Ο Καμπερίδης επιστρέφει στον Άρη μετά από ολιγόμηνη απουσία, όπου και βρέθηκε στο Περιστέρι.

Είναι παιδί του Άρη, υπήρξε άμεσος συνεργάτης προπονητών (Αγγέλου, Μίνιτς, Πρίφτης, Γιαννάκης, Καστρίτης) της ομάδας από το 2012 και μετά, γνωρίζει άριστα το περιβάλλον στο οποίο θα εργαστεί, τους περισσότερους παίκτες και νιώθει έτοιμος να αναλάβει αυτή τη δύσκολη αποστολή, να οδηγήσει τους κίτρινους μακριά από τις περιπέτειες.

Πλέον το “μπαλάκι” περνάει στα χέρια των παικτών, που καλούνται να δώσουν ακόμα περισσότερα σε προπονήσεις και αγώνες, παρουσιάζοντας (επιτέλους) την εικόνα βάσει της αξίας και της ποιότητάς τους.

Εννοείται ότι για να συμβεί αυτό από τους παίκτες, θα πρέπει να είναι η νέα διοίκηση όσο το δυνατόν πιο συνεπής, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Πηγή: Ο Καμπερίδης αναλαμβάνει από αύριο, ντεμπούτο με την ΑΕΚ – PRESSARIS

Εγώ τον θεωρώ την καλύτερη λύση αυτήν τη στιγμή , αλλά όποιος και να ήταν , το κλειδί είναι η στήριξη από όλους και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάμε όλοι.

Καλή τύχη Σάββα !

Και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σάββα Καμπερίδη, που θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Ο 41χρονος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα (10/12) με τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Καμπερίδης είναι “παιδί” του ΑΡΗ, καθώς υπήρξε παίκτης των “κίτρινων” τη σεζόν 2005-2006, ενώ από το 2012 μέχρι και τον περασμένο Μάιο ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, δίπλα στους Βαγγέλη Αγγέλου, Παρασκευά Μουρατίδη, Μίλαν Μίνιτς, Δημήτρη Πρίφτη, Παναγιώτη Γιαννάκη και Γιάννη Καστρίτη.

Ο Καμπερίδης θα προπονήσει αύριο (11/12) για πρώτη φορά τους «κίτρινους» και θα κάνει το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (13/12, 19:00).

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Μερικές φορές σκεφτομαι ποσο κρίμα είναι που έχουμε κάψει τόσους φερέλπιδες και νεαρούς προπονητές λόγω της κατάστασης στην ομάδα.

Μακάρι να του βγει, να βρει βοήθειες κ να μην καεί το χαρτί γιατί είναι συμπαθέστατος κ σύγχρονος.

timemaster

Με το καλό…
Τελικά είμαστε μεγάλο φυτώριο προπονητών.
Οι έρχονται προπονητές και βγαίνουν σύνταξη ή έρχονται βοηθοί και βγαίνουν προπονητές.

badgrandpa

Καλή δύναμη σ’αυτόν και σε όλους όσους θα δώσουν την μάχη τους από δω και μπρος.. εύχομαι να με διαψευσει, να με ξεφτιλίσει!!!

vaggelaris

Ελπίζουμε ότι ψυχολογικά οι παίκτες θα ανέβουν κ θα μπορέσει να τους εκμεταλλευτει πραγματικά γιατί το υλικό δεν είναι κ τόσο κακό. Η αλλαγή δυστυχώς έπρεπε να γίνει νωρίτερα ώστε να γλίτωναμε κάποια κακή ήττα. Τώρα ψάχνουμε για υπερβασεις αφού πετάξαμε πολλά “εύκολα” ματς. Μακάρι βέβαια να παρουσιάσουμε κ μια σοβαρή διοίκηση επιτέλους…

kaptsik

Καλή επιτυχία στον αξιαγάπητο κύριο Σάββα! Θα χρειαστεί στήριξη, που σημαίνει ότι:
1. Να τσεκάρουμε το ρόλο του Σανικίτζε.
2. Στοιχειώδης συνέπεια στα συμβόλαια που φτιάξαμε με τους παίκτες.
3. Απομάκρυνση παίκτη/παικτών που δεν έχουν καταλάβει την κατάσταση της ομάδας και ίσως κοστίζουν αρκετά (και κατάλληλη αντικατάστασή τους)
4. Έλευση ίσως παίκτη τύπου Σίμτσακ.
5. Βοηθούς ικανούς με όρεξη για δουλειά που θα εκμεταλλεύονται δημιουργικά το μεγάλο διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στους αγώνες (ελλείψει άλλων αγωνιστικών υποχρεώσεων)

Dom

Άκουγα σήμερα διάφορους Αρειανούς δημοσιογράφους να υποστηρίζουν την έλευση Σούμποτιτς αντί Καμπεριδη, με το επιχείρημα της εμπειρίας και της δυνατής προσωπικότητας που θα επιβάλλεται στους παίκτες. Μετά από τόσα χρόνια δηλαδή και μετά από τόσους βοηθούς που έχουν αναλάβει ομάδες με επιτυχία, ακόμα θεωρούν πως πρέπει να λειτουργεί το πρότυπο του προπονητή μπαμπούλα..

gregstal

Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος, και στη φάση αυτή θεωρούσα ιδανικότερη λύση τον Πίξι – όχι επειδή τον θεωρώ προπονητή μπαμπούλα. Τόσο η άποψη η δική μου όμως όσο και αυτή των δημοσιογράφων ή όποιου άλλου, αυτή τη στιγμή φαντάζει σαν το απόφθεγμα (ρήση) του Κλιντ στο dirty Harry … Από εδώ και πέρα, όλοι δίπλα στο νέο μας κόουτς, στήριξη και μόνο στήριξη, από ΟΛΟΥΣ μας, μπας και καταφέρει να κάνει το “σκορποχώρι” να μοιάζει με ομάδα … Σάββα, κουράγιο, δύναμη και καλό στομάχι, γιατί αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα μας δεν χωνεύονται με τίποτε …

gregstal

” Αρειανάκι κι ο Κλίντ και μιλάει για Πίξι και Καμπερίδη;”
Δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο, μεγάλωσε με “Μίσκο” Μισούνωφ …

gregstal

… και με “γκάνγκστερ”.

Dom

Το πρόβλημα μου δεν έχει να κάνει με όσους ήθελαν τον Σούμποτιτς για προπονητή, αλλά με αυτούς που τον ήθελαν για τους λόγους που ανέφερα.

BillyHoyle

Κι εγώ είμαι ψημένος για Σάββα. Ούτως ή άλλως δεν είμαστε σε χρονική η οικονομική κατάσταση για να πάρουμε προπονητή με εμπειρία ως head coach και ταυτόχρονα σύγχρονο και με φιλοδοξία. Από δεινοσαύρους που πιθανότατα θα ήθελαν μπατζετ κλπ και χρόνο προσαρμογής προτιμώ την έλλειψη εμπειρίας.

Με το καλό λοιπόν Σάββα, ελπίζω να είναι η αρχή μιας πετυχημένης καριέρας ως πρώτος προπονητής.

Και σύμφωνοι, το ψαρι βρωμάει από το κεφάλι, η χρονιά είναι αμφίβολο πως θα βγει οικονομικά και το χάος και η ανασφαλεια και τα συνακόλουθα νευρα και απογοήτευση είναι δεδομενα, αλλά αυτή ειναι η μια μάχη. Η αλλη δίνεται κάθε μέρα στο παρκέ και ελπίζω όσοι μείνουν να τα δώσουν όλα και με τη στήριξή μας να ανασάνουμε στο τέλος.

Δεν έχουμε το χειρότερο ροστερ διαολε, κατα διαστήματα είδαμε φως, πιστεύω με πιο ορθολογική διαχείριση θα δουμε μια συνολικά καλύτερη ομάδα αν γίνει κανα θαυμα και πληρώνονται και παίζουν και οι ξένοι.

xanthoskyli4

Η καλύτερη λύση από όλες. Καλή δύναμη, Σάββα … Αρειανάκι μου!
*Πιστεύω ότι θα συνεργαστεί πολύ καλά με τον Σάνι, αν τον τελευταίο τον αφήσουν στη θέση του

Το ότι δεν έφυγε με Ζουρο και δέχτηκε την προκληση-φωτισ να μας αναλάβει,δείχνει ένα γενναίο παλικάρι.Μαζι σου Σάββα!

Subaris

Καλο κουραγιο Σαββα! Αν και θεωρω πως εισαι παιδακι ακομη(στον προπονητικο κοσμο)και σε πεταξανε μεσα στην αρενα με τις τιγρεις ,με σφεντονες για οπλα που και αυτα απληρωτα ειναι και θα σου τα παρουν πισω αργα ή γρηγορα,σου ευχομαι οτι καλυτερο. Απο την αλλη,η ικανοτητα σου και το αν τα καταφερεις,ειναι το μικροτερο απο τα προβληματα της ομαδας.Το μεγαλυτερο ειναι αν θα εχεις ομαδα για να τα καταφερεις..

Dr Nimbelugen

Καλή επιτυχία σε ένα εξαιρετικά φιλότιμο και αξιόλογο παιδί.Οι ενστάσεις μου δεν αφορούν την ικανότητα του Σάββα αλλά το ευρύτερο περιβάλλον και τις συνθήκες όπως διαμορφώνονται ( και πιθανά τα πράγματα να γίνουν χειρότερα ).Ελπίζω η επιλογή να είναι συνειδητή να μην κάνουμε ακόμη ένα παιδί δικό μας να μας σιχαθεί και κάψει και το δικό του μέλλον( έχουμε ISO πλέον σε αυτά).Να μεριμνήσει το οικονομικό,η διοικητική πλευρά και να μην καταλήξει ο Σάββας αμνός στο θυσιαστήριο.Αν δεν έχουν σκοπό ή ικανότητα να συμμαζέψουν τα οικονομικά τότε η επιλογή φαίνεται προβληματική( εκεί θα χρειαζόταν προπονητής περισσότερο κοχονάτος ως δυναμισμό και προσωπικότητα με τρελό τσαγανό και ικανότητα αφύπνισης φιλότιμου-ο Σάββας είναι ικανός μεν αλλά χαμηλών τόνων και υπερβολικά ευπρεπής για κάτι τέτοιο)

Dom

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων δεν μπορεί να είναι και ισχυρή προσωπικότητα. Υπάρχουν άνθρωποι που με το βλέμμα τους και μόνο μπορούν να σε γειωσουν ή να είναι καλοί επικοινωνιακά ή να γνωρίζουν πολύ καλά την ψυχολογία του κάθε αθλητή ή χίλια δυο. Μόνο οι δυναμικοί δηλαδή μπορούν να επιβληθούν; Πολλές φορές ο δυναμισμός μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Το θέμα είναι να έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τον αθλητή. Μακάρι ο καμπεριδης να τον έχει κι ας είναι όσο χαμηλών τόνων θελει.