Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει δείξει έργο και τη φετινή χρονιά στον Άρη σε βαθμό που ο Νίκος Λάσκαρης φέρεται να έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του για την παραμονή του Έλληνα τεχνικού και μετά το καλοκαίρι!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έλεγε μετά τον αγώνα στον περιβάλλοντα χώρο του Παλέ πως δεν περιμένει ένα ή δύο παιχνίδια για να κρίνει τον προπονητή. «Θα συνεχίσουμε με τον κόουτς», είπε και πρόσθεσε ότι είναι σε καλή επαφή με τον προπονητή…

Πηγή: Ο Λάσκαρης προανήγγειλε παραμονή Πρίφτη! | PRESSARIS

 

51 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kyriakouleas

https://www.allaboutaris.com/mpasket/66120/thelei-prifti-kai-tou-xronou….
Εδώ προς το τέλος του άρθρου, μιλάει για επιθυμία διετίας…

Kyriakouleas

συμφωνώ….αλλά επειδή και το πρεσσαρης, εγραψε για λίγο το ίδιο, και τα δυό δε, επικαλούνται δημοσιοφραφικά πηγαδάκια, θεωρώ ότι πρόκειται για την αυτή είδηση, με ή χωρίς μαιντανό…

vayio

Γουσταρω Λασκαρη! Γουσταρω Πριφτη!

mtsantar

Μακάρι να τον έχουμε και του χρόνου και του παραχρόνου και του παραπαραχρόνου….

gerorge

Θα βγει να δηλώσει σε λίγο ότι σημαντικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση έπαιξε το 95% υπέρ Πρίφτη σε ψηφοφορία στο basketballaris

stepap

Xa xa xa xa

vayio

Αμ πως… επηρεαζουμε καταστασεις! Παμε να ψηφισουμε τωρα τους παικτες που θελουμε για του χρονου…

stepap

Πες μου το μπατζετ κ σου έχω 5 έτοιμες μεταγραφές ,οικονομικές κ αξιοπιστες

mtsantar

Σου δινω 2εκατομμυριακια… δωσε κανενα ονοματακι. Να παρουμε καμια ιδεα.

stepap

Θα έφερνα πίσω τους 2 του Ολυμπιακού ( Αθηναίου, Τσαιρελη) Σχετικα προσιτοί νομίζω ότι θα είναι.

I hate mornings

Σωστό για Αθηναίου. Για Τσαιρέλη δεν είμαι σίγουρος, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορεί όλη η γραμμή των ψηλών μας να αποτελείται μόνο από μη Έλληνες. Οι επιλογές μας σε Έλληνες ψηλούς είναι όπως το βλέπω οι εξής: Τσαιρέλης / Μπόγρης / Βουγιούκας. Κάθε μια από αυτές με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της…

Επίσης μεταφέρω σχόλια από το “Ηoopfellas”:
– Ποιά πιστεύεις είναι η αξία στην αγορά των white & mcneal του Άρη αυτή τη περίοδο?? Θα καταφέρει να τους ανανεώσει?
– Double από το συμβόλαιο τους. Το εάν θα τους ανανεώσει πίστεψε με δε το ξέρουν ούτε οι ίδιοι.. Ας κρατήσει τον Χάγκινς αρχικά που είναι μικρότερο συμβόλαιο. Σήμερα ήταν καταπληκτικός.

Η παραπάνω εκτίμηση είναι κατά την γνώμη μου κοντά στην πραγματικότητα για το επόμενο συμβόλαιο των white & mcneal. Το θέμα είναι, θα δώσουμε αυτά τα λεφτά για να τους κρατήσουμε? Νομίζω τον έναν από τους δύο πρέπει να τον κρατήσουμε (ένα κάποιο κορμό πρέπει να έχουμε).

I hate mornings

Και εννοείται στηρίζω 100% την παραμονή Πρίφτη.

Arion3

Πανω σε αυτο που λες δικη μου αποψη αν το μπατζετ του χρονου ειναι 2εκ οπως ακουστηκε,,θεωρω οτι 300-350χιλ ειναι αποδεχτα να τα δωσεις του χρονου σε μακνιλ-ουαιτ και να τους κρατησεις,θεωρω οτι αν του θελουμε πρεπει να γινει αμεση κινηση οχι το καλοκαιρι,,πρεπει να κρατησουμε κορμο μια χρονια επιτελους,,για τον χαγκινς ειναι ασταθης να πω την αληθεια θα κριθει σε πολλα παιχνιδια ακομη,παντως θεωρω οτι πρεπει να παρεις εναν ακομη δυνατο ψηλο αν τον κρατησεις,ελληνα ισως,παντως χωρις τρελα λεφτα αμερικανο ψηλο μπορουμε να βρουμε πιστευω,η αμερικανικη αγορα ειναι τεραστια,βεβαια αυτο δεν σημενει οτι θα αλαζεις και ολους τους ξενους σου καθε χρονο.

vayio

Περα απο πιθανη ανανεωση Μακνηλ που θεωρω εκ των ων ουκ ανευ, αν ηταν να επιλεξω αναμεσα σε Χαγκινς και Γουαιτ θα επελεγα τον πρωτο. Ασταθεις εχουν υπαρξει και οι δυο, αλλα το παιχνιδι του Γουαιτ ειναι ατεχνο, ενιοτε εκνευριστικο και δε μπορει ουτε ο ιδιος να κοντρολαρει τον εαυτο του. Αυτο εγινε και χθες οταν ο Πριφτης εδωσε εντολη για αργο tempo στο τελος… ο Γουαιτ εψαχνε ευκαιρια να τους παρει ολους σβαρνα!

Jim Patras

Aντιθέτως εγώ θα κρατούσα μόνο τον μικρότερο που φαίνεται να έχει καλές προοπτικές.

gerorge

Αυτο που αναφέρεις ειναι καθαρά θέμα εμπειρίας και ειναι στοιχείο που μπορεί να βελτιώσει μελλοντικά. Όπως επίσης και η αστάθεια ειναι στοιχείο που μπορεί να βελτιωθεί ειδικά αν αναλογιστούμε ότι ο γουαιτ δεν έχει κλείσει τα 24 ακόμα. Παρόλαυτα πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε το ρίσκο αυτήν την στιγμή και να ανανεώσουμε τον Χαγκινς γιατι λόγω των κακών εμφανίσεων θα ζητήσει σίγουρα λιγότερα απο αυτά που πιθανώς να ζητήσει το καλοκαίρι αν βελτιωθεί.

stepap

Δεν νομίζω να βγηκε κανείς απο την διοίκηση κ να είπε ότι μας φέρθηκε σκάρτα ο Αθηναίου. Η ομάδα συναίνεσε στην μεταγραφή του γιατι γλύτωσε κάποια χρωστουμενα.

Αυτή είναι η αλήθεια,δυστυχώς.
Πόσες ομάδες άλλαξε μετα που έφυγε από μας;Μέσα σ’ένα χρόνο κ κάτι ψιλά;3-4; Μέχρι να καταλήξει στον οσφπ:

stepap

Θα συμφωνήσω ότι είναι μισθοφόρος , και σαφώς προτιμώ τον Μουρτο, αλλα δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω ότι ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης μετά τον βεζενκοφ μέχρι και τον τελευταίο του αγώνα κ έφυγε όπως είπες μετά που σωθήκαμε. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κ κάποιοι που παίζουν μόνο για τα λεφτά, αν παίζουν καλά, εμένα δε με χαλάει.

gerorge

Γενικά πάντως δεν ξέρω αν θα χωρούσε του χρονου αν θα θέλαμε να κρατήσουμε μακνιλ και να δώσουμε μια ευκαιρία στον λαρεντζακη ο οποιος παρεπιπτόντως κανει μια κοιλιά τελευταία.

kostasjacob

Το θεμα δεν ειναι αν θελουμε εμεις τον Αθηναίου αλλα αν μας θελει αυτος απο που και ως που μιλαμε για Αθηναίου ρε παιδια ο παίκτης συμμετέχει ενεργά στο τοτε όσον του Ολυμπιακού γιατι να φυγει και να έρθει στον αρη κακα τα ψεματα

kostasjacob

*συμμετεχει ενεργά στο ροτεισον του ολυμπιακου

kostasjacob

Και κατι ακομα η ομαδα αν θελει να αλλάξει επιπεδο του χρόνου πρεπει να παρει 2 πρωτοκλασάτους Έλληνες τωρα για να παρεις 2 πρωτοκλασάτους Έλληνες πρεπει να τα συνάξεις χοντρά καθώς πληρώνεις υπεραξία τον αμερικανό Βουγιούκα ας πουμε το παιρνεις με 100000 ενώ βουγιουκας δε νομιζω να έρχεται με κατω απο 200-300, οι Έλληνες τωρα που μπορουμε να πάρουμε ειναι απο λίγοι έως ελάχιστοι και δε παιζει ρόλο σ αυτο μονο το οικονομικό, και απο εκει και πέρα φεύγουν οπωσδήποτε οι δυο κοινοτικοί σου και τους Αμερικανούς δε θα με χαλούσε να μείνουν και οι τέσσερις με το waters οχι φυσικά βασικό άσσο,αλλα ολα αυτα θα κριθούν απο το ποιοι Έλληνες θα αποκτηθούν καθώς η απόκτηση των Ελλήνων και στο σε ποιες θέσεις θα αγωνίζονται αυτοι καθορίζουν όλο το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας…

Toby B

Μακάρι να αρχίσει ο προγραμματισμός για του χρόνου, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένας στόχος φέτος. Στα παιχνίδια με τους δύο της Αθήνας, δείξαμε ότι έχουμε σαφές πρόβλημα στο ματσάρισμα του ΠΑΟ, ωστόσο το παιχνίδι στο ΣΕΦ έδειξε πως με λίγη τύχη και οργάνωση μπορούμε να κοντράρουμε στα ίσια τον Ολυμπιακό. Το ποιόν θα αντιμετωπίσουμε στα play off είναι στο χέρι μας καθώς παίζουμε εντός με τον Ολυμπιακό. Γνώμη μου είναι πως πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για συμμετοχή στον τελικό. Μπορεί να ακούγομαι λίγο υπερβολικός και πως είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε σε αγώνα τριών νικών με μειονέκτημα έδρας, ωστόσο αυτή τη στιγμή με τραυματία τον Γιάνγκ και τρίτο σέντερ τον Αγραβάνη, θα μπορούσαμε να κοντράρουμε τουλάχιστον τη front line τους. Βέβαια δεν μπορείς με ένα Χάγκινς να τους χτυπήσεις. Πιστέυω μία επένδυση αξίζει το ρίσκο. Μία πρόκριση στον τελικό θα τρελάνει εμάς, τον Λάσκαρη και πιθανότατα ίσως κάνει τον Μπερτομέου να αναθεωρήσει την προοπτική του Αυτοκράτορα. Πρόεδρε είναι στο χέρι σου.

Υ.Γ: Ευχαριστούμε την ομάδα για τις χαρές που μας έδωσε φέτος. Ευχαριστούμε και σένα Δημήτρη Πρίφτη ακόμα και αν πιστεύω πως έχεις ακόμα δρόμο μπροστά σου…Δυστυχώς το χθεσινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι που βλέπω για φέτος, χωρίς streaming όλοι εμείς οι φίλαθλοι του εξωτερικού νιώθουμε τα Σάββατα μας άδεια.

Kostaris

Από πηγαδακια, ρεπορτάζ, διαρροές ή όπως αλλιώς, προκύπτουν λοιπόν 2 σημαντικές ειδήσεις….
Α)παραμονή Πριφτη….ή άποψη μου παραμένει ιδια, δεν αλλάζει κάτι…αφού όμως το Αφεντικό αυτό απεφάσισε, πάμε παρακάτω….
Β)μπατζετ 1,8-2εκ….αυτό με ικανοποιει-χαροποιει ιδιαίτερα….νομίζω ότι με αυτό το μπατζετ, φτιαχνεις ομαδαρα..?όχι απαραίτητα για πρωταθλημα, αλλά για υψηλούς στόχους…ή διεκδίκηση ενός τελικού στο πρωτάθλημα, ένα κύπελλο ίσως, ή ενα ευρωπαϊκό τίτλο….όχι 4αδες, 32 κ λοιπά….
Σε αυτο το μπατζετ, όχι άλλους ατάλαντος, μέτριους έλληνες τύπου σιμτσακ, ζαρες ή παλαίμαχους πελεκάνους….υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι ελληνες που θα μπορούσαμε να χτίσουμε πάνω τους…π.χ. Αθηναίου, Μπραμος, Βουγιουκας, Μπογρης, Καββαδας, Τσαιρελης, Θανασοκουμπο, Γιανκοβιτς-Παππας….2-4 από αυτούς(δεν είναι όλοι ελεύθεροι κ εύκολοι στόχοι, κάποιοι δεν θα είναι ούτως ή άλλως) απλά λέω ότι από αυτή την δεξαμενή πρέπει να παρουμε έλληνες……
Μήτρογλου, Λαρεντζάκης επίσης είναι 2 παίκτες που θα μπορούσαμε να στηριχτούν επίσης…
Όπως κ να χει όμως με 1,5-2εκ. μπορείς να φτιάξει πολύ καλή ομάδα για να κοιτάξει πολύ ψηλά!!

gerorge

Για τον Σιμτσακ θα ξαναεκφρασω την διαφωνια μου.Μια πενταδα ψηλων που θα ηταν ιδιατερα αποτελεσματικη θα ηταν για μενα:Στο 4 Γουαιτ με Τσαιρελη και στο 5 Βουγιουκας(ή Μπογρης) με Χαγκινς(ή καποιον αλλον αθλητικο Αμερικανο αν δεν δειξει βελτιωση ο τζαμελ) και ο Σιμτσακ σαν τριτος ψηλος.Για τα μαξιμουμ δεκα λεπτα που θα χριεαστεις τον τριτο σου ψηλο ο Σιμτσακ ειναι ιδανικος.Αν παρεις παικτη που θα θελει να παιζει αρκετα οντας τριτος ψηλος ενδεχομενως να υπαρξει γκρινια.Το διδυμο στο τρια μπραμος Μουρτος θα φαινοταν επισης ωραια αναλογιζομενοι οτι ο Θανασης δεν φαινεται να κανει το βημα για Ευρωπη.Επισης θεωρω απαραιτητο να δωθει η ευκαιρια στον Λαρεντζακη αν καταφερουμε να τον πεισουμε να ξαναυπογραψει σε εμας

Kostaris

Στην 4αδα των ψηλών π ανέφερες με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ….εγώ 5ο ψηλό θα είχα Μητογλου (πίσω από Οκαρο, τσαιρ)….ή έναν νέο με προοπτικη-εξελιξη….ο σιμτσακ αν θέλει να μείνει ας μπει στο τεχνικό τιμ του Πριφτη….
Σ αυτή την 4αδα ψηλών θέλουμε 4 ξένους/κοινοτικούς στην περιφέρεια…αν βάλεις ότι έχουμε ξανθο-μουρτο π βλέπω να μενουν, μένει μόνο 1 θέση για ποιοτικό έλληνα(π.χ. Μπραμο)….οπότε που θα χωρέσει ο Λαρεντζάκης;(τον οποίο θέλω στην ομάδα)….
Νομίζω ότι μάλλον είναι καλύτερα 3 ξένοι στους ψηλούς + Βουγιούκα, 3 ξένοι στην περιφέρεια + Μπραμο, Λαρεντζάκης, Ξανθο-μουρτο….εκτός κ αν αφήσουμε έναν εκ των μουρτο ή ξανθό….
Ή ομάδα του χρόνου πρέπει να χει τουλάχιστον 2 ποιοτικούς Έλληνες…2 νεους-εξελιξιμους(π.χ.Λαρε-Μητογλου)….συν Ξανθο-μουρτο… κ οι άλλοι 6 ξένοι(επιπέδου Μακνηλ)

gerorge

Δεν ειναι αναγκαστικο να εξαντλησουμε την εξαδα των ξενων απο την αρχη αμα κανουμε τις προσθηκες των Ελληνων που θελουμε.Ξανθοπουλος σαν μπακ απ ασος Μουρτος σαν Μπακ απ τριαρι και Λαρεντζακης σαν Μπακ απ δυαρι.Μπροστα τους θα εχουν ελπιζω Κοινοτικο ή Αμερικανο ασσο Μπραμο και Μακνιλ αντιστοιχα.Μαζι με την πενταδα των ψηλων που προανεφερα συν εναν εκ των διπλαρο φλιωνη σαν τριτο ασσο την θεωρω σχετικα γεματη την ομαδα

Kostaris

4 ξένους μόνο;;;;….δεν γίνονται αυτά….

gerorge

Σε περιπτωση που δεν μπορεσουμε να κλεισουμε συμφωνια με Μπογρη ή Βουγιουκα που δεν ειναι απιθανο σεναριο θα οδηγηθουμε σε κοινοτικο ψηλο.Το ιδιο και σε περιπτωση που ο Μπραμος παει Παναθηναικο για παραδειγμα,θα πρεπει να κινηθουμε για κοινοτικο τριαρι.Παντως αυτο με την μια θεση ξενου κενη πιστευω πως θα επρεπε να το σκεφτουμε γιατι ο Κοουτς αποτι εχω καταλαβει δεν θελει αλλαγες μεσα στην σεζον αλλα για προσθηκες δεν εχει ιδιατερο προβλημα

stepap

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το σκεπτικό σου για τον τρίτο ψηλό. Και στις επιλογές παικτών επίσης συμφωνούμε πολλοί εδώ μέσα. 2 παρατηρήσεις που θέλω να κάνω είναι ότι:1) όσοι δεν σάς αρέσει ο σιμτσακ δυστυχώς για σας ο Βασίλης πάει πακέτο με τον Πρίφτη. Το αντίθετο μάλλον ισχύει για παίκτες όπως ο Λαρετζακης ο Σοφοκλής ίσως κ ο Μπογρης.
2) Προτιμώ δυο ευρωπαίους – Έλληνες πλευ μεικερ και δυο Αμερικάνους Σέντερ για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους.

Kostaris

Το καταλαβαίνω…γι αυτό λέω να τον πάρει στο τεχνικό τιμ…
Όσο για Σοφοκλη δεν ενθουσιαζομαι, για Λαρε μια σκέψη έκανα ας είναι ένας άλλος νεαρός αυτού του τύπου….
Συμφωνώ μαζί σ αυτό με τους PG…..

gerorge

Δυσκολα να βρεις Ελληνα καλο ασσο ενω επισης δυσκολα να βρεις Αμερικανο που να συνδυαζει τα στοιχεια που θα βρισκαμε σε κοινοτικο ή Ελληνα ψηλο

stepap

Γιαυτό προτείνα τον Αθηναίου επειδή δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες στον άσσο κ δεν θέλω αμερικάνους.Αν φέρουν κανένα αξιόπιστο κοινοτικό είμαι οκ.
Όσο για την θέση του τρίτου ψηλού νομίζω θα γινει το χατίρι όλων γιατι θα μοιράζονται την θέση την επόμενη χρονια ο σιμτσακ με τον Χριστίδη.

Kostaris

Stepap…μαζί σου για Αθηναίου, τον θέλω….βασικά Βουγιούκα, Αθηναίου(αν τον αφήσει ο Ολυμπιακός), Μπραμος νομίζω είναι οι πρώτες προτεραιότητες….
Όχι κ σιμτσακ κ Χρηστιδηδες για να μοιράζονται τη θέση του 5ου ψηλού…ο Πρίφτης πάλι σιμτσακ θα βάζει….
Loukmosh….Δεν νομίζω ότι με μπατζετ 2εκ μπορούμε να πάρουμε παίχτες σαν τον ζήση, μπουρού, καϊμάκι, περπε…αν βγαίνουν τα κουκιά ή αν τα καταφερουμε, θα ναι ΙΔΑΝΙΚΟ όπως το ανέφερες!!!

loukmosh

Πάντως προσωπικά προτιμώ τον Καιμακόγλου από τον Μπράμο στο 3. Θα μπορέσει να δώσει και κάποια ποιοτικά λεπτά στο 4 σε χαμηλά σχήματα και ταιριάζει περισσότερο στο στυλ του Πρίφτη.

Στον άσσο Νίκο Ζήση φυσικά έτσι με Βουγιούκα κλείνει η ιδανική τριάδα ελλήνων πρωτοκλασάτων και ανεβαίνεις επίπεδο.

Jim Patras

Κάτω τα χέρια από την κόρη του προέδρου της Κ.Α.Ε. 😛
Aς μείνει στο Kazan με την αντίστοιχη της Unics.

gerorge

O Καιμακογλου ειναι καθαρα τεσσαρι που λιγες φορες και σε ψηλα σχηματα μπορει να ανεβει στο 3 οχι το αντιθετο.Επισης αυτοι οι 3 μονοι τους θα κοστιζουν τουλαχιστον 2 μυρια οποτε λιγο δυσκολο το κοβω.Η μονη πιθανη περιπτωση απο αυτες ειναι του βουγιουκα

stepap

Να ρωτήσω…. Ξέρει κανείς πόσα παίρνει ο Ματσβαν, ο Κικανοβιτς και ο Μαυροειδής κ πόσα χρόνια έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ;

Toby B

Μάτσβαν παικταράς μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε 1-2 τέτοιες κινήσεις. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να βρούμε τον επόμενο Μάτσβαν κατευθείαν απο Σερβία-Κροατία, όπως και τον επόμενο Μιλοσάβλιεβιτς. Μαυροειδή δεν τον θέλει με τίποτα ο Πρίφτης από ότι φάνηκε. Τώρα το πόσα παίρνουν όλοι αυτοί είναι λίγο δύσκολο να το βρείς online. Πάντως δεν νομίζω πως μπορούμε να καλύψουμε συμβόλαιο τύπου Μάτσβαν.

Kostas Aris

Καλά σε αυτό το νήμα τα έχω δει όλα.ότι του φανεί του λολοστεφανη.ακούω για παίκτες οι οποίοι ήδη παίζουν στις ομάδες τους με πολύ καλα συμβόλαια και μάλιστα ευρωλίγκα ακούω μπραμους βουγιουκες καιμακ εδώ ένα Μπατίστα δεν μπόρεσαν να φερουμε.. Ζήση λέει ο άλλος γιατί όχι Σπανούλη ??κρίμα που σταματάει κι ο Διαμαντίδης.και απορω από που βγήκε το συμπέρασμα για 2 ε μυρρια μπατζετ.και την χημεία την ξεχνάτε??πως θα πάρει έναν από τους παικταραδες που αναφερατε όταν ζητάει όσα ή μισή ομάδα??ό καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει δημοκρατία έχουμε να περνάει λιγο η ωρα

giannisaris81

Σωστος ο Κωστας!!καποιοι λενε να αρχισει ο σχεδιασμος για του χρονου…αυτο που το εχουμε δει ρε παιδια φλεβαρη μηνα?Μια ρημαδοανανεωση πηγαμε να κανουμε με το περιβοητο μανατζερ του Χαγκινς ο οποιος ηρθε και συνουσιαστικε το συμπαν.
Το καλοκαιρι θα φανουν ολα.Τωρα απλα κανουμε καφενειακου επιπεδου κουβεντες.
Ας πω λοιπον και εγω ομως το ακυρο μου!!
1)Ζησης- Ξανθοπουλος
2)Μακνιλ-Μουρτος
3)Αμερικανος σκορερ τρελοχερο στυλ λοτζεσκι-κοινοτικος ξεπεσμενος απο ευρωλιγκα
4)Αμερικανος στυλ Γουαιτ αλλα πιο δυνατος και σταθερος-μασει
5)Αμερικανος στυλ Χαγκινς αλλα πιο σταθερος-Καββαδας-Σιμτσακ

gerorge

Δε νομιζω ο Μπράμος πχ να ζητήσει πανω απο 15 χιλιάδες το μήνα. Όπως και ο Βουγιουκας μάξιμουμ να ζητήσει 30 το μήνα παρά την καλή του χρονια νομοτελειών δεν νομιζω ότι ειναι τοσο ουτοπικό να μιλάμε για τέτοιους παίκτες. Για ζηση Καϊμακόγλου Περπέρογλου συμφωνώ ότι παραείναι τραβηγμένα σενάρια

Kostaris

Συμφωνώ gerorge…έτσι νομίζω ότι είναι για τα ποσά για τους παίκτες π ειπες…
Πάντως, αν “τελειώσει” ο ΠΑΟ τον Παππά, νομίζω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να τον πάρουμε…..

gerorge

Προτιμώ λαρεντζακη απο παππα μιας και έχει πανω κάτω το ίδιο potential αλλα δεν ειναι τοσο injury prone οσο ο Παππας. Επίσης αφού δεν μπορεί να συμμορφωθεί στον παναθηναικο ο Παππας που ειναι και η ομαδα που υποστηρίζει δεν βλέπω πως θα μπορέσει να το κανει σε εμάς που πιθανώς να το παίξει και ντίβα. Μέχρι τώρα μονο ο Σφαιρόπουλος έχει βρει το κουμπί του.

Geo

Το εχω ξαναπει μακαρι να εχουμε τον Πριφτη για πολλα χρονια αν και τον εχω κραξει αρκετες φορες.Θελει να βελτιωσει καποια πραγματα και αυτο γινεται δουλευοντας με κορμο και με την ιδια ομαδα.Φυσικα ο καθενας μας θελει καποιον παιχτη.Ο παιχτης θελει εμας μετα την εικονα με τα χρεοι και τις απαγορευσειςμεταγραφων? Σιγουρα αλαξαν πολλα οποτε την ομαδα που εκανε ο Πριφτης μαγκια του γιατι οποιον παιχτη θελαμε ζητουσε τα διπλασια απο αλλη ομαδα για να ερθει.
Για μενα πρωτα Πριφτης και μετα.
Ξανθοπουλος,Μακνιλ,Μουρτος,Σιμτσακ,Διπλαρος,Φλιωνης,Χαγκινς.
Τωρα εαν μπορει να αλαξει ο Γουοτερς με τα λαθοι του θα τον ηθελα και πολυ αλλα θελει βελτιωση σε καποια σημεια.Εαν μπορει να βρεθει το ιδιο χαρισματικος στο σκοραρισμα με λιγοτερα λαθοι και λιγο καλυτερη αμυνα ολα οκ.Το ιδιο ισχυει και για Γουαιτ ποιος δεν θελει αυτον τον Γουαιτ που βλεπουμε τωρα.Σε καποιο χαζοαρθρο δν θυμαμε που ηθελε να επενδυει ακομα και η Μπαρτσα πανω του.Αληθεια ψεματα δεν ξερω.
Αυτον τον Ζαρα που ειναι τοσο απαθεστατος μου την εχει αναψει δεν τον θελω κανει σαν Ντιβα που οκ εγω σουτερ αλλα απο καλαθη τιποτα.Ο Κοεν δεν.Το ιδιο και ο Τεραστιος Πελεκανος θα κρατησω τα φοβερα του χρονια αλλα μεχρι εκει.Ο Τσουπ οτι και να κανει δεν υπαρχουν χιλιαδες παιχτες.
Οσο για Ελληνες και μεταγραφες.Η δεξαμενη για μενα πρεπει να ειναι ρεαλιστικη γιατι δεν ερχονται καποιοι παιχτες δυστηχως.Η δεξαμενη ειναι.Βουγιουκας Μπογρης Καβαδας Μαυροειδης Αθηναιου Μπραμος Θανασης Τσαιρελης Λαρετζακης Γιανκοβιτς Παππας Μποχωριδης.Και ολοι με τις δυσκολιες τους.Τωρα για Ζηση Καιμακ Μπουρου και τα λοιπα μην κοροιδευουμε δεν ερχονται με την καμια.