Νέα συζήτηση Άρη-Μποχωρίδη

Για την ακρίβεια, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος αλλά και ο προπονητής Βαγγέλης Αγγέλου βρίσκονται στην Αθήνα στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Άρη έχουν δώσει προτεραιότητα στο ζήτημα του Λευτέρη Μποχωρίδη και στο πλαίσιο αυτό έγινε επαφή με τον ατζέντη του αθλητή. Ουσιαστικά, το μόνο που απομένει είναι να επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό καθώς σε αγωνιστικό επίπεδο ο 24χρονος γκαρντ γνωρίζει και αποδέχεται τον ρόλο που θέλει να του δώσει ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Οι «κίτρινοι» σκοπεύουν να μάθουν τις σκέψεις και του Σταύρου Τουτζιαράκη. Ο έμπειρος σέντερ έχει μεν συμβόλαιο με τον Προμηθέα Πατρών, ωστόσο δεν είναι ικανοποιημένος από τον αγωνιστικό ρόλο που προβλέπεται να έχει σε περίπτωση παραμονής και ήδη έχει… βγει στην αγορά. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 30χρονου παίκτη αρκεί φυσικά να προσαρμοστεί και ο τελευταίος στο οικονομικό πλαίσιο πάνω στο οποίο μπορεί να κινηθεί ο Άρης.

 

Νομίζω πως Τουτζιαράκης και Μποχωρίδης έχουν τον ίδιο μάνατζερ , οπότε για αυτό τα είπαμε και για αυτό.

Μου αρέσει κι ο Τζουτζιαράκης.

38 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Καλά για τον Μποχω δεν το συζητάμε. Η ομάδα πρέπει να χτιστεί γύρω από αυτόν.

Ο Τουτζιαρακης μου αρέσει. Να υποθέσω πως αν κλείσει θετικά δεν θα ακουστεί άλλος ψηλος τύπου Κραβιτς γιατί στο τέλος δεν θα κατεβάζουμε ριμπάουντ ούτε με αίτηση.

Κατά τ αλλά όμως οικονομικός στις προσπάθειες του κ καλός στις βολές για ψηλος.

Toby B

Η λογική λέει Τουτζιαρακης με Κάιζερ στο 5. Και βοήθειες από Χρηστιδη. Τι συμβόλαιο να αξιώνει ο Τουτζια? Πάνω από 5χιλ το μήνα?

Toby B

Μάλλον και σε αυτή την περίπτωση θα πατήσουμε πάνω σε αυξημένο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με ό,τι είχε στον Προμηθέα και development λόγω Αγγέλου και Νικόλ. Πάντως βλέπω λίγο δύσκολο να προχωρήσουν οι υπόλοιπες μεταγραφές, τουλάχιστον περιφερειακών, αν δεν κλείσει το θέμα Μπόχω. Και όπως πάει η απάντηση θα δοθεί μετά τις υποχρεωσεις του με την Εθνική στις αρχές Ιουλίου

ChrisSiak

Θεωρώ πως αυτό θα εξαρτηθεί κ από το συμβόλαιο που θα κάνει ο Μποχω αφού έχουν κ τον ίδιο μάνατζερ.

Toby B

Κρίμα, πάμε για άλλα με ελάχιστες επιλογές. Ο Κράβιτς ζητάει πολλά δεν μπορούμε να τον πάρουμε οπότε λογικά θα επιστρέψουμε σε λύση Μάρας.

Τόμπι,για αυτόν έλεγες ότι είναι Αρειανός ή τον Σλαφτσακη;

Για τον Τουτζιαράκη κάπτεν.

Πρέπει λοιπόν να τους ζητάμε να μας πληρώσουν κ από πάνω για να μη κλείνουν ούτε δικά μας παιδιά!….

Starstruck

Καλά ήθελε να πληρωθεί κιόλας με τόσα προνόμια που θα είχε στην ομάδα μας? Δωρεάν είσοδο στα ντουζ των αποδυτηρίων, δωρεάν παγάκια στο νερό στα time out, κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τον ΟΑΣΘ, δωρεάν φαγητό στη λέσχη του ΑΠΘ και τα συσσίτια της Μητρόπολης, δωρεάν καραμέλες Ο-mamy για τα παιδιά του 2 φορές το μήνα, πρώτο στασίδι πίστα στην Α.Σοφία τις Κυριακές… εεε είναι πλεονέκτης ο άνθρωπος, απαράδεκτον

Ανήθικος είναι.Ειδικα αυτό με τα αποδυτήρια έπρεπε να μετρήσει, τί τα ανακαίνισε το μωράκι;
Έχουμε γεμίσει ντεμεκ αρειανους που τους νοιάζει μόνο η κονομα.

Sam Vincent

Είπαμε ,μικρή δεξαμενή παικτών άρα χρειάζεται αποφασιστικότητα και γρήγορες αποφάσεις . Οι παίκτες που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν ,χάνονται ο ένας μετά τον άλλον και εμείς κινούμαστε μόνο με αποχωρήσεις- αποδεσμεύσεις – βάλε πλάτη – βάλε μπούτι , δεν μας έκανε- ζητούσε πολλά – δεν δέχτηκε τον διακανονισμό – ήταν ανήθικος – έδειρε 98χρονο για μια θέση στο λεωφορείο . Αν έχουν την άρση του μπαν ,σίγουρη τότε ο.κ. Αν όχι τότε τρεχάτε ποδαράκια μου . Σε λίγο θα παρακαλάμε τον Φλιωνάκο .

gregstal

Σωστός φίλε Sam.
Κύριοι της Διοίκησης, αν η στελέχωση της περιφέρειας εξαρτάται στο μέγιστο βαθμό από το τι θα γίνει με τον Μποχω, στους ψηλούς, η απόκτηση του Κάιζερ είναι μονόδρομος και άσχετη με το ζήτημα οιουδήποτε άλλου παίκτη. Πάρτε τον ΧΘΕΣ, να τελειώνουμε … Πριν πετάξει (και αυτό) το πουλάκι.
Το πολύ το ξενέρωμα το βαριέται και ο Θεός (ΑΡΗΣ) …

Sam Vincent

Χρυσόστομε !!! Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν αλλά είπα να μην γίνω προπονητής ούτε τεχνοκράτης (ακόμα).

Toby B

Είναι κοντά παιδιά. Βέβαια ότι και να λέμε αν δεν πέσουν οι τζίφρες..

Έχεις πληροφόρηση,Τόμπι,ε;

Είχα μάθει πριν λίγες μέρες τι έπαιρνε στην Κύμη, τι ζητάει από μας και πως τον είχαμε οικονομικά. Πίστευα πως θα είχε τελείωσει ήδη το θέμα αλλά δεν ξέρω γιατί αργεί.

ChrisSiak

Μέχρι τις 24 πρέπει να κάνουμε υπομονή. Θα ξέρουμε τι θα έχει γίνει με το μπαν κ την Ευρώπη. Άρα θα ξέρουμε που θα κινηθούμε.

Starstruck

Sam δεν ήταν στα πλάνα μας ο Τουτζιαράκης. Εξάλλλου είχε κλέψει το σάμαλι απ’τον αδερφό μου που είναι συνομήλικοι, μια φορά στην πλατεία Αριστοτέλους…
Όταν η Κύμη, ο Προμηθέας, το Ρέθυμνο, το Λαύριο κι ο Κολοσσός σου κλέβουν τους παίχτες, ένα μόνο μπορούμε να πούμε: ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

Starstruck

Και θα λέει τον Οκτώβρη ο Τσαϊρέλης: έφυγα από μεγάλη ομάδα και πήγα σε… τεράστια (!)

Sam Vincent

Εγώ έμαθα πως ο Λευτεράκης στον παιδικό μάλωνε με τα άλλα παιδάκια και ο Κάιζερ απορρίφθηκε γιατί πήρε πολύ ψηλά τον αμανέ (άκου Κάιζερ .Σιγά μην είναι και ο Τσάρος Νικόλαος)

atsak

Δυστυχώς το μόνο φως στο τούνελ είναι το τρένο που έρχεται!!!! Χάσαμε Τσαιρέλη, Μούρτο, θα χάσουμε σε μεγάλο ποσοστό τον Μποχωρίδη και Φλιώνη και πήραμε τον Σλαφτσάκη και τον Βεργίνη(αν τους πήραμε και αυτούς). Παίρνουμε Σχίζα, δανεικό τον Λούντζη, Dallo, Kyser, κρατάμε Bell, Maras και Douvier και μαζί με Χρηστίδη και Καλαιτζακη και Βουλγαρόπουλο, πολεμάμε για την σωτηρία. Μια ομορφιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vaggelaris

Ξέραμε εξ αρχής δυστυχώς ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Τώρα το βλέπουμε ακόμη πιο χειροπιαστό. Προφανώς θα ποντάρουν στην άρση του Μπαν γιατί δε βλέπω άλλες κινήσεις προς το παρόν που να δείχνουν ότι κινούμαστε για ξένους του πρωταθλήματος.

Sam Vincent

Ποια άρση του μπαν ? Εδώ δεν μπορούμε να κλείσουμε τον Μπέλ και θα δώσουμε γενναίες προκαταβολές στον Ριρίκο ,τον Ντεβωνα , τον Ντράγκι τον Τζένκινς και τους λοιπούς?

Να τους καλέσουμε να ξανάρθουν κι αυτοί, Βεργίνης στάιλ…

Αν γυρίσουν όσοι τους χρωστάμε τότε θα φτιάχνουμε δυο ομάδες ράγκμπι . Ποιος θα πρωτοπαίξει σέντερ ? Κοκολάκης , Γουίλτζερ , Ριρίκος , Τσαι , Καββαδας ,Σιμτσακ ,Σκορδίλης , Πουρνάρας ….

Τον Πετσαρσκι τον πλερωσαμε δηλαδής;

Μπααααα . Ούτε τον Μιχαήλ τον Μισούνοφ αλλά αυτός είναι large τύπος . Απλά από λάθος κατατάχτηκαν στα τεσσάρια . Ούτε για τον Στόγιαν είμαι βέβαιος.

Prophet

Kai Kotzagiaouridi me Moraitov

Dr Nimbelugen

Επ,Κοτζακ ξάδερφος!Μεγάλο χαμένο ταλέντο……..

Prophet

Kai Giorgo Kasmeridi

Sam Vincent

Τσιτάκης …

J J Anderson

Επειδή δεν είμαι ούτε αισόδοξος ουτε για μποχωρίδη ούτε για μπελ!!και για τον μπελ θα σας πω το εξής έχω καταγωγή απο κύμη ευβοίας αλλά αρειανός απο μικρό παιδι!! και επειδή αυτόν που έχει την ομάδα ενας πιτσιρικας με τα λεφτά του μπαμπα του έχει διαρεύσει ότι οι συζητήσεις με μπελ είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και μάλιστα περιμένουν την οριστική του απόφαση την παρασκευή!!!

vaggelaris

Αν δε ποντάρουν στην άρση του Μπαν τότε τι περιμένουμε? Πετάνε τα πουλάκια κ στο τέλος δε θα χουμε καθόλου επιλογές. Δε ξέρω τι σκεπτικό έχουν…

Dr Nimbelugen

Ενδεχόμενα το σκεπτικό υπόγραψε με όρους που θα δούμε στην πορεία αλλά το ταβάνι είναι χαμηλό…Φυσικά αυτό είναι προφανώς εντιμότερο από το να υπόσχεσαι λαγουδάκια με πετραχήλια.Προφανές το οτι μπαίνουμε σε φάση επιβίωσης με όρους σκληρού μηνομινιακού ροκ..αλλά δε γίνεται αλλιώς..

gkanton

Είδα πρόσφατα τα συμβόλαια του Ολυμπιακού και ειδικά κάποιων “μικρών” και με έπιασε απελπισία. Σε μια χώρα με μαύρη και απλήρωτη εργασία, με 20% ανεργία με νέους με πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά είτε να φεύγουν έξω είτε να δουλεύουν σαν σκλάβοι για 500ευρώ είναι πρόκληση να δίνονται τόσα χρήματα σε παιδιά και παιδάκια επειδή ξέρουν να τρέχουν, να πηδάνε και να βάζουν τη μπάλα στο καλάθι. Απ’ τη άλλη ένας γιατρός ή ένας δάσκαλος που αποδεδειγμένα προσφέρει έργο να αμείβεται με ψίχουλα. Αν οι ομάδες του μπάσκετ ήταν κερδοφόρες θα το καταλάβαινα. Αλλά δεν είναι. Ούτε εισιτήρια έχουν, ούτε τηλεοπτικά (σιτίζονται από την κρατική Τηλεόραση), ούτε διαφημίσεις. Όλες οι ομάδες είναι μέσα με τα τσαρούχια και υπάρχουν κάποιοι “μεγαλοεπενδυτές” που καλύπτουν τη χασούρα. Με ποιο αντάλλαγμα; Υποθέσεις μόνο μπορούμε να κάνουμε. Όταν αυτοί σταματήσουν οι ομάδες βαράνε διάλυση. Τα παραδείγματα πολλά Στα δικά μας. Ποιος θα έβαζε ή καλύτερα θα “επένδυε” 4,5 με 5 εκ. Ευρώ σε βαρέλι δίχως πάτο; Λογικά κανένας. Οπότε χωρίς αυτό να θεωρηθεί μιζέρια ή εσωστρέφεια η διοίκηση σωστά πράττει κάνοντας διαχείριση και απλώνοντας τα πόδια όσο φτάνει το πάπλωμα. Και καλά κάνει, αφού η ίδια έτσι κρίνει με βάση τα οικονομικά στοιχεία που έχει, ότι αφού τόσο μπορεί να δώσει, τόσα να δίνει. Έχουμε καεί τόσες φορές στο χυλό που δεν βάλαμε μυαλό. Πρόσφατα ο Κοκολάκης μας το θύμισε. Ας μην γκρινιάζουμε κι ας περιμένουμε.