Από το contra.gr, απόσπασμα άρθρου του Τ.Μαγουλα:

Ο Άρης είχε κακή εικόνα όλη την σεζόν, επένδυσε πολλά, έφερε Έλληνες παίκτες οι οποίοι θα μπορούν άμεσα να κάνουν την διαφορά όπως ο Γιάνκοβιτς. Παράλληλα έπαιξε στον τελικό του κυπέλλου. Κακό μπάσκετ, προβλήματα, αλλά γιατί να θεωρεί πως απέτυχε; Υπήρξε τρομερή ατυχία στο θέμα Σανικίτζε και μετά σειρά λάθος επιλογών. Το μεγαλύτερο λάθος θα είναι αν συμβεί οτιδήποτε στα πλέι οφ, να πεταχτεί αυτή η διετής προσπάθεια στα σκουπίδια.

Αν βλέπουν με ηρεμία, διαθέτουν έναν ικανότατο Έλληνα τεχνικό. Υπάρχει ένας αξιόλογος κορμός γηγενών και σε καλή ηλικία. Θέλουν μόνο τέσσερις ποιοτικούς ξένους να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. Διόλου άσχημα.

Ο Νίκος Λάσκαρης πληρώνει τα παλιά χρέη, δείχνει πως διαθέτει όραμα για την ομάδα του. Το θέμα παραμένει όμως ποσο θα αντέξει στην πίεση από το…παρελθόν. Πόσο εύκολο είναι στον ίδιο να εξηγήσει στον κόσμο πως για ένα διάστημα δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα από την συμμετοχή σε έναν τελικό.

Οι κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης με δικό τους, ουσιαστικά γήπεδο, Έλληνες παίκτες στην κορύφωση της διαδρομής τους δεν είναι τόσο μακριά από το στόχο.

Για την ακρίβεια βρίσκονται τόσο κοντά όσο και μακριά αλλά εξαρτάται από τους ίδιους. Ο Πρίφτης μετά την περυσινή επιτυχία, φέτος κρίνεται σκληρά και είναι υπό αμφισβήτιση. Για ποιο ακριβώς λόγο; Λάθος επιλογές ξένων; ναι βεβαίως. Αυτό δεν σημαίνει πως έκλεισε ο κύκλος του.

Άπαντες στην Θεσσαλονίκη είχαν στρατευθεί πίσω από τον Νίκο Λάσκαρη και υποσχέθηκαν υπομονή. Εξαντλήθηκε τόσο γρήγορα;

ΑΕΚ και Άρης βρίσκονται σε ανοδική αλλά εύθραυστη πορεία. Ως τώρα ζητάγαμε από τον κόσμο υπομονή. Ήρθε η ώρα δύο εξαιρετικοί διοικητικοί ηγέτες να απαιτήσουν αυτοί υπομονή και να την δείξουν αμφότεροι έμπρακτα. Οι ιδέες του είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση διαθέτουν το κατάλληλο προσωπικό. Θέλει λίγους μήνες ηρεμίας μόνο.”

47 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Στον Αρη δεν υπαρχει ουτε ενας διεθνης Ελληνας παικτης ( πλην του Καββαδα που κι αυτος δεν εχει παιξει ουσιαστικα στην Εθνικη). Ποιος ειναι ο κορμος των Ελληνων παικτων στους οποιους θα στηριχτει ο Αρης; Στον 34χρονο Ξανθοπουλο, στο 36χρονο Σιμτσακ, στον ανυπαρκτο Μουρτο που δε ξερει καν τι θεση παιζει( γιατι 1,90 60kg 3αρι δεν υπαρχει), στο Ζαρα που φετος απλα δεν ηταν τοσο αρνητικος οσο οι υπολοιποι, στο Τσαιρελη που κι αυτος πρεπει να αποφασισει ο προπονητης τι θεση παιζει; Για τους μικρους δε το συζηταω γιατι αυτος ο σουπερ Ελληνας προπονητης δε τους εβαλε να παιξουν παρα μονο οταν δεν ειχε απολυτως καμμια επιλογη, οποτε με τον ιδιο προπονητη δεν εχουν ελπιδα εξελιξης! Ο Αρης εαν στοχος (οπως λεει ο προεδρας) ειναι να πρωταγωνιστησει και να φερει το μπασκετ στο Βορρα πρεπει καθε χρονο να φερνει τουλαχιστον 2 διεθνεις Ελληνες , εστω και στο επιπεδο του Καββαδα) και να διπλασιασει και τα χρηματα που ξοδευει για ξενους! ( Για το Γιανκοβιτς δεν σχολιαζω καν νομιζω οτι εχει σταματησει το μπασκετ το παιδι).

gerorge

Δεν διαφωνω σε κατι επι της ουσιας,απλα να πω οτι ο Ξανθοπουλος ειναι 33(δεν τα κλεισε ακομα,στο πρωτο ματς με ΠΑΟΚ εχει γενεθλια) και ο Μουρτος ειναι 1,98

Jose

Η ουσια παντως ειναι οτι ο Ξανθοπουλος φετος ηταν πολυ πιο ασταθης απο τη περυσινη χρονια και το λογικο ειναι του χρονου να ειναι ακομα χειροτερος( αν δεν εχει ουσιαστικη βοηθεια) και ο Μουρτος δεν εχει βελτιωθει σε τιποτα ολα αυτα τα χρονια! Αν θελουμε να ειμαστε 4οι εγω πιστευω οτι με ενα μπατζετ γυρω στο 1 εκατομμυριο, τον συγκεκριμενο ελληνικο κορμο και ξενους λαχεια μια χαρα θα τα παμε. Αλλα δε πιστευω οτι η ο κοσμος (και εγω φυσικα) καλυπτεται απο την ανυπαρξια της 4ης θεσης σε ενα πρωταθλημα 3 ομαδων!

NAOS 80-0

Με το συμπάθιο, αλλά στο θέμα Ξανθόπουλου δεν είσαι ακριβής. Τα ακριβώς αντίθετα ισχύουν και ειδικά φέτος απέδειξε ότι έχει θέση στην ομάδα και μάλιστα ότι αυτός πρέπει να είναι ο αρχηγός της και τυπικά. Γιατί στο παρκέ το έχει αποδείξει. Βελτιώθηκε σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και είναι ο μοναδικός που “σκίζεται” συναισθανόμενος το βάρος της φανέλας. Καλύτερο αναπληρωματικό στα λεφτά του δεν θα βρούμε. Πείτε με υπερβολικό και μεροληπτικό, πάντως θεωρώ ότι το να τσουβαλιάζουμε τον Ξανθόπουλο με τους Φλιώνη, Δίπλαρο, Καλαϊτζάκη, Σίμτσακ, Μούρτο δεν βασίζεται πουθενά. Ναι οι μικροί μπορεί να έχουν μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή θεωρώ πως κανείς τους δεν μπορεί να σταθεί με αξιώσεις ούτε καν αναπληρωματικού στον Άρη. Ο Ξανθό για δεύτερος ή τρίτος pg με λογικό συμβόλαιο (κάτω από 50.000) είναι VFM.

timemaster

συμφωνω

xav

το ελληνικο ροστερ μας ασφαλως και ειναι μια κλαση πανω απο ολες τις ομαδες απο την πεμπτη θεση και κατω, για αυτο και βγηκαμε 4οι φετος χωρις ξενους. Ακομα και ετσι νομιζω ξανθοπουλος,ζαρας,σιμτσακ θα πρεπει να αποτελεσουν παρελθον για να αναβαθμισουμε-ανανεωσουμε το ροστερ.

ναζ λονγκ με διαβατηριο ή χωρις, κατσιβελης(3ο pg),αγραβανης ή μητογλου, μποχωριδης να παραμεινει ο γιανκοβιτς(ακομα πιστευω οτι σε καλη ομαδα μπορει να προσφερει), μαζι με τσαι-καββαδα, μπορουμε να φτιαξουμε εναν καλο ελληνικο κορμο που να κρατησει για αρκετα χρονια.

για μπραμο,θανασοκουμπο,βουγιουκα,ζηση,περπερογλου,πατ καλαθη,καιμακογλου, αθηναιου ειτε δεν τις θεωρω εφικτες περιπτωσεις για διαφορους λογους, ειτε δεν καιγομαι…

συμφωνω απολυτα για αυτο που γραφει ο μαγουλας για το πριφτη, μακαρι να τον ακουσουν και στη διοικηση…ελπιζω μια καλη σειρα στα πλειοφ κοντρα στον παοκ να ειναι αρκετη…

gerorge

Αν ειναι να παρουμε Κατσιβελη γιατι να μην κρατησουμε Ξανθοπουλο ή να δωσουμε τον ρολο του τριτου στον Φλιωνη;Ναζ Λονγκ συμπαθητικο παικτακι δεν θα ελεγα οχι αντι για Ζαρα,αφου κι αυτος σουτερ ειναι,για Μποχωριδη Γιανκοβιτς δεν πολυψηνομαι λογω συχνων νυχτοπερπατηματων.Θα προτιμουσα Μπραμο στο 3 αντι για Γιανκοβιτς,αλλα μαλλον λογω στρατιωτικου αυτο αποκλειεται.

aggelos

Εχω ακουσει πολλες φορες για το στρατιωτικο του Μπραμου.Τι ακριβως παιζει;Απ’οτι ξερω οι αθλητες δεν πηγαινουν στρατο.Τους δινουν απαλλαγη νομιζω.

gerorge

Κι εγω πιο πολυ εχω ακουσει οτι ο Μπραμος εχει προβλημα με τον στρατο γι αυτο δεν ερχεται Ελλαδα,αλλα λεπτομερειες δεν εχω ακουσει απο πουθενα.

timemaster

Οι αθλητές πάνε κανονικότατα στρατό.
Απλά έχουν ευνοϊκές μεταθέσεις και ευνοϊκές άδειες και φυσικά εξόδους για τις προπονήσεις κ.λ.π.
Κανονική θητεία δηλαδή.
Στο παρελθόν το ίδιο πρόβλημα είχε και ο Τάρλατς μάλιστα όσο έπαιζε στο εξωτερικό δεν ταξίδεψε με την ομάδα του για παιχνίδι στην Ελλάδα.

xav

αν ο ξανθοπουλος ηταν 7 χρονια μικροτερος, σιγουρα θα τον προτιμουσα…ο κατσιβελης κανει μια χαρα χρονια στην αστανα και για το ρολο που θα τον ηθελα ειναι μια χαρα…για μενα καθε ομαδα χρειαζεται 3 πλειμεικερ και το να εχεις το φλιωνη απλα να συμπληρωνει το ροστερ οπως φετος, δεν προσφερει τιποτα…ο λονγκ μπορει να παιξει και βασικος στον αρη ανετα και για μενα θα πρεπει να ειναι πρωτεραιοτητα, οσο οι αλλοι ασχολουνται με το ντορσει…

για μποχωριδη δεν καιγομαι, αλλα αμα ο λονγκ δεν βγαλει το διαβατηριο συντομα θα ειναι χρησιμος, αν δεν υπαρχουν χρηματα για πεταμα, βαλε το μουρτο στη θεση του…

αν ο ολυμπιακος παει για ντορσει,ογκαστ φετος αναγκαστικα θα πρεπει να διωξει ελληνες απο το ροστερ του…ποσσο μαλλον οταν πολλες φορες εχει αναφερθει οτι ενδιαφερονται και για το μητογλου(που εχει κανονικα μια χρονια ακομα στο κολεγειο)

gerorge

25μιση χρονων ο Κατσιβελης,αλλα σε ομαδα με αντιστοιχη πιεση με τον Αρη και μεγαλυτερο απο τον ρολο για τον οποιο τον θελουμε ηταν μακραν του δευτερου ο χειροτερος παικτης του πρωταθληματος.Μηπως η βελτιωση στην Αστανα οφειλεται στα αρκετα λεπτα συμμετοχης και στον αναβαθμισμενο ρολο;Γιατι σε μας 30 λεπτα δεν γινεται να παιρνει και για τους αριθμους που δινει σε αυτα τα λεπτα δεν θα αξιζε να παιρνει.

Jim Patras

Xav συμφώνω απολύτως με όσα έγραψες σε άλλο άρθρο για την ανωτερότητα του Solomon σε σχέση με Cummings όμως για τον Κατσίβελη δε συμφωνώ τόσο κάθως τα ποσοστά του είναι άσχημα,ειδικά το 19% 3π. Βέβαια έχει 5 as.έναντι μόνο 2λ. Παρεμπιπτόντως κάνει πολύ καλό παιχνίδι τούτη την ώρα απέναντι στην Khimki,14p.7reb.4as.

xav

ξεκινωντας με δεδομενο οτι δεν βρισκω κανενα λογο να επιμενουμε σε 35χρονους και οτι ειναι ευκαιρεια φετος να φτιαξουμε εναν ελληνικο κορμο ο οποιος θα μας παει για την επομενη 3τια, δεν βλεπω αλλη επιλογη περα του κατσιβελη για 3ο pg…το οτι εκανε μια κακη χρονια στην αεκ, μετα απο τραυματισμους και κτλ δεν λεει κατι…εξαλλου τον θελω για το ρολο που ειχε στον ολυμπιακο και οχι για το ρολο που ειχε στην αεκ…

gerorge

Απλα λεω οτι αν θελουμε καποιον για τριτο λογω ηλικιας και εξελιξημοτητας,ισως αυτος να ειναι ο Φλιωνης που φετος με καποιες εμφανισεις κατα καιρους πιστευω εχει κερδισει καποιον παραπανω χρονο συμμετοχης.

timemaster

το ερώτημα είναι αν έχουμε τον Κατσίβελη στη θέση του Φλιώνη ποιον θα έχουμε για δεύτερο;
Ουσιαστικά η ομάδα θα πρέπει να διαθέσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τρίτο άσσο και να δώσει δύο συμβόλαια σε ξένους παίχτες στη θέση 1.
Αυτό κατά την γνώμη μου είναι λάθος. Οι θέσεις όπου θα πρέπει να έχουμε δύο ξένους είναι εκείνες που θέλουμε πράγματα που δε μπορούν να τα δώσουν οι Έλληνες. Όπως οι εκτελεστικές ικανότατες και τα αθλητικά προσώντα.
Εκτός και αν ο δεύτερος άσσος είναι ένας κλασικός κόμπο Αμερικανός όπου ουσιαστικά θα έχεις 3 ξένους για δύο θέσεις με Κατσίβελη και Ζάρα π.χ. σε βοηθητικούς ρόλους.

Όμως θα ήθελα την γνώμη σου στην ερώτηση ποιον θα ήθελες για δεύτερο άσσο και τι θα έκανες στις υπόλοιπες θέσεις με τους Έλληνες.

xav

παραδειγμα
1.καμινγκς,τζεικ οντομ,κατσιβελης , 2 ραιαν τομσον, ναζ λονγκ, 3 σααντ ρος, γιανκοβιτς, 4. στεφαν γιανκοβιτς, αγραβανης, 5. emmanuel omogbo, καββαδας, τσαιρελης. Αν ο λονγκ δεν παρει διαβατηριο, βαλε το μποχωριδη στη θεση του αμερικανου στο 2, αλλιως κρατα ζαρα, αν δεν μεινει ελευθερος ο αγραβανης, πατ καλαθης ισως, (αν μπορουσες μητογλου ακομα καλυτερα)

κανενας απο τους ξενους που γραφω δεν ειναι ακριβος

timemaster

Βασικά όλοι οι ξένοι σου έχουν κασέ πάνω από 200.000 ευρώ και όλοι οι Έλληνες πάνω από 100.000. Με ένα γρήγορο υπολογισμό θές κοντά στα 3 μύρια.
Μακάρι να τα έχουμε να τα δώσουμε αλλά πάλι προσωπικά η τριάδα Αγραβάνης , Τσαιρέλης , Καββαδάς με λίγο από Γιάνκοβιτς με χαλάει αρκετά.

Pippo

Άντε πάλι με τον Κατσίβελη… τον οποίο είδαμε στην αεκ πόσο καλά πήγε. Δηλαδή ο Κατσίβελης είναι καλύτερος από τον Ξανθόπουλο μόνο και μόνο επειδή είναι νεώτερος. Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Και για 3ο pg κιόλας (άρα λίγα λεπτά)… Αυτό είναι αναβάθμιση..(!) Ο οποίος Ξανθόπουλος δεν είναι σαράντα χρονών παρεμπιπτόντως.

John Havlicek

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη , τελικά το κύκλωμα είναι μεγάλο και το εξυπηρετούν πρωτίστως δημοσιογράφοι που είναι ικανοί να μας πείσουν ότι η νύχτα είναι μέρα

timemaster

Εγώ πάντως συμφωνώ σε πολλά μαζί του.
Δεν είναι ότι δε γίνονται λάθη αλλά η ομάδα μετά από πολλά χρόνια μας κάνει να έχουμε όνειρα για παραπάνω. Μπορεί η φετινή χρονιά να μην είναι καλή όμως τα τελευταία 10 χρόνια δε μπορούσαμε να πάρουμε παίχτες όπως ο Γιάνκοβιτς και ο Καββαδάς . Το φετινό λάθος της ομάδος δεν είναι οι Έλληνες είναι οι ξένοι και αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό ρουλέτα με τα λεφτά που έχουμε.

kaptsik

Συμφωνώ. Για το τελευταίο που λες το συμπέρασμα είναι πως και η υπεραξία έχει την αξία της. Το λέω και σαν αυτοκριτική γιατί όταν το καλοκαίρι κλείσαμε άλλον αντί του ΜακΝιλ έλεγα ότι “υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές”.
Παρά το ότι ο Χάγκινς δε μου άρεσε ιδιαίτερα, ο Γουότερς δε με ενθουσίαζε και ο ΜακΝιλ είχε κι αυτός τα τρωτά του, αξίζει να φανταστούμε το φετινό Άρη έχοντας αυτούς τους ξένους κι ένα 4αρι σαν τον Φιτζπάτρικ ας πούμε.

timemaster

πάντως εγώ επιμένω πως το Καλοκαίρι δεν ήταν θέμα υπεραξίας.
Ο Ουάιτ έφυγε για ΝΒΑ και δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει.
Ο Ουότερς αμέσως άλλαξε μάνατζερ οπότε δεν ήθελε να μείνει ούτε καν να διαπραγματευτεί.
Ο Μακνιλ φάνηκε πως δε το έκανε για τα λεφτά μιας και (όπως ακούστηκε του προσφέραμε τα λεφτά που ζήτησε) αλλά μας είχε στο περίμενε μπας και του κάτσει καμία Ευρωλίγκα
Και με τον Χάγκινς κάτι έγινε στις γιορτές όταν ήρθε ο μάνατζερ του και από τότε βλέπαμε άλλον παίχτη.

Όμως το θέμα δεν είναι γιατί δεν πληρώσαμε υπεραξία πέρσι αλλά γιατί φέτος ενώ δώσαμε περισσότερα λεφτά αποτύχαμε στις επιλογές ξένων και το χειρότερο αποτύχαμε στις διορθωτικές κινήσεις.
Γιατί το καταλαβαίνω ότι από τους 5 ξένους σου βγαίνει ο ένας και τον δεύτερο τον χάνεις από τραυματισμό. Όμως οι αντικαταστάτες δεν είναι καλύτεροι από αυτούς που είχες. Οι Ντραγκίσεβιτς, Γιάνκοβιτς, Γκόρντον, Τζάκσον δεν είναι καλύτεροι από Σανικίτζε, Μάρμπλ, Τζένκινς και Μπάκνερ.

kaptsik

Ξεκινώντας από το τελευταίο που γράφεις, άλλη η δεξαμενη παικτών το καλοκαίρι κι άλλη το χειμώνα. Ειδικά αυτή των κοινοτικών.
Ο Γιάνκοβιτς δεν ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε για αντι Μαρμπλ αλλά ένας έλληνας που έχει παίξει εθνική και με παραστάσεις από ευρολίγκα και για μια ομάδα σαν τον Άρη που ο κορμός των ελλήνων έχει τα θέματά του ήταν μια “επιβεβλημένη” επιλογή.
Σχετικά με Γουάιτ δεν το συζητώ καν. Δεν μπόρεσαν να τον δελεάσουν Ολυμπιακός, ΠΑΟ, Μπάρτσα.
Για τον Μακνιλ η εντύπωση που είχα ήταν ότι θα έκλεινε Μπανβίτ αλλά το πραξικόπημα εκεί τον πήγε πίσω.
Ο Γουότερς άλλαξε μάνατζερ κι έκλεισε στο Κράσνονταρ με πολλά λεφτά. Αν ήξερε ότι ο Άρης θα ήταν διατεθειμένος να προσφέρει πολλά ίσως να μην άλλαζε μάνατζερ. Γιατί να το κάνει; Για να πάει Σιβηρία;
Για τον Χάγκινς λέγαν ότι υπάρχει επαφή. Απλά ήμασταν ούτε κρύο κι ούτε ζέστη. Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας… κακώς!
Το δια ταύτα για μένα είναι ότι επειδή ακριβώς όπως έγραψες παραπάνω η επιλογή των ξένων είναι ρουλέτα για ένα μπάτζετ σαν το φετινό, οφείλεις να πληρώσεις παραπάνω για 2-3 “σίγουρες” επιλογές και με τα υπόλοιπα (που θα είναι λιγότερα αυτά που θα περισσέψουν) να ρισκάρεις για τις άλλες θέσεις των ξένων.

timemaster

O Γιάνκοβιτς ήταν επιβεβλημένη επιλογή όχι όμως για την αντικατάσταση του Μάρμπλ αλλά για την αντικατάσταση του Μούρτου.
Η δεξαμενή είναι μικρότερη το Χειμώνα όμως με μόνη εξαίρεση τον Ντραγκισεβιτς εμείς ψάχναμε για Αμερικανούς που η δεξαμενή ποτέ δε στερεύει.
Ο Ουότερς που άλλαξε μάνατζερ έχει να κάνει μονάχα για Ελλάδα. Ουσιαστικά με την αλλαγή προσπάθησε να πάει σε άλλη ομάδα της Α1. Στο εξωτερικό μπορεί να έχει όποιον θέλει άσχετα με τον Άρη.
Αν ο Χάγκινς ήταν ο παίχτης του πρώτου γύρου κακός αλλά επειδή πιθανότατα θα ήταν ο παίχτης του δεύτερου γύρου καλός.
Αυτό που λες να πληρώσεις κάτι παραπάνω για να κρατήσεις 2-3 παίχτες με βρίσκει σύμφωνο. Εκεί όμως που διαφωνώ είναι στο ότι πέρσι είχαμε την ικανότητα να κρατήσουμε έστω και έναν από τους 3 καλούς μας ξένους.

kaptsik

Ας ελπίσουμε να γίνει η θετική έκπληξη με τον Καμ για να λέμε ότι άφησε μερικά θετικά πράγματα η φετινή χρονιά στο χτίσιμο της ομάδας

Jim Patras

Aφού δεν ήθελαν να παραμείνουν..Με τον Dom.Waters ξεκαθάρισε τάχιστα η υπόθεση ενώ τον έτερο τον περιμέναμε 40 ημέρες…Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε το κακό..

Jose

Δεν ηθελαν να το δεχτουμε. Γιατι δεν ηθελαν, τι προβλημα αντιληφθηκαν σε μια ομαδα που πηγε γενικα καλα, επαιζε σε γεματο γηπεδο, ειχε φιλοδοξιες για τη νεα χρονια και οικονομικα ηταν καλα; Ποιο απο τα παραπανω δεν ισχυε ή τι ηταν αυτο που γνωριζαν και οι 4 και αρνηθηκαν ακομα και τη διαπραγματευση με τον Αρη( με εξαιρεση το Μακνιλ που τωρα λετε οτι μας κοροιδευε και δεν ηθελε).

timemaster

4 διαφορετικές περιπτώσεις που έχουμε γράψει πολλές φορές.
Ο Ουάιτ ήθελε ΝΒΑ και δεν τον έπεισαν ούτε Ολυμπιακός ούτε οι Ισπανικές.
Ο Χάγκινς μετά από τις γιορτές ήταν χώμα και η ομάδα δεν ψηνόταν να τον κρατήσει και είναι λογικό.
Ο Μακνιλ είχε τον Άρη σαν σίγουρη λύση αλλά το τράβηξε πολύ γιατί ήθελε Ευρωλίγκα. Η ομάδα περίμενε όλο το Καλοκαίρι δε μπορούσε να περιμένει άλλο.
Η μόνη περίεργη υπόθεση είναι με τον Ουότερς που για έναν λόγο που δε μάθαμε ποτέ έκοψε γέφυρες με τον Άρη. Εγώ εικάζω πως ο παίχτης πίστευε πως μπορούσε να πάει σε Ολυμπιακό-Παο οπότε άλλαξε μάνατζερ για να το καταφέρει αυτό. Όταν είδε ότι δε μπόρεσε πήγε εκεί που είχε τα περισσότερα λεφτά και με την πρώτη ευκαιρία πήγε σε ομάδα Ευρωλίγκας.

Jose

Εσυ θες να το βλεπεις σαν 4 διαφορετικες περιπτωσεις εγω επιλεγω να κανω ενα βημα πισω και να δω το 4/4 περιπτωσεις. Να το συνδυασω με το γεγονος οτι ουτε ενας απο αυτους που ηρθε δεν ηταν καλυτερος απο αυτους που εφυγαν και να σκεφτω οτι κατι δε παει καλα!

timemaster

Ο Κάμινγκς είναι.

Jose

Θα μεινει πιστευεις του χρονου;

timemaster

Όχι.
Τέτοιο παίχτη είναι σχεδόν αδύνατο να τον κρατήσεις.
Μπορείς να κρατήσεις όλους τους άλλους ξένους όμως τους θέλεις;
Όπως πέρσι μπορούσες να κρατήσεις Κοέν , Τσουπκοβιτς και Χαγκινς όμως δεν τους θέλαμε.

Jose

Και πως τοτε στο πλανο 3ετιας του Λασκαρη θα ξαναφερουμε το μπασκετ στο Βορρα; ( λογια του Λασκαρη οχι δικα μου)

timemaster

αυτό είναι μια καλή ερώτηση προς τον Λάσκαρη.
Κατά την γνώμη μου την ταπεινή με 1,2,3,4 εκατομμύρια δεν το φέρνεις εκτός και αν φέρεις 6 Αμερικανούς σε μια χρονιά που θα τους πληρώσεις για Τζάκσον και θα σου παίξουν σαν Ουάιτ. Και πάλι παίζεται.

LikeMike17

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους ομοιδεάτες.Η ρεγκιουλαρ σίζον έκλεισε με την ομάδα στην 4η θέση,κάτι που εμένα προσωπικά με χαροποίησε κάπως τηρουμένων των αναλογιών φέτος.
Τώρα όσον αφορά το τρίπτυχο έμψυχο υλικό-προπονητής και διοίκηση,νομίζω οτι χρειάζομαστε ανανέωση και στα τρία.
(Ειδικά για το έμψυχο υλικό νομίζω ο αρθρογράφος τα παραλέει.Ενδεικτικό είναι οτι ακόμη και ο Παοκ του μηδαμινού μπάτζετ σε κάποιες θέσεις ίσως και να υπερτερεί).
Καλή επιτυχία Αρειανάρα στα πλέιοφς.Πρίφτη μαζί σου,αποστόμωσε μας!

Ως τώρα “ζηταγάγατε” από τον κόσμο…
Ο τραυματισμός του Σανικίτζε…
Οι λάθος επιλογές με το “αυτό δεν σημαίνει” καπάκι από πίσω…
Και η τοπ αποκάλυψη “Άπαντες στην Θεσσαλονίκη είχαν στρατευθεί πίσω από τον Νίκο Λάσκαρη”=(!!!)…Όταν ο ίδιος έχει εκφραστεί για τον πόλεμο που δέχεται από την αρχή και “άπαντες” έχουμε ακούσει τί εκτίμηση του τρέφει ο Μητρούδης,ας πούμε!
Γνωστό το παιχνιδάκι της 4ης εξουσίας: Χτυπάμε,χτυπάμε παίκτες,χτυπάμε,χτυπάμε προπονητή,χτυπάμε,χτυπάμε ιδιοκτήτη και αφού τους χτυπήσαμε όλους και τπτ δεν καταφέραμε,τί μένει;Να χτυπήσουμε και τον κόσμο…Τον κόσμο που δεν έχει υπομονή,τον κόσμο που έβγαλε ψυχολογικά σ’όλους τους προαναφερθέντες,αφού τους φορτώνει την “πίεση από το…παρελθόν”!
Ρε,αφήστε τον κόσμο στην ησυχία του,κουτόχορτο δεν τρώει πια.Και κοιτάξτε να κάνετε τη δουλειά σας σωστά,να βγάλετε καμμιά είδηση παρά να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.
Ναι,το καταλάβαμε πως ήταν ατυχία ο τραυματισμός του Σάνι..Το εμπεδώσαμε ,που λένε..Έλεος πια!

Πιστεύω οτι ο Πρίφτης δεν θα φύγει τελικά…

Jose

Δε καταλαβαινω ακριβως το σχολιο σου! Το οτι ο Λασκαρης ψαχνει τη φετινη χρονια αυτους που τον κυνηγανε σημαινει οτι πραγματι τον κυνηγανε; Εγω περσι θυμαμαι ημουν ισχνη μειοψηφια οταν γκρινιαζα πως οι κινησεις του Λασκαρη δε δειχνουν κανενα μακροπροθεσμο πλανο και απλα μας διατηρουν στην ανυπαρξια της 4αδας. Ακομα και φετος μεχρι να φυγει ο Τζενκινς με προσφυγη ολα τα βελη επεφταν στο Πριφτη. Εξαλλου οποιος εχει απαιτησεις τιτλου στον Αρη ειναι φιλος του Δαμιανιδη και δε θυμαται οτι πριν 3 χρονια ο Αρης ηταν ετοιμος να χρεωκοπησει! Για να συνοψισω αναλογα με το τι θελει να υποστηριξει ο εκαστοτε δημοσιογραφος κατηγορει τη μια ή την αλλη πλευρα αλλα στο τελος παντα φταινε οι απαιτησεις του κοσμου!

καπετάν Κανένας

Η τελευταία σου πρόταση είναι το νόημα του δικού μου σχολίου.Συμφωνούμε λοιπόν;Δεν ξέρω,εσύ πες μου!Εγώ αυτό που απλά διαπίστωσα είναι οτι ήρθε ακόμα ένα άρθρο να μας πει οτι ξέρει πια και η κουτσή Μαρία.Είπε κάτι νέο;Όχι.Εκτός απ’το να αλλάξει το αντικείμενο των επιθέσεων-τώρα πια φαίνεται πως(ξανα)ήρθε η σειρά του κόσμου!Για κάποιο λόγο που θα φανεί προσεχώς(εγω πιστεύω οτι είναι το οτι μένει ο Πρίφτης)οι δημοσιογράφοι αφήνουν προπονητή και Λάσκαρη και στοχεύουν εμάς.Πλάγια ίσως ακόμα.Αλλά το έχουμε ξαναδεί το έργο!
Όσο για τον Λάσκαρη που με ρωτάς(το ξέχασα!)=Δεν ξέρω ποιός του κάνει αντιπολίτευση για να είμαι ειλικρινής.Αυτά που ξέρω τα είπα και είναι οι δηλώσεις του ίδιου που τον οδήγησαν μέχρι και τον αθλητικό δικαστή και οι εμφανίσεις Δαμιανίδη,Μητρούδη…

gerorge

Night μια ψιλοακυρη ερωτηση.Υπαρχει τροπος να βρω τα αρθρα ανα μηνα στο σαιτ;

Night Audit

Πας εκεί που λέει ΑΡΧΕΙΟ στη δεξιά στήλη , κάτω κάτω

gerorge

Οκ ευχαριστω,δεν το ειχα δει

dorian gray

Αθηναίος δημοσιογράφος γράφει καλά λόγια για τον κ. Πρίφτη.
Σύνηθες.

O_Betatzis

Χριστος Ανεστη φιλοι, χρονια πολλα!
Μακαρι οι αποτυχημενες χρονιες απο εδω και περα να περιλαμβανουν 4δα και τελικο κυπελλου.
Σιγουρα η ομαδα δεν ευχαριστησε τον κοσμο και πολλοι φιλοι εδω εχουν αναλυσει εξαντλητικα τους διαφορους λογους.
Προσωπικα η νικη με την ΑΕΚ με χαροποιησε. Αν ακολουθησουν κι αλλες τετοιες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα ειμαι ικανοποιημενος ειδικα αν δουμε και καλο μπασκετ και την εντονη προσπαθεια των τελευταιων αγώνων. Η 3η θεση με 2 αμερικανους ειναι ξεκαθαρα υπερβαση κ απιθανο σεναριο. Αν ερθει θα μιλαμε για σπανιο αποτέλεσμα (στο πρωταθλημα “τριων ομαδων” μετα το ’92 μονο 2 φορες τερματισαμε στη θεση 3 και 5 φορες στη θεση 4)

Jose

Αρα η τεραδα επιτυχια; Ετσι γινομαστε μεγαλη ομαδα; Τα σχολεια θα γεμισουν αρειανακια γιατι βγηκαμε 4-3οι στο μπασκετ;

dorian gray

Πάντως, όποιος στη Βόρεια Ελλάδα αγαπάει το μπάσκετ, κατά 90% Αρειανός θα γίνει.