Όχι πως είναι έκπληξη ή δεν το περιμέναμε, αλλά πλέον στη Φιμπα έχουμε φτάσει τα 3 μπάν.

Να πω και την αλήθεια, περιμένω να ανέβουν κι άλλο, μιας που οι προτεραιότητες μας θα είναι η πληρωμή της τωρινής ομάδας.

 

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MrT

Όπως είπε και η Σωτηρία η Μπέλλου ”Αποψε κάνεις Μπαν ”.Παντως να πούμε την αλήθεια , ναι η ομάδα δεν έχει παράγοντες να την στηρίξει με αξιοπρέπεια , φταίει αυτός , φταίει το άλλο ,μπλα, μπλα. Το ότι δεν εχουμε καταφέρει να μαζευτεί ένα γενναίο ποσό που να δείχνει την πυγμή και την παρουσία των φιλάθλων είναι δική μας ευθύνη .Άμα ειμασραν τίποτε προτεστάντες θα το είχαμε πάρει επάνω μας και θα την δώσαμε την ομάδα με την συμμετοχή μας.Αλλα είμαστε της βυζαντινής σχολής κπάι περιμένουμε την επόμενη ζωή για να δικαιωθούμε, γι’αυτό και έχουμε κολλήσει με το Αυτοκράτορας η την νηπιακή φαντασίωση ότι θα έρθει κάποιος να μας σώσει κάποτε επειδή το αξίζουμε οπότε γι’αυτό δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα.

vaggelaris

Το ότι έχουμε μείνει στα χρόνια της αυτοκρατορίας(τρομάρα μας) είναι το μόνο σίγουρο. Αλλά μη τα ρίχνουμε στον κόσμο. Που έχει βοηθήσει όσο μπορεί κ οικονομικά κ στο γήπεδο. Κ στο κάτω κάτω έχουμε κουραστεί όλοι μας εδώ κ αρκετά από τα τελευταία χρόνια από πολλούς “σωτήρες” που ήρθαν με λόγια μεγάλα κ άφησαν αποκαιδια. Σίγουρα θα μπορουσε να έχει λίγο μεγαλύτερη ανταπόκριση όλο αυτό αλλά πάλι καλά να λεμε. Αν ήταν άλλη ομάδα θα έπαιζε μπροστά σε 50 άτομα. Εντάξει κατανοώ αυτό που λέει ο νάιτ ότι πρώτος στόχος είναι η πληρωμή της τωρινης ομάδας αλλά δε πρέπει να παρατησουμε κ τα παλιά γιατί μετά δε θα προλαβαίνουμε να κλείνουμε τρύπες. Τουλάχιστο με κάποιο τρόπο να κρατηθεί μια επικοινωνία με τους παλιούς παίκτες γιατί αν φανεί κάποια αδιαφορία τότε τα μπάν θα μας πλημμυρισουν

spire

Ναι πραγματικά δε ξέρω τι περιμένουμε από τον κόσμο. Χρωστάμε 3-4-5 εκατομμύρια, ένας θεός ξέρει πόσα. Δεν πρόκειται να λυθεί σε μια μέρα το πρόβλημα αν δεν έρθει κάποιος φυτευτός τύπου Μελισσανίδη / Σαββίδη κλπ.

Έδω ο παο στην μπάλα μάζεψε 750χιλ σε τόσους μήνες που το τρέχουν και με πολύ περισσότερο κόσμο / “επιφανείς” που στηρίζουν.

timemaster

γιορτές έρχονται…να έχουμε να κερνάμε.
Από ότι γράφετε είναι των μάνατζερ Σανικίντζε , Μπάνκερ και τώρα του Τζένκινς.
Σίγουρα θα σκάσουν και άλλα μιας και προτεραιότητα δεν είναι ούτε η ομάδα τώρα αλλά η εγγυητική και οι παίχτες που προσέφυγαν εκεί.

Bilias6

Ο κοσμος δεν βοηθαει οσο μπορει γιατι εχει καταλαβει οτι τον κοροιδευουν. Βλεπεται το ονομα της καε? Το 2003 ειμασταν καθαροι απο χρεη. Αν με καποιο μαγικο τροπο γινοταν παλι το ιδιο, μ’ αυτους τους παραγοντες σε 15 χρονια θα βρισκομασταν παλι στην ιδια κατασταση.
Ειδα ενα σχολιο που ελεγε οτι ο Αρβανιτης ηταν στην διοικηση κομπολογα. Ισχυει? Και αν οχι, ξερει κανεις να μου πει ποσα χρονια ειναι στα διοικητικα του Αρη?

Jim Patras

Ως εκπρόσωπος του Α.Σ.ΑΡΗΣ.

Bilias6

Ευχαριστω τζιμαρα, δεν το θυμομουν. Αιωνιος παραγοντας/σωτηρας!

Jim Patras

Παρακαλώ φίλε.

Αυτο με το ονομα της Καε μου το εξηγειτε λιγο ,παιδια;Το προσεξα κι αλλη φορα και μετς το ξεχνουσα..

Ειδικος δεν ειμαι καπιταν, στην ουσια απ’οτι καταλαβαινω πηραμε νεο ΑΦΜ. ΑΕΠ Ηρακλης δηλαδη αλλα με πιο πιασιαρικο ονομα για να μην ενοχληθουν οι Αρειανοι.
Αυτοι αν μπορουσαν θα αλλαζαν το ονομα καθε 10 χρονια. Αρης ΚΑΕ 2020, ΚΑΕ Αρης Εισαι, Αρης ΚΑΕ Σουπερ 2030…

Jim Patras

Πάντως εκείνοι πήραν ΑΦΜ άλλης ομάδας,της Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης όπως ο Ατρομ.της Χαλκηδόνας,ο Ολυμπ.Βολ.της Κασσάνδρας και είχε γίνει Α.Σ.Κ.Ολυμπιακός,ο Βόλος της Πύδνας Κίτρους,ο Α.Ο.Κέρκυρα της Κασσιόπης,η Βέροια της Ελπίδας Σκουτ.Σερ.Έχουμε και φρέσκα παραδείγματα στο basketball,το Λαύριο πήρε το ΑΦΜ της Κύμης ενώ ο Κολοσσός το ΑΦΜ του Χολαργού που πριν 3 χρόνια είχε πάρει το ΑΦΜ της Α.Ε.Λιβαδειάς,δηλ.3 σε 1…Τουλάχιστον εμάς δεν είναι μπασταρδεμένο κανένα τμήμα..

Bilias6

Εχουν περασει πολλα χρονια. Αυτο που βρηκα ειναι οτι διαλυθηκε η πρωτη ΚΑΕ, σβηστηκαν τα χρεη προς το δημοσιο(οχι προς τριτους) και δημιουργηθηκε νεα εταιρια με το συγκεκριμενο ονομα.
Σ’αυτο που γραφει ο τζιμ συμφωνω, δεν ειναι μπασταρδεμενο το τμημα, απλα το ανεφερα ετσι επιτηδες γιατι αν δεν ειχαν κανει το ιδιο και οι διπλα ειμαι σιγουρος οτι θα μας ελεγαν οτι εχουμε 2 και οχι 22 τιτλους.