Κάτι δεν καταλαβαίνω..

Έχουμε φτάσει 15Αύγουστο και η κατάσταση δεν είναι απλά οριακή, αλλά… βρωμάει από παντού.

Αν δεν υπήρχαν διαπιστώσεις, συμπεράσματα, γεγονότα που να με προβλημάτιζαν ανοικτά, όχι μόνο για την αξιοπιστία του μεγαλομετόχου αλλά πλέον και για τις προθέσεις του αναφορικά με την ΚΑΕ, θα «λούφαζα» και δεν θα έλεγα το παραμικρό. Αλλά δεν μπορώ να μένω άπραγος και να κάθομαι αναπαυτικά σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής όταν:

Ο οικονομικός απολογισμός της περσινής χρονιάς φανερώνει ζημίες της ΚΑΕ Άρης ύψους περίπου δυο εκατομμυρίων ευρώ, που μαζί με τα υπόλοιπα του άρθρου 99 και κάποιες ανοικτές δικαστικές υποθέσεις που θα «κοστίσουν» στην ΚΑΕ, στέλνουν το χρέος της στα επίπεδα των 3.3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η περσινή τραγική οικονομική διαχείριση αλλά και οι ακόμη τραγικότεροι διοικητικοί χειρισμοί του μεγαλομετόχου, έχουν δημιουργήσει κάποια «επικίνδυνα» χρέη για την ΚΑΕ προς το Δημόσιο. Όπως αυτό των 150 χιλιάδων ευρώ των απλήρωτων ΦΠΑ, τα οποία η ΚΑΕ κάθε μήνα διακανόνιζε με ρυθμίσεις όντας αδύναμη να αποδώσει στο σύνολό του, τον μηνιαίο φόρο.

Την στιγμή που ο κόσμος καλείται να βάλει «πλάτη», να αγοράσει διαρκείας για να δώσει ανάσα ρευστότητας στην ΚΑΕ, ο μεγαλομέτοχος απέρριψε προ μηνός μια πρόταση χορηγίας ύψους 250+150 χιλιάδων ευρώ μπόνους του ΟΠΑΠ για την φανέλα της ομάδας. Ο ίδιος ο Αρβανίτης την διαπραγματεύτηκε και όταν την παρέδωσε στον Λάσκαρη προς τελική έγκριση, ο τελευταίος την απέρριψε θεωρώντας την «χαμηλή για το στάτους του Άρη». Θα μας εξηγήσει κανείς το πώς και το γιατί; Σημειωτέον, την χορηγία την καρπώθηκε, μετά την άρνηση του Άρη, η ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Ο μεγαλομέτοχος υποσχέθηκε ότι τα έσοδα της νέας χρονιάς θα πάνε όλα στην νέα ομάδα και το ρόστερ που θέλει να δημιουργήσει ο Γιαννάκης. Κι όμως, έχει ήδη εισπράξει προκαταβολικά από το Τσάμπιονς Λιγκ 50 χιλιάδες ευρώ για την συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους, προκειμένου να πληρώσει το άρθρο 99 του Ιουνίου. Τώρα για την δόση Ιουλίου, που καθίσταται ληξιπρόθεσμη τέλος του μήνα και δεν υπάρχουν ακόμη τα λεφτά για να πληρωθεί, ο Θεός βοηθός.

Δίνονται εγγυήσεις σε όλους από ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο που, ακόμη, δεν υπάρχει στα χέρια της ΚΑΕ. Δεν έχει υπογράψει με κάποιο κανάλι, δεν ξέρει το ύψος των χρημάτων που θα εισπράξει, δεν μπορεί να γνωρίζει το ύψος των εγγυήσεων που μπορεί να δώσει στους πρώην, νυν και μελλοντικούς της παίκτες. Η COSMOTE T.V. έχει κλείσει το χορηγικό της για το μπάσκετ και η ΚΑΕ περιμένει τα… ψίχουλα της Αγίας Παρασκευής. Αλήθεια, εκείνες οι δυο – τρεις προτάσεις τηλεοπτικών που εξέταζε η ιδιοκτησία, όπως διέρρεε μέσω «κύκλων» της, τι απέγιναν;

Έχουμε φτάσει στον 15Αύγουστο, η ομάδα ξεκινά προετοιμασία σε μια εβδομάδα από σήμερα θεωρητικά και ο Άρης έχει υπογράψει δυο παίκτες, έχει στον «αέρα» τους βασικότερους που έχουν συμβόλαιο για την νέα χρονιά με ελάχιστες πιθανότητες να τους κρατήσει (ειδικά τον Καββαδά), ο Γιαννάκης δεν ξέρει από πού να πιαστεί, όλοι έχουν δικαίωμα προσφυγής και όλοι είναι καθησυχαστικοί.

Κλείνοντας, χωρίς να θέλω να σας γεννήσω καμιά ψεύτικη ελπίδα, θέλω να σας ενημερώσω για το ότι υπάρχει σε πολύ πρώιμο στάδιο, επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Άρης. Το οποίο για να πάρει σάρκα και οστά θέλει πολύ δουλειά, σωστούς χειρισμούς και καθαρές κουβέντες από τους εμπλεκόμενους. Και σίγουρα, απαιτεί την απόφαση του Λάσκαρη ότι παραχωρεί (όχι πουλάει) το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ Άρης.

Έχω περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες στην διάθεσή μου, όμως επειδή εμπλέκεται σοβαρός επιχειρηματίας και υπάρχουν δεσμεύσεις και ρήτρες εμπιστευτικότητας, μένω προς στιγμήν σε αυτό. Απλά, οφείλω να επισημάνω ότι κάθε μέρα που περνά, κάθε μέρα που χάνεται χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό, φέρνει την ΚΑΕ Άρης ένα βήμα πιο κοντά στην καταστροφή. Ας το καταλάβουν, πλέον, αυτό, ακόμη και οι πιο αδαείς που ακόμη και σήμερα περιμένουν λύσεις από το υπάρχων ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Αν ισχύουν αυτά με το χορηγικό είναι περίεργα πράγματα όντως. Το άλλο με τον ισολογισμό δεν μπορώ να το καταλάβω , μιας που η ομάδα δεν έχει ανακοινώσει ισολογισμό από τότε που την ανέλαβε ο Λάσκαρης , οπότε δεν ξέρω από που προκύπτει , αλλά αν ισχύουν τα νούμερα είναι εξαιρετικά ανησυχητικά .

Περί νέων επενδυτών…μικρό καλάθι.

 

128 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gerorge

Τα τελευταια που γραφει πρεπει να ναι στο στυλ “Ας γραψω τιποτα καπως αισιοδοξο που δεν ισχυει,και ας γραψω επισης οτι εγω σαν σωστος Αρειανος τηρω τις ρητρες γιατι ποναω την ομαδα”.Αν ισχυει εκεινο για την χορηγια ειναι πολυ προβληματικο,αλλα τα “αν ισχυει” με τον Δασκαλου ειναι πολυ μεγαλα αν πλεον.

Subaris

Για την χορηγια το λεει πεντακαθαρα οτι ο Λασκαρης την απεριψε μετα απο διαπραγματευση του Αρβανιτη.Αν βγαζει απο το μυαλο του τετοιες λεπτομερειες για click bait,τι να να πω ρε φιλε…τοτε ειναι να τον βρισκεις στον δρομο κ να τον ταραζεις στην φαπα…Αν ειναι αληθεια τοτε ο Λασκαρης φαινεται επικινδυνος…

gerorge

Το γιατι δεν αναφερθηκε μολις εγινε δεν καταλαβαινω ομως.Δεν εχει λογικη το να μην το πει μολις απορριφθηκε η χορηγια

Sam Vincent

Ίσως να το έμαθε τώρα…

gerorge

Πολυ δυσκολα να παιχτηκε κατι τετοιο και πρωτον να μην βγηκε προς τα εξω απο τον ΟΠΑΠ πρωτον και δευτερον απο τον Αρβανιτη αφου ο Δασκαλου λεει οτι μαθαινει πραγματα απο αυτον

Dr Nimbelugen

Μην είναι αυτό το μπουμπούνισμα που έγραφε?

stp

Ας δημοσίευε την άρνηση της χορηγίας της καε οταν έγινε..Τώρα το ότι αυτή η καθυστέρηση-αδράνεια δεν είναι καλή είναι γεγονός. Επίσης το οτι χρωστάς νέα 150 χιλ απο φπα είναι καταστροφικό. Από την άλλη υπάρχει ο Γιαννάκης που κάνει τις κινήσεις του και οι παίκτες που δεν εχουν κάνει προσφυγή. Κουραστική κατάσταση και εμείς ενημερωνόμαστε από δημοσιογράφους που έχουν προσωπικά θέματα. Δεν πιστεύω πως μας αξίζει αυτό ή μάλλον μας αξίζει…

J.Massey

Επικινδυνος και λιγα λεω…οσον αφορα την χορηγια ο ιδιος o Λασκαρης ειπε οτι θα φερει καλυτερη οποτε γιατι να την αποδεχθει???αν φερει οντως καλυτερη τοτε θα εκανε σωστα αν οχι τοτε μπορεις να πεις οτι αυτο ειναι υποπτο…. το επενδυτικο ενδιαφερον που λεει αποκλειεται να ειναι κατι σοβαρο(εφοσον υπαρχει που αμφιβαλλω για αυτο) εφοσον εχει ο ιδιος ενημερωση για το θεμα τοσο απλα…εγω ειμαι απο τους λιγους που ακομα στηριζω τον Λασκαρη και ελπιζω κατι ατομα σαν αυτον να μην καταφερουν να τον διωξουν πουλοντας ψευτικη ελπιδα με ενας σοβαρο επιχειρηματια ο οποιος μαλιστα δεν θελει να αγορασει μετοχες αλλα να του μεταβιβαστουν τοσο απλας ειναι(εφοσον υπαρχει)
Υ.Γ απο οτι καταλαβαινω απο το αρθρο τα 3.3 εκ. που πολλοι εχουν κανεις σημαια προκυπτει συμφωνα με τον Δασκαλου απο δικαστικες διαμαχες που ΘΑ χασει η ΚΑΕ(βλεπει Μαρμπλ)….κανει οτι μπορει για να χειροτερεψει την κατασταση μονο και μονο για να ικανοποιησει τον εγωισμο χωρις να ενδιαφερεται για την ομαδα

Pantelis

Ας πούμε ότι αφαιρούμε το χρέος προς τον Μάρμπ (είχε συμβόλαιο 250.000 αν θυμάμαι καλά) πέφτουμε στα 3,1 περίπου. Να πούμε ότι γλιτώνουμε και άλλες 200 από κάπου αλλού; Δηλαδή τι άλλο μένει να μην πληρώσουμε; Τα συμβόλαια των παιχτών που έπαιξαν μέχρι τέλους; Το άρθρο 99; Τον ΦΠΑ; Μέχρι σήμερα δεν έχω εκφράσει την άποψή μου για τον Λάσκαρη γιατί πίστευα ότι ένας άνθρωπος που έχει βάλει χρήματα για την ομάδα θα την βρει την άκρη. Αυτή τη στιγμή όμως θεωρώ ότι έχει φτάσει στο αποχώρητο το πράγμα και ότι ακόμα κι αν έχει τα χρήματα ο Λάσκαρης και δεν μπορεί απλά στην παρούσα φάση να τα διαθέσει, καλό είναι να αποχωρήσει, να παραδώσει τις μετοχές σε κάποιους άλλους (ίσως τους 5 ή τον επενδυτή που λέει ο Δασκάλου ή τον Καρέλια που έλεγε ο Ιωαννίδης) και όταν με το καλό ξεμπερδέψει με την υπόθεση αυτή εδώ είμαστε για να ξανακουβεντιάσουμε για την επανάληψη της ιδιοκτησίας από τον Λάσκαρη. Την παρούσα φάση όσο μένει, τόσο κακό κάνει γιατί και την ομάδα δεν αφήνει να προχωρήσει σε σχεδιασμό αλλά και ο ίδιος χάνει σε αξιοπιστία μέρα με τη μέρα απέναντι στον κόσμο, κάνοντας κατεπέκταση περισσότερη ζημιά στην ομάδα μιας και ο κόσμος δίνει αυτή τη στιγμή τα χρήματα και δεν περισσεύει κανένας. Νομίζω ότι θα ξανακερδίσει σε αξιοπιστία αν βγει και πει ότι παραδίδει τη διαχείριση γιατί βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του και ότι στο μέλλον βλέπουμε πως θα συμμετάσχει..

Subaris

+1 απο μενα παντελη μου

Toby B

Ετσι ακριβώς Πρέπει να γίνει. Φτάσαμε Αύγουστο και όχι μονο δεν έχουμε ομάδα που θα πάει για προετοιμασία αλλά χρωστάμε και τη μισή περσινη χρονιά, μας έχουν πεθάνει στις υποσχέσεις και στα θα και τελικά ούτε χορηγία υπάρχει, ούτε τηλεοπτικό συμβόλαιο ούτε φυσικά φως στο τούνελ. Το είπα και την προηγούμενη βδομάδα, η συμπεριφορά του Λάσκαρη δεν δείχνει αγνή πρόθεση αλλά δολο. Η ομάδα απέχει μέρες πριν την ισοπέδωση.

Ε,τότε τί καθόμαστε ρε παιδιά;;!;;Ποιός θα του πει να φύγει;Ο Αρβανιτης;Ο Γιαννάκης;
Εγώ νομίζω οτι ο άνθρωπος δεν θα φύγει από μόνος του.Κι ακόμη και να του το ζητήσουν κάποιοι,αυτός τότε θα σκυλιάσει και θα χωθεί πιο μέσα στη καρέκλα του.Και…Και…Και…Έτσι πάει,αυτή είναι η ψυχολογία κάποιου στη θέση του.
Το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Και οι δύο ,όταν έρθουν σε επαφή και του θέσουν το dead line πριν παραιτηθούν μαζί. Έτσι ή θα τον φύγουν ,ή θα τον κάνουν να αποδεχθεί χωρίς όρους και άμεσα τους 5Χ100= 500 χιλ. ή θα απομονωθεί ,θα έχει απέναντι του τους πάντες ,θα παραιτηθεί το δ.σ. και θα καταλάβει ότι στο ταμείο δεν θα μπει ούτε σεντ ,άρα δεν έχει να κερδίσει τίποτα. Όλα τα παραπάνω όμως απαιτούν χρόνο .Αυτός δεν υπάρχει πλεον.

gerorge

Η λυση 5×100 νομιζω δεν εξαρταται απο τον Λασκαρη αλλα απο τους 5 που θελουν να σιγουρευτουν οτι θα παρουν πισω τα λεφτα τους.

Sam Vincent

Να δεχθεί τους όρους τότε …Χτες .Αν δεν είναι σοβαροί οι πέντε ,να βγει και να μας το πει. Αν ζητούν απίθανα πράγματα ,το ίδιο.

Toby B

Το θέμα δεν είναι να πειστεί ο Λάσκαρης. Το θέμα είναι να πάρουν εγγυησεις οι 5 πως θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω.

Sam Vincent

Να δεχθεί τους όρους τους και να δώσει τις εγγυήσεις εφόσον υπάρχουν.

aka Θεούλης

Αρα απο τον Λασκαρη ρε φιλε..

gerorge

Αν δεν τα εχει ή δεν μπορει να δωσει εγγυησεις οτι τα εχει δεν μπορει να κανει τιποτα και δεν εξαρταται απο τη θεληση του ή οχι.

O_Betatzis

Η ομαδα ειναι προστασια για ποινικα αδικηματα (βλ. Κοσκωτα, Σαλιαρελη, Μπατατουδη Δροσο κοκ). Δεν ειναι λογικη κινηση να την παρατησει ενω διωκεται. Για να το θεσω χυδαια ομως αν θελει την ατυπη ασυλια που εχουν οι ιδιοκτητες θα πρεπει ξα φερεται σαν τετοιος και οχι σαν πρεδρος ομαδας Τοπικου

Pantelis

H ομάδα είναι προστασία όταν είναι μαζί σου ο κόσμος που την στηρίζει. Όταν είναι εναντίον σου γιατί την έχεις αφήσει εκτεθιμένη τότε δεν σε σώζει από πουθενά.

Sam Vincent

Ακριβώς…Αρβανίτης και Γιαννάκης μπορούν εύκολα να του αφαιρέσουν κάθε είδους προστασία που μπορεί να φανταστεί. Σύντομα όμως.

Sam,πως εξηγείς οτι απαντούσε γι’αυτόν στα δύσκολα στην συνεντευξη τύπου;Τις πλάτες γενικά;
Εκεί σκαλώνουμε όλοι νομίζω.

Δυσκολεύομαι πολύ… Είχα αποκλείσει την περίπτωση να έρθει ο Δράκος χωρίς να εξασφαλίσει πως υπάρχει χρήμα ,και έπεσα έξω (εξ ου και η Μαρία Αντουανέτα), Σκέφτομαι πολλά αλλά δεν θέλω να δηλητηριάσω και άλλο τα μυαλά μας. Απλά ,σε ανύποπτο χρόνο είπα πως τόση αγάπη και αυταπάρνηση του Δράκου στον Άρη ίσως κρύβει από πίσω διάθεση για πράγματα που δεν θα μπορούσε σε άλλη ομάδα με άλλες συνθήκες ,να εφαρμόσει ως κόουτς… Θέλει να αποδείξει πολλα.Ίσως αν όλα προχωρήσουν ,να δούμε ένα πειραματικό project που απαιτεί πολύ υπομονή ,πολύ ανοχή ,μπασκετικό κόσμο και εμπιστοσύνη .Ο Δράκος ,ίσως παίζει με την υστεροφημία του και με απωθημένα . Όλα αυτά ,δεν είναι απαραίτητα αρνητικά αλλά η στήριξη του στον Λάσκαρη ,δεν σου κρύβω πως αρχίζει να με στραβώνει.

Είχε ολη την καλή διαθεση για συσπείρωση και ήξερε απο την αρχή οτι θα υπαρξουν τετοιες ερωτησεις. Πηρε την πρωτοβουλια να βγει μπροστά για να μην καταληξει σε αδιεξοδο η συνεντευξη τυπου. Επισης μ αυτον τον τροπο ειπε στον Λασκαρη. Εγω ειμαι εδω κ θα κανω τα παντα για την ομαδα, κανονισε τι θα κανεις εσύ. Αυτό βγαζω εγω χωρις δυσκολία

Sam Vincent

Σωστά…Αυτήν όμως ,την πολύ καλή διάθεση χωρίς καμία εγγύηση προσπαθώ να ερμηνεύσω…

aka Θεούλης

Φιλαρακι μου! Τα ειχα γραψει στην μετασυνεντευξη αναλυση!
Ο Δρακος εχει να αποδειξει πράματα μονο στον εαυτό του! Όταν βάλει στοχο, θα κανει τα παντα, προσείλωση επιμονή και συγκεντρωση. Δεν εχει να χασει τιποτα! Εγγύση για πιο πραμα; στην χειροτερη θα παρει εναν κατεστραμεμο συλλογο και θα τον βαλει να παιξει σκυλισιο μπάσκετ!

Sam Vincent

Το ήξερα πως τουλάχιστον εσύ θα με καταλάβαινες !!! BONUS “«Η φυσιολογικότητα είναι η μεγαλύτερη νεύρωση του πολιτισμού» Τομ Ρόμπινς (Ακόμα και οι καουμπόισσες μελαγχολούν)

O_Betatzis

Ετσι λες εσυ κι εγω. Τα μαζεμενα μειον που μαζευουμε εδω μεσα καθε φορα που αμφισβητουμε το Λασκαρη αλλα λενε.

O_Betatzis

Εξακολουθουμε να ανακαλυπτουμε τον τροχο. Οσοι δεν εθελοτυφλουμε υπερβολικα ξερουμε οτι ο Λασκαρης καλος χρυσος αλλα αεριτζης και τυχοδιωκτης. Και μιας και ειμαι απο τους πρωτους εδω μεσα που αμφισβητησα τις δυνατοτητες του Λασκαρη το παω ενα βημα παραπερα: Μηπως η στηριξη μας με διαρκειας κλπ παρεξηγειται ως στηριξη στον Αποντα Λασκαρη? Μηπως πρεπει να δυμαμωσουμε τη δυσαρεσκεια μας?

Τί,να σταματήσει ο κόσμος να παίρνει;Δεν είναι σωστό αυτό!Δεν θεραπεύεις τα συμπτώματα,στην “καρδιά” του προβλήματος πας για λύση.Τόσο καιρό αποδεικνύεται οτι λογάκια,λογάκια…Και γελάκια,γελάκια.Ε,δεν σωζόμαστε έτσι.Μπαμ μπουμ ενέργειες χρειάζονται,ενέργειες που έπρεπε να γίνουν απ’τη 1η στιγμή,αλλά σαν παρθένες την πατήσαμε,γιατί δείξαμε εμπιστοσύνη και είπαμε ας δώσουμε λίγο χρόνο.Και μετά λίγο ακόμα.Κι άλλο λίγο!….
Άσε που αν μιλάμε στα σοβαρά,μας έκρυψαν την αλήθεια,γιατί η αρχή λένε είναι από τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο όπου εμείς ζητούσαμε…Κύπελλα!Και στολίζαμε το Παλέ!!!!!!!
Την κρίση του Παντελή εγώ την εμπιστεύομαι κι αφού το βλέπει πια έτσι κι αυτός,σημαίνει οτι…

Πραγματικά ,δεν είμαι βέβαιος αν πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε διαρκείας .Είναι πολύ βαρύ και δεν μπορώ να το πω ,όπως δεν μπορώ να πω “Δράκε παραιτήσου να φύγει ο Λάσκος το επόμενο λεπτό” . Όμως ,όλα απαιτούν χρόνο που εντέχνως ο Λάσκος μας αφαίρεσε.

Δεν ειπα κατι τετοιο, δεν ειναι λυση να πυροβολησουμε τα ποδια μας. Να μην υπαρξει παραννοηση των προθεσεων των φιλαθλων που αγαπαν το μπασκετ ομως.

Sam Vincent

Είχα πει πριν έναν μήνα πως το μαγαζί είναι του Λάσκου που είναι απολύτως επικύνδινος . Τα διαρκείας ίσως να πάνε σε άλλες τσέπες ( Λετονός) .Θα γίνω κακός και θα πω πως Betatzi μου ,προχτές ,κάνοντας πλάκα ,εισέπραξα -8 (και +8) από φίλους που πιστεύουν πως ο Λάσκος έχει χρήματα αλλά ο κακός Λετονός δεν τον αφήνει να τα φέρει στην χώρα… Τέλος ,για να το πάω και εγώ λίγο παραπέρα ,δεν αργεί η στιγμή που αγάπη του Δράκου για τον Άρη ,θα γίνει στήριξη στον παντελώς επικίνδυνο Λάσκο . Κύριοι Αρβανίτη και Γιαννάκη ,έχετε ήδη καθυστερήσει τραγικά και η κατάσταση σε 3-4 μέρες θα είναι μη αναστρέψιμη.

Dr Nimbelugen

Σαμ συμφωνώ σε πολλά πράγματα μαζί σου στα της ομάδας,όσον αφορά το θέμα του διαρκείας με βρίσκεις αντίθετο όμως και θα ταυτιστώ με τον κάπτεν.Στα λοιπά ξαναθυμίζω για νιοστή φορά την ιστορία του Παγκρατίου το οποίο εξετέθη περιμένοντας χορηγίες και στήριξη από τους δικούς μας,λάου-λάου την έπαθαν και αυτοί.Ο εξαίρετος Κυριακουλέας θα μπορούσε να μας πει κάποιον τρόπο να απομακρυνθεί η νυν ιδιοκτησία?αύξηση μετοχικού,Πρωτοδικείο..δεν ξέρω..δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ τρόπος?(ρε γτο ούτε οι δίπλα να μας τον κατσίκωναν τέτοιο κακό….).Ο Δράκος νομίζω πως από την πλευρά του κάνει οτιδήποτε μπορεί,φοβάμαι όμως μήπως όντως τον κάψουμε.Βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση όλων.΄Οσον αφορά τον Λετονό,η επιλεκτική μνήμη μου ανακάλεσε ρεπορτάζ που αναφέρονταν στη μη συμφωνία Μακ Νηλ-‘Αρη λόγω πληροφοριών του μάνατζερ του παίκτη για προβλήματα ρευστότητας του ιδιοκτήτη(σκεφτείτε το,πριν καλά καλά γίνει γνωστή η διαμάχη και σε περιόδο που ελάχιστοι εξ ημών αμφισβητούσαν το κύρος και τη σοβαρότητα Λάσκου….

Για τους δίπλα που λες…Μπας και κρύβεται από πίσω του ο Σαββίδης;Και να έρθει να μας αγοράσει οπου να’ναι σε εξευτελιστική τιμή και θέση;Κα να μας συγχωνεύσει με το “φίλο” σωματείο του;Και να γίνουμε πια όλοι αδέλφια,όλοι αφεντικά της πόλης;

Δεν τους έχω τόσο ευφυείς κάπτεν αλλά με την ομάδα μας όλα τα περιμένεις ακόμη και τα πλέον ακραία συνωμοσιολογικά εσχατολογικά σενάρια……

Καλά,δεν μιλούσα και απόλυτα!
Ένα ξέρω όμως=Οτι δεν θ’αντεξω την ομάδα μου Α2.Ή θα μου στρίψει ή θα τους το στρίψω(ξες ποιό)ή και τα δύο, αν συμβεί.

Και τα 2 αναγκαστικά, αλλιως στριβει και μονο του το 1.

Κάπτεν νομίζω ότι ο Σαββίδης είναι πρώτα επιχειρηματίας και μετά ΠΑΟΚ. Εκτός από τους ούγκανους ΠΑΟΚτσήδες νομίζω ότι περισσότρες αντιπάθειες θα δημιουργήσει μια τέτοια κίνηση, ακόμα και στους κόλπους του ίδιου του ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον στους υπόλοιπους φιλάθλους, παρά θα ικανοποιήσει τα αντιαρειανά αισθήματά τους.

Δεν είναι καν Παοκ,λέω εγώ.Με τον εαυτό του είναι και καλά κάνει στο φινάλε.Οτι μπορεί να τον ισχυροποιήσει το αγοράζει(Βήμα,κτλ).
Τώρα,για μας,όπως είπα και στον Δοκτωρα,ομολογώ οτι το το έγραψα μεταξύ σοβαρού κι αστείου,αλλά όντως το έχω σκεφτεί!

Sam Vincent

Δόκτωρα μου ,δεν είπα να σταματήσουμε να παίρνουμε διαρκείας…Εξέφρασα τον προβληματισμό μου σχετικά με το θέμα… Μάλιστα ανέφερα και το παράδειγμα του Δράκου για να το κάνω σαφέστερο. Όσον αφορά τους τρόπους να φύγει ο Λάσκος ,αυτοί που περιγράφεις θέλουν ολόκληρους μήνες ,Έχω γράψει πιο σύντομους τρόπους αλλά δεν είμαι βέβαιος εάν υπάρχει και αυτός ο χρόνος.

Kyriakouleas

δοκτωρα, οτι θες γινεται, χρονος που απαιτειται δεν υπαρχει…και δεν ειναι μια απλη ανωνυμη εταιρεια η καε..ειναι αθλητικη εταιρεια που οσονουπω πρεπει να κατεβει σ ενα πρωταθλημα επαγγελματικο…χρονος δεν υπαρχει…τροποι ομως πολλοι…αυτη τη στιγμη, μονο αν εκβιαστει απο καποιους, με τροπους πχ, που προαναφερθηκαν, μπορει να εξελθει…

Pantelis

Αυτό με τον Λετονό έχει καταντήσει ανέκδοτο. Η ελληνική δικαιοσύνη κάνει τα στραβά μάτια σε ένα σωρό οικονομικές παρατυπίες και ξαφνικά βγήκε να βγάλει το άχτι της στον Λάσκαρη; Και άντε οι δικαιοσύνη είναι εναντίον του Λάσκαρη. Δεν έχει βρει τρόπο να διαθέσει κάποια από τα εκατομμύριά του ο Λάσκαρης ώστε να ξεπληρώσει τα χρέη του; Εδώ μέχρι και ο έρμος ο “κομιστής”, ο Θέμος Αναστασιάδης έβγαζε 5 εκατομμύρια σε πλαστικές σακούλες στο εξωτερικό και δεν μπορεί να το κάνει ο Λάσκαρης για 700 χιλιάρικα; Και τι είδους “πρόσωπο” είναι αυτό για επιχειρηματία; Ποιος σοβαρός άνθρωπος (επενδυτής ή χορηγός) είναι αυτός που θα εμπιστευτεί έναν επιχειρηματία που έχει δεσμευμένη (σοβαρά τώρα;;) όλη του την περιουσία και θα του εμπιστευτεί τα χρήματά του; Κι εγώ αν ήμουν 1 από τους 5 εγγυήσεις θα ζητούσα ότι θα πάρω τα χρήματά μου πίσω. Κοινώς δείξε μου βρε μεγάλε ένα χαρτί από την τράπεζα που να λέει ότι έχεις 60 μύρια ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ κι εγώ σου δίνω τις 100.000 και μου τις δίνεις πίσω όταν αποδεσμευτούν τα χρήματα. Η κάτασταση όπως λες έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μακάρι να μπορούσε να γίνει μια κοστολόγηση των χρημάτων που έχει βάλει ο Λάσκαρης στον Άρη μαζί με λεωφορεία, βοηθητικά γήπεδα κλπ, να του δωθούν τα μισά και να πούμε πως ο Λάσκαρης έχει το 45%, οι 5 ή άλλος επενδυτής έχει το άλλο 45% και 10% ο ερασιτέχνης. Όποιος βάζει χρήματα θα γίνεται μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ώστε ανάλογα τα χρήματα που βάζει ο καθένας να είναι και το ποσοστό του. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να έχεις 1 επενδυτή των 100 μυρίων και όχι 10 των 10 μυρίων που να συμμετέχουν όλοι στα κέρδη και τις ζημιές;

O_Betatzis

Επαναλαμβανω τη θεωρια συνομωσιας που διατυπωσα μολις ηρθε ο Γιαννακης. Ο Δρακος δεν ηρθε για κοουτς (μονο) αλλα για να ηγηθει της ανασυνταξης του αγαπημενου του τμηματος. Ποια θα ειναι η θεση του τελικα θα το δουμε, εγω ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι αντιστοιχα του βαρους του ονοματος του.

Kyriakouleas

μου θυμιζει λιγο αυτο, οταν ψηφιζουμε απο αντιδραση, και συνηθως μαλακιζομαστε…εχει το στοιχειο του θυμου που ειναι απολυτα δικαιολογημενος, αλλα κακος συμβουλος για τη σωστη επιλογη…και στην εκκλησια οταν πας, δινεις το κερμα κι αναβεις το κερι….το κανεις για την πιστη σου και την ψυχη σου, ασχετα αν ξερεις οτι θα καταληξει στην τσεπη πιθανως ενος παπα, η ενος επιτροπου…δεν δηλωνεις τη στηριξη σου σ αυτους….

΄Η τις απεργίες Παρασκευή πριν από Σ/Κ με Δευτέρα που ακολουθεί του Αγίου Πνεύματος και την Τρίτη να’ναι Παγκόσμια Ημέρα 24ωρου Μαραθωνιου Ύπνου…

Yannis

Ρε παιδιά, ρε παιδιά. Κάποιοι τα λέγαμε για τον Λάσκαρη όχι για να κάνουμε τους έξυπνους απλά υπήρχαν πολλά τα ερωτηματικά για το ποιος είναι ο λασκαρης. Τώρα καλά μου ποδαράκια τρεχάτε! Ο τύπος δυστυχώς είναι και άσχετος εκτός από άφραγκος. Και δυστυχως έχει πάρει τον Άρη στο λαιμό του. Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι θα ξεμπερδέψουμε εύκολα;

skoraris

Αυτός με χορηγία οπαπ δεν μπορώ να το πιστέψω. Όχι γιατί ο Αρβανίτης δεν είναι ικανός να φέρει τέτοια συμφωνία. Αλλά γιατί δεν υπάρχει μπουνταλας στον κόσμο να την απορρίψει!

J.Massey

δυστυχως το κειμενο απο οτι φαινεται εξυπηρετει τον σκοπο του…δινει ελπιδα για νεους επενδυτες και σπερνει την ιδεα οτι ο λασκαρης ειναι και υποπτος και πρεπει να φυγει αμεσα…..για να ερθει ο κανενας λεω εγω

Subaris

Ο Μανος εβγαλε στο insta μια ιστορια που εγω την εκλαμβανω ως καρφι για αυτους που διαπομπευουν τον αδελφο του.Αξιζει μια ματια να παρουμε κ αλλες γνωμες.

gerorge

Αυτη τη στιγμη απλα αδιαφορω προσωπικα για το τι εχει κανει ο Λασκαρης μεχρι τωρα αφου με οσα γινονται τους τελευταιους μηνες παει να τα καταστρεψει και αυτα.Στο χερι του ηταν τοσο καιρο να μας αποδειξει οτι οσοι τον αμφισβητουσαν ειναι λαθος,αλλα αντι να κανει αυτο εχασε και ολους οσους τον στηριζαν.

Subaris

Ή δεν μπορω να το κανω ή δεν ξερω πως.Εχει μια φωτο του Μπολτ πεσμενο στο ταρταν απο τον τελευταιο αγωνα που βγηκε 3ος στο λονδινο,αναφερει τα επιτεγματα του εως τωρα κ στο τελος λεει οτι καποιοι ξεχνουν ολα αυτα που εχει καταφερει εως τωρα κ εστιαζουν στην τελευταια σκηνη με μπολικες τελειες….

gerorge

Δηλαδη λεει οτι ο αδερφος του εχει τελειωσει;

Jim Patras

Βέβαια 9 χρόνια χορτάσαμε επιτυχίες,ας έχουμε και μια χρονιά πρόβλημα..Ατυχέστατος ο παραλληλισμός(εφ΄όσον είχε τέτοια πρόθεση) του Εμμ.Λάσκαρη.

Jim Patras

Αυτό αντιλήφθηκα &εγώ αλλά νομίζω συγκρίνει μήλα με πορτοκάλια για να είμαι επιεικής..

Subaris

Το εκανα ρε φιλε αλλα εδω πως την βαζω την ρημαδα?

Subaris

Και ο Armstrong δεν ηξερε ποδηλατο!!!

stp

Τι έβγαλε?

Δεν τό’χω κιόλας όπως ξες,αλλά του έστειλα,μιας και είναι προσωπικός λογαριασμός.Αν μπορείς,κάνε αυτό που λέει ο Night.

experience

Παιδιά όσο και να μη συμπαθούν κάποιοι τον Δασκάλου αν αυτά που λέει για τη χορηγία είναι ψέματα τότε δεν πρέπει να ξαναδουλέψει σαν δημοσιογράφος, εντάξει τι να πιστέψεις μετά από αυτά που λέει αν λέει τέτοια ψέματα. Τώρα ό,τι και να λέμε αυτό που λέει είναι αλήθεια, ότι είναι μέσα Αυγούστου, ομάδα ακόμα δεν έχουμε και δεν έχουμε κάνει καμία πρόοδο από τότε που τελείωσε αγωνιστικά η χρονιά μέχρι τώρα σε κανένα θέμα και δε φαίνεται να κινείται κάτι.

Pantelis

Κάποιος να υπενθυμίσει στον Μάνο, ότι ο Μπόλτ έχει μια σταθερή πορεία για πολλά χρόνια με τίτλους και ρεκόρ. Παραμένει ο Μπόλτ θρύλος του στίβου ακόμα και μετά από μια καταστροφική τελευταία σκηνή. Θα έλεγε τα ίδια για κάποιον αθλητή που ήρθε μια χρονιά, βγήκε χάλκινος και την επόμενη χρονιά πχ την μια κρύβεται από τον έλεγχο αντιντόπινγκ, την άλλη δεν κατεβαίνει στον αγώνα, την τρίτη τσακώνεται με τον προπονητή του, την άλλη βγαίνει 6ος και την παράλλη ο κύριος αντίπαλός του τον αφήνει 20 μέτρα πίσω; Να ήταν ο Λάσκαρης μια δεκαετία στα ηνία της ομάδας με τίτλους και σοβαρές πορείες και θα την κάναμε γαργάρα τη μια κακή χρονιά όπως την έκαναν και οι Παναθηναϊκοί με τον Γιαννακόπουλο και οι Ολυμπιακοί με τους Αγγελόπουλους.

Pantelis

Night πάντα θα υπάρχουν αυτοί που κράζουν. Το έκαναν και στην περίπτωση του Μπόλτ. Προφανώς και το κάνουν και οι Ολυμπιακοί και οι Παναθηναϊκοί όπως το κάνουμε κι εμείς. Διαφωνώ όμως δεν υπάρχει υπομονή. Πόση περισσότερη υπομονή δηλαδή; 15αύγουστο έχουμε και δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα. Δυο παίχτες έχουμε αποκτήσει μέχρι στιγμής (ο Αθηναίου δεν έχει ανακοινωθεί και δεν ξέρουμε και αν θα ανακοινωθεί). Πόσες εβδομάδες είναι από την συνέντευξη τύπου του Λάσκαρη για τις task force και τις αποπληρωμές των οφειλών; Έλεγε ότι άλλο πράγμα οι περσινές οφειλές και άλλο πράγμα το μπάτζετ για τη νέα χρονιά. Έλα όμως που σου λένε οι παίχτες ότι αν δεν πληρώσεις το περσινά δεν παίζουμε φέτος. Συνεπώς οι περσινές οφειλές και το μπάτζετ της νέας χρονιάς είναι συνυφασμένα. Χώρια που έχει καταντήσει το δεύτερο ανέκδοτο αυτό με τις συναντήσεις που συμφωνούν ότι πρέπει να βρεθεί λύση με τις οφειλές και ότι το ζήτημα θα συζητηθεί στην επόμενη συνάντηση.

experience

Ε τώρα μη συγκρίνουμε το Λάσκαρη με τον Μπολτ, εντάξει, είπαμε

aka Θεούλης

Αμα δεν βγει σε καλό η ιστορία να δεις τι 100αρι θα κανει ο Λασκος φευγοντας απο το παλαί

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧA!!!!!

experience

Επειδή τον βλέπω λίγο εκτός φόρμας δε νομίζω ότι θα φύγει και πολύ γρήγορα, ελπίζω να μη καταλήξει εκεί

Sam Vincent

Μπέρδεψε ο Μάνος τον Μπολτ με τον Κεντέρη..

SAKLEFORD

Γενικο το σχολιο μου, αλλα παιδες ανησυχω πολυ, ολο το καλοκαιρι νηνεμια, δεν υπαρχει ηγετης προεδρος, δυστυχως οι μεγαλες ομαδες ξεκινουν απο αυτο. Δεν εχουμε βασεις και δε χτιζουμε καν παλατια στην αμμο.Οι 3 του κεντρου οσο και ναμη μας αρεσουν οι προεδροι τους βγαζουνε μαγκια και παθος για την ομαδα, βαζουν και τα στηθια τους μπροστα περα απο λεφτα,ο δικος μας που ειναι, σε κανα λαγουμι τωρα? Ξεκινα η προετοιμασια κι εμεις ακριβως που βρισκομαστε?…

SAKLEFORD

Δεν τους αγιοποιησα, γιαυτο και λεω οσο και να μη τους συμπαθουμε.πεσμου οτι δεν ηθελες ενα τετοιο προεδρο κι εσυ και ολοι μας ναιτ..

SAKLEFORD

Αρα μιλαμε για ενα μπασκετ χωρις μελλον τουλαχιστον στην Ελλαδα.ετσι οπως ειναι δομημενο με την ευρωλιγκα τα λεφτα θα πηγαινουν στα λεφτα, και το ενδιαφερον θα μειωνεται ολο και πιο πολυ.

PANARISTOS

Αγαπητοί φίλοι,
έχω την εντύπωση ότι οι δυνατότητες μας σαν οπαδοί, φθάνουν σε σημεία διαπιστώσεων και εξηγούμαι.
Το πρόβλημα στον Αρη δεδομένο (Λάσκαρης και δεσμέυσεις λογαριασμών).
Η αφερεγγυότητά του επίσης δεδομένη (υποσχέσεις πληρωμων – εξοφλήσεων, στο κενό).
Η ομάδα χωρίς σχεδιασμό στον αέρα με παίκτες που το ένα πόδι το έχουν έξω και το ένα χέρι (δικαίως) στην τσέπη της ομάδας.
ΟΜΩΣ εδώ μπαίνει η αναζήτηση των αντοχών του καθενός μας.
Τι είδε ο Γιαννάκης και πείστηκε; Tί ξέρει ο Αρβανίτης και δεν “ρίχνει την κυβέρνηση”.
Νομίζω ότι για τον καθένα από μας οι 2 σταθερές βρίσκονται στην (προσωπική) απάντηση των ενοτήτων αυτών.
ΥΓ. Νομίζω επίσης και για την τραγικότητα των δεδομένων υπάρχει μια σχετική νηνενμία και από πλευράς παικτών και ΚΥΡΙΩΣ από τους μανατζαρέους που τοποθετούνται πάντα με μετριοπάθεια και διαπιστώσεις…(π.χ. Καββαδάς ο οποίος σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να βρει ικανοποιητικό συμβόλαιο και αλλού).
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ >>>>ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛ….ΙΑ… (δεν το ολοκλήρωσα γιατί δεν ανήκω στο ιερατείο…χαχαχαχα)
Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια.

Pantelis

Όλα είναι σχετικά. Καταρχάς οι ομάδες διοικούνται από το Δ.Σ. Δεν πέφτουν οι διοικήσεις έτσι απλά επειδή ένα μέλος της ή ο προπονητής της, ακόμα και αν είναι η ζωντανή ιστορία της ομάδας, διαφωνούν με τις ενέργειες του ιδιοκτήτη της ομάδας. Να το θέσω διαφορετικά σε ένα 5μελές Δ.Σ που ελέγχεις πχ τα 4 μέλη ότι και να λέει ο 5ος δεν έχει καμιά αξία. Ο μόνος τρόπος είναι να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να σε διώξει αλλά αυτό προφανώς θα έχει πολύ μεγαλύτερες συνέπειες για την τύχη του συλλόγου ακόμα και από το να πάει αυτή η χρονιά στράφι βγαίνοντας 6οι στο πρωτάθλημα. Και σε αυτό δεν έχω συμπεριλάβει τα όποια προσωπικά συμφέροντα μπορεί να έχει ο Γιαννάκης ή ο Αρβανίτης, μιας και ο μεν Γιαννάκης θα ξαναπροπονήσει μετά από 4 χρόνια μια ιστορική ομάδα που παίζει Ευρώπη και ο ρόλος του είναι του προπονητή και όχι του παράγοντα και ο δε Αρβανίτης αναδεικνύεται στον μοναδικό άνθρωπο που θα στραφούν οι Αρειανοί για την σωτηρία της ομάδας σε περίπτωση που αυτή φτάσει στο τέλμα και σίγουρα δεν θέλει να είναι αυτός που με τις ενεργειές του μπορεί να την οδηγήσει σε διάλυση. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν πάει για διάλυση. Ο λόγος που διαμαρτυρόμαστε είναι γιατί κάνει βήματα προς τα πίσω αντί για μπροστά και κινδυνεύει φέτος να βγεί 6η.

PANARISTOS

Αγαπητέ Παντελή,
η σκοπιά μου είναι αφαιρετική και συμπεριλαμβάνει τα πιθανά “προσωπικά” συμφέροντα του Δράκου και του Προέδρου.
Αν δεν τους δεχθούμε (και γι αυτό λέω ότι ειναι προσωπικό για τον καθένα) ως τις μόνες σταθερές (ο καθείς με το έργο του) τότε δεν απομένει καμμία μα καμμία θετική είδηση – δυνατότητα.
Επίσης θα ήθελα να σχολιάσω ότι σε μια ακλόνητη ιδιοκτησία ΑΕ 50% + 1 μετοχή το Δ.Σ. είναι διακοσμητικό. Άρά το σχόλιό μου αφορουσε αποκλειστικά την συνείδηση και τη διάθεση του να πράξει ο καθείς κατά το δοκούν.
Υπερθεματίζω στο σκεπτικό σου κατά τα άλλα και προσθέτω ότι το βήμα ή τα βήματα πίσω είναι ήδη μεγάλα και γι αυτό κάνουμε αυτή την κουβάντα, από το να κάνουμε scouting και πιθανά συστήματα και plays (sic) της ομάδας.
ΥΓ. Έχω πάντα τη θετική διάθεση για φέτος που μου προξενεί η παρουσία Γιαννακη.

Παντελή,είχες κάνει ενα ψυχραιμο σχόλιο πριν από (σχετικό)καιρό.Εδώ που φτάσαμε όμως κι αν τωρα που μιλάμε δεν ανακοινωνονται 6,7,8 μεταγραφες πανω-κάτω+συμβιβασμοί,πως γίνεται να μην πάμε για διάλυση;Αν αύριο ξεκινούσε το πρωτάθλημα,πώς θα κατεβαίναμε;Με ποιούς;
Για 6οι είναι καλά,έτσι που καταντήσαμε…Παίζει όμως να έχουμε ντερμπι για παραμονή ή να μην είμαστε καν έτοιμοι τον Οκτωβρη;

Φλιώνη, Πουλιανίτη και Αμερικανό στον άσσο.
Δίπλαρο Αμερικανό στο 2.
Weaver Μούρτο στο 3.
Βασιλόπουλο Αμερικανό
Χρηστίδη Αμερικανό στο 5.
Βάλε και έναν Αμερικανό 4-5 ή 3-4, ξέχνα την Ευρώπη και επικεντρώσου στην Ελλάδα μόνο και η χρονιά σώζεται. Οι 6 Αμερικανοί των 50.000 σου κάνουν 300.000 και έχεις άλλες 200.000 αν πεις ότι το μπάτζετ είναι μόλις 500.000 για τους Έλληνες. Στην τελική να στο θέσω διαφορετικά; Με 450.000 δεν ήταν ο Σούλης 5ος με τον ΠΑΟΚ; Άντε επειδή ενισχύθηκαν οι άλλοι εσύ να παλέψεις για να μπεις στα playoff. Εντάξει χονδρικός είναι ο υπολογισμός αλλά καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.

Ευχαριστώ Παντελή.Μακάρι να γίνει ετσι.

Κάπτεν καθόμουν και σκεφτόμουν τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας και στέκομαι σε ένα πράγμα που μου έχει κανεί εντύπωση και έχει επισημανθεί κι από αλλού. Ίσως να είναι σενάριο επιστημονική φαντασίας αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο μου κολλάει. Η απούσια της Τζώρτζιας από όλο αυτό. Από δεξιάς και αριστερά ακούμε ότι τα λεφτά δεν τα είχε ο Λάσκαρης αλλά η Τζώρτζια. Έχουμε πολύ καιρό να δούμε την Τζώρτζια μαζί με τον Λάσκαρη. Εμένα κάτι μου λέει ότι η Τζώρτζια δεν γουστάρει να βάζει λεφτά στον Άρη για να το παίζει μάγκας ο άντρας της, πόσο μάλλον επειδή την έχει μπλέξει στην ιστορία με τον Λετονό, πράγμα που έφερε σύννεφα στον γάμο και του έχει κόψει την χρηματοδότηση. Οπότε θα πρέπει να μάθουμε αφενός αν είναι μπλεγμένη και αυτή στην υπόθεση με τον Λετονό, αφετέρου αν είναι σε διάσταση και επιπλέον αν σε περίπτωση που κληθεί ο Λάσκαρης να πληρώσει τον Λετονό, ποιος είναι αυτός που θα βάλει τα χρήματα, όπως και για τα χρέη του Άρη. (Να πω την αλήθεια, ψάχνοντας να βρω εφοπλιστή Ευσεβίου, τον πατέρα της Τζώρτζιας, δεν βρήκα τίποτα).

Kyriakouleas

για τον εφοπλιστή δεν ξέρω, πάντως στην αντιδικία με το λετονό, ως διάδικος, η κυρία γεωργία ευσεβίου μια χαρά υπάρχει, και πριν ακόμα από το νικολάκη…τωρα ποιος έμπλεξε ποιον δεν ξερω….το αν έχει ή δεν έχει μπαγιόκο, δεν το ξέρω….το αν γουστάρει να ρίχνει χρήμα, επίσης δεν το ξέρω….ξέρω όμως ποιοι από δαύτους κι όλο το συνάφι τους…

Kyriakouleas

γιατί τόση ευθιξία ρε νάιτ;; νομίζω ότι υπήρξες υπερ το δέον αυστηρός..τόσα και τόσα έχουν ειπωθεί,αυτό σε ενόχλησε;; ή μήπως η λέξη αποτελεί προσβλητικό χαρακτηρισμό;;; κι εν πάσει περιπτώσει, έχεις το μαχαίρι έχεις και το πεπόνι, αλλά η ουσία δεν αλλάζει…εξακολουθεί να είναι το μόνο αρμόζον….
υγ. θα σου δώσω και μια συμβουλή. όταν κόβεις σχόλια, να τα κόβεις εκεί που πρέπει, για να βγαίνει και νόημα…γιατί ο άλλος που τα διαβάζει, θα νομίζει ότι έπαθα εγκεφαλικό την ώρα που γράφω…
υγ2 μια χαρά ήρεμος είμαι…κι αυτή την ηρεμία κανένας ..εχμμμ…πως το λέτε εδώ στο ελλαντα, δεν μπορεί να μου τη χαλάσει…

Sam Vincent

Εγώ πιστεύω πως το θέμα του Λετονού ,προϋπήρχε του Άρη .Η Τζώρτζια ,ως έγκριτος νομικός που συμμετείχε και στις διαπραγματεύσεις του σχεδίου Αναν(!!!), συμβούλεψε του Νίκο να αποκτήσει, ως ασπίδα έναντι στην αστεία Ελληνική δικαιοσύνη ,μια ομάδα με λαό . Η αστεία όμως Ελληνική δικαιοσύνη ,υπέκυψε στις πιέσεις του Λετονού και της σοβαρότερης Ελβετικής δικαιοσύνης και δέσμευσε την εγχώρια περιουσία. Το ζεύγος ,που ουδέποτε δεν είχε νταλγκά με το μπάσκετ και τον Άρη, “ανέκρουσε πρύμναν” και δεν πρόκειται να πει σε όλους όσους το κυνηγούν ,πως έχουμε και λίγα ακόμα στο τάδε κομπόδεμα για να μας δεσμεύσετε(εαν πραγματικά υπάρχουν ,πολύ αμφιβάλω) ,και πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει λίγο χρόνο με την κίτρινη ασπίδα στο χέρι .” Πρέπει να τους την αφαιρέσουμε? ” είναι τω ερώτημα του ενος εκκ. δολαρίων.

Jose

Εχεις βαλει 5 επιπλεον Αμερικανους, ενω μιλας για μπατζετ 500.000€ οταν τα φετινα εσοδα πληρωνουν παλια χρεη και οσοι ηρθαν μεχρι τωρα παιρνουν υποσχεσεις για ενα ανυπαρκτο τηλεοπτικο συμβολαιο. Ακομα λοιπον και να ερθουν 5 Αμερικανοι των 50.000€ ειναι πολυ αμφιβολο αν θα βοηθησουν, ενω οι μικροι που αναφερεις ενας θεος ξερει αν εχουν την ικανοτητα να δωσουν εστω ενα ποιοτικο 10λεπτο στον Αρη.Νομιζω οτι αυτη τη στιγμη η περιγραφη που κανεις ειναι ο ορισμος της διαλυσης!!

gerorge

Καταλαβαινεις οτι τουλαχιστον 3 ομαδες μεχρι τωρα εχουν αμερικανους του 20αρικου ενω ο Πανιωνιος δεν εχει ουτε καν τους μικρους μας

Pantelis

Όταν ο ΠΑΟΚ είχε μπάτζετ 450.000 και έβγαινε 3ος ή 5ος με τους αντίστοιχους δικούς του Μούρτους και Βασιλόπουλους με τι επιπέδου Αμερικανούς το έκανε νομίζεις; Να στο θέσω και διαφορετικά; Όταν εμείς παίζαμε με Σαρικόπουλους και Χάντ που στηριζόμασταν; Στην έδρα μας που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει. Στην πρώτη χρονιά του Πρίφτη πόσα νομίζεις έπαιρνε ο Ρίντ και ο Αντεγκμπόγιε; 25.000 έκαστος ή μήπως βαζω και πολλά;

Sam Vincent

Θα έλεγες τα ίδια Παντελή εαν ο κόουτς δεν λέγονταν Δράκος? Ένα τέτοιο ρόστερ δεν είναι βέβαιο για μένα πως θ αποφύγει το ατύχημα .

Pantelis

Sam ο Σούλης διαθέσιμος είναι, αν σε φοβίζει μην τυχόν αποχωρήσει ο Γιαννάκης. Και ναι ακόμα και χωρίς Γιαννάκη ή Σούλη νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να πάρει αποτελέσματα απέναντι σε Τρίκαλα και Κύμες ακόμα και αν έχει ρόστερ ίδιας ποιότητας.

Sam Vincent

Δεν διαφωνούμε .Όσα περιγραφεις είναι φυσιολογικά .Όμως μίλησα για ατύχημα που δεν μπορώ να αποκλείσω εάν στην πορεία μας φύγουν κανένα δυο Αμερικανοί με Buy out και αρχίσουν οι αποχές από τις προπονήσεις ,και οι πόνοι στην τσέπη των Αθηναίων…

Ginko

Απο τη δικη μου σκοπια, αξιζε να κανεις υπομονη χρονια για να φτασεις ομορφα και ωραια απο τον Αρη που χανει τα ταλεντα του για (στον μπασκετικο κοσμο) μικροποσα, στον Αρη που θα χτισει ομαδα με αυτα τα ταλεντα.Ο μονος τροπος, κατα την αποψη μου, να πιασει κορυφη.

Ο Γιαννακης προφανως γι’αυτο ηρθε.Αλλωστε το μονο ατου που εχει σε συγκριση με νεους και φιλοδοξους προπονητες ειναι ο τροπος του με τους Ελληνες.Κανει κατι και βγαζει το 110% των δυνατοτητων τους.
Απ’τη στιγμη που δεν υπαρχει εναλλακτικη, τι μπορει να κανει ο Αρβανιτης; θα πει το κοινο μυστικο, οτι ο Λασκαρης μας πουλαει τρελα.Και; τι θα γινει; να πω;
ο κοσμος θα ξεσηκωθει ακομα περισσοτερο.Ξερει οτι εχει σοβαρη θεση και κραταει τις δυναμεις του ενω παραλληλα ψαχνει για εναλλακτικες (τρανο παραδειγμα η προσφατη προταση του).

Χαρηκα πολυ οταν ακουσα για το μακροπροθεσμο και σοβαρο πλανο της ομαδας (προ διετιας).Ο Λασκαρης ομως εχει βαλει τα δυνατα του να το γκρεμισει.
Απο ενα σημειο και μετα τον ακουγα να μας λεει για τα φαντασματα που κυνηγαει και για να μη γραφω πολλα το εριξε στον λαικισμο.Πολλα “θα” και υποσχεσεις, λιγες πραξεις.
Eιχε αρκετο καιρο να βουλωσει στοματα αλλα δεν εκανε τιποτα.Περιμενα κατι, μια αντιδραση.Τιποτα..θελω να κανω λιγη υπομονη ακομα αλλα οταν ακουω για την “κακη Αθηνα” και φαντασματα που “μας πολεμανε” με πιανει η αλλεργια μου.Sorry not sorry..
Οπως και να εξελιχθει, για μενα Μανος, Νικος, Τζωρτζια, Παπακυριακης κλπ ειναι ξενο σωμα.

Sam Vincent

Όπως λες φίλε ,τα κλειδιά του μαγαζιού και του ταμείου τα έχει κάποιος αποδεδειγμένα αφερέγγυος ,που είναι ξένο σώμα… Αν λέγεσαι πρόεδρος του μαγαζιού ,και το αγαπάς ,φροντίζεις να κάνεις το παν για πάρεις τα κλειδιά στα δικά σου σιγουρότερα χέρια .Παίρνεις με το μέρος σου τον μάνατζερ το προσωπικό και τους πελάτες ,που και αυτοί αγαπούν το μαγαζί πολλά χρόνια .Αν δεν μπορείς να το καταφέρεις τότε λες τα πράγματα με τ όνομα τους γιατί κινδυνεύεις να γίνεις ένα με τους κλειδούχους ,τ αφεντικά. Τότε τ αφεντικά ή θα σε διώξουν με μεγάλο ρίσκο γιατί οι πελάτες ,ο μάνατζερ ,το προσωπικό ,εσένα ξέρουν και εμπιστευονται ,ή θα αφήσουν το μαγαζί και θα φύγουν αφού με αυτούς στο τιμόνι ,δεν πρόκειται να βγάλουν πλεον φράγκο.

experience

Το ότι το ανέβασε αυτό με τον Μπολτ ο αδερφός του Λάσκαρη εμένα με ανησυχεί ακόμα περισσότερο. Δηλαδή τι πιστεύει, ότι ο αδερφός του είναι ο Μπολτ των ιδιοκτητών; Καλύτερα τελικά να μη μιλάνε γιατί τελικά όσο μιλάνε εκτίθενται

Toby B

Δεν θα ξεμπερδεύουμε εύκολα πάντως, αν ο Λάσκαρης αποφασίσει να κρατηθεί από την ομάδα δύσκολα μπορεί να απομακρυνθεί. Ή Αρένα μιλούσε για ενδιαφέρον δύο επιχειρηματικών σχημάτων. Δεν ξέρω αν και τι ισχύει πάντως στην παρούσα φάση καλύτερα να φύγει η οικογένεια από το προσκήνιο.

Sam Vincent

Είναι βέβαιο πως την διοίκηση του Άρη ,πλην του Αρβανίτη ,αποτελούν άνδρες “μειωμένης αντίληψης” . Πρώτα γιατί τέτοιους ήθελε ο κυρ Νίκος ,και δεύτερον αυτό μας δείχνει ο μέχρι τώρα χειρισμός των θεμάτων της ομάδας και της επικοινωνίας με τον κόσμο “

Bilias6

Και εγω πιστευω οτι ο Λασκαρης πλεον δεν μπορει και πρεπει να βρεθει νεος επενδυτης.
Απογοητευομαι ομως απ΄τους Αρειανους που ΑΚΟΜΑ χειραγωγουνται απο αρχιδημοσιογραφους-τζουκ μποξ οπως ο Δασκαλου και ο Τσαλτιδης.
Τελικα μας αξιζουν αυτα που παθαινουμε φιλε μου stp.
ΥΓ. Αρβανιτη, πολλα παρε-δωσε εχεις μ’αυτους που κατεστρεψαν το ποδοσφαιρο και δεν μου αρεσει. Συνεχισε να βοηθας το μπασκετ και κοψε τις φιλιες με τα τζουκ μποξ.
ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Ian 73

Στο ινσταγκραμ της Καε βγήκε είδηση για διπλο επενδυτικό ενδιαφέρον για την καε Άρης. Το αναφέρω διότι μου φαίνεται ασυνήθιστο να βγαίνει είδηση τέτοιου είδους από τον επίσημο λογαριασμό της Καε.
Καλή είδηση ή στάχτη στα μάτια για να κερδίσει χρόνος?
Υ.γ.Συγγνώμη για το άσχετο της είδησης με το θέμα της κουβέντας αλλά δεν ξέρω να ανεβάζω λινκ.

kostasjacob

Που ρε φιλε;

gerorge

Δεν ειναι στο επισημο.

Ian 73

Λάθος μου παιδιά,δεν είναι το επίσημο της Καε. Έχει ως logo αυτό της Καε και με μπερδεψε .Ζητώ συγγνώμη. Πηγή τους είναι το αρένα πρες για την συγκεκριμένη είδηση.

Dimitraris

Υπαρχει και σχετικό δημοσιευμα στο eurohoops για 2 διαφορετικους ενδιαφερόμενους .μηπως γι αυτο λενε τον αρη αυτοκρατορα;οπως κ στο βυζαντιο ετσι κ σε μας οι αυτοκρατορες αλλαζαν καθε 2-3 χρονια

“σύμφωνα με την arena” λέει.

spire

Στο allaboutaris γράφουν για διέψευση περι επενδυτών από την ΚΑΕ

Sam Vincent

Ένα φράγκο η βιολέτα
τσιγκολελέτα, τσιγκολελέτα,
ένα φράγκο η βιολέτα
τουκιθεμπλόμ, μπλίμ, μπλόμ.

Τ’άλαλα και τα μπάμπαλα.

καπετάν Κανένας

“Συγκρουσιακό κλίμα στον Άρη”,”Κίτρινόμαυρος πόλεμος παραγόντων” τα επόμενα πρωτοσέλιδα που θα περιμένουμε,δυστυχώς.

Ετσι ξεκινησε και στο ποδοσφαιρο, αν θυμασαι καπιταν.
Σκορδας=Λασκαρης και απτην αλλη μερια οι ιδιοι(πλην Αρβανιτη) με τα παπαγαλακια τους.
Αυτοι ειναι ικανοι να ριξουν τον Αυτοκρατορα, εκει που δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι, και να μας το πλασαρουν ως νεα αρχη μαζι με Γιαννακη π.χ.

Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο,εμένα μου έρχεται σαν εικόνα ο Γράντας!
Και η τελευταία σου πρόταση είναι φωτιά!Λες,για να χρυσωθεί το χάπι;Μόνο που κάτι τέτοιο δεν είναι χάπι,υπόθετο είναι…

Πολλοί επενδυτές !!! Σιγά σιγά παιδιά ,μην σπρώχνεστε… Οι ποδοσφαιρικοί δεξιά ,οι μπασκετικοί αριστερά .

SlavenCupkovic

Που είναι ο Night ωρε? Να περάσει κάνα άρθρο?

Jim Patras

Αναμένεται εμφάνιση Night με τη δύση του ηλιου..

aka Θεούλης
dorian gray

“Τώρα για την δόση Ιουλίου, που καθίσταται ληξιπρόθεσμη τέλος του μήνα και δεν υπάρχουν ακόμη τα λεφτά για να πληρωθεί, ο Θεός βοηθός.”
Έχουμε άλλες 16 ημέρες ακριβώς, της σημερινής συμπεριλαμβανομένης.
Οπότε μάλλον ο John Daskalou θα δικαιωθεί που επικαλέστηκε το Θεό.