Ο Τι Τζέι Μπρέι συμπληρώνει τη λίστα των ξένων

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος το διαπίστωσε όταν πήρε στα χέρια του την… έκθεση των διαπραγματεύσεων. Εκτός 2-3 υποθέσεων που ήταν σχετικά εύκολες λόγω της παρουσίας ενός ανθρώπου (ο οποίος λειτουργεί υπέρ του Αρη), οι υπόλοιποι αρνήθηκαν κούρεμα 50% και αποπληρωμή σε τέσσερα χρόνια. Κι έτσι, ο Αρης ξεκάθαρα στοχεύει σε παίκτες των οποίων τα letter of clearance είναι στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Γκάρι ΜακΓκι τον οποίον πλέον δεν βλέπουν τόσο ζεστά στην Κύμη από τη στιγμή που υπέγραψε τον Τουτζιαράκη.

Εφόσον βρεθεί σημείο επαφής με τον Μπρέι, μένει να φανεί ο τρόπος διαχείρισης των υποθέσεων των Λάκι Τζόουνς, Λένζελ Σμιθ με τους οποίους επίσης ο Αρης βρίσκεται σε συζητήσεις. Η μπασκετική λογική λέει ότι ενδεχόμενη συμφωνία με τον Μπρέι θα οδηγήσει τον Αρη στην απόσυρση ενδιαφέροντος για τους δύο παραπάνω. Εκτός κι αν ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει κατά νου την απόκτηση τεσσάρων ξένων παικτών στην περιφέρεια με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση δύο εξ’ αυτών και στη θέση «4» με χαμηλά σχήματα καθώς κανείς εκ των Μπρέι, Νταλό, Τζόουνς ή Σμιθ είναι πάουερ φόργουορντ.

 

Το ανεβάζω γιατί λέει το παραπάνω. Υποθέτω πως ο άνθρωπος που λειτουργεί υπέρ του Άρη , είναι ο Καπάζογλου.

34 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Θεωρώ πως κ με την προθεσμία πλέον να έχουμε φτιάξει ομάδα λίαν συντόμως γιατί ξεκινανε οι υποχρεώσεις πιο νωρις αποφάσισαν να μην περιμένουν διαιτησία φιμπα κλπ. Κάλλιο αργά παρα ποτε. Τουλάχιστον πάμε στο δια ταύτα

Toby B

με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση δύο εξ’ αυτών και στη θέση «4» Άρα πάμε γις δύο σέντερ. Προσωπικά προτιμώ και Μπρει και Σμιθ. Φυσικά Σμιθ αντί του Λακι.

Toby B

Βασικά διορθώνω, με δίδυμο Κάιζερ Γκουντγουιν στο 5, καλύπτουμε κάπως και το 4. Φυσικά Χρηστιδης παραμένει και Σλαφτσακης χρησιμοποιείται και στο 3 και στο 4.

simon says

Δεν μου βγαίνουν τα κουκιά!! Στο 4-5 θα έχουμε 2 ψηλούς τα πάντα όλα, έναν ο Θεός να τον κάνει (Σλαφτσακης) και ένα ταλέντο (Χρηστιδης)?? Και θα βγει η χρονιά??

Toby B

Και κάποια χαμηλά σχήματα με Σμιθ πχ στο 4. Εδώ φέτος είδαμε Μουρτο στο 4, οι αθλητικοί Αμερικάνοι δεν κάνουν? Πέρα από την πλάκα, ότι ακούγεται μέχρι στιγμής είναι απλά μεταγραφολογια. Ας αρχίσουν οι ανακοινώσεις και βλέπουμε. Πάντως εμένα μου αρέσουν οι παίκτες που ακούγονται.

Vamos_G1

Τoby, με Σμιθ στο 4 αυτό δεν θα είναι χαμηλό σχήμα ρε φίλε, σχήμα hobbit θα είναι…!

Toby B

Μη βλέπεις μόνο το ύψος φίλε, είναι και το στήσιμο κάθε παίκτη και το πως μπορεί να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένα πράγματα. Είναι αλτικος, δυνατός, καλός ριμπαουντερ και επειδή το σουτ του είναι σχετικά καλο, μπορεί να τραβήξει και το αντίστοιχο 4αρι εκτός τρίποντου. Προφανώς βέβαια δεν είναι ιδανική επιλογή για 4, απλα λέω πως μπορεί να βοηθήσει σε συγκεκριμένες στιγμές.

Vamos_G1

Βρε δεν διαφωνώ, άλλα όσο να πεις με ύψος ένα μέτρο & ένα μίλκο στο 4 είναι κάπως!

Toby B

Είναι ναι, θα δείξει εμείς ακούσαμε τώρα 2 3 ονόματα και προσπαθούμε να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά. Είναι μάλλον αρκετά νωρίς και πολλά θα αλλάξουν σε περίπτωση που χαθούν 1 2 στόχοι.

simon says

Συγγνώμη, σαν πολλοί δεν μαζεύονται στο 2? Μποχωριδης, Μπορεί, Νταλο, Μπελ, Σμιθ ή Τζοουνς. Τι ομαδα φτιάχνουμε??

stepap

Χωρίς άσσο και 4αρι. Τι να πω;
Περίεργα σχήματα.
Χρειαζόμαστε 3 ψηλούς οπουδήποτε και καθαρό πλευ μέικερ αλλιώς βλέπω τον Φλιωνη να παίζει πάνω από 20 λεπτα.

stepap

Και εμένα μου αρέσει να παίζει ο Φλιωνης αλλά πριν λίγες μέρες τον είχαμε για περιορισμένο ρόλο και τώρα όπως διαβάζω δεν θα πάρουμε καθαρό άσσο.
Πραγματικά ξέρει κανείς αν μπορεί να παίξει ο Νταλο στο 1 με επιτυχία;
Το λέω γιατί ο Μποχωριδης είναι αργός.

Αν φτιαχτεί κάπως έτσι η ομάδα,πάλι καρδιακοί θα είμαστε!Ο Φλιωνης για 20λεπτο; Αυτός έκανε νωρίς τα φάουλ κ έμπαινε να ξελασπωσει ο Στελαρας…

Toby B

Παίζει άνετα στο 1 ο Νταλο. Νομίζω πως υπάρχουν, μαζί με Μπόχω αν μείνει, 4 παίκτης που μπορούν να παίξουν τη θέση. Διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας, ανάλογα με το τι χρειαζόμαστε.

Vamos_G1

Μπελ (1.88), Σμιθ (1.94), Νταλό (1.95), Μπρέι (1.96), Τζόουνς (1.98). Κανείς τους άσος, άρα μιλάμε για δυαροτριάρια κ πάλι όχι για όλους. Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι από αυτή την πεντάδα ο max αριθμός επιλογής είναι δυο κ οτιδήποτε παραπάνω θα οδηγήσει σε σοβαρή ανισορροπία το ρόστερ μας???

simon says

Εκτός αυτού θα πρέπει να πάρουμε και κανένα Αμερικάνο στους ψηλούς!

Jim Patras

Dallo,Bray,Jones. Dallo,Bell,Smith.Ο Γάλλος μπορεί να παίξει από1 εως 3.O Lucky Jones μόνο forw. O Smith μπορεί να καλύψει &το 3.

Vamos_G1

Jim σέβομαι την άποψη σου κ δεν έχω λόγο να διαφωνήσω ότι ο Νταλό μπορεί να παίξει στο 1, αλλά στο δικό μου μυαλό άλλο “μπορεί να παίξει άσος” κ άλλο “είναι άσος”. Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές, γιατί να μην πάρουμε καθαρόαιμο άσο κ να πάμε σε πειραματισμούς? Ιδίως όταν τα πράγματα είναι τόσο στενά κ οικονομικά κ παικτικά. Αυτό με προβληματίζει.

Jim Patras

Συμφωνώ σε αυτό..Είναι κομβικής σημασία θέση και πρέπει να καλυφθεί όπως της αρμόζει..Απλώς έγραψα ότι μπορούν να παίξουν 3 παράλληλα.

xav

νταλο,μποχο,μπρει ολοι παιζουν απο τον ασο μεχρι το 3. Πιστευω οτι θα ξεκιναμε με μποχο ως 1η επιλογη στον ασο…Το σημαντικο ειναι να στρωσει ο μπελ τα ποσοστα του στο 3οντο

1. μποχο,βεργινης,φλιωνης
2. μπελ,νταλο
3. μπρει,σλαφτσακης
4. χαινς, χαραλαμποπουλος
5. μαγκι,καιζερ,χρηστιδης

Sam Vincent

Όχι ,δεν είσαι Vamos . Είχα χαρακτηρίσει Λάκη και Νταλό ,ίδιους παίκτες .Τώρα έχουν προστεθεί άλλοι δυο -τρεις δυαρο -τριάριδες και δεν ανέφερες τον Λευτεράκη που εκεί τριγύρω παίζει και αυτός . Όλο το μπέρδεμα νομίζω ξεκινάει από το εάν θα έχουμε Λευτεράκη και που θα παίζει .Όλα όμως μπορεί ν αλλάξουν γιατί οι πληροφορίες και τα ονόματα που έχουμε δεν είναι καθόλου ασφαλή .Το αντίθετο θα έλεγα .Εγώ διάβασα πως τον Λάκη τον θέλει ο παοκ και μάλιστα του αυξάνει την προσφορά οπότε για ποιόν Λακη καθόμαστε και μιλάμε? Ο Μπελ ,η ευκολότερη υπόθεση παίκτη παγκοσμίως δεν κλείνει εδώ και έναν μήνα για 5 χιλιάρικα . Ο Νταλό είναι “κλεισμένος” αλλά έναν μήνα δεν ανακοινώνεται . Εγώ φίλε δεν ανησυχώ για τον τρόπο που θα στελεχωθεί η ομάδα γιατί έχουμε προπονητή . Ανησυχώ για το εάν υπάρχουν χρήματα , για το πόσα χρήματα υπάρχουν , για το πότε θα είναι διαθέσιμα και για το όταν θα είναι κάποια χρήματα διαθέσιμα ,εάν τότε θα υπάρχουν και παίκτες διαθέσιμοι . Αν υπάρξουν λίγα χρήματα διαθέσιμα σε έναν μήνα ,είναι πιθανό να παίζουμε με7 δυαροτριάρια , τους κοντούς του Ρεθύμνου και του Κοροίβου μαζί με τον Καλαιτζάκη και τους ,Χρηστίδη Βουλγαρόπουλο και Κουρτίδη , και να μετονομαστούμε σε “Ο Βαγγέλου και οι εννια νάνοι”

vaggelaris

Αν ξεκινήσουμε στον άσσο με μποχωριδη φλιωνη κ βεργινη οι αντίπαλοι μας θα κάνουν πάρτυ. Λίγο πίεση ένα απλό νταμπλ τημ κ τη χάσαμε τη μπάλα. Εκτός αν αλλάζουμε γρήγορα πάσες και όχι αυτό το φετινο εκνευριστικο τσουκου τσουκου που είχαμε. Ιδωμεν…

kaptsik

Το συμπέρασμα σχετικά με τα μπαν είναι πως όποιον υπογράφουμε πρέπει να τον κλείνουμε για παραπάνω από ένα χρόνο. Επίσης πρέπει να έχουμε βάθος ως ομάδα γιατί μέσα στο χειμώνα θα είναι πολύ δύσκολο να κλείσουμε παίκτη με τους περιορισμούς που επιβάλλονται στο letter of clearence.

gregstal

Απ` όσο εγώ τουλάχιστον γνωρίζω, μια καινούργια ομάδα, χτίζεται με πρώτα και βασικά βήματα, τον άσσο και το πεντάρι της, και μετά συμπληρώνεις τους γύρω τους. Στη δική μας περίπτωση λέμε να πρωτοτυπήσουμε, ξεκινώντας από τα δυαροτρίαρα!!! Μακάρι να μας βγει …
ΥΓ. Φίλτατε Sam, όχι δεν τον έλουσα τον Καββαδά. Αυτή είναι η δική μου γνώμη για τις μπασκετικές ικανότητές του (τις ποιες;;;). Οιοσδήποτε αντίλογος, με επιχειρήματα βεβαίως, δεκτός, μπορεί βρε αδελφέ, να κάνω και λάθος – αν και ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ (να εξηγήσω ότι αστειεύομαι;).
Για πρωινό, είναι βέβαιο ότι ο Καβ “τους έχει” – είναι ο μόνος τομέας που “τους έχει”…

Sam Vincent

Δεν είμαι απ αυτούς που θεωρούσαν ποτέ τον Καβ παικταρά . Εχει αγωνιστεί όμως σε Πανιώνιο και Αρκαδικό με επιτυχία που κέντρισε το ενδιαφέρον των οσφπ Αρη και αεκ . συγκριτικά με τον Θανατηφόρο αγκώνα και τον Ζήση ,θεωρώ πως υπερτερεί (με όλα του τα κουσούρια) .Περσυ ο Καβ στην αεκ σε 9 λεπτα είχε 5,68 π ,2 ριμπ και 0,5 λάθη και ο Σαρ στον Πανιώνιο είχε σε 20,5 λεπτά 9,4 π 4,6 ριμπς και 1,3 λαθη . Ο Καβ είναι καλύτερος σκόρερ ,αμυντικός με ίδια λάθη και ριμπς .Θα τον ήθελα φέτος στην ομάδα γιατί είναι Ελληνας σέντερ που μπορεί να σταθεί 20 λεπτά στα παρκέ της Α1 και δεν υπάρχουν πολλοί.

gregstal

Αγαπητέ Sam, αν αναγάγεις το χρόνο του “κουβαδοπαλτού” στα 20,5 λεπτά του Ζήση, θα δεις ότι τα νούμερά τους είναι μεν, πάνω κάτω τα ίδια, με τις εξής υποσημειώσεις δε: α) ότι, ο μεγαλύτερος χρόνος συνεπάγεται περισσότερη κούραση και περισσότερα λάθη, και β) ότι, ο “δικός” σου, πουθενά, πλην ίσως του Αρκαδικού, δεν (πρέπει να) έχει παίξει πάνω από 13 – 15 λεπτά το πολύ. Για κάποιο λόγο … Για να μην αναφέρω και τη βαρύτητα της συνεισφοράς του καθενός εκ των δύο σε αυτές τις ομάδες – φαντάζομαι δεν αρνείσαι ότι η ποιοτική συνεισφορά του Ζήση στο παιγνίδι του ΠΓΣΣ ήταν σαφώς ουσιωδέστερη από αυτήν του Καβ στην ΑΕΚ (και σε οιανδήποτε άλλη ομάδα πλην του συμπαθούς Αρκαδικού).
Όπως και να `χει, δεν το συνεχίζω, γιατί δεν είναι λογικό να διαιωνίζουμε μια διαφωνία για έναν ολίγιστο “παίκτη” Β΄ Εθνικής – είχε πολλές φορές και σε πολλές ομάδες την ευκαιρία να με διαψεύσει, αλλά ΔΕΝ. Να διαφωνήσουμε όσο θέλεις για παίκτη που να το αξίζει …

Sam Vincent

Θα σου έλεγα πως ο Καβ στον φετινό Πανιώνιο θα έκανε παππάδες αλλά είσαι τόσο γλαφυρός και διασκεδαστικός που δεν θα στο χαλάσω …

the god of war

Μόλις διάβασα ότι έμεινε ελεύθερος Ο Βεζέ !!Να το το 4άρι που ψάχνανε …Πάντως επειδή δεν πρόκειται να γίνει αναρωτιέμαι τί θα μου προκαλέσει μεγαλύτερο ξενέρωμα : 1.Να μην ακουστεί καν
2. Να αρχίσει η γνωστή επικοινωνιακή μπουρδολογία να είχαμε να λέγαμε ότι σε εμάς θα παίζει πολύ ,θα κάνει restart ,θα είναι βασικός ,θα έχει τον Αγγέλου που τον ανέδειξε κλπ κλπ κλπ ,μία ωραία επικοινωνιακή φούσκα για κλικ στα sites και φύλλα ΆΡΗΣ ΕΊΣΑΙ στις παραλίες της Χαλκιδικής και όλα ωραία όλα καλά ,θα βγει και το φετινό καλοκαίρι ….

Jim Patras

Αφού έχουμε ΒΑΝ δε θα ακουστεί ..

vaggelaris

Τον βλέπω Ελλάδα σε έναν από τους αιώνιους. Δε πιάνει κ θέση ξένου…

kaptsik

Και πολύ το καθυστέρησαν!

Sam Vincent

Ο Νταλό… αυτοανακοινώθηκε στην ομάδα μας . Μας χάλασε όλον τον σχεδιασμό .Θα το ακούσουν οι τουμπανιασμένοι και θα πουν : ώστε δεν έχετε μαντίλι να κλάψετε και παράλληλα κλείνετε τον τεράστιο Νταλο-βεντόβα μαζί με τον Slaftsakovic και τον Vergin .Μα εσείς είστε η ΤΣΣΚΑ και ίσως πίσω από τον υποχθόνιο Γουίλ να βρίσκεται ένας Βατούτιν ,ένας Αρμάνι ή ένας Εμίρης . Τώρα θα δείτε τι θα πάθετε .Δεν θα σας ξεμπανιάσουμε ποτέ . Θα ζητά ο Μπελ 2 εκ τον χρόνο ο Μπρει θα την δει Ντε Κολό και ο Χρηστίδης θα ζητήσει αύξηση και μπόνους για κάθε ριμπάουντ. Άτιμε Νταλό ,μας κατέστρεψες . Sorry ρε παιδιά για το ύφος αλλά ειλικρινά ,τόσο αστείο μου φαίνεται αυτό το σενάριο και τα σενάρια αυτά (όπως και τα δικά μου φυσικά που ακούγονται το ίδιο αστεία σε άλλους ) τα γεννά το κρυφτούλι την νέας μας διοίκησης .