Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και των Μπρεντ Πέτγουει και Κουάμι Βον, Μάριος Ολύμπιος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Χρήστο Γκάλη:

Αρχικά για τον Πέτγουει ανέφερε:

 

Φυσικά και είναι τιμητικό για τον Πέτγουει να παίζει σε μια ομάδα όπως ο Άρης, όμως ήρθε ενώ ήξερε ότι η ομάδα έχει προβλήματα, ότι δεν θα υπάρχει οικονομική σταθερότητα και ότι τουλάχιστον για κάποιο διάστημα δεν θα είναι τα πράγματα όπως στις άλλες ομάδες.

Το λέω αυτό επειδή δεν έχει πάρει χρήματα από τον Άρη, δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, το λέω αυτό επειδή δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος Αμερικάνος που να είναι σε μια ομάδα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της και να μην έχει πάρει καθόλου χρήματα.

 

Κατά τα άλλα, έχει ζητηθεί από τον κόουτς ο Πέτγουει να αντικατασταθεί, εδώ και πάρα πολύ καιρό, γιατί αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με τα οποία δεν μπορούσε να είναι καλά η ψυχολογία του.

Το ότι έμεινε ο Πέτγουει έγινε για να βοηθήσει την ομάδα, έμεινε παρότι ήταν τραυματίας και ο λόγος που ήρθε ήταν για να κρατάει τους ξένους παίκτες σε μια διαρκή πληροφόρηση, ότι θα έχουν μόνο να κερδίσουν, όλα τα άλλα θα λυθούν.

 

Τώρα ήταν η κακιά στιγμή, ήταν το άσχημο αποτέλεσμα και βρέθηκε ο Πέτγουει σε αυτήν την κατάσταση να τα βάζει ο κόσμος μαζί του.

Δεν ήθελε να προβάλει κανέναν, είναι ένας άνθρωπος που ήθελε να βοηθήσει τον Άρη χωρίς να πληρώνεται.

Για το περιστατικό στην Πάτρα:

Ήταν μια έκρηξη του, ο Πέτγουει έμενε μόνο για να βοηθήσει με την εμπειρία του, δεν ήρθε για να δημιουργήσει πρόβλημα, το συμβόλαιο του θα λυθεί.

Είναι και θέμα της διοίκησης, αλλά εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

 

Για τον Βον:

Θα λυθεί η συνεργασία με τον Βον, δεν έχει λυθεί ακόμα.

Εγώ που συνεργάζομαι και τα παιδιά που έχουν έρθει εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε μια κατάσταση που είναι δύσκολη.

Δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα.

Υπήρχε συζήτηση του Βον με τον κόουτς ότι επιθυμεί η αλλαγή πολύ πριν το παιχνίδι με τον Προμηθεά.

Και στον Βον υπάρχουν πολλές οφειλές.

Όταν λοιπόν πρέπει να διακοπεί ένα συμβόλαιο εγγυημένο, εάν δεν υπάρχει κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα και απλά η ομάδα επιθυμεί την αλλαγή του ο παίκτης μπορεί να διεκδικήσει όλο το συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τον Άρη, όταν λοιπόν ζητήθηκε η αντικατάσταση από τον κόουτς ο λόγος που δεν αντικαταστάθηκε ήμουν εγώ.

Υπό την έννοια ότι έπρεπε να βρεθεί μια ομάδα για τον Βον, διότι εάν έφευγε χωρίς να υπάρχει ομάδα ο Άρης θα κινδύνευε να έχει μεγαλύτερο πρόβλημα στην συνέχεια.

Εμείς μιλήσαμε με τον Βον και την διοίκηση, συμφωνήσαμε ότι θα υπάρξει η οφειλή μέχρι την ημέρα που σταμάτησε και θα περιμένουμε να βρεθεί ομάδα.

Ήρθαμε όλοι σε μια κοινή λύση για το συμφέρον του Άρη, ο Βον δεν θα ζητήσει το υπόλοιπο του συμβολαίου, ακόμα και αν δεν βρει ομάδα.

Όταν λοιπόν είμαστε σε μια χρονιά τόσο δύσκολη πρέπει να υπάρχει από όλους υπομονή.

Για το εάν έψαχνε καλαθοσφαιριστές:

Ξέρω ότι έψαχνε παίκτες, δεν ξέρω ποιους παίκτες, αλλά βεβαίως έψαχνε.

Για το εάν Πέτγουει και Βον έχουν φύγει από την Θεσσαλονίκη:

Δεν έχουν φύγει.

Ο Άρης δίνει την δυνατότητα στον Βον να μείνει στην Ευρώπη ώστε να μπορέσει να βρει δουλειά πιο εύκολα

 

Source: Ολύμπιος: «Θα λυθεί η συνεργασία με Πέτγουει και Βον, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι στον Άρη για να πολεμήσει» | Yellow Radio

Με αυτό μπαίνουν όλα στη θέση τους. Δε χρειάζεται πια να κάνουμε σενάρια.

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Μακαρι να ισχυουν και να γλιτωσουμε τουλαχιστον τα συμβολαια τους.

stepap

Αυτα είναι τα γεγονότα . Απλήρωτοι παίκτες, που θέλαμε να τους αλλάξουμε καιρό τώρα αλλα δεν μπορούσαμε γιατί δεν βρίσκαμε άλλους που να θέλουν να έρθουν.
Ο Πετ απλήρωτος – τραυματίας τρεις μήνες, καθόταν γιατί δεν υπήρχε εναλλακτική λύση.
Απορώ γιατί διώξαμε τον Διπλαρο αφού σε λίγο καιρό θα μείνουμε με τους Έλληνες μόνο.

simon says

Τι ξαναθυμήθηκα τώρα!! Την εποχή που είμασταν με το ένα πόδι στη Α2, ο Στιβ (Γιατζόγλου) είχε φέρει έναν Αμερικάνικο, Ίνγκλις νομίζω ότι λέγονταν, με τον όρο να πληρωθεί με ότι κέρδη μείνουν στην ομάδα στο τέλος της χρονιάς!! Επίσης τον είχε ψήσει ότι θα είμαστε το εφαλτήριο για μια καλή μεταγραφή στην Ευρώπη (αν και απ’ ότι θυμάμαι ήταν πάνω από 30)!! Πάντως με εξαίρεση το πρώτο του παιχνίδι, με κάτι τρίποντα που δεν έφταναν στεφάνη, απ’ ότι θυμάμαι τα πήγε αρκετά καλά!!
Αφού όλα ωραία και καλά με τον Ολύμπιο και θέλει να βοηθήσει την ομάδα (τον προπονητή που εκπροσωπεί λέω εγώ), δεν μας βρίσκει 2-3 τέτοιους παίκτες να κάνουμε δουλειά για φέτος!!!!!!!!!

Subaris

Κατεβαζεις τωρα ή οχι τα ματια κ λες μπραβο,ευχαριστω κ συγνωμη σαν καημενος που εισαι στους δυο αθλητες κ στον εκπροσωπο τους για την κατανοηση?Ουτε ευρω ρε αθεοφοβε?? Και εχεις κ τα μουτρα να τον διωχνεις κ καλα, για να φανεις ψηλοτερος απ οτι εισαι στους μονους που σε ανεχονται?
Βεβαια μαζι με το καλο κανει κ κακο ο Ολυμπιος καθως την γλυτωνει μεν ο Αρης αλλα μαζι κ ο απατεωνογλου.

simon says

Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά είσαι λιγάκι υπερβολικός!!
Όχι ότι μου αρέσει που οι παίκτες μας είναι απλήρωτοι!! Ούτε που δημιουργούμε “υποχρεώσεις” σε τρίτους!! Αλλά…
Εγώ θυμάμαι και άλλες ομάδες να αλλάζουν παίκτες απλήρωτους και να μην κουνιέται φύλλο!! Ομάδες θεωρητικά, οικονομικά δυνατές!!
Σίγουρα εάν ήμουν στη θέση των παικτών θα ήμουν στραβωμένος, αλλά όχι ότι είμαστε και οι πρώτοι που το κάνουμε!! Στο κάτω-κάτω ο Πέτγουει εξέθεσε πρώτος τον εαυτό του (όχι??).

Subaris

Και επειδη δεν ειμαστε οι πρωτοι, δεν ειμαστε καημενοι??Γιατι κ να μην υπηρχε το θεμα των δυο παιχτων παλι καημενοι κ καμμενοι ειμαστε διοτι δεν ειναι οι μονοι απληρωτοι προφανως. Και που με βρισκεις υπερβολικο?Μπραβο κ ευχαριστω για την κατανοηση κ συγνωμη που δεν ειμασταν αξιοπιστοι ειναι υπερβολικο? Δεν ειμαστε για τα αναθεμα ή η ιδεα μου ειναι?Και μονος σου ειπες “ομαδες οικονομικα δυνατες” που οι λογοι που δεν κουνιοταν φυλλο προφανως ηταν αλλοι κ οχι απο λυπηση οπως συμβαινει στην περιπτωση μας.Και ο Πετγουει μπορει να “εξεθεσε” οπως λες τον εαυτο του αλλα διαβαζεις πιο πανω πως κ “κερατας κ δαρμενος” ε δεν γινεται ρε φιλε!! Οποτε ουτε συγνωμη χρειαζοταν για την παρεμβαση αφου αναφερομουν γενικα στην παρεα αλλα κ επειδη γενικα συμφωνω με αυτα που γραφεις, αυτη την φορα επετρεψε μου να πιστευω πως δεν ειμαι καθολου υπερβολικος. ???

simon says

Φίλε Subaris, δεν διαφωνούμε καθόλου!! Απλά θεωρώ υπερβολικό το “κατεβάζεις τα μάτια” και το “συγγνώμη”. Είμαι απέναντι στη διοίκηση γενικά και ειδικά!! Θεωρώ πως ο τρόπος που φέρθηκαν στον Πέτγουει είναι εντελώς λάθος, ίσως και ανήθικος. Ακόμα και ο Γιαννάκης νομίζω ότι αμφιταλαντεύονταν. Από τη μία, όταν στην αρχή της χρονιάς ήταν τραυματίας έλεγε τσεκάρουμε την αγορά και τώρα τον παρακάλαγε να μείνει!!
Απλά και αυτός ήξερε που έρχονταν (το λέει και ο μάνατζερ) και έμεις ξέραμε τι παίρναμε!! Περίμενα περισσότερη σοβαρότητα και από τις δύο πλευρές!!

sykies39

Τι είναι άραγε πιο κακό το ότι δεν έχει λεφτά ο Λάσκαρης ‘η ότι δεν υπάρχει διαδοχή κατάσταση;

Subaris

Αναμεσα στο “ή καρκινο ή προχωρα με τα ματια κλειστα σε ναρκοπεδιο” διαλεγω το ναρκοπεδιο με κλειστα ματια!!

simon says

Και εγώ μαζί σου!!

Sam Vincent

Η συμφωνία ήταν ,ο Πετ να κάνει πως παίζει μπάσκετ και εμείς να κάνουμε πως τον πληρώνουμε .