Μπάσκετ: Επέστρεψαν στην κορυφή μετά από μια τριετία οι κορασίδες του Άρη (βίντεο)

Πέρασε σχεδόν απαρατήρητο,αλλά είναι μια μεγάλη επιτυχία:Πριν μια εβδομάδα,οι κορασίδες του μπάσκετ κατέκτησαν τον τοπικο τίτλο μετά από 3 χρόνια και πάνε ολοταχώς για τον πανελλήνιο!(μάλιστα στο φάιναλ φορ κέρδισαν τον Παοκ με 57-39)

Ετσι,γιατί Άρης δεν είναι μόνο κράξιμο και χρέη…

https://www.makthes.gr/korasides-297524

15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Δίκιο έχεις και μεγάλο μου λάθος που δεν το ανέβασα , μου ξέφυγε !
Μπράβο στα κορίτσια !

Sam Vincent

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!!! Ιδιαιτέρως όμως στην Ελισάβετ, κόρη του …συμπολεμιστη και κληρουχα μου Μιχάλη Καρβουνιάδη . Μιχάλη να την καμαρωσεις ακόμα ψηλότερα με την γαλανόλευκη και τον Θεό στο στήθος.

Night Audit

Και σήμερα ξεκινάει και το Πανελλήνιο για αυτές , με live streaming

vaggelaris

Στο ανδρικό θα κατεβάσουμε ομάδα η θα ασχολούμαστε με τις κορασίδες φέτος?

Έχει αναλάβει ο ερντογαν το chat? Γιατί ξαφνικά παίζει τόσο εύκολη λογοκρισία στο τι λέμε? Καλά το σχόλιο με τη γιαγιά μπορώ να το πάρω μόνο ως κακό χιούμορ…

Night Audit

που βλέπεις την λογοκρισία; Εσύ λες ότι θέλεις , όπως και ο Καπετάνιος…

Δε προσέβαλα κανενα παιδί ή κορασίδα. Αλλά είναι υποκρισία να ενδιαφέρεσαι ξαφνικά για αυτά τώρα που το ανδρικό τμήμα είναι ανύπαρκτο. Θυμίζεις τους παοκτσηδες που ανακαλυψαν ξαφνικά το βόλεϊ κ βλέπουν μπάσκετ μόνο με τον Άρη. Εγώ το δηλώνω τουλάχιστο ότι με ενδιαφέρει μόνο το επαγγελματικό τμήμα. Μπορώ η θα μου κάνεις μήνυση για “προσβολή” των παιδιών κ χρησιμοποιησης της λέξης chat αντί για σαιτ?

Sam Vincent

Υποκρισία η συμπάθεια για τα κορίτσια με τον Θεό στο στήθος; Ερντογάν όσοι σχολιάζουν τις απόψεις στο …τσατ; Για βάλε φρένο. Μιλά εσύ για την ανδρική ομάδα μόνο και άσε εμάς να είμαστε περίφανοι για τα παιδιά μας.

Night Audit

Υποκρισία από που και που δεν μπορώ να καταλάβω. Στην τελική, αν δε σε ενδιαφέρει, που είναι και δικαίωμα σου, μην διαβάζεις το άρθρο, μην το σχολιάζεις και συνέχισε τη ζωή σου, μέχρι το επόμενο άρθρο. Ούτε υποχρεωμένος είσαι να σχολιάζεις σε κάθε άρθρο, ούτε να σου αρέσει. Αλλά, αν δεν έχεις κάτι να πεις επί του θέματος, μην το λες. Όταν ανέβαζα για τους εφήβους γιατί δεν έκανες τέτοιο σχόλιο δηλαδή;

Sam Vincent

Τι προτείνεις Βαγγέλη; Να μην κατεβούν τα κορίτσια μας στους τελικούς; Να υψώσουν μεσιστιες σημαίες; Ν αρχίσουμε να κλαίμε τον μακαρίτη ( αν δεν το κάνουμε ήδη) ; Να αποχωρήσουμε όλοι και να διαλύσουμε το ΒΑ ; Να αγοράσει ο night νέο ΑΦΜ; Τι ;;;

Bilias6

Καθε τιτλος του συλλογου θα πρεπει να διαφημιζετε, ακομα και στο ταβλι που λεει ο λογος. Εδω το τελευταιο καιρο εχω τρελανει τα πιτσιρικια που πηραμε το ευρωπαικο στο ε σπορτς. Το οτι μαυτους που μπλεξαμε προσπαθουμε να βγαλουμε απτη μυγα ξιγκι ειναι αλλο θεμα.