Ενδεχομένως και μέσα στην εβδομάδα προβλέπεται να τελειώσει θετικά το ζήτημα της παραχώρησης του Αλεξανδρείου στην ΚΑΕ.

Μέσα από συζητήσεις που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα, υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Πολιτείας με τον Αρη (ΑΣ και ΚΑΕ) για την υπογραφή μακροχρόνιας σύμβασης παραχώρησης του Αλεξανδρείου με την ταυτόχρονη ανάληψη όλων των λειτουργικών εξόδων από την πλευρά των «κίτρινων». Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ωρών προβλέπεται να πραγματοποιηθεί το καταλυτικό ραντεβού μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ούτως ώστε να καταρτιστεί το πλαίσιο της συμφωνίας και ακολούθως να διευθετηθεί και το τυπικό ζήτημα με την υπογραφή της μακροχρόνιας σύμβασης.

Πηγή: Θέμα ημερών η παραχώρηση του Παλέ στον Αρη | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Αν συμβεί αυτό θα είναι μια τεράστια παρακαταθήκη για τον σύλλογο !

22 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Θα ήθελα να ρωτήσω τι εννοούμε με τον όρο παραχώρηση; Θα έχει δυνατότητα εμπορικών χρήσεων, να προπονούνται ακαδημίες κλπ. Επίσης απλά θα αναλάβουμε τη συντήρηση ή θα πληρώνουμε και κάποιο ενοίκιο;

Jose

Μα αυτό ρωτάω. Θα πληρώνουμε λιγότερο; Θα έχουμε περισσότερα δικαίωματα; Εμείς θα αποφασίζουμε ποιος θα το χρησιμοποιεί;

ChrisSiak

Πολύ καλό νέο με άμεσο οικονομικό όφελος αφού γλιτώνουμε το νοίκι. Τώρα όμως αφού έχουμε ΤΟΣΟΥΣ χορηγούς που περιμένουν στην σειρά και μας εμπιστεύονται ας βάλουν διαφήμιση και στις λεκάνες μέσα. Η μπάλα στον Γουιλ.

Corto Malteze

Αυτό τι σημαίνει ακριβώς; Ότι μπορούμε να κρεμάσουμε έξω από το γήπεδο τη σημαία ενός χορηγού (και του Άρη φυσικά); Ότι δε θα ξαναγίνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις; Ούτε συναυλίες εκτός και αν μας πληρώσουν νοίκι; Ότι μπορεί να φτιαχτεί άμα θέλουμε κερκίδα στο άλλο πέταλο; Ότι ανοίγει η ΚΑΕ μαγαζιά στους χώρους και τα εκμεταλλεύεται για ίδιον όφελος;

Αν ναι ο Γουίλ έχει κάνει μεγάλο έργο.

Dr Nimbelugen

Κερκίδα στο πέταλο δεν μπορεί να γίνει.Αντιβαίνει σε κάποιους κανονισμούς ( οικοδομικούς,πολεοδομικούς…κάτι τέτοιο)δυστυχώς…

Corto Malteze

Μου φαίνεται περίεργο να ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το νομίζω δηλαδή. Καταθέτεις σχέδια και εφόσον εγκριθούν προχωράς. Δεν είναι και κάνα μνημείο της UNESCO για να μην μπορείς να κάνεις κάποιες παρεμβάσεις. Εκτός και αν υπάρξει κάποιος όρος, όταν με το καλό παραχωρηθεί το αλεξάνδρειο, που να το απαγορεύει.

timemaster

Πριν χρόνια, πρόεδρος της ομάδος δήλωσε πως πρέπει να γίνουν κοστοβορα υποστυλώματα που αν πραγματοποιηθούν αχρηστεύεται το βοηθητικό γήπεδο κ κάποιες αίθουσες στο υπόγειο. Προσπαθούσαν τότε να λύσουν το θέμα παίρνοντας ένα εξωτερικό περίπτερο της έκθεσης κάτι που δεν το δέχτηκαν οι διαχειριστές του χώρου γύρο από το παλε.

Corto Malteze

Αυτό ναι, λογικό ακούγεται.

CovertNarcissist

Αδυνατώ να το πιστέψω..Το κράτος δεν μας το έδωσε σε άλλες εποχές θα μας το δώσει τώρα σε περίοδο κρίσης;Βέβαια έρχονται και εκλογές και χρειάζονται τις ψήφους των Αρειανών.Για να δούμε..Αν γίνει πάντως γλιτώνουμε το νοίκι και μόνο να κερδίσουμε έχουμε.

vaggelaris

Πολύ καλό νέο εφόσον γίνει. Βέβαια ήταν κάτι το αυτονόητο που έπρεπε ήδη να έχει γίνει αλλά οι διοικήσεις μας κοιμοντουσαν(κυρίως της αυτοκρατορίας). Θα περιμένουμε βέβαια κ τις λεπτομέρειες της επερχόμενης παραχώρησης…

Sam Vincent

Αν πάρουμε την χρήση του γηπέδου θα μας βαρύνουν σίγουρα και τα λειτουργικά έξοδα που μέχρι τώρα βάρυναν το κράτος . Ελπίζω να γνωρίζουμε το ύψος των λειτουργικών εξόδων που είναι όλα ανελαστικά. Να υπάρχει δλδ μια οικονομοτεχνική μελέτη που να λέει κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα ωφεληθούμε από την παραχώρηση γιατί μπορεί να συμβεί και το αντίθετο.

Sam Vincent

Μια μελέτη λοιπόν που θα λαμβάνει υπ όψην όλα τα έξοδα που θα μας βαρύνουν από την παραχώρηση και όλα τα έσοδα από την εκμετάλλευση . Θέλω να πιστεύω πως έχει γίνει.

CovertNarcissist

Night αυτά τα λεφτά τα πληρώνει ο Αρης πλην από το νοίκι;Δηλαδή δίνουμε 140.000 νοίκι +85.000;

Dom

Νομίζω ότι έχει να κάνει με το αν θα πάρουμε και τη νομή εκτός από την παραχώρηση. Αν την παρουμε, θα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και εμπορικά το γήπεδο, με συναυλίες, εκδηλώσεις κτλ. Τέλος πάντων, δεν ξέρω και νομικά, ας περιμένουμε να βγει η συμφωνία και βλέπουμε.

JamesForrest

Εντός των επόμενων ωρών είναι και οι εκλογές πάντως.
Αν δεν δούμε υπογραφές, ας κρατάμε μικρό καλάθι