι ο Λάσκαρης να μην είχε πουλήσει τον Μπάκνερ πριν τον τελικό, να είχε κάνει μία προσθήκη της προκοπής και να κερδίζαμε τον τίτλο…πότε θα ξαναδοθεί ευκαιρία να ξαναπαίξεις τελικό στο Παλέ ? κι ας παίζαμε μετά με έξι και με πέντε ακόμα παίκτες…τελοσπάντων δεκαπέντε χρόνια είναι πολλά …και δεν είναι απίθανο να γίνουν και τριάντα…και ο κόσμος, ειδικά τα παιδιά χρειάζονται έναν τίτλο… εμείς που από το 1979 έως και το 2004 “χορτάσαμε” κούπες αντέχουμε…οι μικροί όμως ?? Άρη γερά, γερά…