Ήταν… δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα γίνονταν. Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Άρη, ακόμα κι όταν χρηματοδοτούσε την ομάδα των Τρικάλων. Κι αν έμεινε τρία χρόνια στα Τρίκαλα, που επί των ημερών του γνώρισαν τις καλύτερες μέρες της ιστορίας τους, στον «Αυτοκράτορα» μπορεί να μείνει πολύ περισσότερο.

Το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι… σημερινό, όμως φαίνεται ότι ο κύβος ερρίφθη και πως (ακόμα και σήμερα) θα ανακοινωθεί η ένταξή του στο διοικητικό σχήμα του Άρη. Ο κ. Ρουσιαμάνης αναμένεται να ενισχύσει το ταμείο των «κίτρινων», γεγονός που θα κάνει πιο ευοίωνο το μέλλον τους.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος αποκτά έναν ισχυρό συμπαίκτη, σε ένα κομβικό σημείο, καθώς σε λίγο καιρό πρέπει να γίνουν οι επιλογές για τον Άρη της επόμενης μέρας κι αν θέλουν να κρατήσουν κάποιους παίκτες από το τωρινό ρόστερ, πρέπει να κινηθούν γρήγορα. Η παρουσία Ρουσιαμάνη θα δώσει αυτή τη δυνατότητα…

Θυμίζω ότι η εταιρεία του λέγεται ΑRIES AE και δραστηριοποιείται/εξειδικεύεται σε: εισαγωγές και αντιπροσωπείες μηχανημάτων θέρμανσης – κεντρικού κλιματισμού – θέρμανσης δαπέδου – δροσισμού – υδραυλικών – ηλιακών συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας και παραγωγής νερών χρήσης – φυσικό αέριο και υγραέριο – αντλίες θερμότητας και ανανεώσιμες πήγες ενέργειας.

Για να δούμε τι θα δούμε…!

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Μακάρι να γίνει και να έρθουν και άλλοι. Αυτός δεν ήταν ένας από την ομάδα Ζειμπέκη;

GeorgeG

Όποιος μπορεί να βάλει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα του Άρη, είναι ευπρόσδεκτος.

Jose

Όποιος βοηθάει ευπρόσδεκτος, απλά να γνωρίζουμε ότι η εταιρεία που αναφέρεται (δε ξέρω αν έχει και άλλες δραστηριότητες) δεν είναι κανένας Κολοσσός ούτε καν η κορυφαία στο τομέα της στην Ελλάδα. Παρολαυτα είναι προφανές ότι η ομάδα έχει ανάγκη από ανθρώπους να βοηθούν με κάθε τρόπο.

vaggelaris

Στην κατάσταση που είναι ο Άρης κανονικά έπρεπε να υπήρχε μεγαλύτερη ομάδα παραγόντων αλλά δυστυχώς απ ότι φαίνεται λείπει αυτός που μπορεί να συσπειρώσει μεγάλο αριθμό αρειανων. Από τη στιγμή που δε πρόκειται να βρεθεί ο μεγιστάνας η συνεργασία πολλών οικονομικών παραγόντων είναι μονόδρομος…

CovertNarcissist

Με τι ασχολείται αυτός γνωρίζει κάποιος να μου πει;

Night Audit

Γράφει στο σχόλιο του άρθρου

Sam Vincent

Τόσα πολλά που έχουμε ζήσει και έχουμε τραβήξει με τα οικονομικά και τις διοικήσεις της ομάδας μας , έχουν δηλητηριάσει την οπτική οπτική και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τέτοιους ανθρώπους . Ευπρόσδεκτος λοιπόν και ο Ρουσιαμάνης αρκεί να αποδείξει στην πορεία πως ήρθε για να δώσει και όχι για να πάρει ,γιατί αν ήρθε για να πάρει ,γνωρίζω εκατομμύρια από δαύτους.

dorian gray

Τουλάχιστον ξέρει από ΑΕ.