Καλησπέρα παιδιά

Ήθελα να γράψω αυτό το κείμενο ως σχόλιο στην ανάρτηση για το παιχνίδι με τον παοκ , αλλά μετά σκέφτηκα πως θα ήταν χρησιμότερο να αποτελέσει ξεχωριστό άρθρο στο site, ώστε να ξεκινήσει ένας διάλογος λογικής και όχι συναισθημάτων.

Είμαι, ήμουν και θα είμαι ΠΑΝΤΑ κατά των αλλαγών προπονητή, σε οποιοδήποτε αθλητικό επίπεδο και για οποιοδήποτε άθλημα, όταν η αλλαγή αυτή επιβάλλεται, μεσούσης της περιόδου, από αγωνιστική καθίζηση μιας ομάδας. Είμαι υπέρ του να δίνεται στους προπονητές ολόκληρος ο χρόνος του συμβολαίου τους, ώστε να δουλεύουν σε βάθος χρόνου την ομάδα και να τη χτίζουν σταδιακά. Ακόμη και αν αποτυγχάνουν, αρκεί βέβαια αυτή η αποτυχία να μην είναι τραγική (υποβιβασμός για παράδειγμα).

Θυμάμαι άπειρες φορές και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ να αλλάζουμε σε μια σαιζόν και 2 και 3 προπονητές και η χρονιά να μην αλλάζει, η ομάδα να μην διορθώνεται. Όχι μόνο εμείς αλλά το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες ομάδες. Δυστυχώς το ταμπεραμέντο μας, ως Έλληνες και πιο πολύ ως οπαδοί μιας ομάδας, είναι τέτοιο που μας κάνει να μην μπορούμε ποτέ να δεχτούμε τις ήττες της ομάδας μας. Το καταλαβαίνω, έτσι ήμουν στα νιάτα μου, ήθελα να χτυπήσω τη γροθιά στο μαχαίρι που λένε.

Επί του συγκεκριμένου τώρα. Ωραία, να φύγει ο Πρίφτης και να έρθει ποιος; Πότε θα προλάβει να γνωρίσει την ομάδα, τους παίκτες, να περάσει τα συστήματα του; Πόσο χρόνο χρειάζεται για όλα αυτά; Η ομάδα έως τις 18 Φλεβάρη (εντός των επόμενων 2 εβδομάδων δηλαδή) παίζει όλη της τη χρονιά, και στο CL και στον τελικό του Κυπέλλου.

Αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε κανέναν από τους δύο στόχους, την πρόκριση στο CL ή το κύπελλο Ελλάδος, τότε ας συζητήσουμε σοβαρά για αλλαγή προπονητή. Είναι το ιδανικότερο, ίσως, σενάριο αλλαγής προπονητή, αρκεί ο προπονητής που θα επιλεγεί να έρθει να είναι υψηλότερου επιπέδου και να υπογράψει για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο. Έτσι ώστε να προλάβει να γνωρίσει την ομάδα, να κρίνει εντός γηπέδου ποιοι από τους παίκτες μπορούν να παίξουν το μπάσκετ που αυτός θέλει, να κρατήσει τους παίκτες που πιστεύει για την επόμενη περίοδο, ως κορμό της ομάδας και να ζητήσει την μεταγραφική ενίσχυση εκεί που απαιτείται.

Είναι ο Πρίφτης καλός προπονητής, προπονητής αντάξιο της ιστορίας μας και τους βάρους μας ως ομάδα; Δεν το γνωρίζω, εξάλλου προπονητής δεν είμαι. Οπαδός είμαι. Ωστόσο σκέφτομαι τα παρακάτω:

Αν κρίνουμε τον Πρίφτη από τη φετινή χρονιά, τότε μπορούμε να πούμε πως δεν του βγήκε καθόλου ο σχεδιασμός του καλοκαιριού. Δεν του βγήκε 100% κανένας από τους 4 Αμερικάνους που ήρθαν (οι δύο ήδη εξάλλου ήδη έφυγαν από την ομάδα). Από αυτούς που έμειναν, ο βασικός point guard (Cumings) δείχνει δυσκολίες στο να βάλει σωστά τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι, ο παίκτης που εμπιστεύτηκε για να ηγηθεί την ομάδα (Jenkins) φαίνεται πως δεν έχει αυτήν την ικανότητα.

Αν κρίνουμε από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, από αυτό που βγάζει στο γήπεδο, η ομάδα δείχνει πάθος και θέληση στην άμυνα, αλλά επιθετικά δυσλειτουργεί. Εμφανίζεται χωρίς ξεκάθαρες σταθερές στο παιχνίδι και με τους περισσότερους παίκτες να έχουν μεταπτώσεις στην απόδοση τους. Βέβαια θα πρέπει στην κρίση μας να συμπεριλάβουμε το γεγονός πως η ομάδα ποτέ δε βρήκε ρυθμό, χτυπημένη από τους συνεχείς τραυματισμούς βασικών παικτών. Δεν έπαιξε ποτέ πλήρης.

Από την άλλη, αν κρίνουμε τον κόουτς από τη συνολική του δουλειά ως πρώτος προπονητής στον Αυτοκράτορα, τότε πιστεύω πως θα πρέπει να τον κρίνουμε θετικά. Ακολούθησε πιστά το οικονομικό πλάνο που του τέθηκε, χωρίς να ζητάει αγωνιστικές ενισχύσεις (ειδικά στη χρονιά προ Λάσκαρη). Αγωνιστικά η ομάδα έδειξε πως παίζει σκληρά και παθιασμένα στην άμυνα και το συνολικό ρεκόρ νικών-ηττών είναι θετικό γι’ αυτόν.

Ολοκληρώνοντας αυτό το κείμενο, και ελπίζοντας να μη σας κούρασα, θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή σε όλους τους φίλους Αρειανούς. Μετά από αποτελέσματα που πονάνε, μην σπεύδετε να γράφετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο νου. Αφήστε να περάσει μια μέρα, βάλτε το μυαλό σας να κυριαρχήσει και όχι τα συναισθήματα σας. Στην τρικυμία επάνω, σχεδόν ποτέ κανείς δεν καταφέρνει να δει σωστά το σύνολο των δεδομένων για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Υ.Γ. Ας συσπειρωθούμε γύρω από την ομάδα μας. Ας γεμίσουμε το γήπεδο την Τρίτη και φυσικά στον τελικό του Κυπέλλου. Ας δείξουμε στους παίκτες ότι όσο φοράνε τη στολή του Αυτοκράτορα και παίζουν με πάθος (πιστεύω κανείς δε διαφωνεί ότι οι παίκτες μας έπαιξαν με πάθος χθες) θα είμαστε δίπλα τους, ακόμη και στις ήττες.

101 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MANOS

H oμαδα δοκιμασε τα παντα αλλαγη πλανων αλλαγη παικτων ανακατεμα ρολων και παρολα αυτα Φλεβαρη μηνα γραφουμε ακομα οτι η ομαδα νοσει,Τι δε δοκιμασαμε ??αλλαγη προπονητη ,Τωρα??τωρα ειναι αργα αυτο επρεπε να γινει μετα την 20αρα με την ΑΕΚ το αργοτερο αλλα δεν εγινε λογω της εκτιμησης που ττρεφουν για τον Πριφτη κ ειναι κ συμπαθεστατος ο ατιμος .Το υλικο μας ειναι καλο πλεον κ δεν ξεχασαν να παιζουν.Του χρονου μπορει να παει ΡΕΑΛ κ να παρει τα παντα ο κοουτς εδω δυστυχως φετος θελαμε ετοιμο προπονητη.Αρα λογικα ωγαζει την χρονια.

thanasis

Πολύ σωστός φίλε! Η αλλαγή προπονητή έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα, τώρα θα τον υποστούμε μέχρι τέλους! Οφείλει όμως να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα και τώρα που είναι τα πιο κρίσιμα, έστω και αργά ας μας διαψεύσει! Τερμα πια οι δικαιολογίες! Ας σώσει ό,τι μπορεί από εδώ και πέρα και το αργότερο το καλοκαίρι ΑΝΤΙΟ! Και για τη δική του υστεροφημία, ας κάνει ό,τι μπορεί στον τελικό και στην Ευρώπη! Ακόμα τίποτα δεν τελείωσε οριστικά! η διοίκηση του πήρε παίχτες, του δίνει στήριξη, ας το εκτιμήσει με το εργο του επιτέλους! Ο τελικός στην έδρα μας είναι μεγάλη ευκαιρία παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που θα υπάρχουν (καλύτεροι ομάδα ο παο, ενδεχόμενη εχθρική διαιτησια κτλ)!

kaptsik

Συμφωνώ αδερφέ. Μπράβο!

Lindodil

Ωραιος, συμφωνω.

Kostas Aris

Πρωτη φορα στα τοσα χρονια μπασκετ που παρακολουθω βλεπω εναν τοσο αναισθητο προπονητη χωρις ιχνος ντροπης οποιοσδηποτε αλλος στη θεση του θα ειχε δηλωσει παραιτηση οτι και να εκανε ο λασκαρης μετα.η αληθεια ειναι οτι δεν του το ειχα κ τον θεωρουσα εντιμο κ περηφανο ανθρωπο.τεραστιος εφευρετης δικαιολογιας ολα του φταινε.κουραση διαιτησια δεν μπηκαν τα τριποντα τραυματισμοι δεν ειχαμε ενεργεια και αλλα πολλα.γιατι να μην ερθει αλλος προπονητης τωρα???? Ποσο χειροτερα δηλαδη θα τα παει απο τον πριφτη????ποσο?τιτλοι μηδεν.διαχειρηση υλικου κοντα στο μηδεν.επιτυχια στις μεταγραφες η value for money μηδεν.προωθηση νεων παικτων κατω απ το μηδεν.βλεπω τη συνεντευξη του κ μου γυρναει τον εγκεφαλο

Night Audit

και μάλλον δεν παρακολουθείς πολλά χρόνια μπάσκετ ή δεν το θυμάσαι καλά…σου απάντησα ήδη πάνω σε αυτό με τις παραιτήσεις.

ChrisSiak

Είσαι συγγενής του Λυκογιαννη;

Aizenbro

Το γεγονός να σκεφτόταν η Πρίφτης να φύγει από την ομάδα σε άλλη στιγμή και να τον πίεζαν οι Λασκαραίοι να μην κάνει κάτι τέτοιο το έχεις σκεφτεί ποτέ?

kaptsik

Νομίζω πως κάτι είχε γραφτεί για αυτό. Ότι είχε υποβάλει παραίτηση πριν τα χριστούγεννα αλλά δεν την κάναν δεκτή. Αν θυμάται κανείς ας επιβεβαιώσει.

Aizenbro

Μετά την Φρανκφούρτη, πριν την Λευκάδα νομίζω κάπου

Tarpley-3

Χρονιος Μπασκετοματης.

Kostaris

Νικόλα, θα θυμάσαι τότε φαντάζομαι ότι τους 2 από τους 3 ευρωπαϊκούς τίτλους τους πήρες αλλάζοντας προπονητή!!!!!
Όπως θα θυμάσαι ότι κ το κύπελλο του 98 το πήραμε πάλι με αλλαγή κ υπηρεσιακό προπονητή!!!!
Κ πριν από 3 χρόνια, στον τελικό πήγαμε με άλλον προπονητή!
Όποιος δεν θέλει να ζυμωσει λοιπόν……..

Kostaris

Όπως επίσης κ στον 4ο ευρωπαϊκό τελικό στο ουλεμπ καπ πήγαμε κ πάλι αλλάζοντας προπονητή!

Night Audit

Ναι γιατί κάθε χρονιά αλλάζαμε προπονητή. Ιωαννίδης , Ματσόν , Χέρμπερτ και Πρίφτης έχουν βγάλει χρονιά στον Άρη. Μη δίνεις σαν παράδειγμα την ομάδα που δεν μπορεί να κρατήσει προπονητή στον πάγκο της.

Kostaris

Τα ανέφερα για να δείξω ότι υπάρχουν αρκετά παραδείγματα τέτοια κ στον Άρη κ σε πολλές άλλες ομάδες του κόσμου….

Night Audit

Για πες για τις άλλες ομάδες του κόσμου που το έκαναν αυτό. Γιατί σου είπα , ο Άρης δεν είναι παράδειγμα. Για ότι είπες για πετυχημένες αλλαγές έχουμε άλλες τόσες που δεν πέτυχαν τίποτα. Πες μου όμως άλλες ομάδες τι κερδίσανε με αλλαγές προπονητή.

dim

Προτεινω να γινει μια δημοσκοπηση ποσοι απο το σαιτ θελουν αλλαγη προπονητη, γιατι μου φαινεται οτι 5-6 ατομα κανουν ολη την φασαρια. Συμφωνω απολυτα με το αρθρο. Το προτζεκτ του Αρη ειναι Λασκαρης Πριφτης. Ακους Σουμπουτιτς!! Οχι Στηβ Γιατζογλου

Subaris

Δασκαλου εσυ εισαι αγορι μου??

Subaris

Στον dim απαντησα φιλε nikola.

Night Audit

Δεν έχει νόημα να το κάνουμε αυτό κάθε τρεις και λίγο.

Subaris

Το κακο φιλε nikola ειναι οτι φοβαμαι οτι ουτε οι παιχτες τον εμπιστευονται πια..Τουλαχιστον οι καινουργιοι.Και αν τα βλεπουμε εμεις τα λαθη που κανει σκεψου αυτοι που τα ζουνε μεσα στο γηπεδο κι’ολας.

Subaris

Μπορεις να το ερμηνεψεις κ αλλιως.Οτι οχι απαραιτητα να παιξαν για τον κοουτς,αλλα για την ομαδα και για τους συμπαιχτες τους.Το διαβασες το σκηνικο με τον βλαντο στο instagram? Για μενα λεει πολλα.Μακαρι να εχεις δικιο,αλλα απο την αρχη της χρονιας πριν απο καθε αγωνα υπαρχει αυτο το μακαρι κ εμενα προσωπικα με κουρασε ρε φιλε αλλα θα ειμαι παλι εκει για τον επομενο αγωνα οπως καθε φορα.Μετα το χθεσινο αρρωστησα ομως..Οχι ρε φιλε δυο φορες απο τον παοκ με τον ενα τροπο χειροτερο απο τον προηγουμενο..

Aizenbro

Σκηνικο με τον Βλάντο… Τον πιο προβληματικο παικτη που υπαρχει απο αποψη ψυχολογικων. Μανια καταδιωξης σε ό,τι ομάδα έχει πάει. Σκέψου οτι τον έδιωξε ο Παναθηναικος που δεν εχει Έλληνες ( και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους)

kaptsik

Ήταν πολύ προφανές το καλοκαίρι ότι ο ΠΑΟ δεν τον ήθελε. Και κάπως ανεξήγητο μου φάνηκε ότι πήγε στην Αμερική στα καμπ. Για τη μανία καταδίωξης και τους λόγους που δεν τον θέλανε τι ξέρεις;

Aizenbro

Από τον Πανιώνιο ακόμη λέγανε ότι ο Βλάντο έχει σύνδρομο ότι όλοι τον κυνηγάνε, οι προπονητές δεν τον σέβονται, οι συμπαίκτες του τα κάνουν πλακάκια με την διοήκιση και άλλα τέτοια. Είναι ξεκάρα παίκτης ψυχολογίας ( έχει παίξει σε παιχνίδια είτε μετά από απουσία είτε αφού του βγήκαν 2-3 φάσεις), και έχει και σχέσεις με δημοσιογράφους. Στον Παναθηναικό το τελευταίο ήταν παράπονό τους, ότι δηλαδή διέρρεε πολλά προς τον τύπο. Στην Βαλένθια κατάφερε να μαλώσει με τον Σάτο ( ο άγιος του Ευρωπαικού μπάσκετ) και μετά από αυτό έχει πει ο ίδιος ότι δεν τον βάζανε επειδή ο Σάτο είναι κολλητός του προέδρου ( ξαναγράφω ο άγιος του Ευρωπαικου μπασκετ). Προφανώς και έχει τα δίκια του σε αυτή την περίπτωση απλά έδειξε ότι δν μπορεί να ελέγξει τις αντιδράσεις του.

Subaris

Σιγουρα διαφωνω οτι απαντησε στο insta σε καποιον οπαδο εκθετοντας κατα δικια του αποψη τον προπονητη του,αλλα δεν παυει να ισχυει οτι επαιξε 8 λεπτα ενω χρειαζομασταν ριμπαουντ κ ο βλαντο τα εχει.Ειναι κ τα σκηνικα με τζενκινς,μαρμπλ.Ολοι τους πια εχουν συνδρομο καταδιωξης?

Night Audit

Τι έγινε ρε παιδιά με τον Τζένκινς. Ο Καμπερίδης τον κράζει σε κάθε παιχνίδι , ο Πρίφτης τον κράζει σε κάθε παιχνίδι. Ο παίκτης έχει κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας με το επιτελείο. Δεν κάνει αυτό που του λένε και είναι ξεκάθαρο. Κυρίως στην άμυνα.
Τώρα για την τελευταία φάση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ που ξίνισε όταν του είπε να βγει , δίκιο είχε με την έννοια πως θέλεις σκόρερ μέσα στην τελευταία σου επίθεση. Η αλλαγή ήταν ο Ξανθόπουλος , για καλύτερη οργάνωση υποθέτω. Εγώ θα έβαζα Ξανθόπουλο και θα έβγαζα Γκόρντον , αλλά οκ , δε σημαίνει πως θα σκοράραμε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλή άμυνα στον Κάμινγκς κι η μπάλα έμεινε στον Γκόρντον , που έπρεπε να κάνει κάτι. Αν δεν ήταν ο Γκόρντον , θα ήταν τρίποντο Ξανθόπουλου. Πάντως θα κρατούσα τον Τζένκινς , όπως κι έγινε στο τέλος.

Subaris

Νιght,αυτα που βλεπουμε εμεις τα σηζητανε κ μεταξυ τους οι παιχτες.Καποιοι συμφωνουνε με τον παιχτη,καποιοι με τον προπονητη κ καπως ετσι δημιουργειται διχονοια στην ομαδα.Και συνηθως οι παιχτες κανουν παρεα μεταξυ τους οχι με τον κοουτς.Και αν υπαρχουν κ παραπανω απο ενας παιχτης που διαφωνει με τον κοουτς τοτε τα πραγματα περιπλεκονται ακομα περισσοτερο ιδιως αν ειναι συμπατριωτες ή ξενοι.Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει αμφισβητηση του κοουτς,αλλα δεν ξερω κατα ποσο μεγαλη ειναι για να δημιουργει κ θεματα.

Sam Vincent

Καλή προσπάθεια Νικόλα και με βρίσκεις σύμφωνο εκτός από το σημείο στο Υ.Γ. του πάθους όπου πιστεύω πως μπορεί να μην ήταν αδιάφοροι αλλά εγώ δεν είδα καμιά φλόγα στα μάτια τους.

Sam Vincent

Δεν έχεις άδικο σε ότι λες αλλά εγώ έβλεπα κενά βλέμματα ,χωρίς φλόγα και αποδοχή του μοιραίου. Πού ήταν η μαγκιά του Καββαδά, του Ντραγκι ,του Βλάντο ?Που ήταν το πάθος να πανε με δύναμη στο ριμπ.? Αντιθέτως είδα Μαργαρίτη , Κλάντον ,και Κόνιαρη τα έχουν τα …αυγά. Συμφωνώ όμως Νικόλα σε όλα τα υπόλοιπα.

Jose

Ολα αυτα ειναι ωραια στη θεωρια αλλα καλο ειναι να δουμε τη πραξη.
1) Οχι δε θεωρω οτι οι παικτες μας εχθες στην πλειοψηφια τους επαιξαν με το απαραιτητο παθος.
2) Συμφωνω οτι πολυ σπανια μια αλλαγη προπονητη στη μεση της χρονιας φερνει καποια πραγματικη βελτιωση σε καποια ομαδα αλλα νομιζω οτι πια πρεπει να αρχισουμε να συζηταμε για μια γενικη αλλαγη πλευσης της ομαδας και προσωπικα θεωρω πως πρεπει να το σκεφτουμε ακομα και αν η ομαδα παρει το κυπελλο, εκτος αν απο τις επομενες μερες κανει πραγματα και θαυματα( κατι που πολυ αμφιβαλλω).
3)Υπαρχουν συγκεκριμενα προβληματα στην ομαδα και ειναι σταθερα. Πιο τρανταχτο παραδειγμα το ριμπαουντ, μαλιστα αν σκεφτουμε ποσοι ψηλοι εχουν αλλαξει στην ομαδα τα τελευταια χρονια γινεται σαφες οτι δεν ειναι θεμα παικτων αλλα φιλοσοφιας στην αμυνα.
4) Φετος ειναι προφανες πως ο Πριφτης χανεται πολλες φορες κατα τη διαρκεια των αγωνων. Ειδικα στα τελευταια λεπτα εχει εκτεθει πολλες φορες. Χθες στο τελευταιο time out ειπε στο τζενκινς να κατσει στο παγκο και μετα απο λιγα δευτερολεπτα αλλαξε γνωμη, βεβαια τα παραδειγματα ειναι πολλα με πιο τρανταχτο η δηλωση του Μπακνερ οταν ηταν τραυματιας. Αποψη μου ειναι οτι δεν εχει στο παγκο τους απαραιτητους ανθρωπους να τον υποστηριξουν και αυτο βγαινει με πολλους τροπους.
5) Τελος αρχιζω να συμφωνω με τους ανθρωπους που λενε οτι η ομαδα παιζει χωρις συστημα. Μπορει η φιλοσοφια να ειναι ” Σκληρη αμυνα και τρεξιμο στον αιφνιδιασμο” αλλα αυτο μπορει να συμβει μονο αν ελεγχεις τα ριμπαουντ.
Συμπερασματικα φαινεται οτι συνολικα το προπονητικο τιμ δε μπορει να διαχειριστει με επιτυχια ενα ροστερ 10 παικτων ουτε σε θεματα rotation, ουτε σε θεματα πειθαρχιας, ουτε καν σε θεματα στρατηγικης!

starstar2301

Συγχαρητήρια φίλε για την ψύχραιμη γνώμη.
Η ομάδα μας την Τρίτη παίζει ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι.
Η αγάπη για την ομάδα μας είναι πάνω από πρόσωπα.
Θα την βοηθήσουμε;
Εύχεται κάποιος να αποκλειστούμε για να απολυθεί ο προπονητής; Αν ναι, ντροπή του, δεν αξίζει να είναι Αρειανός.
Μπορεί κάποιος να βρεθεί στο Παλέ την Τρίτη και δε θα το κάνει γιατί δεν γουστάρει τα μούτρα του προπονητή; Ντροπή του.
Αν την Τρίτη ο παλμός του Παλέ δεν γονατίζει τον αντίπαλο, δε θα φταίει κανένας “βοηθός”, κανένας “Ζαροσίμτσακ”, αυτοί άλλωστε σύμφωνα με πολλούς, τόσα μπορούν, τόσα κάνουν.
Πολλή κακία υπάρχει μέσα μας και επιστρέφει πάντα πάνω μας.
Μόνο η ομάδα υπάρχει αδέρφια συνΑρειανοί.

Subaris

Φυσικα κ εχεις δικιο μεχρι το σημειο με την δευτερη ντροπη..Απο την αλλη ομως να σε ρωτησω αν ειναι γεματο το γηπεδο κ χασουμε με τον τροπο που χανουμε τα τελευταια ματς τοτε τι? Καταλαβες τι εννοω? Αλλο να χανεις αξιοπρεπως απο αξιοπρεπεις ομαδες κ αλλο χανεις απο μπακαλικα κατα συρροη.Και ο Αρης δηλαδη μπορει να κερδιζει μονο με κοσμο που λυγιζει τον αντιπαλο? Στα εκτος που δεν θα εχει κοσμο? Θελω να πω οτι η ομαδα εχει θεματα κ ο κοσμος ειναι ο μονος που δεν φταιει.Αντιθετως ειναι ο μονος που την πληρωνει.Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν δικαιολογω αυτον που δεν θα παει για τα μουτρα του πριφτη,αλλα οτι αν χασει δεν θα φταιει οτι ειχε 3000 κοσμο αντι για 5000, αλλα επειδη η ολη φαση φετος ειναι προβληματικη και υπαρχουν ευθυνες με ονοματεπωνημο.

starstar2301

Η ουσία είναι ίδια: όσο προβληματική ή σπουδαία και αν είναι η ομάδα, ο δικός μας ρόλος είναι μόνο να τη βοηθούμε.

Subaris

Δεν πρεπει να ειναι αμφιδρομη αυτη η σχεση ομως? Δεν πρεπει να εχουν απαιτησεις οι οπαδοι μιας ομαδας? Δεν πρεπει να αποζημειωνονται για την αφοσιωση τους? Πες μου εκτος απο την προκριση κ το ματς της τουρκιας, που σε γεμισε φετος η ομαδα σαν οπαδο.Καλως η κακως ρομποτ δεν ειμαστε να μας παταν ενα κουμπι κ να ξεχναμε τα παντα.Νηστικο αρκουδι δεν χορευει…

starstar2301

Καλημέρα.
Η ομάδα δεν με γέμισε φέτος, εκτός από αυτά τα δύο ματς.
Η ομάδα με γέμισε 21 τίτλους και με έκανε να αισθάνομαι ξεχωριστός ως οπαδός.
Ενστερνίζομαι επίσης το ρητό: “Όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις”.
Γράφει ένας σε άλλο άρθρο για κάποιον άλλο: “Δεν περίμενα ποτέ πως μια προσωπική εμμονή μπορεί να σε στρέφει εναντίον της ίδια σου της ομάδας… και μάλιστα λίγο πριν από έναν τελικό κυπέλλου”.
Αυτή η απορία με καλύπτει πλήρως.

Subaris

Καλημερα επισης!Μα ακριβως σου τονισα οτι δεν τον δικαιολογω αυτον με την προσωπικη εμμονη αλλα τους απογοητευμενους που αν κανανε τα παντα για να πανε στα ματς αλλες χρονιες μην υπολογιζοντας τα χρηματα σαν προβλημα,τωρα ισως κ να το κανουν.Και μεταξυ μας τωρα, το Αρης πανω απο ολα δεν ισχυει για ολους φιλε star..Για καποιους ειναι αλλα πραγματα πολυ πιο σοβαρα απο εναν αγωνα μπασκετ και σε περιπτωση που καναν περσι τις υπερβασεις τους σε αυτο,φετος δεν τους δινει λογο η ομαδα να το κανουν.Ας πουμε εγω ειμαι παντρεμενος κ εχω κ ενα παιδακι 3 χρονων.Τα οικονομικα μου κ η δουλεια μου μου επιτρεπουν να παω κ στο γηπεδο 2 φορες τον μηνα.Η υπερβαση ας πουμε για μενα θα ηταν ο τριτος αγωνας μεσα στον μηνα.Με αυτην την εικονα δεν θα εκανα την υπερβαση κ θα προτιμουσα να κρατησω τα λεφτα για κατι πιο σημαντικο κ θα τον εβλεπα στην tv.Δεν με κανει αυτο λιγοτερο Αρειανο απο αυτον που θα παει σε ολους τους αγωνες ουτε οτι δεν πηγα λογο του Πριφτη.Δυστυχως ή ευτυχως δεν ειναι ολοι οι οπαδοι του Αρη φοιτητες,ανυπαντροι κ πλουσιοι,κ χρειαζονται κινητρο για να πανε στο γηπεδο αν δεν ειναι ευκολο γι’αυτους. Καταλαβαινεις τι εννοω?

starstar2301

Έτσι ακριβώς είναι.
Γι’αυτό πάνω από όλα υγεία & ευτυχία σε σένα και στην οικογένειά σου.
Κι εγώ περιμένω αγοράκι σε 3 μήνες και ονειρεύομαι τη στιγμή που θα πηγαίνουμε στο Παλέ παππούς – μπαμπάς – γιος.
Ξέρω επίσης ότι στα πλεί-οφς θα προτιμάω & θα πρέπει να περνάω το χρόνο μου με το νεογέννητο παιδί μου.
Οσοι από εμάς μπορούμε να δώσουμε 5-10-15€ και δεν έχουμε ανάγκες – υποχρεώσεις που δεν γίνεται να αναβάλλουμε, πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα.
Πιστεύω πως με αυτά τα κριτήρια το Παλέ θα έπρεπε και θα μπορούσε να είναι γεμάτο.

Subaris

Με το καλο ρε φιλε,να σας ζησει και καλο κουραγιο για τους πρωτους μηνες!!!Ευχαριστω κ για τις ευχες σου!Εγω κ ας εχω κοριτσακι θα τα λεμε οικογενειακως στο παλαι!!

Subaris

Ποιος αθεοφοβος μου εβαλε dislike στις ευχες ρε φιλε???!!!
Ελα Χριστε κ Παναγια!!!!

gerorge

Ειδες τι παθαινεις αν το κινητο κολλαει;Πας να σκρολλαρεις και πατιεται λαικ ή ντισλαικ αντιστοιχα.Και το αστειο ειναι οτι στον υπολογιστη θελει κανα 2λεπτο να το πατας.Παρε και like τωρα ως αποζημιωση για ψυχικη οδυνη

Subaris

Λεω κ γω ρε φιλε,τι εγραψα??!!Ευχες εστειλα ο Χριστιανος,μουτζα εισπραξα?

Night Audit

Φωτό με την στολή του Άρη θέλουμε με το καλό…

starstar2301

Ευχαριστώ και τους δυο σας!
Αυτό θα φορέσει για αρχή…
comment image

Sam Vincent

Σου προτείνω το πρώτο ρούχο του δικού μου (ενός ετών σήμερα) το φορμάκι Babe Gangster ,δώρο του νονού (φυσικά μόνο Αρειανός θα έβαζε λαδάκι στο παιδί)…Με το καλό bro.

starstar2301

Να είσαι καλά κι εσύ ό,τι καλύτερο για τον μικρό σου!
Ναι ρε φίλε, το baby gangster θέλω κι εγώ και δεν το βλέπω στην μπουτίκ πλέον!
comment image

kaptsik

Με το καλό! Συμφωνώ με τον Subaris για το κουράγιο. Να δεις όταν με το καλό γεννήσετε τα περισσότερά σου σχόλια εδώ μέσα θα είναι μεταμεσονύκτια! Χα χα χα χα!

Subaris

χαχαχα!!Ξερεις ολοι αντε μεχρι τις μια βαρια βαρια κ ο star 1,3,5,7!!!

kaptsik

Θα ξυπνάμε το πρωί και o starstar θα έχει φουλάρει τις αναρτήσεις με σχόλια δικά του 🙂

starstar2301

Ευχαριστώ!
Ο Άρης θα είναι “όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”…
Με το ένα χέρι πλύσιμο – άλλαγμα – φαϊ – αγκαλιά και με το άλλο μεταγραφολογία και εκατομμύρια…

stepap

Ωραίο άρθρο. Το σημαντικότερο που λες είναι το να μην γράφουμε εν θερμώ.
Εγώ χθες προτίμησα να μη μπω στο σαιτ και να μην διαβασω τα σχόλια γιατι θα μου χάλαγε περισσότερο η διάθεση μου απο την απογοήτευσή κ την καταστροφολογία που συνήθως ακολουθουν μεγάλες ήττες.

Σήμερα λοιπόν πιο ήρεμα θα γράψω ότι δεν ξέρουμε να παίρνουμε τα ντέρμπι που κρίνονται στο τέλος. Ελπίζω ότι ο Γκόρντον μπορεί να το αλλάξει αυτο.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι τα Ριμπάουντ.
Τα λάθη μπορούν να μειωθούν κάπως αλλα τα Ριμπάουντ δεν ξέρω αν τελικά ο Τζάκσον και ο Γκόρντον μας βοηθήσουν ουσιαστικά σε αυτον τον τομέα.
Τέλος θα ξαναπώ ότι πιστεύω σε αυτο το ροστερ και στον Κόουτς και παρα τις πολλές ήττες έχουμε δυο ευκαιρίες ακομα για να διακριθούμε.
Υ.Γ. Τζάκσον καιΓκορντον έκαναν ενθαρρυντική εμφάνιση εχθές

Sam Vincent

Εγώ φίλε δεν πήρα θάρρος από τα 0 ριμπς του funcy και βρήκα αρκετά “βαρύ” τον Γκόρντον ,που πάντως μας έδειξε λίγα απ αυτά τα ωραία που μπορεί να κάνει. Πάντως ,επιθετικά ο fancy είναι πολύ καλύτερος απ αυτό που περίμενα.

stepap

Για την επίθεση κυρίως, έγραψα το ενθαρρυντική εμφάνιση.
Συμφωνώ μαζί σου για τα ριμπάουντ, όπως έγραψα κ πιο πάνω.

Sotiris

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τον Πρίφτη, είτε μείνει είτε φύγει δεν θα αλλάξουν πολλά αυτή τη χρονική στιγμή. Πάντως πιστεύω ότι επειδή πλέον ο τελικός είναι πάρα πολύ κοντά δεν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση μέχρι τότε.
Αυτό που θα ήθελα εγώ να βάλω στην κουβέντα και δεν νομίζω να έχει αναφερθεί είναι ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα που αναπαράχθηκαν και εδώ, ο Πρίφτης το καλοκαίρι θα αναλάβει την εθνική και η ομοσπονδία θέλει να μην έχει παράλληλα και ομάδα να προπονεί.
Αυτό για μένα σημαίνει ότι όλοι (προπονητής-διοίκηση) ξέρουν τι θα γίνει και ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Ο Πρίφτης να σώσει την χρονιά και να μην φύγει σαν αποτυχημένος και η διοίκηση ετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση.
Πάντως για μένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Πρίφτη είναι η απροθυμία-ανικανότητα να χρησιμοποιήσει-αναδείξει τους μικρούς. Αυτό πρέπει να είναι από τα κύρια προσόντα του νέου coach, όταν και αν έρθει μιας και είναι ο μόνος δρόμος για την κορυφή (εκτός και αν ο Λάσκαρης ξυπνήσει μια μέρα και πει του χρόνου θα βάλω 10εκ.)

kaptsik

Ακόμη και πετυχημένη χρονιά να είχαμε ο Πρίφτης μάλλον θα ήταν φευγάτος λόγω εθνικής. Εκεί βρίσκεται το ζουμί με την έννοια ότι μάλλον ήδη ψαχνόμαστε για αντικαταστάτη. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να βρεθεί κανένας της προκοπής.

kaptsik

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι:
ενώ χωρίς τη συναίνεση του Αρη ο Πρίφτης δε μπορεί να φύγει για την εθνική, η ΕΟΚ σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται απέναντι όχι στα συμφέροντα αλλά στα δικαιώματα της ομάδας. Θες ορισμούς διαιτητών, θες διαιτησίες, θες επιλογή έδρας για τελικό;
Αυτό είναι κάτι που εκτός από τον Άρη θα έπρεπε να ενοχλεί και τον προπονητή. Εκεί στις συζητήσεις με το Βασικαλόπουλο θα έπρεπε να τον ρωτήσει πως φαντάζεται τη συνεργασία τους αν τον σκίζει με Αναστόπουλους και όλα τα άλλα.
Εκτός αν τους έχουμε πει ότι δε λύνουμε το συμβόλαιο κι έχουν σκυλιάσει…

Aizenbro

Το Σαββάτο με τον Προμηθέα να δεις τι διαιτησία μπορεί να έχουμε που ο Βαγγέλας θα έχει βάλει λυτούς και δεμένους να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει τον Άρη του Πρίφτη και να ανοίξει κενές θέσεις εργασίας

Sam Vincent

Δεν βλέπω την ομοσπονδία να πολυκαίγεται για τον κόουτς ,ειδικά και μετά την φετινή κακή χρονιά του…

kaptsik

Δεν είναι μόνο τον αν τον θεωρεί καλό προπονητή. Είναι ότι δούλευε καιρό στην εθνική και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Επίσης κάπου διάβαζα ότι ο Βασικαλόπουλος δε θέλει με τίποτα Γιαννάκη (που ήταν το αντίπαλο δέος για αντικαταστάτης) οπότε στήριξε την επιλογή Πρίφτη.

Sam Vincent

Διάβασα τον Παπαδογιάννη στο gazzetta ,που τον θεωρώ έγκυρο σε θέματα Εθνικής πως ίσως πάμε σε προπονητή με μηνιαία συμβόλαια και πως οι λύσεις Ιτούδη ,Μπαρτζώκα κτλ δεν πρέπει να αποκλείονται…

kaptsik

Μακάρι! Ιδανικές λύσεις για Εθνική. Από την άλλη σε περίπτωση που τελικά μείνει ο Πρίφτης στην ομάδα καλά είναι να έχει μυαλό για μια μόνο ομάδα κι όχι για δύο. Ειδικά τώρα που όπως φαίνεται θα ξαναφτιαχτεί το ρόστερ από την αρχή.

dorian gray

Ωραίο άρθρο.
Όντως, η ομάδα σε 2 εβδομάδες παίζει τα πάντα.
Αύριο πρέπει να έχει κόσμο το παλέ.
Προσωπικά αγόρασα εισιτήριο, αλλά βλέπω ότι η προπώληση – δεν ισχύουν και τα διαρκείας – είναι απογοητευτική.
Είναι, και για μένα, καλός κόουτς ο Πρίφτης.

atsak

Αυτές τις δύο εβδομάδες που θα κρίνουν τα πάντα, δυστυχώς θα έχουμε προπονητή τον Πρίφτη. Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος, αλλά δεν του έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη και θεωρώ ότι η εικόνα της ομάδας δεν πρόκειται να αλλάξει. Η τελευταία αποτυχημένη του κίνηση θεωρώ ότι ήταν η απόκτηση των Jackson & Gordon. Έδωσε ένα πολύ μικρό ποσό για την απόκτηση ψηλού, για να φέρει τον Gordon για ένα μήνα, που είχε να παίξει μισό χρόνο και με το πρώτο παιχνίδι πιάστηκαν οι γάμπες του. Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι νομίζω, ο Clanton φάνταζε με Σακίλ, οι ψηλοί μας συνολικά πήραν 1 ριμπάουντ και χάθηκε ένα εύκολο παιχνίδι. Μόλις η ομάδα σταμάτησε να βάζει απίθανα τρίποντα με ταμπλό(Ντραγκι) ή υπό πίεση (Τζένκινς) χάθηκε η μπάλα στην επίθεση, ενώ στην άμυνα απέναντι σε μια ομάδα με 0 στα 20 τρίποντα ο Πρίφτης δεν διάλεξε να παίξει μια κλειστή ζώνη μπας και πάρουμε κανένα ριμπάουντ. Αλλάξτε τον χθές!!!!!!!.

Kostaris

Atsak περιμένουν πρώτα τα αποτελέσματα με στρασμπουργκ κ παο κ μετά θα δουν…Έσκασε κ η πρώτη εφημερίδα “τρίζει” ο πάγκος…..ποια αποτελέσματα;Είμαστε σοβαροί;αν, λέω αν,(ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω) χαθούν, τότε θα απομακρυνθεί από τον πάγκο…..Τραγικό!Θα χουν χαθεί οι 2 σοβαροί στόχοι της ομάδας κ μετά θα φύγει…..Μετά, τι νόημα έχει να φύγει;….Οι αλλαγές γίνονται ΠΑΝΤΑ για να πετύχουμε τους στόχους……
Φάση τσιχλακια χερμπερτ, φωναζαμε κ τότε στους τζεβελεκοδαμιανιδηδες διώξτε τον, πριν χαθούν οι στόχοι, κ μας έλεγαν “στο τέλος της χρονιάς θα γίνει το ταμείο”, ε έγινε, κ τα αποτελέσματα γνωστά…..
Εδώ κ 5 μήνες γελάνε κ οι πέτρες μαζί μας, έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, τα πάντα όμως, έχουμε εξαντλήσει όλες τις πιθανές κ απίθανες δικαιολογίες, κ ακόμα το ίδιο άθλιο χαλί….
Ε τι περιμένουμε;Μέσα σε 15 ημέρες ή ομάδα με έναν μαγικό τρόπο να μεταμορφωθει;
Μήπως πίστεψε κανείς ότι τον Δεκέμβρη βελτιώθηκε η ομάδα κ όχι ότι έπαιζε απλά μέσα στο Παλέ κ με λιμα;Μόνο ο Πρίφτης κ το παρεάκι του το πίστεψαν κ εκτέθηκαν μόλις μπήκε ο Γενάρης……..
Παίκτες “δυσαρεστημένοι”, παιδιά κ αποπαιδια, ψυχολογία στα τάρταρα, 13 ήττες ήδη κ είμαστε στα μισά(κ τώρα ξεκινάνε ακόμα πιο δύσκολα ματς), το κάθε χωριό μας κάνει πλάκα, προχθές μας έγραψε η ιστορία, η πρώτη ομάδα στον κόσμο που έχασε με τον αντίπαλο να έχει 0/20 τρίποντα, έχουμε γίνει από προχθές αντικείμενο κοροιδιας από όλη την φίλαθλη Ελλάδα, κ μεις(εννοώ τους κρατούντες στον Αρη) κοιτάμε τα αστρα…..
Φοβόμαστε να αλλάξουμε τον προπονητή, μν τον κακοκαρδισουμε…..Μπορεί να χάσουμε τους στόχους μας αλλά θα έχουμε φερθεί έντιμα, πονοψυχα, με καλοσύνη κ ανθρωπιά στον κ.Πριφτη…..Νομίζω αυτό έχει μεγαλύτερη αξία από το τι θα καταφέρουμε στο τέλος!

Lindodil

Μετα τον αγωνα με το ρεθυμνο και την ελευση του γκορντον υπηρχε μια υπερμετρη αισιοδοξια λες και εγινε καποιο θαυμα και γιναμε υπερομαδα σε μια βδομαδα και θα πηγαιναμε στο κρατικο για υγιεινο περιπατο. Φυσικα η ηττα εφερε και υπερμετρη απαισιοδοξια. Τον αγωνα θα μπορουσαμε να τον ειχαμε κερδισει οπως ειπε και ο Πριφτης, δυο ελευθερα σουτ μας να ειχαν μπει, δυο σφυριγματα, δυο ριμπαουντ και θα μιλουσαμε για ομαδα που εδειξε πως εχει μεταλλο. Δεν ξερω πως προεκυψε πως ενα ντερμπυ στην πυλαια ειναι σιγουρακι κατω απο οποιαδηποτε συνθηκες, ενα παοκ αρης δεν ειναι ποτε ευκολη υποθεση. Φυσικα μετα την ηττα οι περισσοτεροι ειμαστε απαισιοδοξοι για τον αγωνα με την στρασμπουργκ, αλλα εγω πιστευω πως η ομαδα εχει τις δυνατοτητες να μας εκπληξει ξανα, ευχαριστα αυτην την φορα!

Sam Vincent

Κι εγώ αυτό πίστευα πως θα συμβεί φίλε με τον παοκ…Επειδή η Στρασμπουργκ είναι κλάσεις καλύτερη ομάδα από τον συμπολίτη ,και η δική σου αισιοδοξία πλέον υπέρμετρη …

Lindodil

Εγω παντα αισιοδοξος ειμαι, αλλα δεν πεφτω απο τα συννεφα οταν ενα παιχνιδι δεν μας παει καλα και δεν ζηταω να πεσουν κεφαλια την επομενη

stepap

Μπράβο ρε φίλε Lindodil.
Καλά λες ότι χάνουμε το μετρο.
Πριν τα ματς με ΑΕΚ Τρίκαλα, ΠΑΟΚ , όλα εκτός έδρας, απορούσα που τα παιδιά εδω μέσα γράφανε για εύκολα απογεύματα και μετα απο τα αποτελέσματα χάναμε την εμπιστοσύνη στην ομαδα.
Η ομάδα δεν παίζει καλά , αλλά έχει πλέον τους παίκτες που μπορούν να μας δώσουν την πρόκριση στην 8σδα του ΤσουΛου.

Υ.Γ.Δεν τρέφω πολλές ελπίδες για τον τελικό κυπέλλου μετα απο αυτα που είδα στο πρώτο δεκάλεπτο απο τους διαιτητές στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Sam Vincent

Παιδιά ,η δική μου απαισιοδοξία δεν προέρχεται από μια ήττα ,αλλά από τις εμφανίσεις της ομάδας από την αρχή της χρονιάς. Όσον αφορά την υπεραισιοδοξία μου πριν το ματς με τον συμπολίτη ,που ο stepup με “μάλωσε” δίκαια όπως προκύπτει από την ήττα ,προέρχονταν από την ανάγκη της ομάδας (και δική μου) να κάνει το βήμα προς το κύπελλο.Θεωρούσα πως αν θέλαμε να κερδίσουμε κύπελλο απέναντι στον παο σε 15 μέρες με δυο καινούριους θα έπρεπε να γίνει μια πειστική εμφάνιση που θα μας εκτόξευε σε άλλο επίπεδο και θα έδινε αισιοδοξία στους ξένους παίκτες μας και στους φιλάθλους. Η στιγμή αυτή θεώρησα πως μπορούσε να είναι μόνο το ματς στο κρατικό που πάντα ως νίκη ,ακόμα περισσότερο ως μεγάλη νίκη ,έχει ιδιαίτερη σημασία. Απολογούμαι και όπως θα έχετε δει γενικά ,δεν είμαι από τους υπεραισιόδοξους ,μάλλον το αντίθετο.

stepap

Αυτός ο stepUp που λες, ποιος είναι;

Night Audit

Sam Vincent

Σε αναβάθμισα… sorry.

Subaris

Πες μου ρε συ stepap τους παιχτες που “πλεον” μπορουν να σου δωσουν την προκριση.Για τον γκορντον μιλας?Γιατι ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.Θα κανει καποια διαφορά αλλα μην περιμενουμε ενας παιχτης να κανει τους αλλους αντεντοκουμπηδες!!Και πλεον μπηκε κ στο παιχνιδι αυτης της εικονας που βλεπουμε πιο δυνατα κ ο Πριφτης.Εχω ξαναπει οτι δεν ειναι τα τελευταια ματς που προβληματιζουν αλλα ολη η χρονια.Εθελοτυφλουμε γιατι αγαπαμε την ομαδα κ ψαχνουμε απο καπου να κρατηθουμε οπως ο πνηγμενος απο τα μαλλια του..Και η ομαδα δεν τραβαει και η διαιτησια δεν μας θελει κ ο παγκος εχει θεματα.Εγω πλεον βλεπω ολα τα ματς σαν ντερμπι και τα πραγματικα ντερμπι σαν χαμενα με την ελπιδα του φαινομενου του πυροτεχνηματος.Οπως επισης εχω ξαναπει οτι το ταμειο αχνοφαινεται στο βαθος αλλα οπως κ να’χει στο τελος θα φανει καθαρα.

stepap

Η αλλαγή Μπακνερ με Τζάκσον και Γκόρντον πιστεύω θα δώσει καλύτερη λειτουργία στην ομαδα επιθετικά και μεγαλύτερο πάθος στην άμυνα.
Επίσης παίκτες όπως οι Γιανκοβιιτς Ντράγκι Καμιγκς Τζένκινς Καββαδάς αν παίξουν σύμφωνα με την αξία τους, θα μπορέσουμε να πάμε έως την 8αδα.
Το ροστερ είναι πολυ καλό, αλλα δεν παίζουμε όπως πρέπει ακομα για να αισιοδοξούμε.Ελπίζουμε όμως ότι κάτι θα αλλάξει λόγω ποιότητας παικτών.

Subaris

Αν μπορεσει ο γκορντον να τους “ξεκλειδωσει” κατι μπορει να γινει.Αν ειναι θεμα κλειδωματος ομως κ δεν ειναι πραγματικων ικανοτητων των παιχτων.Γιατι οι ιδιοι παιχτες με εξαιρεση 1-2, παιζουν απο την αρχη της χρονιας με σκαμπανεβασματα για να ξερουμε την πραγματικη αξια τους.Εδειξαν σημαδια αλλα μπορεις να τα πεις κ ως καλες μερες.Δεν ξερω πραγματικα τι να σκεφτω φετος.Και μην εξαιρεις τον Πριφτη απο το καδρο,να ειμαστε δικαιοι.

kaptsik

Νομίζω ότι τον λένε stepUp

Subaris

Ναι,εχεις δικιο.Και χορευει brakedance στο ομωνυμο σικουελ!!

rio2016

Καλημέρα στην παρέα !

Λέω σήμερα να το παίξω λίγο Νοστράδαμος..

Το λοιπόν…την Τρίτη κερδίζουμε την Στρασμπουρ με περιπου 5 πονταλακια. Έπειτα κερδιζουμε τον Προμηθέα. Με ολυμπιακο ειμαστε ανταγωνιστικοι αλλα χανουμε, Κατακτουμε το κυπελλο γιατι Αρη μου δεν γινεται αλλιως, Χανουμε απο την Στρασμπουρ και αποκλειομαστε αλλα ο λαος του Αρη βρισκεται σε μεθεξη απο το κύπελλο οπότε δεν δίνει βάση. Για να μην μακρυγορώ θα βγουμε 4οι στο τέλος της χρονιας και ο κ. Πριφτης μαζι με τον κ.Λασκαρη θα ανακοινώσουν το βελουδινο διαζυγιο.

Επισης προβλεπω οτι δεν θα παιξουμε ποιοτικο μπασκετ σε κανενα παιχνιδι, αλλα κομματια να γινει !

dorian gray

Κι αν κερδίσουμε την Στρασμπούρ με 8 πόντους;
πάλι σίγουρα θα αποκλειστούμε;
Εγώ πάλι νομίζω ότι θα σηκώσουμε 2 κούπες φέτος.

rio2016

λες να μην θέλω ? και 3 κούπες θα ήθελα. αλλά αντικειμενικά η εικόνα της ομάδας ειναι τέτοια που δεν σε αφήνει να ελπίζεις για κατάκτηση ch.l

Lindodil

Η εικονα της ομαδας με τον παοκ ή με το ρεθυμνο; Η ομαδα εχει σκαμπανευασματα και ο γκορντον ηρθε για να σταθεροποιησει την αποδοση της ομαδας. Το σαββατο επαιξε με δυο προπονησεις και jet lag. Χρειαζεται λιγο χρονο και αυτος για να μπορεσει να αποδωσει τα αναμενομενα. Ελπιζω πως αγωνα με τον αγωνα η εικονα μας θα βελτιωνεται. Αυριο δεν θα ειναι ακομη ετοιμος 100% και γιαυτο θα πρεπει να ειμαστε και εμεις εκει για μα σπρωξουμε την ομαδα. Ειναι κομβικος ο αγωνας αυριο.

Subaris

Dorian να σου στειλω την διευθυνση μου να μου στειλεις αυτο που πινεις??!!

stepap

Χαχαχα. Αν σηκώσουμε 2 κούπες φέτος βλέπω τους Kostarides να γίνονται Πριφτοfuns και να ζητάνε ανανέωση εδω και τώρα.

starstar2301

Προσοχή:
Στο γράμμα το καλό να γράψει τη διέυθυνσή σου αλλά όχι το πραγματικό σου όνομα. “Subaris” είναι αρκετό..
Χωρίς πλάκα όμως, διαβάζοντας τα κατά καιρούς λακωνικά σχόλια του Dorian, το μόνο που κάνει είναι να στηρίζει την ομάδα και να πιστεύει πως αργά ή γρήγορα θα μας κάνει πολύ χαρούμενους.

Subaris

Βρε την διευθυνση της πεθερας μου θα γραψω κ το ονομα της!!!Για χαζο μ’εχεις???!!!

dorian gray

ναι.

Subaris

Οδος “Απαισιοδοξου 21” στο ονομα (Σ)ΚΑΙΤΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΔΟΥ!!!

dorian gray

καλά, τα λέμε αύριο στο γήπεδο (αν έρθεις).

Subaris

ΘΥΡΑ 9 Δ 27!

dorian gray

2 σειρές διαφορά με μένα…

Subaris

Αρα στην προκριση πανω στον κακο χαμο που γινοταν μπορει κ να αγκαλιαστηκαμε κι’ολας!!!!Εκτος αν δεν παιρνεις συνεχεια την ιδια θεση.

xristos.bc

Στο πρωτο ματς με το συμπολίτη έφταιγε ο μαρμπλ και ο μπακνερ και ότι ο ντραγκι είχε μόλις 1 ματς.τωρα με παίκτη Ευρωλίγκα με αλλαγή ψηλού και Γιάνκοβιτς παίκτη επιπέδου εθνικής και Ευρωλίγκα τι φταίει;;Δηλαδή είναι δυνατών να μην μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο προπονητής δεν μπορει;;!!Τι πρέπει να αλλάξουμε δηλαδή για να αλλάξει το κλίμα;Εξέδρες;καρεκλακια;Το πάρκινγκ;Ο ηλιακός;;Έλεος!!!!Εύχομαι να κοιμηθεί ο θεός για 40 λεπτά στις 18/2 και να σηκώσουμε το κυπελλο!!Αλλιώς συγνώμη κιόλας αλλά η αλήθεια πονάει και αυτή είναι ότι έτσι όπως παίζουμε ούτε το κύπελλο της ΕΒΓΑ δεν παίρνουμε!

Subaris

Ενταξει,καποιοι θα πουνε οτι ο γκορντον πρωτο ματς,τζετ λαγκ,8 μηνες απραξιας και τζακσον τραυματισμενος απο το 20 κ μετα κ παιχτης απο τα lidl.Και να σου πω την αληθεια θα εχουν κ καποιο δικιο.Το κακο ειναι οτι θα ειναι παλι δικαιολογημενοι κ αυριο γιατι εχουν θεματα τραυματισμου,οποτε παλι δεν θα μπορεσουμε να κρινουμε καθαρα.Απο την αλλη τον παοκ του Σαββατου τον νικουσε κ μια τυχαια 5αδα απο καποια αλλανα που παιζουν μπασκετ.Το σιγουρο ειναι οτι με πεθανες μ’αυτο το κυπελλο της ΕΒΓΑ!!!!

xristos.bc

Για μένα subaris δεν υπάρχει δικαιολογία για δεύτερη φορά!Άντε την πρώτη ήταν αρχή κλπ κλπ αλλά τώρα τι;Δεν κάνουν πάλι οι παίκτες;Τεσπα το νόημα είναι ένα και δεν αλλαζει,χάσαμε οκ τέλος!Σε πέθανα με την εβγα;Με την καλή έννοια να φανταστώ…

Subaris

Ναι ρε φιλε!!Ειχα κ γουλια απο καφε στο στομα κ κοντεψα να πνιγω!!