«Κούρεμα» 50% για τις οφειλές πρότεινε ο Άρης:

Παρόντες στην συζήτηση της υπόθεσης του Αρη βρέθηκαν και δικηγόροι πρώην παικτών των κιτρίνων που έχουν να λαμβάνουν. Ο γνωστός νομικός Νίκος Πετράτος εκπροσωπεί τους Σάββα Ηλιάδη, Νίκο Μπάρλο, Νίκο Αργυρόπουλο, Δήμο Ντικούδη, Κώστα Χαραλαμπίδη, Γάιο Σκορδίλη και Λίνο Χρυσικόπουλο. Οι παραπάνω παίκτες έχουν να λαμβάνουν τα περισσότερα χρήματα από τις οφειλές της ΚΑΕ Αρης.

Από το 2008-2009 και μετά, οι Έλληνες παίκτες που δεν εκπροσωπούνται από τον Πετράτο,αλλά έχουν κάνει προσφυγή ή τους χρωστάμε(όπως λένε τα ρεπορτάζ και οι ίδιοι):

Αγαδάκος,Χατζηβρέττας,Τσαλδάρης,Βεργίνης,Ταπούτος,ΤσαιρέληςΚακιούζης,Κουμπούρας

Παίκτες που δεν έχει ακουστεί να τους χρωστάμε και δεν έχουν κάνει προσφυγή:

Κώστας Παπανικολάου*,Χρήστος Παπανικολάου,Σλούκας**,Δήμας

Έλληνες παίκτες που παίξανε στον Άρη από το 2008-2009: 19
Χρωστάμε στους                                                                  : 15
Ποσοστό                                                                               : 79%

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως φταίει ο κόσμος που δεν πάει στο γήπεδο για αυτό…
Εσείς;

* Ο Κώστας Παπανικολάου έπαιξε κυρίως σαν ερασιτέχνης στον Άρη-περίπου 6 μήνες ήταν αυτοί που είχε συμβόλαιο,αλλά σαν τον Χρυσικόπουλο,μάλλον έπαιρνε κάποια χρήματα(που μας τα χάρησε με τη μεταγραφή).
**Ο Σλούκας έπαιζε σαν δανεικός από τον Ολυμπιακό και μάλλον πληρωνώταν από αυτόν.
***Ο Μποχωρίδης δεν παίζει ακόμα σαν επαγγελματίας,για αυτό και δεν τον μέτρησα

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Den thelo na pisteyo oti fagane lefta, alla sigoura egine kakodiaxeirisi, me apotelesma na ftasoume edo. Kapote kapoioi, oi metoxoi kai o ektelestikos proedros prepei na paroune tis eythines tous allios o syllogos tha paei B ethniki. Oti xtystike apo tin ekatharisi mexri to 2006 (nomizo) otan to Pale itan gemato kai vgikame 2oi sti kanoniki periodo, to gremisane ta epomena xronia, fernodas tin omada stin apolyti apaxiosi. Exoun eythines. H erotisi einai: padelonia forane? H lysi einai dioikisi protodikeiou kai den tous aresei gia apla tha prepei nomika na paroun tin eythini.
Yannis

olakitrina.gr

ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ?

Night Audit

Είναι script…googlare το σαν scrolling script for blogger

Basketakias

Φίλε olakitrina.gr,αν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου να σου στείλω ενα τέτοιο script να το βάλεις στο blog σου.

experience

Σίγουρα φταίει ο κόσμος, και όχι μόνο για τα χρέη στους παίκτες αλλά και για τα χρέη στο Δημόσιο και για ότι άλλο πάει στραβά. Για μένα πρέπει να φύγουν αυτοί που δεν μπορούν ή δε θέλουν να προσφέρουν και να ξεκινήσουν χρονιές που ο στόχος θα είναι πρώτα ή μείωση του χρέους και μετά η καλή αγωνιστική πορεία αλλιώς θα διαιωνίζεται ή και θα μεγαλώνει το πρόβλημα. Αναλάβουν δεν αναλάβουν τις ευθύνες πρέπει να φύγουν.