«Η ΚΑΕ Αρης ανακοινώνει πως η γενική είσοδος ορίζεται στα 5 ευρώ για την αναμέτρηση με τη BC Dnipro (14/11, 19:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup. Η είσοδος για τα παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών θα είναι δωρεάν.»

https://www.gazzetta.gr/basketball/rest-of-europe/article/1291503/me-5-eyro-vlepeis-aris-ntnipro

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Τωρα τι να το κανω. Που λεει κ ο οικονομοπουλος…

badgrandpa

Μια διευκρίνηση.. 5 ευρώ θα μας δώσουν ή 5 ευρώ θα δώσουμε…

Vamos_G1

Χαχαχαχα! Πάψε σατανά!!!

CovertNarcissist

Η ομάδα δεν ειναι άσχημη.Αν εξαιρέσουμε τα τραγικά ποσοστά σε βολές, τον Νταλό και τον Χάρις που δεν υπαρχουν εχουμε μία μέτρια ομάδα.Με μία προσθήκη στον άσσο και ένα τεσσάρι θα δούμε αλλον Αρη.

Jose

Και όσοι πήρατε διάρκειας… Χάχα σας τη σκασαμε!

ChrisSiak

Ρε παιδιά ας πάει λίγος κόσμος στο γηπεδο να πάρουν τα πάνω τους λίγο μετά το καλό διπλό του Σαββάτου. Μπας κ χτίσουμε κ ψυχολογία να έρθει κ άλλος κόσμος με το Περιστέρι.

Ας καταλάβουν οι παιχτες ότι δεν υπάρχει μηδενισμός εκ μέρους των φιλάθλων. Έκαναν καλό διπλό. Ας το απολαύσουν με ένα γηπεδο με πολύ κόσμο( κωλωνω να πω γεμάτο)

vaggelaris

Αν η ομαδα δεν ειχε αποκλειστει μπορει να ειχε λιγο κοσμο. Τωρα καμια πεντακοσαρια θα χει. Το θεμα ειναι να γεμισει με το περιστερι. Με γεματο παλε δε το φοβαμαι το ματς. Το περιστερι εχει πολυ καλοδουλεμενη ομαδα κ η βοηθεια του κοσμου ειναι απαραιτητη

experience

Επειδή δε θα πάει κανείς το κάνανε σχεδόν τζάμπα και λογικό. Αν δεν είχαμε αποκλειστεί θα είχε κάποιο ενδιαφέρον αλλά τώρα αυτά τα ματς δεν έχουν κανένα νόημα. Φιλικά είναι και μόνος σκοπός για μένα να πάει κάποιος είναι η οικονομική στήριξη