Για το θέμα του Αλεξανδρείου:

Τα λόγια φεύγουν, τα γραπτά μένουν. Από τον Φλεβάρη υπήρχε ένα επίσημο αίτημα του Α.Σ. Άρης για την παραχώρηση του γηπέδου. Αυτό που κάναμε ήταν να μεταφέρουμε την εισήγηση μας στην ΓΓΑ, να ζητήσουμε από τον Άρη ένα business plan, να δούμε πως θα το διαχειριστούν ο Άρης και ο ερασιτέχνης.

Μεσολάβησε ο κορωνοϊός και καθυστέρησε το θέμα αλλά από όσο γνωρίζω ο Α.Σ. έχει έτοιμο αυτό το business plan το οποίο μόλις έχουμε νεότερα θα το προωθήσουμε. Οι συζητήσεις με τον Α.Σ. γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που μοχθούν για την ΚΑΕ και τον ερασιτέχνη.

Ενώ συνέχισε:

Είχαμε κάνει μία συνεδρίαση για αυτό το θέμα. Σαν επιτροπή εισηγούμαστε θετικά, μένει το business plan να εξεταστεί από την αρμόδια αρχή. Το αίτημα ήταν για παραχώρηση για 49 χρόνια με μικρή επιφύλαξη. Μπορώ να μιλήσω για αυτά που έχουν δρομολογηθεί.

Πηγή: Πέτρογλου για την παραχώρηση του Παλέ στον Άρη: «Θετική εισήγηση στην ΓΓΑ, αναμονή για το business plan» – PRESSARIS

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

Ο εκ Κιλκίς δικηγόρος Πέτρογλου και αρκετοί ακόμη από το Κιλκίς, κομματικά στελέχη, κι ο Πασχάλης ο Τουντούρης ο μάνατζερ – αποτυχημένος μέχρι στιγμής πολιτευτής επίσης – που συγκροτούν και την επιτροπή διοίκησης θα αποφασίσουν αν ο Άρης που παίζει στο παλαί δεκαετίες δικαιούται ή όχι να είναι ιδιοκτήτης του παλαί για 49 χρόνια. Νενέκοι, που θα έλεγε κι ο βαρυποινίτης φερόμενος αρχηγός της 17Ν Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.

Τσεκούρι και φωτιά
Σε κάθε μαχαλά.-