"Πρέπει να αντιδράσουμε και εκτός έδρας"

Το αν θα γίνουν αλλαγές εξαρτάται από το αν μπορούμε να τις κάνουμε. Αυτήν τη στιγμή δε γίνεται. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Πορευόμαστε όπως είμαστε, αλλά δε σημαίνει ότι πρέπει κάποιοι να επαναπαύονται. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να σώσουμε την ομάδα”.

Πηγή: “Πρέπει να αντιδράσουμε και εκτός έδρας” | AllAboutARIS.com

Ανεβάζω τις δηλώσεις του Καμπερίδη , για αυτήν ακριβώς την παράγραφο.

Μια κάνουμε αλλαγές , μια δεν κάνουμε αλλαγές , μια μπορούμε , μια δεν μπορούμε.

Πραγματικά ρε παιδιά , δε με ενοχλεί ( όπως ενοχλεί κάποιους από εσάς ) η φτώχεια μας , με ενοχλεί η κουτοπονηριά ( κι αυτό δεν πάει για τον Σάββα ).

Κάθε φορά που πρέπει να κατευνάσουμε τα πνεύματα , έρχονται αλλαγές , σβήνονται τα μπαν και άλλα τέτοια , νικάμε , ηρεμεί ο κόσμος , πάει η ομάδα ως έχει γιατί την πιστεύουμε.

Ε , δε γίνεται όμως , μια έτσι μια γιουβέτσι.

Ο Σάββας εδώ λέει την αλήθεια , δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ομάδα.

Το δέχομαι.

Οι δημοσιογράφοι όμως , αύριο μεθαύριο , όταν θα γράψουν κανά όνομα , κάποια δυσαρέσκεια για παίχτη , δε θα το κατεβάσουν από την κούτρα τους , κάποιος θα τους το πει. Κάποιος τους το λέει πάντα και δεν μπορεί να είναι συνέχεια ο μάνατζερ του παίκτη.

Μια που έχουμε , ουσιαστικά 1 μήνα διακοπή τώρα , ας δούνε τι μπορούν να κάνουν , αν μπορούν.

Αν δεν μπορούν , έχει καλώς , πάμε ως έχουμε και το παλεύουμε μέχρι τέλους όπως μπορούμε.

Αυτό όμως το ήξεις αφήξεις , είναι πραγματικά εξοργιστικό.

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
loukmosh

Δεν είναι απλά εξοργιστικο. Είναι απλά Άρης.

Απόλυτο δίκιο. Μια ζωή η αφωνια της εκάστοτε διοίκησης θα μας τα κάνει αερόστατα. Βγείτε μιλήστε μια φορά ρε.

Όχι συνεντεύξεις τύπου για τα μάτια του κόσμου.

vaggelaris

Ο καμπεριδης έχει το λιγότερο μερίδιο ευθύνης για αυτό που βλεπουμε. Χωρίς όμως ενισχυση δε μπορεί να αλλάξει πολύ η εικόνα της. Α ρε Σάββα που έμπλεξες…

ston planiti Ari

Η λέξη εξοργιστικό ταιριάζει 100% σε όλο αυτό κ τα έχουμε ξαναπεί. Κ δν είναι γκρίνια γτ χάσαμε. Είναι για την έλλειψη σοβαρότητας , επαγγελματισμού κ προγραμματισμού κ για πολλά ακόμη αλλά κ για το γεγονός ότι έχουν φέρει σε δύσκολη θέση κατά τη γνώμη μου κ τον ίδιο τον προπονητή μας λέγοντάς του προφανώς άλλα μετά Πάοκ εξού κ οι πιο έντονες δηλώσεις περί αλλαγών κ άλλα στη συνέχεια. Πάντως προσωπικά είχα συμβιβαστεί με την ιδέα προ Παοκ οτι δεν υπάρχει μία κ δν θα γινει αλλαγή παρα τα χαλια μας κ μετα τις δηλώσεις Σαββα κ απο τις εδώ κουβέντες πείστηκα πως ηταν σιγουρο πως τουλάχιστον προ Λάρισας θα χαμε κανει εστω μια αλλαγή. Τελικά δεν έγινε τίποτε κ για μένα το χειρότερο είναι όχι πως δε φερανε παικτη, ουτως ή αλλως δεν θα ήταν ευκολο να φέρουν κάποιον σουπερ παίκτη αλλά οτι είναι σα να χάσαμε κ παίκτες που ειχαμε δίχως μάλιστα να τους αντικαταστήσουμε.
Κ από πού να το πιάσει ο Σάββας πραγματικά…λερναία ύδρα τα προβλήματα στην ομάδα. Όμως ο κόουτς είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την ομάδα με τις ιδέες του κ τη διαχείρισή του ώστε να βρεθούν νίκες στα εκτός οπότε ελπίζω να δει κ να ξαναδει εις βαρος της υγείας του τα ματς μας εκτός κ να βρεί όποια άλλη εναλλακτική υπήρχε κ υπάρχει για να κάνουμε σεφτέ. Δε νομίζω να βρίσκονταν αρκετοί που θα πίστευαν ότι χθες αν παίζαμε με την ίδια ομάδα Παλέ θα χάναμε. Ο κάθε φίλαθλος έχει τη δική του άποψη, κατ’ εμέ ο Σάββας δίνει λίγο περισσότερο χρόνο είτε σε παίκτες όπως ο Γκέτσε σε μία άστοχη ημέρα απ’ ό,τι αντέχει η ομάδα στα εκτός έδρας είτε σε σχήματα. Με λίγα λόγια νομίζω πως στα εκτός έδρας πρέπει να γίνει πιο γρήγορος στις αλλαγές του. Last but not least το χουμε ξαναπεί για πλάκα αλλά ψυχοθεραπευτής αντί για ορθοπεδικός ιατρός ή φυσικοθεραπευτής στον πάγκο ίσως θα ήταν πιο χρήσιμος. Sorry παιδιά για το μακροσκελές μου βγήκε κ ειπα κ άσχετα με το θέμα αλλά μεγαλη η πικρα η χθεσινη.

Jim Patras

Περι εμπαιγμού συμφωνώ..Όμως χθες αντιμετωπίσαμε ένα συνονθύλευμα που λέγεται Ιων.Νικ. Άπειρες αλλαγές παικτών,αποχώρησαν όλοι όσοι ήταν πρώτης γραμμής και έμειναν τα λιμά ενώ όσοι προστέθηκαν δεν έχουν ιδιαίτερες περγαμηνές..Συνεπώς είχαμε αντίπαλο χαμηλότερου επιπέδου που δεν έχει μάλιστα προλάβει να δέσει..Άρα περίμενα από τον προπονητή να μας οδηγήσει στη νίκη έστω χωρίς προσθήκη…Για εμένα χρεώνεται μεγάλο μερίδιο του τραγικού αποτελέσματος.

Bilias6

Ο Καμπεριδης δεν φταιει σε τιποτα. Το ανθρωπο τον κοροιδεψαν, οπως εκαναν με τον δρακο, τον Αγγελου κ.α. Οπως κοροιδευουν και μας τοσα χρονια.
Το ξαναγραφω, παοκτσηδες παραγοντες να ειχαμε τετοια ζημια στην ομαδα(θελεις απο ντροπη-θελεις απο φοβο) δεν θα κανανε. Εχουν ρημαξει το συλλογο σε ολα τα αθληματα.
Και αυτο που γραφεις ναιτ για κουτοπονηρια. Εδω ρε συ στο επισημο σαιτ σβηνουν τα μηνυματα που γραφουν για τους αιωνιους παραγοντες/σωτηρες και κρατανε αυτα που ξεφτιλιζουν τους παικτες και τον προπονητη. Δεν εχουν τσιπα.

Jim Patras

Βilia,ο coach όμως ήταν τόσα χρόνια στην ομάδα ως βοηθός προπονητή και δεν είναι ανήλικος,ήξερε καλύτερα από τον καθένα τις συνθήκες που επικρατούν στον οργανισμό άρα και που έμπλεκε..

timemaster

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.
Εφόσον υπόγραψε ήξερε τι και πως και δεν τον λυπάμαι γιατί άρπαξε μία τεράστια ευκαιρία όπου σώζοντάς την ομάδα γίνεται ήρωας κ φεύγει από την λίστα των βοηθών. Ενώ αν πέσουμε αυτός δεν έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης μιας και όλοι ξέρουν πως είναι η ομάδα και θα συνεχίσει να δουλεύει σαν βοηθός στην χειρότερη περίπτωση.
Όμως άλλο αυτό και άλλο το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για την εικόνα που έχουμε όλη την χρονιά.

vaggelaris

Εδώ τα τελευταία χρόνια τα άκουγαν Γιαννάκης, αγγέλου Μαρκόπουλος καστριτης δε θα τ άκουγε ο καμπεριδης? Όπως είναι η κατάσταση στην ομάδα το πιο μικρό μερίδιο ευθύνης το έχει ο εκάστοτε προπονητής. Οι διοικήσεις διέλυσαν την ομάδα. Δώσε στον προπονητή νορμάλ συνθήκες κ μετά έχε απαιτήσεις. Δηλ ο ομπραντοβιτς θα έσωζε την ομάδα με αυτό το υλικό που έχουμε τώρα?

NAOS 80-0

μου θυμίζεις Βασιλακόπουλο … “παίκτες έχουμε”… εννοείται ότι με Ομπράντοβιτς προπονητή δεν θα έχανες από Ιωνικό.

vaggelaris

Τυπικά είπα το όνομα ομπραντοβιτς. Ο συγκεκριμένος ποτέ δε θα αναλάμβανε στη μέση της χρονιάς ομάδα κ παντα είχε τους παίκτες που ήθελε. Πότε δεν είχε ομάδες ειδικών συνθηκών κ παντα είχε υψηλά μπάτζετ. Οπότε πολύ πιθανό στο δικό μας χαλί να μη μπορούσε να λειτουργήσει…