Πέραν του Όγκο Αντεγκμπόγιε, απών απ’ αυτήν ήταν ο Άντριου Νέιμικ. Ο 30χρονος σέντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και πιθανώς αύριο να κάνει ένεση πριν από τον αγώνα, για να φανεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη Καραθανάση, πήραν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα.

Πηγή: «Τελικός» με ΑΕΚ – ArisBC

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vayio

Γυρισε ο Καραθανασης! Ακους Emperor? Παμε να επικη νικη αυριο!

The_Emperor_Is_Dead

“Eγώ θα μείνω Αθήνα,είμαι τραυματίας”,δήλωσε με τρεμάμενη φωνή στον προπονητή του ο Κασελάκης!”Πάμε στο στόμα του λύκου,το θηρίο επέστρεψε”, μονολογούσε σε μια γωνιά ο Ινγκλις!Ο Ντράγκαν,μάζεψε τις σημειώσεις του,έβγαλε έναν αναστεναγμό,χτύπησε στην πλάτη τον Μπονσού αμήχανα,μονολογώντας “άιντε,πάμε τώρα και ότι γίνει,έρμαια στις ορέξεις του ενός”…..

vayio

Δε παιζεσαι…

Eπειδή κάποιοι χρήστες σχολίασαν δικαίως το σχόλιο μου,θέλω να πώ,ότι δεν είναι ειρωνία,είναι απλά χιούμορ,αυτό τελοσπάντων που διαθέτει ο καθένας!Το έκανα και το κάνω πάντα με μια διάθεση χαλαρότητας,σχολιάζοντας τα τεκτενόμενα στην ομάδα μας!Δεν έχω καμιά διαθέση και πρόθεση να θίξω κανένα Καραθανάση.Η γνώμη μου για τον παίκτη Καραθανάση είναι γνωστή απ το καλοκαίρι,απ τα σχόλια μου που υπάρχουν σε άρθρα που τον αφορούν!Άντε με την νίκη απόψε,το θηρίο επέστρεψε

Pippo

Δε νομίζω ότι ο Καραθανάσης αξίζει τόση ειρωνία…

Jim Patras

Αυτό σκεφτόμουν..Άλλωστε το ποσό που λαμβάνει μηνιαίως είναι τριψήφιο.

nikos

Εννοείται ..για πλάκα γίνεται βέβαια..πιστεύω και ο ίδιος θα γελάει όταν βλέπει τα σχόλια που λογικά θα τα βλέπει..

athens_arianara

Ο κοκκινοτρίχης πάντως ρε παιδιά επειδή ακολούθησα την ομάδα σε όλα τα ματς κυπέλλου…ενω αρχικά τον εβλεπα σαν παντελώς ασχετο…βλέπω ότι είναι αναντικατάστατος. Ο άνθρωπος μπορεί να μην εχει μπασκετικό στυλ που εντυπωσιάζει και είναι κάπως μονοκόμματος αλλά σκεπάζει το καλάθι και ριχνει ταπίδια σε οποιον σηκώνεται μπροστά του.

Σήμερα αν δεν παίξει έστω με ένεση θα έχουμε πρόβλημα. Χαρίσης και σίμτσακ δεν μπορούν να καλύψουν το κενο

skoraris

Χωρίς τον “Γκρίζλι Άνταμς”… δύσκολα μας κόβω…. πολύ δύσκολα.. άντε πάμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ και όπου βγει