Αφού δε νικήσαμε και τώρα…

4 Παράγοντες

TeamOffEffDefEffPACEeFG%TOV%OREB%FT%
Kolossos Rodou125.3119.871.959.612.512.545.6
Aris119.6125.271.956.525.051.540.3
52 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
timemaster

το πως καταφέραμε να χάσουμε φέτος δύο παιχνίδια από την Ρόδο είναι ο λόγος που θα πέσουμε.
Ενώ παίξαμε καλά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τα πολλά λάθη και τα κενά διαστήματα μας έβαλαν να κυνηγάμε στο τέλος. Καλά η επιλογή του Μποχωρίδη να πάει για το τετράποντο στην τελευταία επίθεση και να κάνει βήματα είναι το μεγάλο γιατί.
Το παιχνίδι γύρισε στα δύο γρήγορα και άδικα φάουλ στον Μπράουν που τον έβγαλαν εκτός ενώ εμείς δε καταφέραμε να κερδίσουμε το πεμπτο φάουλ του Γκριφιν παρά μόνο όταν τελείωνε το παιχνίδι.
Πραγματικά μας αξίζει εκεί που ήμαστε στην βαθμολογία.
Το μόνο παρήγορο είναι ότι η παραμονή απέχει μόλις μία νίκη μιας και ΠΑΟΚ, Πανιώνιος έχασαν.

Lindodil

Αγανάκτηση! Μαλλον αυτο ηταν…

keoma

Δεχτηκαμε 38 πόντους στο 4ο 10λεπτο… Μόλις χάθηκε η διαφορά λύγισε η ομάδα.. πολύ κρίμα.. θα ήταν μεγάλη ανάσα η νίκη..

BillyHoyle

Αν η Εθνική το διάστημα 2005-2007 ήταν η ομάδα που μπορούσε να κερδίσει παιχνίδι με κάθε τρόπο, ο φετινός Άρης είναι η ομάδα που μπορεί να χάσει παιχνίδι με κάθε τρόπο. Τα δύο παιχνίδια με τον Κολοσσό τα καλύτερα παραδείγματα.

Έχω εκτιμήσει αφάνταστα την αυτοθυσία του Milosevic.

Η απάθεια του Γκετσεβίτσιους σε ό,τι γινόταν τα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν καταπληκτική.

Ο Μπράουν που ο σπίκερ τον έβγαλε άχρηστο, τουλάχιστον έδινε έναν ρυθμό στην ομάδα, με το που αποβλήθηκε καταρρεύσαμε.

Hunter

Απαράδεκτη και η διαιτησία. Δεν έχουμε και παράγοντες να μας προστατεύσουν. Από ένα σημείο και μετά οι αμερικάνοι του Κολοσσού έκαναν ότι ήθελαν μέσα κι έξω απ’τη ρακέτα. Και δώσαμε εκ νέου το βήμα για νέες διθυραμβικές δηλώσεις στον κοουτς Γουλφτζον “ξεκινήσαμε νωθρά αλλά ανακαμψαμε (μπλα μπλα μπλα) δοξάστε με (μπλα μπλα ) οι παίχτες μου τα έδωσαν όλα (ευτυχώς διέκοψε το live ο Καρύδας)”…

ο Καρύδας ;;;;αΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Λάθος,ο Κώστας Μπατης ήταν φίλε!Συνέντευξη έπαιρνε ο Χάρης Αλευρόπουλος😁

Χα χα χα, ο Ιωάννου ρε ήθελα να πω…

ston planiti Ari

Μετά το 71_71 έβλεπες πως θα χαναμε απο τον τροπο που ξεφορτώνονταν όλοι οι παικτες μας την μπαλα στην επίθεση. Φοβος στα πρόσωπά τους και απουσία καθοδήγησης από τον πάγκο.
Μοιραίος ο Μποχωρίδης και για τις πολλές χαμένες βολές στο τέλος.
Ο Μιλόσεβιτς γι αλλη μία φορά συγκινητικός.
Δεν μπορούν, δεν αντέχουν, δεν γίνεται τίποτε…

Hunter

Συγχαρητήρια στο Μποχωριδη. Κράτησε καλά τα νούμερα του, 24 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 10 ασίστ. Βέβαια η ομάδα έχασε αλλά who cares? Έπρεπε να χαλάσει το κλίμα με το Μπράουν (σαν να μην έφταναν οι τραυματισμοί) και να χάσουμε τους πολύτιμους πόντους και τις διεισδύσεις του. Όταν κερδίζεις με 14 πόντους εκτός έδρας και χάνεις το ματς, σημαίνει ότι πήρες διαφορά από τύχη. Κι επειδή βλέπω ότι κι ο Πανιώνιος το παλεύει ακόμα, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Περιστέρι, Λαύριο & Πανιώνιο έχουμε εκτός, αλλά με σκέτη από γιουβέτσι δεν κέρδισε κανείς. Χρειάζεται και λίγο “κρεατάκι”. Αφού ρε αρχηγέ δεν μπορείς να πάρεις ματς από μόνος σου, τι τις θέλεις τις ίντριγκες? Τι κορωνοϊος και απόκριες. Βηματοϊος και λαθοπασοϊος κάργα στην ομάδα. Αυτός ο Λιθουανός είναι ο shadow-man. Μια σκιά του αιωρείται μόνο στο παρκέ. Αυτός λείπει εδώ και χρόνια…

Ian 73

Κ εγώ ανησυχούσα για τα νούμερα του,αφού είναι αυτα όλα καλά.

Jim Patras

Ηunter,είσαι άδικος με τον Μπο.Είναι ένας από εμάς,πονάει όσο εμείς και κάνει κατάθεση ψυχής στο παρκέ..Μακάρι να είχαμε &άλλους με την ποιότητα των Μπο,Dragicevic,Milosevic..Και σήμερα το πρόβλημα ήταν ο Λιθουανός ενώ και ο Βrown επανέλαβε το ίδιο ατόπημα με την αναμέτρηση στο Π.Φαλ.κάνοντας 3f.από το α΄ημιχ.

Hunter

Ότι έχει αρειανά αισθήματα δεν το αμφισβητώ, αλλά ότι καταθέτει και την ψυχή του στο παρκέ, δεν θα το έλεγα. Ώρες ώρες δείχνει τελείως ερασιτέχνης και εκτός πραγματικότητας. Πέρα απ’το πόσο επιρρεπής είναι να κάνει βήματα ή να χάνει τη μπάλα μόλις τον πιέσουν λίγο, δεν έβλεπε πως μας σφυρίζει η διαιτησία, που άφησε το Γκρίφιν μετά από βήματα να πετάξει τη μπάλα απ’το κέντρο και να βάλει τρίποντο, να δώσει ανύπαρκτο φάουλ στο Σλαφτσάκη στο τέλος ενώ έχασαν μόνοι τους τη μπάλα, και τόσες άλλες φάσεις (Μιλόσεβιτς κλπ.) και πάει να πάρει φάουλ πάνω σε τρίποντο και μάλιστα με προσποίηση? Τουλάχιστον σούταρε, αν μπει μπήκε και θα πάρεις και φάουλ. Αυτό τι ήταν, υπήρχε περίπτωση να σφυριχτεί υπέρ μας? Κοράκια και γύπες πετούν από πάνω μας, πρέπει να μάθεις να κερδίζεις και τη διαιτησία (ξανθός).

Jim Patras

Ήταν 1ος scorer,1ος σε reb,1oς σε as,1oς σε κερδ.foul.1ος σε αξιολόγηση..Όλα τα παραπάνω όχι απλώς της ομάδας μας αλλά του αγώνα..Λογικό να κάνει &πολλά λάθη αφού σήκωσε βαρύ φορτίο..
Αν έβαζε πλάτη κάποιος από τους ξένους μας στην περιφέρεια θα παίρναμε και το πολύτιμο ροζ φύλλο..Αλλά ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη..

Hunter

Ποιος να βάλει πλάτη? Ο μόνος που μπορούσε να πάρει μόνος του το ματς ήταν ο Μπραουν και αυτοί έπαιζαν μποξ στα αποδυτήρια στο ματς με τη Λαρισα. Ο Καμπεριδης γιατί αφήνει μέσα τόσο χρόνο το Λιθουανο αφού είναι καταστροφικός για το παιχνίδι μας? Εγκλήματα…

Τι να σχολιασεις…Είναι μια φάση που Ντραγκισεβιτς και Μόρις κοιτάνε απλώς ,δεν σηκώνουν καν χέρι να κόψουν σουτ αντιπάλου.Η άμυνα με τα μάτια του ΑΒ ήταν δεκακις καλύτερη…
Φέτος πήγαμε να κάνουμε το κόλπο γκρόσο με τους Σλάβους,αλλά ψωνίσαμε από σβέρκο,κάτι μπλαζε υφακια που κανουν βήματα στην προσποίηση(!), δεν ξέρουν να βάζουν βολή(!!) και δεν παίζουν άμυνα.
“Η μεγάλη των πλάβι σχολή-Νο 7”.
Γέλιο μέχρι δακρύων…

experience

Χάσαμε από ομάδα που ενώ θέλει να κυλήσει ο χρόνος για να τελειώσει το ματς βλέπει τον Μποχωρίδη να μην αγγίζει τη μπάλα ενώ αυτή κυλάει και θυμάται να παίξει άμυνα όταν είναι στο τρίποντο ήδη. Δε χρειάζεται καν να παίξεις άμυνα, κοντά του να πας θα πιάσει τη μπάλα και θα αρχίσει να μετράει ο χρόνος. Αν το έκανε ο Αρης αυτό θα είχα τρελαθεί

vaggelaris

Δε το είδα το ματς οπότε δεν έχω εικόνα. Έμαθα το αποτέλεσμα. Με κάποιο μαγικό τρόπο σαν να το περίμενα. Ακούω για διαιτησία. Δε διαφωνώ αλλά όταν η ίδια η ομάδα δε βοηθάει τότε βρίσκουν κ άλλοι παράγοντες τρόπο να μας σπρώξουν στον γκρεμό. Οταν δεν είμαστε κ εμείς μια γροθιά πως περιμένεις να σώσεις τη χρονιά? Κ όλα αυτά που γίνανε στη διακοπή ήταν η ταφόπλακα της χρονιάς. Πολλά συγχαρητήρια στον ηγέτη μας τον λευτερακη που φτιάχνει μια χαρά το ονομα του για το επόμενο συμβόλαιο…

gkanton

Διαπιστώσεις:
1. Η διαιτησία δεν μας πάει κι αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε ανυπόληπτοι και διοικητικά.
2. Φοβόμαστε να νικήσουμε και αποδεχόμαστε πλέον εύκολα την ήττα ( ίσως και κάποιοι χωρίς τύψεις, είτε γιατί δεν τους νοιάζει, είτε γιατί πιστεύουν ότι αυτοί έκαναν το καθήκον τους και άρα απαλλάσσονται)
3. Η διακοπή και το όσα εσωτερικά προβλήματα βγήκαν προς τα έξω μας έκαναν κακό, αφού και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό.
4. Αν ήμουν Γιατσεβίτσιους και μου έκλεβαν τη μπάλα μέσα από τα χέρια και καπάκι έτρωγα τρίποντο, από ντροπή δεν θα ξανάπαιζα.
5. Αν είναι να πέσω ας πέσω με τον Βλάσιο και τον Σιδεροηλία και όχι με τον Γιατσεβίτσιους.

Sam Vincent

Όταν ο ανύπαρκτος αμυντικά, Γκετσε ,είναι το ίδιο ανύπαρκτος και επιθετικά, παίζουμε με τέσσερις παίκτες. Γιατί λοιπόν στο τέλος του παιχνιδιού επιλέξαμε να παίξουμε με τέσσερις; Ακόμα και ο Φλιωνης και σίγουρα ο Σιδηροηλιας θα έδιναν σίγουρα περισσότερα στην άμυνα την ωρα που τα γκαρντς τους μας ξυριζαν. Αυτη ειναι η …συντομοτερη ανάλυση αλλης μιας ήττες (υπαρχουν πολλες ακομα φυσικά).

vaggelaris

Ενταξει προφανως ο καμπεριδης επιλεγει να πεσει με τον γκετσε κ οχι να “ρισκαρει” με τους μικρους. Εκτος αν υπαρχει ειδικος ορος που πρεπει να παιζει ο λιθουανος.

timemaster

πάντως ο Γκετσεβίτσιους μετά από τα πρώτα λεπτά έκατσε στον πάγκο και μπήκε όταν ο Μπράουν έκανε τα δύο φάουλ και αποβλήθηκε. Από ότι φαίνεται ο Καμπερίδης θα το πήγαινε μέχρι τέλους με Μποχωρίδη, Μόρις και Μπράουν.

Sam Vincent

Ο Σιδηροηλιας οποτε επαιξε ήταν θετικός. Στον φετινό Άρη θα έπρεπε να έχει συμμετοχή σε κάθε αγώνα. Ο Γκετσε στην καλύτερη του μέρα βάζει όσα τρώει και έχει πολύ καιρό να κάνει τέτοιο ματς. Ο μικρός θα δώσει ένταση στην άμυνα και θα χαρίσει πολύτιμα λεπτά ξεκούρασης σε Μπο .

timemaster

συμφωνώ αλλά οι Καμπερίδης και Μαρκόπουλος έχουν άλλη άποψη.

Sam Vincent

Που υπάρχει αυτός ο όρος και που γράφει πως θα πέσουμε για να κανουν τουρισμό Λιθουανοι πρωην μπασκετμπολιστες; Δεν βλέπουμε πως πχ σήμερα με τα παιδάκια ο Πανιώνιος έβγαλε την ψυχή της αεκ; Δεν βλέπουμε με τι ροστερ σώζονται ομάδες εύκολα;

vaggelaris

Ε ναι είναι αδιανόητο να μη τους δίνουμε ευκαιρία από τη στιγμή που κάποιοι είναι πραγματικά ανεκδιήγητοι όπως ο Λιθουανός. Αν οι ξένοι μας ήταν όλοι πρωταγωνιστές οκ αλλά με τέτοια εικόνα είναι τουλάχιστο γελοιο να ποντάρουμε μόνο σε αυτούς. Το κακό είναι ότι δυστυχώς φέτος είναι η πιο στενάχωρη χρόνια του μπασκετικου Άρη των τελευταίων 20 τουλάχιστο ετών. Κ ότι μένουν άλλα 7 μαρτυρια…

Hunter

Μα γιατί? Αφού ο αρχηγός είπε μετά το 81-88 με τον Παναθηναϊκό, ότι αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Pippo

Νέα μόδα: Ο Μποχωριδης βάζει 5 πόντους, είναι λίγος ο Λευτερακης. Ο Μποχωριδης βάζει 30 πόντους, ο Λευτερακης φτιάχνει τα νούμερα του. Μάλιστα…

Hunter

Κοινή συνιστώσα: και στις δύο περιπτώσεις ο Αρης χάνει. Ο παίχτης κρίνεται για την απόδοσή του από τα αποτελέσματα της ομάδας. Όταν η ομάδα χάνει συνεχώς, τα νούμερα του καθενός είναι αδιάφορα. Μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου να κερδίσει? Είσαι παίχτης. Όχι μόνο όταν όλα είναι ομαλά, όπως στη μέση ή στην αρχή του αγώνα. Όταν η μπάλα καίει και σε ισοφαρίζει ο αντίπαλος. Πόσες φορές το πέτυχε ο αρχηγός αυτό? Ποτέ…

Pippo

Τι λες τώρα; Δηλαδή αν ένας παίκτης έχει σε κάθε αγώνα 20 πόντους, 15 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 5 κοψίματα αλλά η ομάδα του χάνει συνέχεια θα τον κρίνεις σαν κακό παίκτη;! Το άθλημα είναι ομαδικό, 12 παίκτες έχει μία ομάδα.

Hunter

Σκεψου μόνο αυτό: αν ο μέγιστος Γκαλης επί 13 χρόνια στον Αρη, έβαζε συνέχεια 40αρες αλλά δεν έπαιρνε η ομάδα κανένα τίτλο, ούτε είχε κάποια διάκριση ευρωπαϊκά, πιστεύεις ότι θα ήταν η φανέλα του σήμερα στο ταβάνι του Παλαί?
Ιεροσυλία και μόνο που το ρωταω, αλλά οι παίχτες αναδεικνύονται από τα ομαδικά αποτελέσματα…

NAOS 80-0

καλή εμφάνιση του Λευτέρη, εάν είχαμε κερδίσει θα έλεγα πολύ καλή. Πλην όμως οι εμφανίσεις κρίνονται και από άλλα στοιχεία και κυρίως από το χρονικό σημείο που ένας παίκτης γίνεται ή όχι καθοριστικός. Π.χ. από το 32′ και μετά (58-69), όταν “κόλλησε” η ομάδα, ο Λευτέρης έχει 3/6 βολές, 0/1 2π, 1/3 3π, 2 λάθη, 1 ασίστ, 2 επιθ. ριμπάουντ. Δηλ. το κρίσιμο διάστημα λύγισε είτε από κούραση, είτε από ψυχολογία, είτε … και σίγουρα δεν μπόρεσε να βοηθήσει και να είναι καθοριστικός. Άσχετα πάλι λέω με το αν τα τελικά νούμερα είναι εξαιρετικά.

Sam Vincent

Διάβασα πως ο Κολοσσός στην 4η περίοδο απέναντι στην εξουθενωμενη άμυνα των τεσσάρων παικτών του Άρη, έκανε ρεκόρ μπάσκετ λίγκ με 38 πόντους. .

Sam Vincent

Ναι .Ο παο του Φριντετ και του Καλαθη 2ος.

Hunter

Πάντως Sam όσο ο Ιωνικός παραμένει στις 8 νίκες και συνεχίζει να χάνει ο Παινιωνιος, μπορούμε να τους βάλουμε από κάτω με 9 νίκες. Παίρνεις τα 4 εντός και ξεμπερδεύεις. Πιστεύω όμως ότι έναν εκ των Πανιωνίου, Λαυρίου, Περιστερίου μπορούμε να πάρουμε εκτός έδρας και να κλείσουμε με 9-10 νίκες. Με Μπραουν on fire φυσικα…

vaggelaris

Εδώ κ τόσο καιρό έχουμε μείνει στους υπολογισμούς. Έτσι λέγαμε για το ματς με ιωνικο κ με κολοσσό. Με ευχές δε γίνεται. Η ομάδα δε δείχνει σημάδια ότι μπορεί εκτός να κερδίσει. Όσο για τα εντός για να κερδίσεις ειδικά αεκ κ Προμηθέα πρέπει να παίξεις στο μάξιμουμ. Είναι πολύ καλύτερες ομάδες. Θα δούμε. Ας κερδίσουμε πρώτα ηφαιστο

timemaster

ωραία τα μαθηματικά αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο να πάρουμε κανένα από τα τέσσερα εντός από την στιγμή που έχουμε χάσει στο παλέ από Πανιώνιο, Ρόδο, Ιωνικό. Ενώ έρχονται ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Προμηθέας που είναι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Όπως δεν είναι δεδομένο ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε Λαύριο και Περιστέρι εκτός όταν δε το καταφέραμε σε όλες τις άλλες έδρες.
Βέβαια όσο χάνει ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος έχουμε ελπίδες όμως έχουμε χάσει την ισοβαθμία με τον Παοκ και πρέπει να κερδίσουμε με +6 τον Πανιώνιο για να έχουμε την ισοβαθμία. Και αν θέλουμε να έχουμε το πάνω χέρι σε τριπλή ισοβαθμία θα πρέπει ο Παοκ να κερδίσει τον Πανιώνιο και εμείς να καλύψουμε την διαφορά της τριπλής κάτι που μοιάζει θαύμα γιατί θα θέλουμε στην καλύτερη περίπτωση (νίκη ΠΑΟΚ με 1 πόντο) να κερδίσουμε με 16.
Ακόμα πρέπει να αναλογιστούμε πως ακόμα και με 4 στα 4 εντός υπάρχει περίπτωση κάποιος εκ των Παοκ , πανιωνίου να είναι μαζί μας. Αυτό επειδή ο Πανιώνιος έχει τον Ιωνικό και εμάς εντός , και μπορεί να διεκδικήσει νίκες με Παοκ, Λάρισα, Λαύριο εκτός. Ενώ και ο Παοκ μπορεί να πάρει τα παιχνίδια στην έδρα του μιας και έχει Ηρακλή, Λαύριο και Πανιώνιο και να χτυπήσει ένα εκ των Περιστερίου, Ρεθύμνου.
Όπως εγώ το βλέπω πλέον η ομάδα που θα έχει τις ισοβάθμιες θα σωθεί με 9 νίκες. Επειδή δε θα ήμαστε εμείς θέλουμε δέκα.
Όμως η ομάδα από εδώ και πέρα χρειάζεται υπαρβαση για να τις κάνει. Και αν αναλογιστούμε ότι δε κατάφερε να κερδίσει τα αυτονόητα καταλαβαίνουμε για πόσο δύσκολο είναι.

Jim Patras

Eφ΄όσον την προσεχή αγωνιστική η Λαρ.ηττηθεί από τον Κολ.θα μπει δυνατά και αυτή στην εξίσωση..

timemaster

για εμένα οι ομάδες που πρέπει να κάνουν υπέρβαση είναι εμείς και ο ΠΑΟΚ για να σωθούμε με πρώτο επιλαχών τον Πανιώνιο και από εκεί και πέρα στη ζώνη είναι η Λάρισα όπως λες, ο διαλυμένος Ιωνικός και το Ρέθυμνο. Πιστεύω μετά από την νίκη του ο Κολοσσός έχει σωθεί μιας και θέλει δύο νίκες και έχει Ιωνικό, Ήφαιστο, Ρέθυμνο εντός και Λάρισα, Ηρακλή εκτός. Οπότε στο μαξιλαράκι των 10 νικών θα φτάσει.

Στην επόμενη αγωνιστική αν η Λάρισα χάσει τότε θα τα βρει σκούρα γιατί μπορεί να κάνει άλλες τρεις ήττες στη σειρά και να παίξει τελικό με Ιωνικό τον Απρίλιο.
Όμως πλέον δεν ήμαστε σε θέση να κοιτάμε τους άλλους. Πρέπει να κερδίσουμε σίγουρα τον Ήφαιστο, το Ρέθυμνο με +8) τον Πανιώνιο με +7 για να έχουμε ελπίδες και οι δύο τελευταίες νίκες μετράνε διπλές μιας και αν δε κερδίσουμε με διαφορά δε θα μπορέσουμε να ρίξουμε μία από αυτές. Μετά από αυτές τις νίκες θα θέλουμε μία-δύο νίκες υπέρβασης και τότε θα κοιτάμε τους άλλους και το τι έχουν κάνει.

Jim Patras

Με Ιων.έχει ολοκληρώσει η Λαρ.άρα εννοείς με πανιων.
Αν όλα πάνε καλά και χάσει το Σαββ.,θεωρώ ότι θα τελειώσει με 9-17.
Το Ρεθυμ.αν κερδίσει το συμπολίτη θα κλείσει με 10-16.
Το προβλ.είναι ότι ακόμη και εάν πάρουμε τις διαφορές που αναφέρεις θα είμαστε τελευταίοι σε οποιαδήποτε τριπλή ισοβαθμία που θα είναι μέσα και ο Ιων.οπότε η συγκεκρ.ομάδα δεν πρέπει να κερδίσει άλλο αγώνα.

timemaster

Ναι Πανιώνιο εννοώ.
Για το λόγο αυτό οι ομάδες θέλουν 8-9 νίκες για να σωθούν κ εμείς και ο ΠΑΟΚ 10. Ειδικά εμείς με τις ισοβαθμίες πρέπει να κάνουμε υπερβάσεις για να τις έχουμε με κάποιες να μη διορθώνονται.

Hunter

Για μένα timemaster ο Αρης μπορεί να κάνει και 7 στα 7 και να τερματίσει με 12 νίκες, αρκεί να αντικατασταθεί ο Γκετσεβιτσιους με ένα έστω μέτριο αμυντικογενή παίχτη που θα κάνει τα στοιχειώδη στην επίθεση,, δηλαδή να μη δίνει τη μπάλα συνέχεια στους άλλους και να μη κάνει λάθη. Ο Φιτζπατρικ τουλάχιστον προσπαθεί να είναι τίμιος, ο Λιθουανός είναι εκνευριστικός και απόλυτα ζημιογόνος. Με μία τέτοια αλλαγή έσωζες τη χρονιά…

timemaster

Διαφωνώ σε αυτό.
Δεν είναι μόνο αυτός το πρόβλημα για να κάνεις το 7/7 αν ήταν θα είχαμε κερδίσει προχτές.

Hunter

Τimemaster δεν χάσαμε μόνο γιατί είμαστε losers σαν ομάδα και ανεκδιηγητοι ως αναφορά τα λάθη μας στον αγώνα. Αν ήθελε η διαιτησία θα μπορούσε να είναι δίκαιη και να μας αφήσει να κερδίσουμε, όχι να σφυρίζει ότι νά’ναι για να μας κόψει το ρυθμό. Αν κάποιοι θέλουν Α1 με Άρη θα έπρεπε αυτά να τα κοιτάνε, κι όχι να παίρνουν σφυρίγματα οι Κολοσσοί και τα Ρεθυμνα. Ντροπή τους. Είπαμε δίκαια σφυρίγματα αλλά αυτός ο υπερβάλλων ζήλος και το να δίνουν συνέχεια βήματα και επιθετικά φάουλ είναι αηδιαστικό…

vaggelaris

Εντάξει για την αντικατάσταση γκετσε δε λέω τίποτα. Αυτό δε παίζει. Είχαμε 1 μήνα μπροστά μας δεν έγινε οπότε ξεχάστε το. Τώρα είπαμε βοήθεια μας. Πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να σωθούμε γιατί δεν είναι μόνο στο χέρι μας κ σίγουρα θα παίξουν κ περιεργα αποτελέσματα. Ας πάρουμε τέλος πάντων πρώτα το ματς με ηφαιστο κ βλέπουμε….

Sam Vincent

Φίλε, είδα χτες τον Ιωνικο που μας κέρδισε να ισσοπεδωνεται από τον Ηρακλή. Αυτη η ομάδα μόνο με θαύμα θα σωθεί αγωνιστικά.

gkanton

Για τους μικρούς: Ξέρουμε όλοι ότι ο Άρης έφερε τον Ίβκοβιτς στην Ελλάδα. Επίσης θυμόμαστε ότι, όταν οι της πρώτης ομάδας έκαναν αποχή, δεν δίστασε να βάλει τους μικρούς και μάλιστα ο Ρωμανίδης δεν ήταν καν έφηβος. Τον έβαλε και μάρκαρε τον μεγάλο Γιώργο Καστρινάκη. και κερδίσαμε τότε τον Ολυμπιακό. Έτσι βγαίνουν οι παίχτες, όταν καίει η μπάλα κι όταν μόνο αυτοί έχοντας ήδη προετοιμαστεί ψυχολογικά, έχοντας και άγνοια κινδύνου μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια και δεν φοβούνται μην χάσουν το σουτ. Θέλει όπως προετοιμασία. Τι τον νοιάζει τον Γκετσεβίτσιους αν θα πέσει ο Αρης; Τους μικρούς όμως τους νοιάζει και τους καίει. Είναι από πολύ μικροί στην ομάδα και σίγουρα νοιώθουν περισσότερο την κατάσταση. Λένε κάποιοι ότι θα τους κάψουμε. Ας σκεφτούμε ότι θα τους κερδίσουμε. Από τους άλλους είμαστε καμμένοι.

NAOS 80-0

επειδή πολύ κουβέντα γίνεται για το Γκετσεβίτσιους και όχι άδικα, να σας πω κάτι σχετικά : στη διακοπή παίζουμε φιλικό με τον Ηρακλή με τις γνωστές ελλείψεις (Μπράουν, Μποχω, Μιλο) και ο Ηρακλής χωρίς Καββαδά. Τους κάναμε “γιογιό” με εξαιρετικούς Γκέτσε και Φιτζπάτρικ (Ντέιβις από άλλο πλανήτη για τα δικά μας δεδομένα). Θέλω να πω ότι κι ο κόουτς έχει τα δίκια του…

gkanton

Μα δεν τον πήραμε για τα φιλικά, ούτε να κερδίσουμε τον ΠΑΟ. Τον πήραμε για να καθαρίζουμε ομάδες σαν τον Ιωνικό τη Λάρισα, τον Πανιώνιο. Αποδεικνύεται ότι τέτοιοι παίχτες είναι για πρωταθλήματα όπου τα ματς είναι κάτι ….σαν φιλικά και για ομάδες με φανέλα κατηγορίας .., φτερού κι όχι σαν του Άρη. Το πρόβλημά του είναι ότι είναι πέρα για πέρα αρνητικός και η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο είναι επιζήμια για την ομάδα.

και τι εξήγηση δίνεις για τον Γκετσε που σαρώνει στα φιλικά;Δεν θέλει να παίζει με άγχος;

Ο λιθουανος δινει την εντυπωση οτι παιζει διεκπαιρεωτικα κ χωρις κινητρο. Κ οτι στον αρη ηρθε για αγγαρεια η κλεινοντας καποια μανατζερικη υποχρεωση. Που ειναι κ το πιο πιθανο σεναριο…

Hunter

Υπεύθυνοι και αυτοί που θα λογοδοτήσουν θα είναι οι διοικούντες. Δεν χωράει καμμιά αμφιβολία ότι η ομάδα ήθελε συγκεκριμένες αντικαταστάσεις σε παίχτες, μετά τα πασαλειμματα του Σεπτεμβριου, και αυτοί που παραμέρισαν το Γουλιελμο έκαναν ελάχιστες (ούτε καν έναν Έλληνα) έφεραν νομίζω μόνο Φιτζπάτρικ και δεν θυμάμαι αν αυτοί έφεραν το Μπραουν. Αν τελικά η υπόθεση αναδιάρθρωση ναυαγήσει ο λαός του Άρη θα τους καταπιεί. Είναι ευνόητο ότι αγωνιστικά απέχουμε μόλις 3 ήττες από τον υποβιβασμό. Αν αυτές μάλιστα έρθουν γρήγορα προβλέπονται ραγδαίες εξελίξεις. Αλλά επειδή το Nick Galis μας μεταμορφώνει, πιστεύω στο 4 στα 4 λόγω του κόσμου που στραγγαλίζει εκεί μέσα κάθε αλαζόνα αντίπαλο. Θα πέσουμε ουρλιάζοντας στις κερκίδες αν χρειαστεί. Δεν παραδινομαστε ακόμα κι αν κάποιοι είτε ακούσια είτε εκούσια άφησαν στην τύχη τους την ομάδα. Κι ας παραδειγματιστουν οι παίχτες μας από το Γιαννακη που έκανε μπλονζον αυτοθυσίας για μια μπάλα, τον Αγγελιδη που έπαιζε μπουνιές με τους αμερικανούς στην άμυνα, το Μισούνοφ που μπορεί να μην είχε τεχνική αλλά το ξύλο που έριχνε παραλίγο να κάνει τον Πασπαλιε να αλλάξει επάγγελμα, το Σιουτη που δεν έχανε τη μπάλα ούτε για πλάκα, το Γουιλκινσον και το Νεϊμικ που έπαιζαν με κατάγματα ή το Μακνηλ κουτσαινοντας αλλά σκοράροντας…