Επειδή το συζητάμε πολύ για την επόμενη μέρα και το τι πρέπει να κάνουμε , είπα να γράψω εδώ την άποψη μου και σε αυτό το άρθρο να σχολιάσετε κι εσείς , ώστε να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα.

Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό , το μόνο που μας έχει απομείνει είναι το Ελληνικό πρωτάθλημα.

6 αγωνιστικές για να τελειώσει η κανονική διάρκεια και μετά τα πλέι οφ ( 7 με 12 παιχνίδια περίπου )

Αυτά πιστεύω εγώ πως πρέπει να γίνουν

Διοίκηση

Αυτή πρέπει να είναι εκεί και αυτή είναι εξαφανισμένη. Οι περισσότεροι θεωρείτε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα μας στην σεζόν είναι ο Πρίφτης. Διαφωνώ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διοίκηση. Και δε μιλάω για το οικονομικό κομμάτι , αυτό έτυχε φέτος και είναι πρόβλημα , θα δούμε αν είναι μόνιμο πρόβλημα ή προσωρινό.

Μιλάω για το πόσο εξαφανισμένη είναι.

Άντε καλά ο Νίκος Λάσκαρης δεν προλαβαίνει να είναι εδώ. Έχεις ανθρώπους όμως εδώ.

Μάνος Λάσκαρης , Αρβανίτης , Παπακυριακής. Τα μόνα πράγματα που ακούω από αυτούς είναι κάτι αναρτήσεις στο FB τους , για φαντάσματα. Και να δεχτώ πως οι δυο τελευταίοι είναι απλά για να είναι εκεί , ο Μάνος Λάσκαρης είναι ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη. Είναι το κεφάλι. Χαμένος κι αυτός.

Ο κόσμος του Άρη διψάει να μάθει , για την ομάδα , για τον προπονητή , για τα οικονομικά , από τα γραφεία δε μιλάει επίσημα κανείς.

Έχουμε τον Συρίδη , τον Δασκάλου , τον Γκάλη , να λένε πληροφορίες , να αφορίζουν κόσμο , να περνάνε τη γραμμή , αλλά η κατάσταση έχει ξεπεράσει πλέον το επίπεδο των διαρροών.

Χρειάζεται , επίσημα , η διοίκηση να βγει και να μιλήσει.

Κύριοι ο Πρίφτης μένει και θα αξιολογηθεί στο τέλος της χρονιάς. Τέλος.

Κύριοι ο Πρίφτης μένει γιατί πιστεύουμε πως κάνει καλή δουλειά και είναι άτυχος.

Κύριοι ο Πρίφτης μένει γιατί κανείς άλλος σοβαρός προπονητής δε θέλει να αναλάβει αυτό το χάλι.

Ας βγούνε κι ας μιλήσουν. Όσο δε μιλάνε, τόσο εκνευρίζεται ο κόσμος και βγάζει όλο του το άχτι στον Πρίφτη και είναι ντροπή.

Τον στηρίζεις , πες το , δεν τον στηρίζεις διώξτε τον και τέλος.

Η χρονιά αυτή μοιάζει να είναι στον αυτόματο πιλότο , απλά πηγαίνει κι επειδή δεν πηγαίνει καλά , δεν πρέπει να κρύβεσαι.

Ο κόσμος θέλει να ακούσει τη διοίκηση. Ότι κι αν πει , πιστεύω πως θα ηρεμήσει την κατάσταση.

 

Πρίφτης

Αν αληθεύει πως έχει παραιτηθεί 3 φορές , τότε νομίζω πως πρέπει να παραιτηθεί οριστικά , ακόμα κι αν δεν κάνουν δεκτή την παραίτηση του. Ας πει τέλος , δεν ξαναέρχομαι.

Εγώ πιστεύω πως αυτές οι ”παραιτήσεις” είναι κάτι σαν διευκόλυνση στη διοίκηση , του στυλ” Τα πράγματα δεν πάνε καλά , αν θέλεις παραιτούμαι” και του λένε όχι .

Αν μείνει ,πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα. Αν μπορέσει , ας δώσει και δυο μέρες ρεπό σε όλους , ας πάει σε κανά Άγιο Όρος να ηρεμήσει , να αδειάσει το μυαλό του και να το πάρει από την αρχή.

Πλέον έχει τον χρόνο να προπονήσει την ομάδα , ας βάλει κάποια καινούρια στοιχεία σε αυτήν.

Πιστεύω πως πρέπει να κλείσει το rotation. Τώρα μου φαίνεται πως προσπαθεί να τους βάλει όλους να παίξουν . Ας βάζει 6-7 παίκτες αν πιστεύει πως αυτό είναι καλύτερο. Ας κόψει τον χρόνο συμμετοχής από παίκτες που δεν πιστεύει πως παίζουν καλά.

Ας κάνει κάτι δραστικό όμως , γιατί έτσι δεν πάει καλά το πράγμα.

Παίκτες

Μήπως να ξεκινήσουν να παίζουν μπάσκετ , που μου είναι όλοι σαν να τους έχουν ρουφήξει το ταλέντο.

Δε λέω πως είναι για πρωτάθλημα  αλλά σίγουρα δεν είναι για αυτό που δείχνουν.

Και συνυπογράφω 100% τη δήλωση του Πρίφτη:

Κάποιοι παίκτες που έχουν ταλέντο, δεν έχουν την προσωπικότητα και κάποιοι που δεν έχουν ταλέντο, έχουν την προσωπικότητα και προσπαθούν

Το πιστεύω ακράδαντα.

Γνώμη μου

Εγώ πιστεύω πως πρέπει να γίνει το εξής:

  • Συνέντευξη τύπου όπου ανακοινώνεται από τη διοίκηση η απομάκρυνση του Πρίφτη από τον πάγκο της ομάδας , με δηλώσεις τύπου ” Φεύγει σαν φίλος”
  • Προώθηση του Καμπερίδη ή του Μολυβδά ( προτιμώ Καμπερίδη ) σαν πρώτου προπονητή μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μηδέν χρόνος προσαρμογής γιατί ξέρει την ομάδα , έχει κίνητρο γιατί παίρνει μια ευκαιρία που μόνο κερδισμένο θα τον βγάλει , θα βάλει κάποια καινούρια πράγματα στην ομάδα ( τον βλέπω τον Καμπερίδη να κοιτάει καμιά φορά τον Πρίφτη στον πάγκο με τη φάτσα ” όχι πάλι αυτό το σύστημα” ). Είναι win win situation πιστεύω. Αν πιάσει , μπορεί να έχουμε προπονητή για του χρόνου. Αν όχι , τι είχαμε τι χάσαμε ,το καλοκαίρι πάμε για άλλα.
  • Ορίζει η διοίκηση – στην ίδια συνέντευξη τύπου και ανοιχτά στον κόσμο – πως η χρονιά από εδώ και πέρα είναι αξιολόγηση του ρόστερ. Με συμβόλαιο για του χρόνου έχεις Καββαδά , Τσαιρέλη , Τζένκινς , Μούρτο , Χρηστίδη , Φλιώνη. Γιάνκοβιτς είναι δανεικός με οψιόν αγοράς , οπότε και αυτός να παίζει. Ντραγκίσεβιτς , Τζάκσον , Σίμτσακ , Ξανθόπουλο , Ζάρας δε χρειάζονται τόσα λεπτά. Ειδικά αυτοί που τρώνε λεπτά από τους Χρηστίδη και Φλιώνη , πρέπει να δώσουν εκεί τα λεπτά τους και ο καινούριος κόουτς να έχει ενημερωθεί για αυτή την επιθυμία της διοίκησης.
  • Ανακοίνωση υπογραφής διετές συμβολαίου με τον Κάμινγκς. Είναι η όαση της χρονιάς , ένας παίκτης που μόνο καλύτερος θα γίνεται , θα δείξει πως η διοίκηση μπορεί να κρατήσει κάποιους παίκτες και στην τελική ένας Αμερικάνος είναι στους 6 που μπορείς να πάρεις. Κανείς προπονητής δε θα πει όχι στον Κάμινγκς και σίγουρα είναι κάτι που θα ικανοποιήσει τον κόσμο
  • Ενημερώνει η διοίκηση αν θα πάρουμε ή όχι άλλον παίκτη στη θέση του Γκόρντον. Κατά τι γνώμη μου , με την παράλληλη χρησιμοποίηση του Φλιώνη και του Χρηστίδη , πρέπει να πάρουμε ένα τριάρι σκόρερ. Από την Σιβηρία , από την Ινδία , από κάπου. Έναν σκόρερ.

 

Αυτά νομίζω πρέπει να γίνουν άμεσα , για να πάμε μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά βλέπουμε …

 

126 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vayio

Ετοίμασα άρθρο, συνέπεσε και ο τιτλος, αλλά μου το έκοψες για να πάρεις τη δοξα! Το δίνω σαν σχόλιο. Τι να κάνουμε, αφεντικό είσαι…
Επόμενη μέρα: ριζικη ανακαίνιση, πλήρης επανεκκίνηση σε ολα τα επίπεδα.
Η επόμενη μέρα του Άρη είναι σήμερα. Από σήμερα πρέπει να ξεκινήσουν οι σοβαρές σκέψεις για την ομάδα του αύριο, ώστε οι ουσιαστικές και ριζικές αλλαγές να λάβουν χώρα το καλοκαίρι. Κατά τη γνώμη μου, οποιαδήποτε αλλαγή τώρα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Η ομάδα ας πορευτεί ως έχει σε έμψυχο υλικό ώστε να τελειώσει οριστικά το φετινό μαρτύριο. Όποιος θεωρεί ότι εξακολουθεί να υφίσταται ο στόχος της 3ης ή 4ης θέση του πρωταθλήματος (τρομάρα μας) ας σηκώσει το χέρι του! Αλλαγές το καλοκαίρι σε όλους του τομείς. Και εξηγούμαι:
• Καταρχήν ο Λάσκαρης πρέπει να βγει και να ξεκαθαρίσει ανοιχτά, με ειλικρίνεια, λογική και ρεαλισμό, τι θέλει από την ομάδα. Τι σκοπεύει να κάνει και πώς θα το πετύχει. Ας τελειώσουν τα ‘αλλα λόγια να αγαπιόμαστε’ περί μεγαλεπήβολων οικονομικών σχεδίων και πολέμου από το σύστημα και τη διαιτησία. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει συγκεκριμένα τι να περιμενει, απλά να όμορφα. Ξεκάθαροι και όχι θολοί στόχοι!
• Αλλαγές σε όλα τα εξωαγωνιστικά επίπεδα. Από τις κινήσεις παρασκηνίου και προστασίας της ομάδας, μέχρι τα τμήματα μάρκετινγκ, επικοινωνίας, ακόμα και των γραφείων αν χρειαστεί. Και το σημαντικότερο, όχι άλλο εκτεθειμένη η ομάδα και ο κόσμος της. Φαινόμενα όπως αυτά του τελικού κυπέλλου επ’ ουδενί δεν πρέπει να επαναληφθουν. Ο Άρης είναι μεγάλος και αυτό πρέπει να γίνεται αντιληπτό.
• Ριζικές αγωνιστικές αλλαγες. Νέο πλάνο με καινούργιο προπονητή και καινούργιους παίκτες. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Πρίφτη για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά δυστυχώς αυτό είναι το ταβανι του. Ενώ ήμουν μέχρι πρότινος υποστηρικτής του, πλέον θεωρώ ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στην ομάδα. Από τη μία οι λάθος επιλογές, από την άλλη οι πολλοί τραυματισμοί, οδήγησαν την ομάδα σε δρόμο δίχως επιστροφή. Κυρίως όμως ο Πρίφτης από ένα σημείο και μετα έχασε τη συγκέντρωση, τη ψυχραιμία και το κλίμα των αποδυτηρίων, στοιχεία που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Συνεπώς καινούργιος προπονητής αξίας με καινούργιο πλάνο και σχεδιασμό.
• Όσον ααφορα τους παίκτες, μία ντουζίνα χρειαζόμαστε! Προσπαθώ να σκεφτώ ποιος θα ήθελα να μείνει για του χρόνου και δε μπορώ να σκεφτώ. Ίσως μόνο οι μικροί… Άρα και φέτος η ιστορία κορμός πάει περίπατο. Και όταν μιλάμε για παικτες, μιλάμε για παικτες εγνωσμένης αξίας, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα μείνουν για χρόνια στην ομάδα. Για να συμβεί αυτό πρέπει να μπεί το χέρι στη τσέπη! Ας μας πει ο Λάσκαρης πόσο σκοπεύει να το βάλει… Και ημαρτον, όχι άλλους value for money. Μια φορά θα βγουν, πέντε θα κλαις. Υπάρχει ρίσκο? Πάντα θα υπάρχει. Ας βρούμε τρόπο να το ελαχιστοποιήσουμε.
Αυτά το ολίγα και ελπίζω και εύχομαι η καινούργια αρχή να είναι μία απαρχή επιτυχιών για το σύλλογο και να μην είμαστε πάλι εδώ σε 10-15 χρόνια νοσταλγώντας ακομα τις Πέμπτες του ’80.

vayio

Ναι βρε το είδα το mail, γι’αυτό το αντεγραψα σε σχολιο… Σ’ ευχαριστώ!

gerorge

Σε γενικες γραμμες συμφωνω,αλλα ας τα παρω ενα προς ενα τα σημεια σου.

-Ο Λασκαρης πρεπει να μιλησει και οχι σε παρακμιακες εκπομπες οπως η Δικη.Θεωρω πως η μεγαλυτερη ξενερα φετος δεν ειναι η κακη αγωνιστικη πορεια,αλλα η διοικητικη ανυπαρξια και ολα οσα ακουγονται για Λασκαρη που μας παραπεμπουν σε μαυρες εποχες.Η κακη αγωνιστικη εικονα μπορει ευκολα να αλλαξει,αν υπαρχει διοικητικη σταθεροτητα.Χωρις αυτην ομως,οι περισσοτεροι φοβουνται οτι δεν θα υπαρξει ανακαμψη απο αυτο το χαλι
-Συμφωνω σε ολα.Βεβαια στον τελικο το παλεψαν παραπανω αποσο περιμεναμε ολοι,ασχετα που τελικα ο τελικος εγινε στο Παλε λογω δηλωσεων του Βασιλακο
-Συμφωνω για τον νεο προπονητη.Προσωπικα ειμαι μεγαλος υποστηρικτης του και δεν νομιζω να το εχω κρυψει ποτε.Μπορει να φυγει απο εμας και να πετυχει σε καποιο μεγαλυτερο προτζεκτ,ισως με λιγοτερη πιεση.Αλλα πλεον η ομαδα δεν τον σηκωνει.Μετα απο αυτα φετος δεν θα εχει περιθωριο ουτε για μιση ηττα,και αυτο ειναι κατι που μπορει να φερνει συνεχως περισσοτερη πιεση την οποια λογικα δεν μπορει να διαχειριστει.Επισης αν οντως εθεσε την παραιτηση του τοσες φορες,για μενα ειναι λαθος,γιατι διαλεξε τον ευκολο δρομο.Αν ολα αυτα τα συνδεσουμε και με την ελλειψη ρευστοτητας του Λασκαρη και τα δικαστικα προβληματα πιστευω οτι ηθελε να μεινει ο Πριφτης φετος,ωστε να τραβαει την γκρινια και να μην ασχοληθει ο κοσμος εντονα με τα δικα του ζητηματα.Το θεμα ειναι μετα ο Λασκαρης σε τι επιπεδο προπονητη θα κινηθει.Θα παει παλι για υποσχομενο Ελληνα βλ. Δεδας,Λυκογιαννης(μακρια απο δω),ακομα και Καμπεριδης που λεει ο Night ή σε εγνωσμενης αξιας ξενο ο οποιος ομως εκτος απο μεγαλο μισθο θα απαιτησει και μεγαλο μπατζετ.Εχω αναφερει πολλες φορες ποιος ειναι ο μονος που δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση.
-Τελος,για παικτες.Καλως ή κακως αυτοι οι Ελληνες ειναιδ διαθεσιμοι οποτε πρεπει να κρατησουμε καποιους απο αυτους.Καββαδας Τσαιρελης εχουν συμβολαιο και για του χρονου οποτε τους βλεπω να παραμενουν,οπως φυσικα και οι μικροι.Ο Γιανκοβιτς δυστυχως ειναι ο μονος ποιοτικος και διαθεσιμος οποτε και αυτον τον βλεπω να μενει.Προσωπικα ομως θα προτιμουσα 100 φορες τον Μπραμος αντι του Βλαντο,αλλα πρωτον ειναι πιο ακριβος και δευτερον εχει ενα προβλημα με τον στρατο εδω.Ο Cummings θεωρω οτι πρεπει να μεινει επισης,αν εξαρταται απο εμας.Χτες ηταν και παλι ο μονος που επαιξε στο 100% ασχετα με τον τραυματισμο και γενικα οι κακες του βραδιες δεν οφειλονται σε ελλειψη προσπαθειας,αλλα περισσοτερο σε ελλειψη εμπειριας.Ο Jenkins ωρες ωρες σε κανει να λες οτι τετοιο σκορερ δεν ειχαμε για χρονια και μετα παει και χανει ελευθερα κρισιμα σουτ λειπ απ και κανει εντελως χαζα λαθη.Δεν τον βλεπω να μενει ανεξαρτητως προπονητη.Ο Μουρτος δεν θα με χαλουσε για 12ος παικτης,αλλα μεχρι εκει.Σιμτσακ μακαρι να μεινει στον Αρη απο καποιο ποστο,αλλα χωρις Πριφτη δυσκολα κι αυτος.

Αυτο που διαφωνω ειναι στο value for money.Το θεμα ειναι το value for money να ειναι βασει καλου scouting και προσωπικου στη διοικηση και οχι βασει τυχης.Δεν θελω να βλεπω την ομαδα με πανω απο 2 30+ ξενους που ερχονται για τα τελευταια ενσημα και οταν τελειωσει η χρονια να ξερουμε οτι την επομενη θα ειναι σιγουρα χειροτεροι.1-2 σαν τον Σανικιτζε που να δινουν εμπειρια σε συνδυασμο με ταλεντο,αλλα οι υπολοιποι να ειναι παικτες σε καλη ηλικια που θελουν να κανουν το βημα παραπανω στην καριερα τους και εχουν κινητρο.

vayio

Προφανως gerorge, οσον αφορα τους παικτες καποιοι θα μεινουν. Λεγοντας στην υπερβολη οτι θελουμε μια ντουζινα παικτες, θεωρω οτι λιγο πολυ σχεδον ολοι παιξανε κατω απο τα στανταρ τους. Σταθερος δεν ηταν κανενας, πλην Καμιγνκς, ο οποιος με εναν ασσο διπλα του,πρεπει να μεινει. Οσον αφορα τους παικτες value for money, αντε να παρεις εναν, μετα απο scouting, αλλα εαν θελεις υψηλα στανταρ δεν μπορει ολες σου οι επιλογες να ειναι ετσι. Συνηθως ενας τετοιος παικτης δεν μπορει ποτε να ειναι ο ηγετης μιας ομαδας, στην καλυτερη περιπτωση θα επενδυσεις πανω του για το μελλον. Να θυμισω οτι π.χ. Χαγκινς, Γουοτερς, ηρθαν σαν τετοιοι παικτες και περιμενες να δεις αν και ποτε θα αποδωσουν, με σκαμπανευασματα (ο 1ος ξεκινησε καλα, ο 2ος τελειωσε καλα) και με διαφωνιες αν θα επρεπε να ανανεωσουν ή οχι. Ακομη και αν εμεναν στην ομαδα, ξεραμε οτι αλλου θα επρεπε να ψαξουμε για ηγετες. Φετος ο Τζακσον ηρθε καπως ετσι, αλλα μονο με την ορεξη δε πας πουθενα… Την ελλειψη ηγετικης μορφης την ειδαμε και στον τελικο και χθες. Για το βημα παραπανω χρειαζονται αντιστοιχοι παικτες με, καλως ή κακως, αναλογο κασε.

kaptsik

Τέτοιοι παίκτες ηγέτες χρειάζονται τουλάχιστον 3. Κι όταν λέμε ηγέτες δεν εννοούμε να είναι όλοι σκόρερ. Πχ Σιγάλας. Ωστόσο και οι ηγέτες δεν έχουν πάντα τις καλές βραδιές τους. Πάρε 3-4 ώστε να έχεις 2 σίγουρους σε κάθε παιχνίδι. Έναν τέτοιο να είχε ο Καμ δίπλα του θα βλέπαμε φέτος διαφορά.

gerorge

Η ηγετικη μορφη δεν ειναι αναγκαστικο να ειναι σκορερ.Ο Σανι θεωρω οτι θα ηταν τετοιος και ισως ο Jenkins λογω ηλικιας.Σαν σκεψη ο συνδυασμος δεν ηταν ασχημος,απλα επιλεχθηκαν λαθος παικτες.2 τετοιοι παικτες θεωρω πως ειναι το μαξιμουμ που πρεπει να εχει ομαδα για να υπαρχει ισορροπια.Δεν λεω οτι οι υπολοιποι πρεπει να ναι κατευθειαν απο κολλεγιο αλλα οχι και 30+.Για να πας πιο ψηλα απο οσο οριζει το μπατζετ σου(ακομα και γυρω στα 4 μυρια να ειναι),πρεπει αναγκαστικα να ψαχτεις για value for money.Και οταν λεω value for money δεν εννοω απο ινδιες λιβανους κτλ.Εννοω παικτες απο ομαδες Cl,Eurocup που εκαναν καλες χρονιες σε μετριες ομαδες και ψαχνουν το κατι παραπανω.Το value for money που εννοω δεν σημαινει να δινεις 50 χιλιαρικα και να περιμενεις να παιξει για 200-300 Οπως εγινε με Waters,αλλα τα χρηματα που δινεις σε Jenkins να δινουν κατι παραπανω.Φυσικα δεν θα βγαινουν ολες οι επιλογες,αλλα θεωρω οτι ειναι η μονη λυση(μαζι με τη δημιουργια κορμου Ελληνων),ωστε να διεκδικησεις περισσοτερα απο τριτοτεταρτες θεσεις και κανα κυπελλο αμα λαχει.Το προτυπο της Βαλενθια με ερχεται στο μυαλο λεγοντας για value for money και καλο scouting η οποια εχει κατω απο 5 μυρια μπατζετ αν δεν απατωμαι,και προσωπικα την θεωρω μαζι με μπασκονια και μπαμπεργκ υποδειγμα οργανισμου

MANOS

Σωστος σπο παικτες θαλεγα μονο Καβ 2 σεντερ Τσαι 3 σεντερ Ξανθο 3 πλευ Καμ 2 πλευ Γιανκοβτις γιατι ακομα θελω να ελπιζω ισως κ Ζαρας κ μετα 3παικτες αναγνωρισμενης αξιας 2 απο κολλεγια φυσικα κραταμε κ μικρους αν κ μονο οΧρηστιδηςφανηκε να μπορει

the god of war

Άν διαβάσεις το σημερινό άρθρο του Δασκάλου ,της συμπάθειάς σου , μοιάζει σε αρκετά μεγάλο βαθμό ( πείραγμα ) !!!
Γενικά συμφωνώ στα πιο πολλά που λές.Πιστεύω και εγώ ότι θα είχε νόημα η από τώρα αποπομπή Πρίφτη με την αντικατάσταση όμως από ένα προπονητή που θα είχε και συμβόλαιο και για του χρόνου ώστε να αξιολογήσει ιδίοις όμμασι το ρόστερ και ποιός θα μείνει για του χρόνου.Οπότε όχι πειράματα με Καμπερίδη θα πρότεινα…Τώρα ποιός είναι ελεύθερος και αξιόλογος είναι άλλη κουβέντα, ο Γιαννάκης πάντως είναι….
Διαφωνώ επίσης εν μέρει με το συμβόλαιο στον Κάμινγκς…Ναι μεν ο καλύτερος φέτος ,ναι φιλότιμος ναι υποσχόμενος αλλά κατά τη γνώμη μου για βασικός με τίποτα….Θα έχουμε πάλι τα ίδια με φέτος,θέλουμε έμπειρο και έτοιμο πλέυ μέηκερ για του χρόνου,μας αξίζει νομίζω, δύο χρόνια τον ψάχνουμε και ακόμα να τον δούμε.
Άν συμφωνήσει για αναπληρωματικός θα είναι τέλεια, ναι μπορεί να προσφέρει πολλά από τον πάγκο αλλά δεν νομίζω να καλύπτει αυτό τις φιλοδοξίες του….Πολλές από τις φετινές παθογένειες ξεκινάνε από το ότι ο Κάμινγκς δεν δίνει πάσα με την καμία …Τώρα αν μου πείτε ότι θα τον στρώσει ο νέος προπονητής θα έλεγα όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω , θέλω έτοιμη και ποιοτική λύση στον άσο…

Nikolaos

Με βρισκεις απολυτα συμφωνο με αυτα που γραφεις. Επισης αν μπορεσουμε να βρουμε ομαδα για να ξεφορτωθουμε τον Τζεκινς θα ειναι ευχης εργον.

Darth_heisen

Ωραια τα λετε συμφωνω στα περισσοτερα,απλα θα ηθελα να προσθεσω οτι βαζοντας το χερι στην τσεπη δν σημαινει οτι απαραιτητα κανεις ομαδα για χρονια που πρωταγωνιστει και εξηγω. Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι π.χ ποσα χρονια οι αγγελοπουλοι εβαζαν το χερι στην τσεπη η και οι γιανακοπουλοι και ποσα λεφτα σπαταλησαν για να κανουν σοβαρη ομαδα. Δεν την πατησαν απο μανατζερ κ παιχτες φουσκες;την πατησαν και γερα. Θελω να καταληξω οτι θελει υπομονη οχι μονο για να πρωταγωνιστησεις αλλα αναλογικα και για τους στοχους που θα χουμε τα επομενα χρονια σαν ομαδα.

Kotsos

Έγραψα τις σκέψεις μου σε προηγούμενο άρθρο, περισσότερο για το αγωνιστικό.
Συμφωνώ για την μέτρια διοικητική λειτουργία, δεν παραβλέπω τις επιτυχημένες κινήσεις για τον τελικό όπως λέει και ο Gerorge μέχρι το μοίρασμα εισητηρίων.
Θέλει σωστές κινήσεις από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος της σεζόν όπου θα πρέπει να μας αναλύσουν σε ένα βαθμό τις σκέψεις τους για την ενασχόληση τους με τον Άρη.
Ενδιαφέρον το project Καμπερίδης μέχρι το τέλος της σεζον, μιας και ο Πρίφτης θα είναι δύσκολο λόγω κλίματος να συνεχίσει μετά.

kaptsik

Όχι τόσο για αυτά που γράφεις Night (θέλω ώρα να τα επεξεργαστώ και να απαντήσω) αλλά κάτι γενικό πιο πολύ για τον κόσμο της ομάδας.
Όταν λέμε ότι έναν παίκτη ή ένα προπονητή δεν τον σηκώνει το κλίμα, τότε δε θα πρέπει να ξεχνάμε (ως οπαδοί – φίλαθλοι) ότι δεν αρκεί να φύγει ο προπονητής (ή παίκτης) αλλά να έρθει στη θέση του ένας καλύτερος.
Παραδείγματα πολλά:
– Μπαρτζώκας από τον Ολυμπιακό. Στην Κούμπαν διέπρεψε. Στην Μπαρτσελόνα τώρα δεν τον θέλουν.
– Ο Γουότερς μας έπεφτε λίγος και φέτος τον… νοσταλγούμε (πιστεύω ότι αλληλοσυμπληρώνονται με τον Κάμμινγκς)
– Ο Ματζόν έφυγε για.. να ξανάρθει.
– Πεδουλάκης τα ίδια.
Τώρα δε μας αρέσει ο Πρίφτης ο οποίος σε κάθε αγωνιστική πληρώνει τα λάθη του καλοκαιρινού σχεδιασμού, αλλά αναρωτιέμαι πόσοι από μας θα το μετανιώσουμε όταν ακούσουμε το όνομα του νέου προπονητή!

kaptsik

Ο Πεδουλάκης (με το πλούσιο ρεπερτόριο επιθετικών συστημάτων) έχει δουλειά;
Ο Ζούρος έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με Μπουντουστνοστ;
Ποιούς θα προτείνατε; Έχετε καλή γνώμη για το Ζούρο;

gerorge

Κακη γνωμη και για τους 2.Ο πρωτος θα τρωει γιουχα απο την δικη μας εξεδρα και ο δευτερος εχει αρκετες απολυσεις αν θυμαμαι καλα.Αν παμε σε Ελληνα απο τους διαθεσιμους φοβαμαι οτι ο κοσμος θα φαει ξενερα,επειδη σε τετοια περιπτωση επιλογη θα ειναι καποιος νεος φερελπις,δηλαδη ενας Πριφτης πριν ερθει στον Αρη.Ολα εξαρτωνται απο το πλανο του Λασκαρη και πως την βλεπει τη χρονια του χρονου.Αν θεωρει οτι θα ειναι μεταβατικη φερνει καποιον ελπιδοφορο και ελπιζει,αλλα κινδυνευει να χασει την εμπιστοσυνη μεριδας του κοσμου.Αν θελει να διπλασιασει το φετινο μπατζετ οι επιλογες αυξανονται και θεωρω οτι δεν υπαρχει καποια ικανη επιλογη απο Ελλαδα για τετοιο μπατζετ

kaptsik

Συμφωνώ μαζί σου (κι όχι μόνο) για Γιαννάκη και Σούμποτιτς (νομίζω πως δε σου αρέσει κι αυτός).
Έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα και όπως τον κόβω το Λάσκαρη σε αυτή τη φάση θα προτιμήσει τον ελπιδοφόρο…
Σχετικά με τον Πρίφτη λυπάμαι (το έχετε καταλάβει μάλλον) που δεν τον αντέχει ο κόσμος, αλλά αφού αυτό δεν αλλάζει… κομμάτια να γίνει.

gerorge

Ο Σουμποτιτς ελπιζω δεν θα μπει καν στην συζητηση.Δυστυχως το να εχεις χασει μεριδα του κοσμου δεν διορθωνεται ευκολα,παρα μονο με καποιον τιτλο και παλι παιζεται.Αν μεινει ο Πριφτης,μετα το καλοκαιρι,θα βλεπουμε εκεινα τα γραφικα σχολια “Δεν παιρνω διαρκειας με αυτον στον παγκο”,”Δεν ξαναπαταω γηπεδο” και αλλα τετοια ωραια που φυσικα τα βλεπεις σε ολες τις ομαδες και κυριως τις Ελληνικες.Μακαρι μακροπροθεσμα να καταφερει ο Λασκαρης να μας αλλαξει νοοτροπια και οχι να αλλαξουμε εμεις σε αυτον.Οποιος και να ναι προπονητης πρεπει να εχει την εμπιστοσυνη του κοσμου για καποιον χρονο τουλαχιστον,ανεξαρτητα της ποιοτητας του που μπορει να μας αρεσει μπορει και οχι.Ειτε ο προπονητης λεγεται Banchi ειτε Καμπεριδης ειτε Γιαννακης πρεπει απο την πρωτη μερα να υποστηριχτει και να μην αρχιζει η γκρινια στο πρωτο στραβο αποτελεσμα,ουτε φυσικα τα γραφικα σχολια του καλοκαιριου να υπαρχουν επειδη δεν αρεσει σε καποιους ο (νεος πιθανως) προπονητης,χωρις να εχει καθισει στον παγκο ακομα

kaptsik

Για να μας αλλάξει ο Λάσκαρης τη νοοτροπία θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Αυτή έχει κλονιστεί όμως μετά τα εφετινά με τη ρευστότητα και τη λαθεμένη επικοινωνιακή τακτική που λέει και ο Night,
Επίσης μεγάλο μέρος του κόσμου (σε αντίθεση με μένα) δε μπορεί να καταλάβει γιατί ο λεφτάς Λάσκαρης δε σπρώχνει από την αρχή πολλά λεφτά σε μπάτζετ και βαφτίζει τις χρονιές μεταβατικές.

experience

Έτσι είναι, όποιος και να έρθει εκτός αν είναι κανένα όνομα που θα γουστάρουν όλοι (που σημαίνει λεφτά) θα αρχίσουν τα “όχι αυτόν ρε παιδιά”, “αν είναι να πάρουμε αυτόν καλύτερα Πρίφτη”, “Δε μ’αρέσει καθόλου, τι σκέφτεται ο Λάσκαρης”, “με αυτόν δε θα ανεβούμε επίπεδο”, “σε εκείνη την ομάδα τα έκανε θάλασσα” κλπ. Αποκλείεται να αρέσει σε όλους. Για όλους υπάρχει αντίλογος. Και εννοείται ότι και τα ονόματα έχουν και τις αποτυχίες τους.

kaptsik

Αυτό θα έπρεπε να σκεφτούμε κι εμείς ως οπαδοί. Δε γίνεται να αλλάζουμε προπονητές επειδή δεν έχουμε ανεκτικότητα στην αποτυχία (η οποία παίζει για όλους τους προπονητές).
Δε μπορεί να αλλάζουμε προπονητή για… ψυχολογικούς λόγους.
Αν λάβουμε υπόψη ότι η ομάδα του χρόνου θα έχει 5 (τουλάχιστον) νέους
ξένους και ότι λείγουν και κάποια συμβόλαια το κλίμα στα αποδυτήρια θα είναι εντελώς διαφορετικό. Δε μιλάμε για Ολυμπιακό ή ΠΑΟ που κρατούν τον κορμό σταθερό (οπότε αν ραγίσει το γυαλί ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή προτιμάς την αλλαγή προπονητή φυσικά)

Subaris

Ποιος θα φερει τους καινουργιους 5?Γιατι τους καινουργιους 8 φετος ο πριφτης με ποιον ακομα δεν ξερω τους εφερε.Για ψυχολογικους λογους αλλαζουμε προπονητη?Τι λετε βρε καλα μου παιδια? Την ιδια ομαδα παρακολουθουμε?Ανεκτικοτητα στην αποτυχια εχουμε,στην τραγωδια δεν εχουμε.Και αν ειναι να γκρινιαζουμε για τον καινουργιο φιλε experience τοτε η λυση ειναι να μην αλλαξουμε ποτε προπονητη?Παιδια μου δεν ειναι ποποβιτς ο πριφτης για να ειμαστε σιγουροι οτι απλα τα παντα πηγανε στραβα φετος οποτε του χρονου θα διαπρεψουμε.Ειναι η φυσικη ροη των απλα καλων πραγματων οταν αυτα αλλιωνονται.Τα αντικαθιστας.Τα αξιοπιστα τα δινεις χρονο.

kaptsik

Ας εξηγήσω το “ψυχολογικούς λόγους” λοιπόν.
Φεύγουν καλοί (και όχι μόνο) προπονητές όταν κλείνει που λέμε ο κύκλος τους σε μια ομάδα.
Και μετά τι γίνεται; Σταματούν την προπονητική; Όχι.
Παίρνει η μια ομάδα τον προπονητή της άλλης.
Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί λέει “ράγισε το γυαλί” στις σχέσεις προπονητή παικτών.
Γιατί ράγισε το “γυαλί” στις σχέσεις προπονητή – κόσμου.
Αν όλη η φασαρία γίνεται για να φύγει ο Πρίφτης και να έρθει ο Πέσιτς τότε πάσο.
Αλλά αν είναι να φύγει ο Πρίφτης και να έρθει ο Δέδας ή ο Λυκογιάννης τότε για τι είδους λόγους γίνεται η αλλαγή του προπονητή;

kaptsik

Για τις κακές επιλογές του Πρίφτη συμφωνώ.
Σχετικά με την τραγωδία επίτρεψέ μου να μη συμφωνήσω. Τραγωδία είναι αυτό που έχουμε πάθει στο ποδόσφαιρο. Πέσαμε δυο κατηγορίες και δε μπορούμε να τις ανεβούμε. Τραγωδία να βγούμε 4οι (δεν το έχω και σίγουρο… οκ) στην Ελλάδα και να έχουμε φτάσει στην ευρώπη εκεί που φτάσαμε όχι. Τι κάναμε καλύτερο πέρσι από στόχους;
Για να σε προλάβω πέρσι είχαμε έδρα υπολογίσιμη. Είχε συνηθίσει η ομάδα να μη χάνει. Παίζαμε ομορφότερο μπάσκετ. Πάσο!
Αλλά και για να σε τρολάρω, είχαμε και τον ίδιο προπονητή 🙂

Subaris

Προφανως Kaptsik μου,αν ερθει καποιος,να ερθει αναγνωρισμενα καλυτερος αν οχι στα ιδια κυβικα.Αλλα κ στα ιδια να ειναι,μια διαφορετικη οπτικη μπορει να αλλαξει μια ομαδα.Δεν βγαινουν ολοι οι προπονητες απο φωτοτυπικο!Αποτυχια για μενα ειναι να χανεις τα δυσκολα ματς με αξιοπρεπεια κ οχι με κατεβασμενα βρακια.Το οτι φτασαμε εως εδω στο cl με αυτες τις ομαδες,επιτυχια δεν το λεω.Τραγωδια φυσικα εννοω τις δυο ηττες απο τον παοκ,τις επισης δυο απο τους φραπεδες,τα τρικαλα,τα ρεθυμνα,την 20αρα με το Αεκακι κ αλλες ακομη τραγικες εμφανισεις.Καλα για ποιοτητα μπασκετ,απλα το αφηνω ασχολιαστο…Οσο για το περσινο,θεωρω οτι ο πριφτης σωθηκε απο 2-3 παιχτες που δεν χρειαζεται πιστευω να τους ονομασω.Ηξεραν κ περνανε παιχνιδια.Δεν εννοω φυσικα οτι ηταν μονο τυχερος,ειναι καλος προπονητης,αλλα άσθενος,εως κ αψυχολογητος πολλες φορες και το ταβανι του δεν ειναι τοσο ψηλο για τον Αρη που θελουμε κ λησμονουμε.Να μου πεις αυτος που θα ερθει θα τον κανει dream team?Τουλαχιστον να ανεβασει την ομαδα ζηταμε.Ο πριφτης οχι μονο δεν την ανεβασε με μεγαλυτερο μπατζετ,οχι δεν την κρατησε στα ιδια τουλαχιστον επιπεδα με τα περσινα,αλλα μας εκανε να αλλαζουμε καναλι σε ματς προκρισεων.Και βαφτιζω τελικα τον πριφτη ως υπαιτιο,γιατι στην τελικη κ αυτος εκανε τις επιλογες(ή ακομη κ αν τις δεχτηκε αν θες στην συνωμοσιολογια)κ αυτος κοουτσαρει.

Subaris

Και κατι τελευταιο.Αν φυγει απο τον Αρη,πιστευω πως θα εχει πτωτικη πορεια,το ξερει ή το υποπτευεται κ γι’αυτο αποφευγει την παραιτηση σαν ο διαολος το λιβανι.Οσο γι’αυτο που ανεφερε ενας φιλος για δηθεν 3 παραιτησεις του,ή ραδιο αρβυλα ειναι ή οπως καποιος αλλος φιλος του απαντησε,ηταν εκ του ασφαλους του στιλ “αν θελετε παραιτουμαι”γνωριζοντας οτι θα του πουν οχι.Οταν θες να παραιτηθεις,παραιτεισαι…

Subaris

Τι σημαινει αυτο?Εγω πιστευω πως ο τελευταιος εδω μεσα,εχει μεγαλυτερο μπασκετικο iq απο τον Λασκαρη.Να σου πω κ αλλη μια σκεψη.Ακουμε τοσα κ τοσα για τα οικονομικα.Τα μισα να ειναι αληθεια,μπαινω λιγακι στο μυαλο του Λασκαρη κ κανω την εξης σκεψη.Τον εχω διετες συμβολαιο.Αν τον διωξω τωρα,θελει αποζημιωση κ αλλα λεφτα για τον καινουργιο.Εδω κανω ψαλιδι στον παιχτη που πηρα(JJ),θα διωξω προπονητη,για να παρω αλλον?Και 2ον,ποιος θα του πει οτι ο πριφτης ειναι κακος προπονητης.Ξερει πιστευεις ο ιδιος τοσα κιλα μπασκετ για να το καταλαβει?Ο παπακυριακης κ ο Αρβανιτης που ειναι παραγκωνισμενοι?Ο αδελφος του?’Η αυτος που εκανε τις επιλογες των παιχτων μαζι με τον πριφτη?Για νεοσυστατο Λασκαρη στο μπασκετ δεν απαιτω να εχει τις γνωσεις του Γιαννακοπουλου ας πουμε,ή του Καρυπιδη στο ποδοσφαιρο.

Subaris

Μετα το τελευταιο που εγραψες,πραγματικα ευχομαι να εχεις δικιο σε ολα τα παραπανω…

Kostaris

Subaris, για ακομα μια φορα ζωγραφισες!!!!
Θελω αυτογραφο σου!!!

Subaris

Στα καμαρινια παρακαλω κ οχι φωτογραφιες προφιλ,ανφας ειναι η καλη μου πλευρα!!Βλεπεις,μπορεις να σφαξεις κ με βαμβακι…

Subaris

Το οτι θα φας μουτζα επειδη συμφωνησες κ με αρκετη αισθηση του χιουμορ κι’ολας,ε αυτο δεν το περιμενα να σου πω την αληθεια…Κατανταει λιγακι τραγικη αυτη η εμμονη με σενα.

kaptsik

Δεν ήταν δικό μου πάντως. Σέβομαι τις απόψεις ολων, άλλωστε όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε. Ο καθένας με τον τρόπο του.

Subaris

Δεν σκεφτηκα κανεναν,ειλικρινα,αλλα ειναι το απολυτο κομπλεξ ρε φιλε για μενα.

kaptsik

Εγώ τον βλέπω σε καμιά ΑΕΚ να σου πω την αλήθεια. Ο Ζντοβτς είναι άντε γεια…

Subaris

Με το +20 εκει μεσα κ στον ποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο εδω?Δυσκολο το βλεπω..

kaptsik

Πιο μεγάλο εμπόδιο βλέπω ότι θα του διαλέγει τους παίκτες ο Αγγελόπουλος. Πάντως αφού έφερε το Ζντοβτς μην το αποκλείουμε

Subaris

Γι’αυτο εγραψα δυσκολο κ οχι αδυνατον.Σωστος.

Jim Patras

Subaris,ωραίος!

Subaris

Μην συμφωνεις…θα φας μουτζα κ συ!!Παρε με τηλ. για τα συνχαρικια!!

experience

Θα δούμε όταν αρχίσουν να ακούγονται ονόματα.

kaptsik

Σχετικά με το τελευταίο που γράφεις Night για τους ξένους. Νομίζω ότι επιβάλλεται να πάρουμε έναν (αν όχι 2) ώστε να τον δοκιμάσουμε πριν από την καλοκαιρινή περίοδο και αν μας κάνει να μη φτιάχνουμε ομάδα από το μηδέν. Για κάθε παίκτη ξένο που κλείνουμε από φέτος για του χρόνου έχουμε 2 θετικά:
– Ψάχνουμε το καλοκαίρι για ένα λιγότερο (άρα καλύτερο ψάξιμο – όχι βιαστικές κινήσεις)
– Ξέρουμε τι μας δίνουν οι κλεισμένοι παίκτες και αναζητάμε παίκτες με χαρακτηριστικά που να συμπληρώνουν καλύτερα το ρόστερ (πχ εγώ προτιμούσα να μείνει ο ΜακΝιλ κι όχι ο Γουότερς το καλοκαίρι, αλλά ο Κάμινγκς που τον εκτιμώ ταιριάζει καλύτερα με Γουότερς)

timemaster

Καταρχάς δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι απογοητεύτίκαν από τον αποκλεισμό.
Παίζαμε με μια καλύτερη ομάδα σε όλους τους τομείς (μπάτζετ, διοίκηση, αγωνιστική εικόνα) και στον αντίποδα εμείς όλη τη χρονιά δείξαμε μονάχα 3-4 καλές στιγμές. Στιγμές ούτε καν ημίχρονα. Οπότε λογικό και αναμενόμενο το αποτέλεσμα.
Από εκεί και πέρα πιστεύω πως οι ομάδες φτιάχνονται το Καλοκαίρι. Και φέτος δε κάναμε ομάδα. Η βάρκα μας είχε πολλές επιλογές που δε βγήκαν και το χειρότερο είναι η διαχείριση που κάναμε (διοίκηση-προπονητής) στις αλλαγές του ρόστερ και στους τραυματισμούς. Η ομάδα άλλαζε-έπαιρνε παίχτες και φαινόταν ότι ήταν λάθος επιλογές.

Για την επόμενη μέρα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες περί ανακοίνωσης διοίκησης που θα λέει ξεκάθαρα τι θα κάνει και γιατί. Απλά πράγματα.

Από εκεί και πέρα τον Πρίφτη δε θα τον άλλαζα για πολλούς λόγους.
α. Η διοίκηση μπορεί να ρίξει όλη την ευθύνη σε αυτόν στο τέλος της χρονιάς και ουσιαστικά για τα μάτια του κόσμου την νέα χρονιά να είναι καθαρή από αμαρτίες.
β. Η ομάδα δε θα φτιάξει φέτος όποιον και να φέρουμε προπονητή.
γ. Δύσκολα θα βρούμε προπονητή που να είναι καλύτερος του Πρίφτη και ακόμα ποιο δύσκολα θα του δώσουμε συμβόλαιο και για του χρόνου.
δ. Λύσεις Καμπερίδη κ.λ.π. είναι μονάχα για μερικά παιχνίδια και όχι για το 1/3 της χρονιάς. Και εφόσον θέλουμε του χρόνου να έχουμε καλύτερη ομάδα θα πρέπει να έχουμε καλύτερο προπονητή και όχι χειρότερο ή έστω εκκολαπτόμενο.

Συμφωνώ με την υπόλοιπη χρονιά να την αξιοποιήσουμε σε κάτι. Ή αυτό να είναι οι πιτσιρικάδες ή να είναι η αξιολόγηση των παιχτών ή να είναι η βελτίωση των παιχτών που θέλουμε να κρατήσουμε για του χρόνου.

Αν το μπάτζετ είναι ίδιο ή και ελαφρός μεγαλύτερο από φέτος εγώ προσωπικά θα κρατούσα μονάχα Κάμινγκς από τους ξένους , τους Καββαδά , Τσαιρέλη , Ξανθόπουλο , Ζάρα , Γιάνκοβιτς και ίσως τον Σίμτσακ σε θέση ανάμεσα σε πάγκο και εξέδρα. Θα προσπαθούσα να πάρω έναν Έλληνα από ποιο ψηλό ράφι μιας και όλοι οι Έλληνες που έχουμε πρέπει να είναι αναπληρωματικοί. Δυστυχώς όμως για να πάρουμε Έλληνες καλύτερους από αυτούς θα πρέπει να μπάτζετ να ανέβει τρομερά και δε το βλέπω να συμβαίνει.

Τέλος nightaudit δε πιστεύω πως ο Πρίφτης προσπαθεί να τους βάλει όλους. Προσπαθεί να βρει πεντάδα που να παίζει καλά και όλη τη χρονιά δεν έχουμε βρει. Δεν υπάρχουν ζευγάρια παιχτών που να αποδίδουν σταθερά καλά όταν βρίσκονται στο παρκέ και η ομάδα (εξαιτίας και των τραυματισμών-αλλαγών) ακόμα ψάχνεται και θα ψάχνεται μέχρι τέλους της χρονιάς.

Υ.Γ. Η Ομάδα βγάζει συστήματα στην επίθεση. Και βγάζει ελεύθερα σουτ. Όμως ενώ βλέπεις οι ανταγωνιστές μας βάζουν τα ελεύθερα και εν συνεχεία αποκτούν ψυχολογία και για τα δύσκολα εμείς χάνουμε και τα εύκολα. Και αντί όταν βάζουμε 2-3 καλάθια και παίζουμε μερικές καλές άμυνες αντί να πάρουμε ψυχολογία εν συνεχεία χάνουμε τα άχαστα.

Υ.Γ.2 Μια χρονιά για εμένα είναι πετυχημένη , αποτυχημένη , μέτρια κ.λ.π. από τους εξής παράγοντες : Όμορφο μπάσκετ , αποτελέσματα , πάθος. Το τελευταίο εγώ προσωπικά θεωρώ πως είναι μαστ. Φέτος ότι και να γινόταν ακόμα και κύπελλο να παίρναμε ή ακόμα και να πάμε τελικούς για εμένα θα είναι μία νεκρή χρονιά. Ομάδα ΆΡΗΣ χωρίς νεύρο , πάθος , αυταπάρνηση δεν υπάρχει. Και φέτος αυτά τα είδα μονάχα από 3+1 παίχτες άσχετα αν τους βγαίνει ή όχι μέσα στο παιχνίδι. Και για χτες αδικούμε τον Ζάρα με τα γελάκια που τον έδειξε η κάμερα. Χτες όπως και σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ο Ζάρας έχει νεύρο και πάθος.

kaptsik

Θέλω να προσθέσω κάτι γι’ αυτό που είπες για το ροτέισιον.
Έπεσε το μάτι μου τις προάλλες στο ranking των παικτών. Ο Κάμ είχε κοντά στο 13 (ελληνικό πρωτάθλημα). Ο Ντράγκι κοντά στο 10. Μετά το χάος.
Πέρσι είχαμε τους 4 Αμερικανούς με ranking ξεκάθαρα πάνω από 10.
Είχαμε να βασιστούμε σε 4 παίκτες (από τον μέτριο Χάγκινς μέχρι τον σούπερ Γουάιτ)
Φέτος δεν έχει να βασιστεί σε άλλον από τον Καμ.
Ψάχνει ο κόουτς σε κάθε παιχνίδι ποιος παίκτης από τους υπόλοιπους θα βρεθεί στη μέρα του. Το παιχνίδι τελειώνει και τότε ξέρουμε ποιος μπορούσε να βοηθήσει εκείνη τη μέρα.
Αναλαμπή ο Ζάρας τη μια μέρα. Αναλαμπή ο Γιάνκοβιτς την άλλη. Αναλαμπή ο Τσαιρέλης την παράλλη. Αναλαμπή κανένας τις επόμενες μέρες. Κι έτσι περνάει ο χρονιά και φαίνεται το ροτέισιον μεγάλο. Αλλά μεγάλη είναι η ανυπαρξία 3 – 4 παικτών που θα ξέρεις ότι θα βγαίνουν μπροστά σταθερά (σχεδόν σταθερά)

Kostaris

Για μένα, ο επόμενος προπονητής, πρέπει να είναι προπονητής έμπειρος, με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, π να μπορεί να ΧΤΙΣΕΙ-ΣΤΗΣΕΙ ομάδες, να ξέρει να διαχειριστεί κρίσεις αγωνιστικές κ μη, π θα χει κάνει πρωταθλητισμό κ π θα εμπνέει παικτες, κόσμο, κ θα βοηθάει με την εμπειρία του την άπειρη μπασκετικά διοικηση….Έναν προπονητή π θα βάλει τις βασεις για μία 2ετια το πολυ…Τέτοιοι προπονητές θα μπορούσε να ήταν Γιαννάκης, καζλαουσκας, Τάνιεβιτς, πεσιτς, πιανιτζιανι, μπανκι…Έστω για μία 2ετια, κ αφού μπουν οι βάσεις, προχωράμε σε έναν πιο μοντέρνο, φερελπι κόουτς…..
Σε καμία περίπτωση, πειράματα με προπονητές επιπέδου Πριφτη, λυκογιαννη, μεξα, κ λοιπών της Α1…
Αν μπορεί να γίνει τώρα αυτό, ας γίνει τώρα, αλλιώς το καλοκαίρι….

O_Betatzis

Αν πω οτι απο Ελληνες θελω Σουλινιο θα προσβαλω καποιον?

Neapolitis

Σουλη πακετο με Κλαντον παντως κ γω θα τους ηθελα του χρονου…Αλλα χλωμο για τον πρωτο ειδικα…

kaptsik

Καλή ιδέα. Αν και το προηγούμενο πέρασμά του από την ομάδα (με Σιγάλα, Μιχαήλοφ, Γκάρι Γκράντ) δε μου άρεσε. Έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι όμως από τότε.

MrT

Kαλα όλα αυτά ρε παιδια.Ο Πρίφτης φετος πηρε 60.000.Ποιος από τους προπονητες που ανεφερες θα επαιρνε παρομοια αμοιβη?Ξερετε για παράδειγμα ποσο ηταν οι αμοιβη του Γιαννακη? Και πως ενας προπονητης να στησει ομαδα με τις απαιτησεις που εχουμε ? Θα ζητησουν τουλάχιστον 4-5 εκατομυρια μπατζετ, σιγα να μην ερθουν στην ομαδα με λιγοτερα να τους κερναει χολη ο κάθε πικραμένος μωλις ταρακουνησει το καραβι.

Προσωπικα θα ηθελα πολύ να πετυχει ο Πρίφτης γιατι φερθηκε παρα πολύ εντιμα, στην ομαδα και πιστευω πως είναι πολύ καλυτερος προπονητης απ’ οσο του καταλογιζουν μερικοι.Δεν τα καταφερε φετος .Σε καμια περιπτωση δεν λεω να μεινει πασα θυσια , επαγγελματικο μπάσκετ είναι , είναι γνωστη η μοιρα του προπονητη σε τέτοιες περιπτώσεις αλλα ας μεινει ως το τελος για φετος. Μαλλον Θα φυγει απο μονος του η θα αντικατασταθει απο τον Καμπεριδη, θα μαθουμε συντομα (εχει ξαναγινει και στο παρελθον και ισως η αλλαγη ατμοσφαιρας να ευεργετησει την ομαδα).

Παντως προσωπικα θα ηθελα σιγουρα να φυγει ο Τζεκινς-Ντραγκι(αλλα δεν γινεται ,την πατησαμε με τον Χαμον και μονο ένα ξενο μπορούμε τωρα). Τουλάχιστον ας ερθει ενας ταλαντούχος ξενος που να εχει την πυγμη και το παθος που δειχνει ο Τζάκσον και να είναι σε φαση probation για του χρονου.

experience

Σωστός, κανείς δε λέει τι μπάτζετ πρέπει να έχουμε για αυτούς και αν ο Λάσκαρης θα το καλύψει. Τώρα το τι θα θέλαμε εντάξει. Συμφωνώ με το σχόλιο, δεν ξέρω όμως τι νόημα έχουν τώρα οι αλλαγές, δεν κυνηγάμε κάτι ουσιαστικό πλέον.

MrT

Να παιξουμε καλο μπάσκετ , να εχουμε έναν εντιμο ξενο παικτη που να τιμησει την φανελα και να αλλαξει λιγο την δυναμικη της ομαδας.Τι να σου πω , θα ηθελα να δω την ομαδα να παιζει καλο μπάσκετ , να τα δωσει όλα στα πλευ οφς και να κανει εκπλήξεις.Ειχαμε εντονη χρονια φετος, δυστηχως με πολλα αρνητικα, πικρα,χολη αμφισβητηση ,πολύ δραμα ,τουρίστες,λαβωμενους ,μια κατασταση τραγωδια. Και όπως σε κάθε τραγωδια υπαρχει ένα σημειο που το αδιεξοδο εναλλασεται με την καθαρση , να τελειωσει η χρονια με ένα αισθημα αισιοδοξιας. Θα ηθελα να δω και τον Πριφτη να φυγει με το κεφαλι ψηλα στο τελειωμα αντι να απολυθει η να παραιτηθεί τωρα σαν αποτυχημένος. Πιστευω πως το αξιζει γιατι εδειξε αφοσιωση και φιλοτιμο ασχετα με το πως εξελιχθηκε η χρονια μεχρι στιγμης.

kaptsik

Να θυμίσω πως όταν ο Τσίλντρες όταν πήγε στον Ολυμπιακό με 6 εκ συμβόλαιο το χρόνο (τριετες 21 εκ) προπονητής ήταν ο… Γιαννάκης. Ακόμα κι αν οι Αγγελόπουλοι είχαν ενθουσιαστεί τόσο κι επιμένανε τόσο πολύ να τα σκάσουν, δεν όφειλε να τους βάλει φρένο; Με 6 εκατομμύρια χτίζεις ομαδάρα, Να μη θυμίσω τι κατάφερε, έχοντας και τον επίσης ακριβό Κλέιζα.

thanasis

Συμφωνώ ότι το κυριότερο από όλα είναι η διοίκηση να το πάρει πάνω της το θέμα και να πάψει να φαίνεται απούσα! Πρέπει να πάρει αποφάσεις με γνώμονα τη νέα χρονιά και να μάθει επιτέλους από τα λάθη της! Εννοείται πως ο Πρίφτης πρέπει να φυγει (ήδη έπερεπε να είχε ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του με τον ΑΡΗ) και από τους παίχτες πρέπει να μείνουν μόνο οι Καββαδάς, Τσαϊρέλης (για πολύ μειωμένο όμως ρόλο), Γιάνκοβιτς (αν γίνεται), Χρηστίδης (να παρει όμως ευκαιρίες) και φυσικά ο Κάμινγκς (αν και πρέπει να μην φορτώνεται τόσες ευθύνες για βασικός οργανωτης, αν και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης). Τον Φλιώνη ποτέ δεν τον πίστευα ούτε πιστεύω ότι μπορεί το παιδι να σταθεί στον ΑΡΗ, όσες ευκαιρίες και να πάρει, οπότε λύση συνεργασίας και με αυτόν. Όλοι θέλουμε νέους σε ηλικία παίχτες, αλλά να μπορούν κιόλας, αλλά κατά τη γνώμη μου ο Φλιώνης δεν το έχει! Βέβαια για όλα αυτά θα αποφασίσει ο νέος προπονητής που για μένα είναι κομβικής σημασίας η επιλογή του το καλοκαίρι! Λύσεις τύπου Πρίφτη είναι απαγορευτικες! Η διοίκηση έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες για το φετινό και τώρα πρέπει από εδώ και πέρα να δείξει ότι μαθαίνει από τα λάθη της! Και αν υπάρχει πραγματικά σοβαρό οικονομικό πρόβλημα (εγώ πάντως εμπιστεύομαι ό,τι είπε ο Λάσκαρης τελευταία και στη Δικη), ας ειναι ειλικρινής! Πάνω από όλα πιστεύω ότι μαι μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΑΡΗΣ, δείχνει το μεγαλείο της και από τον τρόπο που αντιμετωπίζει και αναγεννάται μετά από κρίσεις, οποιεσδήποτε κρίσεις!

Neapolitis

Αποψη μου ειναι οτι θα επρεπε να ειχε ανακοινωθει ηδη η παραιτηση ή η λυση συμβολαιου με τον Πριφταν.Συμφωνω με τη λυση Καμπεριδη ,μεχρι το τελος της χρονιας ομως (εκτος κ αν εφερνε την τριτη θεση μετα τα play off).
Μηπως ετσι τουλαχιστον καποιοι παιχτες οπως ο Τζεγκινς παιξει καπως καλυτερα δεν ξερω…
Οπωσδηποτε τη μια προσθηκη που εχουμε δικαιωμα,προσωπικα θα προτιμουσα αθλητικο 4-5ρι.Και πιστωση χρονου στον Γιανκοβιτς στη θεση 3.Τον φλιωνη δε τον πιστευω αλλα δε πιστευω οτι μπορουμε να βρουμε κ καποιον τετοια εποχη σε θεση 1 στα λεφτα που θα δινουμε που να κανει κ την διαφορα.
Με την υπαρχουσα ομαδα και χωρις Καββαδα δε πιστευω οτι εχουμε τον παοκ σε σειρα αγωνων,ισως ουτε τον κολοσσο,ομαδα με 6 ξενους και τρεχαντηρια…
Και επιτελους να βγει καποιος να μας πει τι γινεται κ με τον Σανικιτζε,προλαβαινει φετος καποιους αγωνες η οχι..?Θυμαμαι εκει κοντα στον Γεναρη που ειχαν θεματα οτι θα γυρισει νωριτερα και οτι παει πολυ καλα η αποκατασταση και μετα τιποτα…

Subaris

Επομενη μερα για μενα δεν υπαρχει μετα το χθεσινο,υπαρχει επομενη χρονια.Επομενη μερα θα υπηρχε μετα το δευτερο παιχνιδι με φραπεδες,μετα το δευτερο παιχνιδι με συμπολιτη μιας κ γιναμε μια απο τις 2 ομαδες που χασαμε απο ομαδα με 0 στα 180 τριποντα στα χρονικα,ή επομενη μερα μετα την ηττα σπο τα τρικαλα για να εχω καποιες ελπιδες για κυπελλο κ cl. Τωρα ειναι αργα.Τι καμπεριδη μου λετε;Δεν υπαρχει καμια χημεια ομαδας κ παγκου.Δηλαδη εδιωξα τον δασκαλο να κρατησω τον μαθητη?Η μια η αλλη.Ποιον καινουργιο προπονητη?Ποιος χαζος θα ερθει να βγαλει τα καρβουνα απο την φωτια?Μενεις με το υλικο που εχεις,συμφωνω για τους μικρους κ στο ψησιμο τους κ ξανα τωρα απο τον ιουνιο ολα απο την αρχη.Ζαρας,βλαντο,Καββαδας ας μεινουν.Ο καμινγκς επιβαλεται αλλα δεν το βλεπω.Ολοι οι αλλοι στο καλο κ η Παναγια μαζι τους.Προπονητη θα ηθελα με ευρωπαικη εμπειρια κ οχι ελληνα ειδικευομενο.Απο κολοσσους,καβαλες,ρεθυμνα κ αλλα χωρια.Οσο για τους υπολοιπους 5 ξενους,δεν με προβληματιζει το αγνωστο οσο ο καραμητρος που θα τους διαλεξει.Και οποιος διαλεξε τους φετινους ειναι τουλαχιστον καραμητρος γιατι 1-2 αντε 3 στους 8 ξενους που εφερες να σου βγουνε καπως, αντε να το καταλαβω,αλλα 7 στους 8 φιλε να τους πετας βελακια στα μουτρα, παρατα το σκαουτινγκ κ ριξτο στον τζογο κ κανα καζινο, γιατι ετσι μοιαζουν τα κριτηρια σου!Εχω πολλα ακομα να γραψω αλλα αυτα ειναι τα βασικα.Περιτο να πω οτι συμφωνω οτι επιτελους πρεπει να βγει καποιος να μιλησει στον κοσμο.

kaptsik

Αυτό με την επιλογή τον ξένων θα ήθελα πολύ να μάθω πως έγινε. Μου έκανε εντύπωση πως μπήκε η ομάδα στη διαδικασία για αντικατάσταση των 3 αμερικανών μέσα στον Οκτώβριο. Μας κοροιδεύαν; (μάλλον όχι γιατί με μια μεγάλη καθυστέρηση αντικαταστάθηκαν οι 2 από τους 3)
Το λέω γιατί είχα συνηθίσει τον Πρίφτη να στηρίζει τις επιλογές του (πχ Χάγκινς, Γουότερς που είχαν κάνει μεγάλη κοιλιά) Παίζει να μην τους διάλεξε; Έπεσε τόσο έξω; Θα ήθελα λεπτομέρειες γιατί από εκεί στράβωσε η χρονιά.

kostasjacob

Πραγματικα και εγω δε μπορω να πιστέψω οτι επεσε τοσο εξω ο πριφτης αδυνατώ…δε γινεται να ειχε τις δυο προηγούμενες χρονιές 9/10 και φετος 1/8

Subaris

Λεπτομεριες μπορει να μαθεις αν κ οταν φυγει ο πριφτης απο τον Αρη.

kaptsik

Ένας λόγος για να χαρώ όταν φύγει. Ελπίζω αφού μάθω τις λεπτομέρειες να μη με πιάσει καμιά… λυπη

Subaris

Δεν το αποκλειω παντως…Εγω μιλαω με τα εως τωρα δεδομενα.Αν μαθουμε τιποτα κουλο,μαρτυρα μου σε βαζω,θα τα παρω ολα πισω.

Arisaloskanis

Βλέπω οτι οι περισσοτεροι κανουν μπαιραμια για το μελλον με το μυαλο τους, γενικα μιλαω για ολα τα αρειανα, τα περισσοτερα δεν μου φαινονται κ πολυ ρεαλιστικα τολμω να πω. Εγω ως πρωτο στοχο θα ειχα να δω την επομενη φορα που θα πατησω στο γηπεδο(εχουμε και 2 κεκλεισμενων πραμα που σημαινει ακομα λιγοτερα εσοδα) το καρεκλακι του διπλανου μου να ειναι στην θεση του. Θα ηθελα να τελειωσει η χρονια χωρις να μεινει καποια πληρωμη του αρθρου εκπροθεσμη με κυρωσεις. Οσον αφορα την απομακρυνση του πριφτη κ αντικατασταση του απο καμπεριδη, σε περιπτωση που δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο , ελπιζω οι διοικουντες να μην αφησουν να βγει κατι τετοιο προς τα εξω γιατι τοτε οι δυο τους δεν ξερω καν πως θα μπορεσουν να συνεχισουν να συνεργαζονται αν υποθεσουμε κ οτι ο σαββας μπορει να φορτωσε στον πριφτη παικτες που δεν ηθελε. Αν ειναι να γινει κατι τετοιο πρεπει να γινει χωρις πολλες πολλες συζητησεις κ αφηνοντας το χρονο να περασει αλλα με την μια ,σαν κοψιμο χεριου απο δαγκωμα ζομπι. Αλλιως βλεπω την τεταρτη θεση με τα κυαλια. Επισης , ακομα κ αν υποθεσουμε οτι ο καμπεριδης το κατεχει το αθλημα κ μαλιστα τεχνικα καλυτερα κ απο πριφτη, μου φαινεται 10 φορες πιο χαμπλ σαν προσωπικοτητα απο πριφτη οποτε δεν ξερω πως θα καταφερει να επιβληθει στα διαμαντακια. Βεβαια αυτο δεν μπορω να το ξερω απολυτα. Μεχρι το τελος της χρονιας θα ηθελα να ξεκαθαριστει το θεμα με την ρευστοτητα κ να ξεμπερδευουμε με τα χρεη.

MANOS

Τα ειπες ολα 100 τα 100 συμφωνω.

Jose

Λοιπον η φετινη χρονια ειναι χαμενη κατα τη γνωμη μου οτι και αν κανει η διοικηση, εκτος αν φερει Ομπραντοβιτς( ψιλοαπιθανο). Το βασικο ειναι να καθαρισει ο Λασκαρης με τα δικαστικα και μετα πρεπει επιτελους να μιλησει για στοχους! Συγκεκριμενους στοχους για Ευρωπη και Ελλαδα. Θεωρω οτι το μεγαλυτερο προβλημα μεταξυ ομαδας και φιλαθλων ειναι η ασαφεια στους στοχους. Δεν υπαρχει ουσιαστικη κριτικη οταν εγω θελω να παλευουμε για πρωταθλημα και η διοικηση στοχευει στη 4η θεση. Δε ξερω αν με αυτο το τροπο μπορουν να μοιραζουν τη γκρινια αλλωτε στο προπονητη αλλωτε στους παικτες ή στη διοικηση αλλα σιγουρα αυτη η ανακατωσουρα δε βοηθαει κανενα. Οι στοχοι καθοριζουν το μπατζετ, οι στοχοι το προπονητη και τους παιχτες. Αν ο Λασκαρης δεν ειναι απο τους απατεωνισκους που εχουν περασει κατα καιρους τοτε λεει αληθεια οτι τα χρηματα δεν ειναι το προβλημα αλλα ουτε υπαρχει θεμα χρεων ουτε δυσκολιων. Ειναι καθαρα θεμα θελησης του Λασκαρη. Γιατι να κατηγορησω το Πριφτη και τους παικτες που στην ουσια μας εχουν στα ιδιο επιπεδο 3 χρονια τωρα αν οι στοχοι που εχουν τεθει απο τη διοικηση ειναι ακριβως αυτοι. Αν ο Λασκαρης πει παμε για να φερουμε το μπασκετ στο βορρα( το χει πει αρκετες φορες) τοτε να κανω κριτικη και να πω οτι ο Πριφτης δεν ειναι για υψηλο επιπεδο ή οτι με παικτες απο την τελευταια ομαδα της Τουρκιας και χωρις καλο ελληνικο κορμο δε πας πουθενα. Αν πει οτι θελω να φτιαξω κορμο απο 18αρηδες και σε 5 χρονια να χτυπησω τιτλο να πω οτι δε θελω να περιμενω 5 χρονια και οτι ο Πριφτης δε βαζει τους μικρους αλλα οτι και να πω θα ειναι μια δικια μου θεωρια μεχρι τη στιγμη που ο μεγαλομετοχος θα μιλησει για συγκεκριμενους στοχους!

tnt

Με κινδυνο να χαρακτηριστω Πριφτοσκυλο (οχι οτι με απασχολει) θεωρω οτι ο Πριφτης πρεπει να εξαντλησει το συμβολαιο του. Η φετινη χρονια ηταν ενα τεραστιο σχολειο για αυτον καθως ηταν και η πρωτη ουσιαστικα που τα σκατωσε ή πηγαν ολα στραβα ή ειχε τοσες ατυχιες η ομαδα του. Θεωρω λαθος να εισπραξει η επομενη ομαδα του την μπασκετικη του ενηλικιωση. Επισης θεωρω βεβαιο οτι η επομενη χρονια του θα ειναι πολυ καλυτερη μετα απο τοσες σφαλιαρες. Βεβαια υπαρχει και το θεμα του οτι πλεον δεν κανει γκελ στον κοσμο αλλα και παλι αυτο δεν ειναι κριτηριο για την αξια του. Και εκει βρισκεται ο ρολος της διοικησης. Να δηλωσει οπως ειπαν και αλλοι τι ακριβως θελει να κανει και πως. Θα συμφωνουσα με την αποπομπη Πριφτη αν εχουμε αυξηση του μπατζετ σημαντικη και αν μπορεσουμε να προσελκυσουμε μεγαλο ονομα αλλα εχω ξαναπει οτι αυτο χωρις συμμετοχη euroleague ειναι δυσκολο. Περιμενω τα παραδοσιακα πεσιματα απο αντιΠριφτοσκυλα

Algait

1ον. Νομίζω πως πλέον δεν εχει κανενα νόημα η απομάκρυνση Πρίφτη πριν τη ληξη της χρονιάς. Θα είχε νόημα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, οπου και θα λειτουργουσε ως ένα σοκ για την ομάδα ενόψει τελικού και ευρωπαικών παιχνιδιών.
2ον. Για μένα εφόσον η διοοκηση στηρίζει Πρίφτη καλά κάνει και δεν βγάζει ανακοίνωση. Οποτε μια ομάδα βγάζει ανακοίνωση στήριξης του προπονητή, μετά απο λίγο τον απολύει.
3ον. Ίσως είμαι ο μόνος αρειανός που δεν με ψήνει ο Κάμινγκς για παραμονή. ΟΚ είναι ο μονόφθαλμος στους τυφλούς σε μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς επιθετικό πλάνο, όπου διακρίνεται στο να δημιουργεί απλά για τον εαυτό του. Σε μια σοβαρή ομάδα με πλάνο και σύστημα θεωρώ πως δεν έχει θέση. Όλοι λένε πως δεν είναι άσος. Γιατί είναι δυάρι; Ο τύπος απλά θέλει μια μπάλα για τον εαυτό του. Τις προάλλες έδωσε ασίστ σε αιφνιδιασμό και πανηγυρίζαμε. Τεσπα άποψή μου.

vayio

Night θεωρω οτι αργα ή γρηγορα θα γινει. Γνωμη μου ειναι, εστω και σε 2 μηνες απο τωρα, να μιλησει καποιος ξεκαθαρα για το αυριο της ομαδας. Τι θελει, τι θα κανει, πώς θατο πετυχει, ενα ξεκαθαρο πλανο. Για φετος, θεωρω οτι στοχος πλεον δεν υφισταται… οσο ηττοπαθες ακουγεται αυτο.

tnt

Και κατι αλλο που ξεχασα. Αρκετοι εχουν κλεισει ηδη το μαγαζι και θεωρουν οτι η χρονια τελειωσε. Δεν λεω βεβαια οτι η ομαδα μας προδιαθετει για κανενα τρομερο finish στη χρονια αλλα νομιζω ειναι λιγο οξυμωρο να γκρινιαζουμε οταν η ομαδα δεν παλευει παιχνιδια και δεν βγαζει παθος και μετα λεμε αρχες Μαρτιου τελειωσε η χρονια.

gerorge

Σωστος,ελπιζω αυτη η νοοτροπια να μην μεταφραστει και στην παρουσια στο γηπεδο.Οσο χαλια και να παιζουμε εκτος εδρας και γενικα φετος,τα εντος εδρας ματς ειναι συνηθως ενα ωραιο ευχαριστο διωρο,το οποιο το απολαμβανεις βεβαια μονο αν ξεχασεις ολα τα φετινα ασχημα παιχνιδια

gerorge

Να θυμησω στον εαυτο μου οτι τα επομενα δυο παιχνιδια ειναι κεκλεισμενων των θυρων,πραγμα που χα ξεχασει οταν εγραφα το παραπανω σχολιο

Jose

Γιατι ειπε κανεις εδω μεσα να παρουμε Ζντοβτς για νεο προπονητη;

Subaris

Θελησες να απαντησεις με αυτον τον τροπο για το soft που φαβτιστηκε ο πριφτης?Αν ναι,να σου πω την αληθεια,τον χαρηκα εχθες κ τον ζντοβτς κ τον πρελεβιτς που εκανε σχεδον κατι αναλογο κ στην τενεριφη.Και δεν το λεω σαν καρφι για τον πριφτη αυτο.Τα πηραν στο κρανιο με τους κλοουν κ αντιδρασαν αναλογα.Αν εβλεπα ας πουμε κατι αναλογο με την μπανβιτ,θα το ευχαριστιομουν!Και ας εχανα με μεγαλυτερη διαφορα.Ετσι κ αλλιως δεν θα μου την εδιναν την νικη με καμια Παναγια ‘η κανεναν αλλαχ αν θες κ σαν τοπικο ηρωα!!

gerorge

Το θεμα ειναι οτι αν δεν εχεις κυρος σαν προπονητης(βλεπε Ομπραντοβιτς,Ιβκοβιτς),αυτα τα καραγκιοζιλικια περισσοτερο κακο θα κανουν στην ομαδα σου παρα καλο.Απλη γκρινια μηπως και επηρεαστουν εστω και λιγο φτανει,απο εκει και πανω δεν προσφερει κατι περα απο λαικη καταναλωση

Subaris

Σιγουρα δεν εννοω ρε συ να το κανουν κ συστημα.Ανθρωπος ειναι κ ξεσπασε.Δειχνει κ λιγακι πυγμη αν το θελεις.Και η αδικια σε πνιγει ειτε εισαι θεος,ειτε θνητος.Η γκρινια κουραζει κ ξεχνιεται,το ξεσπασμα σφαλιαριζει κ μενει,ιδιως οταν εχεις κ δικιο.Το αν αυτο κανει καλο ή κακο,δεν το ξερω να σου πω την αληθεια,αλλα σιγουρα τραβαει περισσοτερο προσοχη απο την απλη γκρινια.

Jim Patras

Είχε συμβεί πριν 40 ημέρες στον αγώνα Zalgiris Kaunas-CSKA Moscow.ΟΙ Ρώσοι είχαν σημαντική διαφορά στην 4η περίοδο μέχρι που αποβλήθηκε ο Sar.Jasikevicius & το μάτς γύρισε.Κάποιοι είπαν ότι ήταν τρικ..

Jim Patras

Ναι,με 2 Τ.Η συνέπεια είναι ίδια,αποβολή.

ghio

Το όνειρό μου για την ομάδα μας, είναι αυτός ο τύπος. Λες το καλοκαίρι κάνω αγωνιστικό μπάτζετ 4-4,5 εκ. και δελεάζεις το Σάρας να αναλάβει το project Άρης. Γνώστης Ελληνικής πραγματικότητας, προσωπικότητα, ξέρει τι σημαίνει Άρης, δε θέλει ακόμη να μπει στα πολύ βαθιά (απερριψε κρούσεις παο, μακάμπι, μπαρτσελόνα). Ναι είναι προπονητης στην Ευρωλίγκα, αλλά σε μία ομάδα με δεδομένα χαμηλό, για εκεί, ταβάνι, που συμμετέχει και σε ένα υποβαθμισμένο εθνικό πρωτάθλημα, η λογική λέει ότι από εκεί σύντομα θα φύγει. Άμα δει προοπτική (και λεφτά φυσικά) μπορεί και να πειστεί.

Συμφωνώ κατα πολύ με το κείμενό σου Night(εκτός της αποπομπής Πρίφτη) και το 1ο σχόλιο του Gerorge,οπότε δεν θα επαναλάβω όσα είπε.Αλλά…
-Μιλάτε οι περισσότεροι εδώ σαν να έχει φύγει ήδη ο Πρίφτης!Δεν ξέρω…Δηλαδή θεωρείτε οτι ο Λάσκαρης απ’το καλοκαίρι τουλάχιστον θα φέρει άλλον;Πως είστε τόσο σίγουροι;Αν πραγματι έχει παραιτηθεί 3 φορές κ δεν το δέχτηκαν γιατί να μην επαναληφτεί αυτό το σκηνικό και 4η και 5η φορά;Υπάρχει ένας έρωτας του ζεύγους Λάσκαρη προς το πρόσωπό του που δεν νομίζω οτι θα επηρεασθεί από τη φετινή μουχλιασμένη χρονιά…Έχω την αίσθηση δηλαδή πως γι’αυτούς ούτε κρύο,ούτε ζέστη-μπορεί να είναι και πετυχημένα γι’αυτούς όσα κατάφερε φέτος ο κοουτς(τελικός,κτλ)…Όταν δεν είσαι εδώ να αφουγκραστείς τους πελάτες σου(σόρι για το “πελάτες”αλλά τέτοιοι είμαστε με άλλα λόγια),να ζήσεις την ομάδα σου/επιχείρησή σου από κοντά,έ,τότε δεν μπορείς να εκτιμήσεις 100% τι συμβαίνει.Επίσης…Ας υποθέσουμε οτι γκρεμίζεται ένας φούρνος(μεγάλος,του Σταγκίδη ας πούμε)και μας πάει τελικό στο πρωτάθλημα ο Πρίφτης…και ακόμα πως το παίρνουμε!!!!!Τότε;;;Πιστεύω αυτό που υποστηρίζαμε όσοι σκεφτόμασταν χωρίς αφορισμούς όλο τον καιρό και ψάχναμε περπατώντας στην μέση οδό:πως πρέπει να τελειώσει η σεζόν ΜΕ τον Πρίφτη και μετά να παρθούν αποφάσεις.Όχι εν θερμώ ,τώρα…
-Το έγραψα και στα άλλα “φρέσκα” άρθρα…Το έγραφα και τότε που όλα ήταν ανοικτά και ΝΩΡΙΣ ακόμη=Οι μικροί μπορούσαν (κι επιβάλλοταν)να μπουν στην εξίσωση αν όχιαπό την αρχή,τουλάχιστον από τότε που πρωτοτραυματίστηκε ο Καββαδάς.Βλέπε Χρηστίδης.Ή από τότε που παράπαιε ο Τζέκινς και δεν τραβούσε ο Ξανθόπουλος…Δεν θα “καίγονταν” τότε,τώρα κινδυνεύουν να “καούν”!Στην περίπτωση που τους κάψεις την όποια εμπιστοσύνη έχουν προς το πρόσωπό σου(Πρίφτης), με το να τους ενεργοποιήσεις μερικές αγωνιστικές πριν το καλοκαίρι.Και γιατί;Για να μην βγείς 5ος στην Μπάσκετ Λιγκ…Αν αυτό δεν είναι προσβολή αγωνιστικού εγωισμού,τί είναι!Αλλάζει όμως αν αυτή η “ενεργοποίηση” γίνει από άλλον προπονητή,εκεί πάσο.Άλλο κλίμα…Ακόμα κι αν είναι ο Καμπερίδης αυτός,κάτι που απεύχομαι.
Προσωπικά εγώ θα καταθέσω την (αφοριστική,ξέρω!)άποψη πως για πολλά που χρεώθηκαν στον Πρίφτη,έφταιγαν οι βοηθοί του.Από το σκάουτινγκ,μέχρι και την τάδε αποτυχημένη επιλογή μεσ’στον δείνα αγώνα…Δεν ξέρω όμως στ’αλήθεια.
-Η συνέντευξη τύπου(!!!)…..Κι αυτήν την τραβούσε ο οργανισμός μου από παλιά!Αν όμως τότε μια φορά όχι ήταν η απάντηση,τωρα χίλιες φορές όχι,δεν θα την κάνει πιστεύω.Να βγεί να μοιραστεί με τους αρειανούς το αφεντικό,τί τώρα;Την λύπη του που αποκλειστήκαμε σε μια εύκολη ευρωπαική διοργάνωση;Χαίρω πολύ.Εκτός κι αν έχει να πεί κάτι μεγάλο όπως την απόλυση κοουτς που λεςNight(αλλά κι αυτό γίνεται και με μια απλή ανακοίνωση)ή για να μας πεί πως τα παρατάει.
Οπότε μην την πολυ(συ)ζητάτε σ’αυτή την χρονική συνάφεια….

Κι εγώ πιστεύω, ανεξάρτητα από το αν πρέπει να φύγει ή να μείνει ο Πρίφτης, ότι οι Λασκαραίοι τον θέλουν και μπορεί να τον κρατήσουν.
Τα 2 επόμενα εντός παιχνίδια είναι χωρίς κόσμο. Αν δεν έχουμε απώλειες (μπορεί και να έχουμε) τότε το κλίμα όταν ξαναμπει ο κόσμος στο γήπεδο δε θα είναι τόσο χάλια. Θα δείξει.
Πάντως ακόμα κι αν φταίνε οι βοηθοί, ο προϊστάμενος είναι ο Πρίφτης και η ευθύνη πάει σε αυτόν.
Να γράψω κι ένα κουφό τώρα… Φαντάσου αντί να φύγει ο Πρίφτης και να αναλάβει ο Καμπερίδης, να φύγει ο Καμπερίδης για να του τα φορτώσουν όλα. Πιστεύω ότι ηθικά δεν είναι κάτι τέτοιο στο στυλ του Πρίφτη. Οπότε είναι ακραίο σενάριο, αλλά το λέω για να κατοχυρώσω… πνευματικά δικαιώματα!

συμφωνώ σε όλα κάπτεν. εκτός από το εύκολη ευρωπαική οργάνωση. τελικά δεν ήταν τόσο εύκολη εκ του αποτελέσματος. αποκλείστηκαν όλες οι ελληνικές ομάδες και σε αυτό πάνω να πω οτι η διαιτησία ήταν ολίγον τι άδικη και για τις τρεις. και δεν αναφέρομαι στην φάση με τον ζντόβτς.

xristos.bc

Αρχικά να πω ότι συμφωνώ σε όλα μαζί σου night εκτός από την ανανέωση του καμινγκς. Δεύτερον για ένα φίλο που ανέφερε το όνομα του κοουτς του Στέφανου Δεδα να πω το εξής:κατ’εμε είναι η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι για αντιπριφτης,διοτι:είναι τρομερός στην επιλογή ξένων παικτών και Αμερικανών και κοινοτικών,ξέρει να παίρνει ακόμα και από τους μέτριους το 100% των δυνατοτήτων τους,έχει πολλά επιθετικά συστήματα στο ρεπερτόριο του,από άμυνα αρκετά καλα(οποίος έβλεπε λίγο εθνική Σλοβενίας θα ξέρει).Από εκεί και πέρα ένα μεγάλο όνομα τύπου καζλαουσκας,πιανιτζιανι κλπ θα ήταν ωραίο στο άκουσμα αλλά το βλέπω κομματάκι δυσκολο!Αυτά.

gerorge

Βλεπω λιγο την πορεια του απο περσι που ανελαβε ως πρωτος και η αληθεια ειναι οτι μετα την φυγη Ζντοβτς η ομαδα βελτιωθηκε αισθητα και μπηκε και πλειοφ.Για επιλογες ξενων ομως δεν ειμαι σιγουρος.Ο ενας απο τους καλους ξενους(Rautins) ηταν εκει απο περσι,ενω ο αλλος(Denmon) εβγαζε ματια στην Τουρκια,οποτε το μονο αξιοπεριεργο ειναι που διαλεξε την Gaziantep.Γενικα ομως και με τον Δεδα θα ακουμε παλι τα ιδια για βοηθο κτλ απο την πρωτη μερα,οποτε δεν ψηνομαι παλι να φοβαμαι να διαβαζω εδω μεσα μετα απο οποιαδηποτε ηττα

xristos.bc

Gerorge δες λίγο και αυτους:Devon Jefferson,will cherry,ειδικά ο πρώτος είναι θωρηκτο κανονικο,βγάζει μάτια και φρυδια μαζί!Και κάτι άλλο,η Γκαζιαντέπ φέτος κοντραρε όλες τις μεγάλες στα ίσα.

gerorge

Ο δευτερος αν θυμαμαι καλα ηταν αυτος που επαιζε Αλμπα περσι.Δεν με ειχε γεμισει το ματι αλλα δεν ειναι κι ασχημος.O πρωτος κλασικος γυρολογος της υφηλιου αλλα φετος οντως κανει πολυ καλη χρονια

Jim Patras

Και εγώ το σκεφτόμουν..Τον είδα(ανέφερε &το όνομα του Cummings πάνω στην κουβέντα) μάλιστα την Παρασκευή στην ΕΡΤ..Έπαθε όμως μεγάλο χουνέρι από την Ironi που έχει μικρότερο budget.

xristos.bc

Jim Patras εντάξει και εμείς φέτος κερδίσαμε την μπανβιτ μεεγαλυτερο μπάτζετ και ένα Θίοντορ να κάνει πλάκα παντού και πάντα,έτυχε συμβαίνουν αυτα στα μικρομεσαία μπάτζετ.

Jim Patras

Ναι,σε αγώνα ομίλου..Αυτός αποκλείστηκε σε knock out φάση του FIBA Europe Cup.Εκεί μετράει περισσότερο.

kaptsik

Προφανώς είσαι περισσότερο ενημερωμένος για Δεδα που έγραφα πιο πάνω. Βασίστηκα στο ότι δεν έτυχε να ακούσω κάτι καταπληκτικό για αυτόν μέχρι να διαβάσω όσα έγραψες και στο ότι και ο Πριφτης περσι έκανε καλές επιλογές και πήρε τον καλό εαυτό των παικτών του.

Aizenbro

Το αγαπημένο μου θέμα…Από που να ξεκινήσω…Από τα εύκολα…Πάμε:
– Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ επιθετικός. θέλω όλοι αυτοί που από τους φετινούς έλληνες θα κρατούσαν Καββαδά και Γιάνκοβιτς, να μας πούνε ποιους Έλληνες θα φέρουν ( όχι ποιους φαντάζονται ότι μπορεί να φέρουν, ποιους ρεαλιστικά μπορούν και θέλουν)
– Αν είναι να αλλάξει προπονητής θα πρέπει για μένα να έρθει κάποιος για να κάνει σχεδιασμό για του χρόνου. Όποιος μα όποιος και να είναι αυτός. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάρει και ακόμη μία ευκαιρία ο Πρίφτης, αν και ο κόσμος φαίνεται να μην το θέλει και αυτό σίγουρα καλό δεν είναι
– Ας μας πει βέβαια ο κόσμος του Άρη ποιον προπονητή μπορεί να θέλει και δεν τον έχει διώξει ως αποτυχημένο ( ο Μπάρτον από τις αγκαλιές έφτασε μέσα σε 2 μήνες στις κλωτσιές)
– Προσωπικά θεωρώ τον μεγαλύτερο ανεπαρκή της φετινής χρονιάς την διοίκηση. Γιατί μπορεί ο Πρίφτης να είναι δυσκοίλιος και να μην αλλάζει παίκτες αλλά όταν το ζήτησε είδαμε όλοι πολύ καλά τα αντανακλάστικά της διοίκησης. Αυτής που πέρσι έκανε πρόταση στον Μπατίστα για 18 χιλιάρικα και ένα γλυφιτζούρι, και φέτος λέει για 1 δις προπονητικό κέντρο και χρωστάει μικροποσά σε όποιον μιλάει ελληνικά ( Πως αλήθεια μπορεί να νιώθουν οι Έλληνες παίκτες της ομάδας όντας 2-3-5 μήνες απλήρωτοι?). Πως μπορεί να νιώθει ο Πρίφτης όντας 3 μήνες απλήρωτος και έχοντας να διαχειριστεί αυτούς τους παίκτες που δεν παίρνουν δα και εκατομμύρια. Και συν τις άλλοις οι παίκτες μεν απλήρωτοι, ο Γκόρντον στην Ελλάδα. Καινούργιες δουλειές. Επίσης τους θεωρώ ανεπαρκείς γιατί απλά φέτος είναι ανύπαρκτοι. Δεν έχουν εμφανιστεί πουθενα, δεν τους έχουν δει πουθενά, δεν ξέρει κανείς τι γίνεται στην ομάδα. Και φυσικά αφήνουν το κλίμα αβεβαιότητας να καταστρέφει την ομάδα.
– Με βάση όλα τα παραπάνω ο Πρίφτης θα έπρεπε να είχε φύγει για μένα. Όχι όμως από ευθιξία λόγω αποτελεσμάτων ( καλά και γι αυτήν από ένα σημείο και μετά) αλλά από αγανάκτηση για κακές συνθήκες εργασίας. Ο Πρίφτης στηρίζει τον Λάσκαρη και δεν τον εκθέτει όπως και ο Λάσκαρης στηρίζει τον Πρίφτη.
– Ο Κάμμινγς είναι άλλο επιπέδου παίκτης. Δεν ξέρει να διαβάζει αλλά θα μάθει. Ωστόσο δεν θα μπορέσουμε επ ουδενί να τον κρατήσουμε γιατί απλα θα του προσφέροουμε πολύ λιγότερα από ότι οι ευρωπαικές ομάδες που θα πάνε να τον πάρουν.
– Ο Τζεκινς να φύγει όσο γίνεται πιο γρηγορα. Αν γίνει πρώτος προπονητής ο Καμπερίδης θα τρομάξει μην τον δείρει και θα φύγει από μόνος του.
– Για το όνομα του επόμενου προπονητή εαν υπάρξει, θα ήθελα κάποιον ξένο και ανεπιρρέαστο από την Ελληνική πραγματικότητα.
– Για το γεγονός ότι ο Άρης πρέπει πάντα και μόνο να νικάει, είμαστε προφανώς αστείοι.
– Για την αστεία διοργάνωση του CL αυτήν την στιγμή που μιλάμε είναι έξω ΑΕΚ και Μπεσίκτας. Θα πρέπει λογικά οι προπονητές τους να αυτομαστιγωθουν δημόσια και να πέσουν στην θάλασσα με τσιμέντο στα πόδια ε?

Jim Patras

Ναι,όμως αποκλείστηκε από μια ομάδα που σαρώνει ό,τι βρει στο διάβα της.Πήρε το leaders cup,έχει ρεκόρ 18-2 στην Γαλλία,1η στον όμιλο…

Jim Patras

Εγώ μετά από 2 χρόνια που ζητούσα την αποχωρηση του coach,άλλαξα το έργο 1 εβδομάδα πριν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος..Από εκείνο το σημείο θεωρώ ότι έπαψε να έχει νόημα η αλλαγή προπονητή..Επιιθυμώ να μείνει μέχρι τέλους και να πιει μάζι μας το πικρό cocktail που έφτιαξε..
Για τον W.Cummings έχω εκφραστεί πολλάκις από το Φθινόπωρο..Πολύ καλός για το Ρέθυμνο,σε ουδεμία περίπτωση για point g.στον ΑΡΗ.

kostasjacob

Να πω και εγω τα δικά μου: απο Έλληνες κρατάς ξανθοπουλο καββαδα Τσαιρελη μουρτο Ζάρα Χρηστίδη συμτσακ κατ εμε ο φλιωνης δε κανει δε μπορει ο διπλαρος οςο τον ειχα δει μ αρεσε πιο πολυ δε θα ηθελα κάποιους απ αυτους αλλα δεδομένου οτι η δεξαμενή Ελλήνων ειναι απελπιστικά μικρη πρεπει να μείνουν…. Απο Έλληνες λοιπον οι ρεαλιστικές λύσεις ειναι οι εξής: πατ καλαθης,αθηναιου,κατσιβελης,γιανκοβιτς τουντζιαρακης,γκικας καλώς ή κακώς δεν υπαρχουν αλλοι στα στανταρ μας απ αυτους δυο που θα ηθελα σιγουρα ειναι καλαθης αθηναιου, για τους ξένους αν μείνει ο καμινγκς θα ειναι μεγάλη επιτυχία, φέτος ο παικτης αυτος αδικήθηκε απιςτευτα στον αρη γιατι δεν ειναι αυτο που λεμε φονιάς παρολαυτα αναγκαςτηκε και βγήκε μπροςτα με καλα αποτελεςματα και για πλέι κανει απλα φετος δε μπορεςε να δουλέψει οςο θα ήθελε στη πρωτη του χρονια στην ευρωπη γιατι πηρε μεγαλο επιθετικό βάρος πανω του που δε του αναλωγουςε και αφηςε πιςω του το δημιουργικό κομμάτι με δυο παικτες λοιπον μπροςτα του θα δειξει και οργανωτικά αυτα που μπορει αλλα δε πιστευω οτι θα μεινει πρώτον γιατι πιςτευω οτι ο παικτης δε θα θελει να μεινει λογω ξενερας και δευτερον πιςτευω οτι του χρόνου θα παιζει με πολυ καλο συμβόλαιο στη χειρότερη περιπτωςη σε πρωτοκλασάτη ομαδα του eurocup και στη καλύτερη μεχρι και nba μη γελάτε μερικοί ο Beverly που ειχε ο Ολυμπιακός καλυτερος ειναι; Τωρα όσον αφορά τους υπόλοιπους δε κρατουςα κανεναν…..παικτες υπαρχουν πολλοί ματι χρειαζεται να εχουμε για παράδειγμα αυτον το τζενκινς δε ξερω πραγματικα τι τον οδηγηςε τον Πρίφτη και τον πηρε και δε το λεω τωρα αυτο απο τα φιλικά δε μου αρεςε απο μια φαςη στο φιλικό με τη μπεςικτας που ειχαμε λιγα δευτερόλεπτα τελευταία επιθεςη για να παρουμε το παιχνιδι και αυτος πηγε και εδωςε φοβιςμενος παςα στο ξανθοπουλο αν θυμαμαι καλα απο εκει καταλαβα οτι δε κανει για ηγέτης τουλαχιςτον για ρολιςτας ιςως αλλα δεν εχουμε τη πολυτέλεια να εχουμε ρολιςτες ξένους και αυτος εχει χαμηλή αυτοπεποιθηςη και δε κανει….η Λευκάδα ας πουμε πηγε και πηρε εκείνον το wells που της εφυγε μετα, παικταράς πηγε να καθαρίσει τον Ολυμπιακό μονος του πηγε και πηρε το μπασαμπε έπαιρνε 10 ριμπαουντ σε καθε ματς φιτζπατρικ στο στυλ του οκαρο καλος απο τον Απόλλωνα Πάτρας ακομα προπερςι Ρεντικ του κολοσσού και πολλοί αλλοι στη τελική αν δε εχουν σκαουτινγκ καλο ας κανουν μια ερωτηση στον hoopfellas θα τους πει 5-6.
Όσον αφορά το θεμα προπονητή δε ξερω κλεινω προς παραμονή πριφτη πιστευω οτι εκανε λαθη πηρε και πολλα πνω του που δε τ αναλογούσαν αδικιθηκε φετος, επιςης πρεπει να εμπλουτιστεί το προπονητικό τιμ
Διοικητικά ας βγουμε επιτέλους να μιλήσουν εχουνε το πριφτη για κυματοθραύστη, επιςης να λυθεί το οικονομικό γιατι χωρις αυτο ολα τα αλλα ειναι ανούσια, επιςης σοβαρο επιτέλους τμημα μάρκετινγκ δεν ειναι εικονα μποτοξ αυτής λες και μπαινεις σε κινεζικό μαγαζι στην Ομόνοια ειναι του ΠΑΟΚ καλύτερη ειναι, χορηγό στη φανέλα δε γινεται να μην εχουμε χορηγό και στη τελική βγες στην αγορά για εξεύρεση αλλου χορηγού οχι του ΟΠΑΠ

Jose

Νομιζω οτι το σχολιο σου επρεπε να γινει σε ιστοσελιδα του Ρεθυμνου και οχι του Αρη!

kostasjacob

Να σου θυμίσω που έπαιζαν πριν οι γουοτερς, μασει, Χαγκινς,χαντερ του Ολυμπιακού και ΝΥΝ της Ρεάλ; Εκτος αυτου και εγω το Wanamaker θα ηθελα αλλα με την εφορία που υπαρχει στην ελλαδα δεν γινεται ο αρης ας πουμε με 1,6 εκατ με την εφορία παει κοντα στα 2,3

kaptsik

Μπροστά στα καμάρια μας οι ξένοι που λες φαντάζουν καλύτεροι. Εγώ θα τους πλαισίωνα με 2 παικταραδες των 400.000 που θα ήμουν σίγουρος ότι θα βγουν μπροστά στα δύσκολα.
Μία ένταση (ίσως ήταν απλά σχήμα λόγου) ο hoopfellas περισι ευλογούσε την επιλογή του Μαρμπλ

kostasjacob

Σχήμα λόγου ηταν ναι αλλα και παλι δε θυμαμαι να έγραψε για μαρμπλ τιποτα το σπουδαίο το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχε πει ειναι ουι δεν ειναι ο κακός παικτης που πιστεύουμε οτι ειναι και εγω το πιστευω αυτο απλα δε μας βγηκε δε ξερω αν έπαιξε ρόλο η ιστορια αυτη με τα χάπια του κλπ, επιςης για το μονο παικτη που θυμαμαι οτι ειχε γραψει διθυραμβικά σχόλια ειναι ο cummings…και βγηκε

Aizenbro

ΘΑ συμφωνήσω πάρα πολύ όσο αφορά τους διαθέσιμους Έλληνες…Με λίγη πίστη θα προσέθετα και Θανάση Αντετοκούμπο αλλα μάλλον αρκετά ακριβώς και θα συμπλήρωνε την άμυαλη μαγιά Ελλήνων που ήδη έχουμε…Αυτ’ο ήθελα κυρίως γτ αιθεροβατόυμε σε μεγάλο βαθμό…
υ.γ. Ο Αθηναίου με Πρίφτη δεν βλπεώ να έρχεται λόγω χαρακτήρα…Πόσο μάλλο χωρίς παίκτη προσωπικότητα στα αποδυτήρια και μαζί με Γιάνκοβιτς…μεγάλος χαμός…
υ.γ.2: Μ αρέσει πάρα πολύ η επιλογη Τουτζιαράκη για 3ο ψηλό. Κάνει το λιγότερο φοβερή χρονιά φέτος το παιδί και του αξίζει 100% να ανέβει επίπεδο
υ.γ.3: Ο Γκίκας είνα βελτιωμένος αλλά πολύ επιρρεπής στα λάθη. Προτιμάς αυτόν η Ξανθό? Ο Κατσίβελης θα έπρεπε για μένα να εξεταστεί σαν πρώτη επιλογή στον 1ο πίσω από τον βασικό. Ωστόσο με προβήματίζει λίγο η περσινή παρουσία του στην ΑΕΚ

gerorge

Ο Κατσιβελης θα ηταν ο χειροτερος παικτης της Α1 περσι αν δεν υπηρχε ο Παπαντωνιου.Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.1000 φορες Ξανθοπουλος που ξερει οτι δεν ειναι για πολλα στο σκοραρισμα σε σχεση με Κατσιβελη που νομιζει οτι μπορει και τα σπαει απο παντου

gerorge

Μια μικρη διορθωση.Ηταν ο χειροτερος,πανω και απο Παπαντωνιου

kostasjacob

Κανει καλη χρονια στη vtb ουτε εμενα μ αρεσει αλλα ειπαμε μικρη η δεξαμενη

kostasjacob

Ο γκικας σε σχεση με το ξανθό εχει καποια πλεονεκτήματα και καποια μειονεκτήματα μπορει ας πουμε να σε τραβήξει στο σκορ σε καποια παιχνιδια εχει το σουτ και οργανωτικά ειναι καλος σιγουρα δεν εχει την εμπιρι του ξανθο

Aizenbro

Η επιλογή παίκτη βέβαια για χαμηλότερο επίπεδο είναι πολύ πιο έυκολη ε? Σε αυτό πήγε πάρα πολύ καλά ο Πρίφτης…Όταν ανεβαίνει το θέμα δημιουργείται πολύ μεγάλο pool παικτών και προφανώς τα έχασε όντας πρώτη φορά αντμέτωπος με κάτι τέτοιο. Είδε το ταλέντο και θαμπώθηκε προφαανώ;ς από αυτό. Γιατί από ταλέντο είμαστε φουλ…Ο Γουελς της Λευκάδας είναι παίκτης ΝΒΑ άνετα, απλά δεν πάτησε ποτέ το πόδι του γιατί είναι λιιιιιγο περίεργος χαρακτήρας Βόμβα για μια ομάδα. Εχει και μια κατηγορία για βιασμο…Καταλαβαίνεις…( Ο Ρεντινγκ με αρέσει και μένα πάρα πολύ. Μαλλον θα κάναμε καλή ομάδα μαζί)

stockholmer

Λοιπον.
Ενα σιλβερ αλερτ για την διοικηση. Κυριως εκφραστης των παραπονων μου. Αν υπαρχει θεμα οικονομικο ας βγει να πει. Οχι δισεκκατομυρια και μετα JJ για ξενο. Επισης τους χρεωνω την μη ξεκαθαρη δηλωση στοχων οχι τωρα αλλα τα τρια τελευταια χρονια γινεται αυτο. Βγειτε κυριοι στην αρχη της χρονιας και πειτε η ομαδα που φτιαχτηκε τι περιμενετε εσεις να κανει. Ο ενας θελει τρεμπλ ο αλλος τριτη θεση και τελικο κυπελου κλπ κλπ και στο τελος φαγωνομαστε και αυτοι που διοικουν δεν ξερουμε ισως και να ειναι χαρουμενοι με αυτα που πετυχαμε φετος???? οχι οτι θα αλλαξει κατι αλλα ισως μετριασει καποιες αντιδρασεις φιλαθλων.
Πριφτης μεχρι το τελος (υπο προυποθεςεις) και μετα το ξανασυζηταμε το καλοκαιρι. Για μενα δενε χει νοημα η αλλαγη τωρα. Δεν θα ερθει κανεις σε αυτο το χαλι να βαλει το κεφαλι του στην λαιμητομο και δεν μπορω να ξερω αν υπαρχει και καποιος αξιολογος αυτη την εποχη. Ας στηριχτει και ας του επιβληθει αν χρειαστει απο την διοικηση να παιζουν ενα δεκαλεπτο τον αγωνα οι μικροι που εχουμε. Δεν περιμενω να αλλαξει σε δυο μηνες και να αναπτυξει φλιωνη και χρηστιδη ποτε δεν ηταν προπονητης που εδινε ευκαιριες σε μικρους για αυτο ας του ξεκαθαρισουν οι απο πανω αυτοι παιζουν. Αν δε θελει και θελει συμτσακ και ξανθοπουλο, αλλαγη και ας κατσει ο καμπεριδης η ας παρουν τον ναιτ να κοουτσαρει!
Συμφωνω με τα δυο τελευταια κομμεντ του ναιτ για ανανεωση καμινγκς και τριαρι σκορερ.
Συμφωνω και με στεπαπ σε αλλο ποστ και τα αλλα παιδια που λενε για απομακρυνση ντραγκισεβιτς (γκορντον εφυγε) και τζενκινς. Δεν θελω να τους βλεπω πως τα λενε. Για τους παικτες δεν θανπω κατι γιατι θελω αλλα τρια τετοια κειμενα και εχουμε και δουλειες πρεπει να κρατησουμε ηρεμια!

rio2016

πόσοι πιτσιρικάδες έχουν δοθεί δανεικοί , αλλά ανήκουν σε εμάς ? μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ?

Sam Vincent

Παιδιά ,δεν μπορούμε να μιλάμε για επόμενη μέρα πριν βγει να τραγουδήσει η χοντρή ,όπως λεει και ο Στιβ (όπου χοντρή ,ο Λάσκαρης) .Αν δεν καρφώσει το αφεντικό το νούμερο (μπάτζετ) στον πίνακα ,περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Θέλω Πεσιτς Πιανιτζάνι Καζλαουσκας κτλ. Με μπάτζετ 1,5 ??? Ούτε μια στο εκατομμύριο . Ποιος Τουτζιαράκης ??? Με μπάτζετ 1 εκ. ? Μια χαρά επιλογή για 3ος σέντερ . Να μείνει ο Ξανθόπουλος . Με διπλάσιο μπάτζετ από το φετινό ,ούτε να τον βλέπω…. Να φύγει ο Τζαιρέλης . Ποιος μπορεί να πει αν θα μπορούμε να πλησιάσουμε Αγραβάνη , Πατ Καλάθη ,Φώτση Καιμακόγλου ?(αυτοί είναι οι καλύτεροι απ αυτόν Ελληνες + ο Πρίντεζης).Να μείνει ο Καμ… Ναι αλλα και με ένα κανονικό ξένο pg (Έλληνα pg κλάσης δεν πλησιάζεις). Με έναν Ξανθόπουλο και με έναν Φλιώνη δεν τον θέλω…

experience

Πέστα ρε φίλε, από μένα +

Kostaris

Δεν ξέρω για όρεξη κ κ κολοκυθόπιτα, αλλά επειδή εγώ έγραψα για πεσιτς, πιανιτζιανι, κ.λ.π., σαφώς κ δεν αναφερομουν σε 1,5+ μπατζετ….Έχω πει για μπατζετ γύρω στα 2,5 max 3εκ, όπου κ πιστεύω ότι θα ναι του χρόνου ελέω κ τελευταίας χρονιάς με χρεη…Κ με προοπτική την επόμενη χρονιά να ανέβει κ άλλο….
Μία χαρά έρχονται τέτοιου βεληνεκούς προπονητές, υπό αυτές τις συνθήκες…..

Sam Vincent

Δεν διαφωνούμε ,είναι καλοί προπονητές…Την αισιοδοξία για τα 3 εκ μπάτζετ δεν ξέρω από που αντλείς . Ξέρεις κάτι? Γιατί αν δεν ξέρεις ,εμένα μ αρέσει ο Μπαρτζώκας , ο Σιτο Αλόνσο ο Σαρας και ο Ραντονιτς.

Kostaris

Έγραψα για αυτούς τους κόουτς αν το μπατζετ είναι 2,5εκ max 3….Όχι αν είναι 1,5 π έγραψες εσύ….
Επίσης έγραψα γύρω στα 2,5 max 3, εσύ ήθελες να σχολιάσεις το 3…Εσύ ξέρεις ότι θα ναι ίδιο με το φετινό κ το ανέφερες;Μας έχει δείξει(αποδείξει) ότι κάθε χρόνο στη θητεία του διπλασιάζει το μπατζετ, άρα θεωρώ ως πιο πιθανό σενάριο την αύξηση του μπατζετ από 1,5+ στα 2,5 ίσως κ 3….
Τα υπόλοιπα το καλοκαίρι….
Εν πάση περιπτώσει, Η παρέμβασή μου είχε να κάνει με την διευκρίνιση ότι όταν μιλούσα για αυτούς, εννοούσα κ μπατζετ 2,5εκ, κ όχι με 1,5 π έγραψες για να υποστηρίξεις την όρεξη κ την κολοκυθόπιτα….

Kostaris

Αν προσέξεις το σχόλιο σου, μόνος σου λίγο παρακάτω γράφεις “αν το μπατζετ είναι διπλάσιο…..”….
Ε αυτό έγραψα, ότι αν είναι διπλάσιο, τότε πεσιτς κ.λ.π. έρχονται μία χαρά, κ όχι ουτε μία στο εκατομμύριο π έγραψες…..
Έκανες λάθος συσχετισμο, κ αυτό διευκρίνισα….
Κατεληξες σε κολοκυθόπιτα, με άστοχο συσχετισμό, αυτό είναι το point μου….
Κατά τα άλλα, Συμφωνώ ότι πρέπει πρώτα να οριστεί το μπατζετ κ μετά γινόμαστε κ πιο συγκεκριμένοι, μαζί σου σ αυτό εννοείται….

Sam Vincent

Είπα πως Πιανιτζανι ,Μπιανκι κτλ με 1,5 ,δεν θα έρθουν ούτε μια στο εκκατομύριο αλλά με μεγαλύτερο μπατζετ θα έρθουν .Αρα ,όλα έχουν να κάνουν με το μπάτζετ που δεν το ξέρουμε δλδ περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε τώρα.

Sam Vincent

Διάβασε καλά και μην τυφλώνεσαι ούτε να είσαι μονίμως σε θέση μάχης.Εδώ μέσα είμαστε όλοι την ίδια ομάδα. Εγώ είπα πως όλα θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ και φέρνω παραδείγματα χαμηλού και ψηλού ταυτόχρονα. Εκεί πηγαίνει η όρεξη και η κολοκυθόπιτα.Όχι σε σένα .Δεν μίλησα μόνο για Μπιάνκι που ήταν η δική σου πρόταση αλλά και για τόσους άλλους που ήταν πρότασεις άλλων φίλων.Δεν μπορώ να καταλάβω που είδες το φάντασμα . Μέχρι στιγμής τα δεδομένα για το επόμενο μπάτζετ δεν δείχνουν τους ευσεβής σου ( και δικούς μου)πόθους .Δεν μπορώ να φανταστώ 3 εκ μπάτζετ ενώ φέτος παίζουμε με JJ .Όμως αν εσύ υποθέτεις 3 εκ μπάτζετ ,εγώ δεν μπορώ να βλέπω 6 εκ δεδομένων των δηλώσεων περι σιλικον βάλευ και 60 εκ – ψίχουλων? Η σημείωση σου για τα 2,5 max 3 εκ. που εγώ ο υπερβολικός τα έκανα …3 εκ (λες και δεν το έγραψες εσύ) δεν αντέχει σχολιασμού.

Vamos_G1

Sam στους ψηλούς νομίζω μπορούμε να προσεγγίσουμε τον Ζακ Όγκαστ. Αξίζει θεωρώ η περίπτωσή του.

Vamos_G1

Για την επόμενη μέρα θα ήθελα με κάποιο τρόπο να μπορούσα να μάθω, έστω κ στο περίπου, τι μπάτζετ θα απαιτούσε η εξής 14άδα, συν έναν νορμάλ αμειβόμενο ξένο προπονητή:
1) Josh Magette (L.A. Defenders), Cummings, Ξανθόπουλος, Δίπλαρος
2) Marc Carter (Ostrów Wielkopolski), Ζάρας
3) Tony Crocker (Tofas), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο)
4) Toarlyn Fitzpatrick (Ρέθυμνο), Γιάνκοβιτς, Zach Auguste (Usak)
5) JaJuan Johnson (Cantu), Καββαδάς, Χρηστίδης.