Τελείωσε λοιπόν και η ψηφοφορία για τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του Άρη. Ας τους δούμε: [poll id=”41″] Για μένα ήταν έκπληξη η ψηλή θέση του Μπάρτον και η είσοδος του Μαρκόπουλου στην 10άδα… Οι δέκα πρώτοι λοιπόν είναι αυτοί:

13 τίτλοι

218 αγώνες , 93,6% ποσοστό νικών

1. Γιάννης Ιωαννίδης

2 φορές συμμετοχή στην Euroleague

99 αγώνες , 64,6 % ποσοστό νικών

2. Andrea Mazzon

22 χρόνια προπονητής της ομάδας

179 αγώνες , 66,5 % ποσοστό νικών

3. Ανέστης Πεταλίδης

1 Korac

37 αγώνες , 56,8 % ποσοστό νικών

4. Zvi Sherf

1 κύπελλο Ελλάδος

48 αγώνες , 64,6 % ποσοστό νικών

5. Charles Barton

1 ευρωπαϊκό

44 αγώνες , 59,1 % ποσοστό νικών

6. Λευτέρης Σούμποτιτς

Μια χρονιά 3ος , μια χρονιά 2ος στο πρωτάθλημα.

54 αγώνες , 75,0 % ποσοστό νικών

7. Dusan Ivkovic

1 ευρωπαϊκό

65 αγώνες , 44,6 % ποσοστό νικών

7. Βαγγέλης Αλεξανδρής

Ιστορικά , οι 2 καλύτερες αμυντικές επιδόσεις της ομάδας.

37 αγώνες , 48,6 % ποσοστό νικών

9. Βαγγέλης Αγγέλου

76 αγώνες σαν προπονητής του Άρη.

56,6 % ποσοστό νικών

10. Σούλης Μαρκόπουλος

Για να τους δείτε καλύτερα , πατήστε εδώ

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Για μένα έκπληξη ήταν οι 37 ψήφοι που πήρε ο Μαγκώτσιος, που απλά κουνούσε τα χέρια στον πάγκο και πήρε ένα κύπελο!Συγνώμη,ήθελα να πώ ότι οι παίκτες κέρδισαν το κύπελο μόνοι τους και στον πάγκο κάθονταν ένας που τον έλεγαν Μαγκώτσιο και έτσι αυτομάτως χρήστηκε και ως “ο προπονητης που κατέκτησε το κύπελο με την ομάδα του Άρη.

vayio

Αν οχι ο Μαρκοπουλος στη 10αδα Night, τοτε ποιος απο τους παρακατω? Αρκετα λογικη μου φαινεται η λιστα. Προσωπικα εκτος απο Ιωαννιδη, ψηφισα Σερφ και Ματσον, που τους εκτιμω ιδιαιτερα. Οσον αφορα το Μαγκωτσιο, ειναι λογικο να συνδεουμε εναν προπονητη με μια μεγαλη επιτυχια, ιδιαιτερα μια κατακτηση τιτλου υπο αντιξοες συνθηκες. Αλλωστε σιγουρα επαιξε το δικο του σημαντικο ρολο, αν οχι τοσο στο αγωνιστικο, οσο στον ψυχολογικο τομεα και στο να κρατησει τους παικτες ενωμενους παρα τις τεραστιες δυσκολιες,για οσους θυμουνται!

Jim Patras

Νight Audit,αποκλεισμοι…Συναπτοι..Αμφοτεροι με πλεονεκτημα εδρας, με #3 στις 2κανον.περιοδους.Οσο για το Κυπελλο,κατακτηθηκε με ψυχοβγαλτικο τροπο(μολονοτι ειχαμε ανωτερο υλικο απο τον ολυμπιακο) κατι που ισως ειχε χαθει αν δε μεσολαβουσε η διακοπη του αγωνα.Επισης στο Λιντο περα απο τους κυριους με τα γκρι,ενας υπευθυνος ακομη για την απωλεια του τιτλου ηταν ο Char.Barton o οποιος δεν διαχειριστηκε το σημαντικο προβαδισμα που ειχαμε εξασφαλισει απο το α’ ημιχρ.