Οριστικό: Αν όχι Γιαννάκης, Μουρατίδης – Καμπερίδης.

Ο κύβος ερρίφθη αναφορικά με το διάδοχο του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη. Αν το «φλερτ» με τον Παναγιώτη Γιαννάκη δε γίνει «γάμος», στον πάγκο της ομάδας θα συνεχίσουν ο Παρασκευάς Μουρατίδης με τον Σάββα Καμπερίδη, ενισχυμένοι πιθανότατα με τον Θανάση Μολυβδά.

 

Αυτό το λέει ο Γκάτζιος βέβαια , μιας και ο Συρίδης πιστεύει πως:

Ο Άρης δεν μπορεί και δεν πρέπει να πορευτεί με υπηρεσιακό δίδυμο στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται κανονικό προπονητή άμεσα, γιατί είναι μια ομάδα ειδικών συνθηκών, σε ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών, άκρως ανταγωνιστικό.

Εγώ πάντως συμφωνώ με την πρώτη άποψη. Αν δεν είναι ο Γιαννάκης , δεν πιστεύω πως έχει νόημα να πάμε με κάποιον άλλον ( από αυτούς που έχουν ακουστεί τουλάχιστον ).

Βέβαια , ξέρουμε όλοι πως , μια ήττα από τον Κολοσσό μπορεί να ανατρέψει τα πάντα…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Και εγώ με την πρώτη άποψη συμφωνώ, εκτός αν η ομάδα παρουσιάσει τελείως χάλια πρόσωπο καλά είναι και έτσι. Και κάποιες ήττες να γίνουν μπορεί να γίνονταν και με τον καινούργιο προπονητή, και με τον Αγγέλου χάναμε από ομάδες όπως τα Τρίκαλα και κάναμε και λάθη κλπ.

nikos

Εφοσον δεν μπορουμε να παρουμε τον μαρκοβιτς ΛΟΓΩ χρηματων…συμφωνω και εγω…

skoraris

συμφωνω με μια ενσταση…το θεμα δεν είναι τι θα κανουμε φετος και αν θα τερματίσουμε 4, 6, 8… είναι να συνεχισουμε το πλανο μας και αυτό το πλανο θελει τους καταλληλους ανθρώπους με πλανο μακροπροθεσμο….

vayio

Συμφωνω απολυτα… αλλωστε οι στοχοι του καλοκαιριου ηταν να τεθουν οι βασεις για κατι καλο σε βαθος χρονου. Αυτη η προσπαθεια δε πρεπει να παει στραφι με λαθος επιλογη στο τιμονι της ομαδας.