Ο Γκάρι Μπελ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο πρώτος παίκτης από το περσινό ρόστερ που θα ολοκληρώσει τη συμφωνία του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι δύο πλευρές έχουν καταρχήν συμφωνήσει για το οικονομικό σε ότι αφορά το συμβόλαιο της νέας σεζόν, ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει ήδη μιλήσει με τον παίκτη για τον ρόλο του και την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει, ωστόσο υπάρχουν ακόμα θέματα προς διευθέτηση, που σχετίζονται πρωτίστως με τον διακανονισμό των οφειλομένων από την χρονιά που τελείωσε.

Πηγή: Θέμα 2-3 ημερών η οριστική συμφωνία με Μπελ! – PRESSARIS

Κορμός…

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Μου αρεσει που φαίνεται να μένει ο Μπελ. Θέλω να τον δω στον ρόλο που είχε στην Πολωνία κ όχι να κατεβάζει μπάλα επειδή δεν μπορεί κάποιος άλλος. Άμυνα κ σποτ σούτινγκ. Όχι να πασχίζει να πάρει την μπάλα για να φτιάξει καταστάσεις μόνος του. Συν ότι θα κάνει κ κανονική προετοιμασία.

Απο το φαίνεται στο υπέγραψε έχει διαφορά βέβαια.

keoma

καλή επιλογή να μείνει.. έτσι όπως πάει η αποψίλωση ο Μπελ θα είναι ο ηγέτης κι ο παλιούρας της ομάδας..

Sam Vincent

Το άρθρο της Παρασκευής έλεγε “Αντεπίθεση …από Δευτέρα ” .Σήμερα Δευτέρα ,το άρθρο λεει : ” Θέμα 2-3 ημερών η οριστική συμφωνία με Μπέλ “. Πέμπτη – Παρασκευή δλδ.

Starstruck

Δεν το διαβασες καλά Sam, λεει: “θέμα 23 ημερών η συμφωνία με Μπελ” …

Starstruck

Ασχέτως των καθυστερήσεων στις μεταγραφές πάντως, αποκαλύπτεται ότι τελικά πίσω απ’το Γουλιελμο κρύβεται μεγάλο κεφάλι, πολιτικός μηχανικός, λύνεται το μυστηριο…

Γίνε πιο σαφής,σε παρακαλώ!

Starstruck

Εμ, με τόσους ξυλοκόπους, λασποκουβαλητες & τουβλοσκοπευτές που ακούγονται στα μεταγραφικα, μάλλον της Real Estate κάποιος κρύβεται από πίσω, χα χα χα, έχουμε να σηκώσουμε οικοδομές… Σλαφτσακης, Βεργινης, Μπελ, μέχρι και τα περιστέρια με κράνος θα κυκλοφορούν στο ΝGH… (Aντί να πάρουν κάνα Γιαννοπουλο, Ζάρα κλπ.)

Τον Ζάρα να τον ξαναπαιρναμε, πάλι στα τούβλα θα το γυρναγε μόλις έβαζε τα κίτρινα.

Sam Vincent

Μάλλον θα αφόδευσε καμιά μύγα ανάμεσα στο 2 και το 3 … Μόνο που σε 23 μέρες θα έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στον Τσουπ ,και τον νεαρό Γλυνιαδάκη .