Όπως ξέρουμε όλοι καλά , η ομάδα κουβαλάει 7 μπαν από τη Φίμπα.

Σας υπενθυμίζω πως οι 7 παίκτες που έχουν προσφύγει και έχουν δικαιωθεί από τη Φίμπα είναι οι Μπάκνερ , Τζένκινς , Καββαδάς , Κάμινγκς , Σανικίτζε , Ντραγκίσεβιτς και Μάρμπλ.

Για τα ποσά , μπορείτε να δείτε το άρθρο που είχα γράψει πριν από λίγο καιρό.

Επίσης , δυστυχώς δεν μπορώ να βρω το άρθρο τώρα , ένας από τους ρεπόρτερ του Άρη είχε γράψει πως έχει ξοφληθεί ένας παίκτης που μας είχε πάει στη Φίμπα και είχα τότε υποθέσει πως αυτός είναι ο Κάμινγκς , μιας που είχε και το μικρότερο ποσό ( κοντά στα 60 χιλιάρικα ).

Σήμερα , η Φίμπα , επιβεβαίωσε αυτήν την είδηση

Ένα άλλα πράγμα που μαθαίνουμε από αυτό είναι πως , όταν εξοφλείται το ποσό , η Φίμπα και αυτή “σβήνει” το μπαν , οπότε το επιχείρημα “θα σβηστούν τα μπαν όταν τα πάμε στη Φίμπα” δεν ισχύει ή τουλάχιστον ισχύει όταν διακανονίζουμε τα ποσά και δεν τα εξοφλούμε.

Αυτό είναι βέβαια καλή είδηση και μια επαλήθευση πως γίνονται πληρωμές και διακανονισμοί και για αυτά τα μπαν , αλλά και για τα υπόλοιπα χρέη μας .

Α , και μιας που είμαστε και στο θέμα Φίμπα , η ΑΕΚ , πλήρωσε τα 2 μπαν της , πήρε τον Θίοντορ και τώρα ετοιμάζεται για ακόμα 2…

Χρωστάει 75 χιλιάρικα στην ΚΚ Κόζαρ για μια μεταγραφή , 50 χιλιάρικα στον Ούκιτς για μπόνους και το νοίκι του σπιτιού και 71 χιλιάρικα στον μάνατζερ του ( πραγματικά ο Αγγελόπουλος δεν πληρώνει τίποτα μπροστά , τον πάνε όλοι Φίμπα και μετά τους πληρώνει…το λες και βίτσιο…)

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Χρόνος υπάρχει μέχρι τον Ιούνιο. Το θέμα είναι πόσο διαλλακτικοι θα είναι οι παίκτες…

stepap

Ξέρεις Night αν έχουμε κάνει διακανονισμους που να πληρώνονται για τα 4 από τα 6 Μπαν;

spire

Μα ειτε διακανονισμος ειτε εξοφληση πάλι πρέπει να ενημερώσει κάποιος στη fiba.
Απλά προφανώς για το διακανονισμό Πρέπει να συμφωνήσει και ο παίκτης η να ενημερώσει αυτό στη φιμπα για τον διακανονισμό.
Τώρα αυτό για τον Αγγελόπουλο που λες δεν ξέρω αν είναι βίτσιο εμένα μου κάνει λογική του μαζεύω χρωστούμενα κάνω και ένα παζάρι και ότι γλιτώσω 5-10 20 χιλιάρικα κέρδος είναι

spire

Δεν ξέρω όμως γιατί οι δικοί μας να θέλουν να καθυστερήσουν. Από τους παίκτες Ok Θα το καταλάβαινα.
Δεν Υποτίθεται ότι πήγαμε στο fiba cup και για να έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση από τη fiba στα Ban και ίσως να βοηθήσει να σπρώξει κάπως την κατάσταση? Τελικά μάλλον μούφα ήταν όλο αυτό