Το συγκεκριμένο ζήτημα απασχολεί τον Δημήτρη Γουλιέλμο εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες. Η επικοινωνιακή πολιτική του εστίασε στην προσπάθεια μη δημοσίευσής του, γι’ αυτόν τον λόγο είχε προκαλέσει αίσθηση (στους… γνώστες του θέματος) η παρουσία της κας Αμβροσιάδου στο Παλέ, στον αγώνα με την Κύμη. Διότι έγινε σ’ ένα διάστημα όπου τα πάντα ήταν ρευστά.

Ενδεχομένως να είχε σαν στόχο να αποκτήσει και η ίδια μια εικόνα σχετική με το «σήμερα» της ομάδας. Προέρχεται από οικογένεια Αρειανών, ο γιος της Γιάννης δεν έχει κρύψει τα βαθιά συναισθήματά του για τον σύλλογο, ενώ ο άνθρωπος που τη συνόδεψε (σ. σ. Πέτρος Ιακώβου) πέραν του ρόλου του συμβούλου επενδύσεων, είναι επώνυμος φίλος της ομάδας.

…Ερωτηθείς από πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός του επί της υπόθεσης της κας Αμβροσιάδου, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ απέρριψε κάθε ενδεχόμενο ιδιοκτησιακής εμπλοκής του. Αν αυτή η απάντηση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή εντάσσεται στην πολιτική της απόκρυψης πραγμάτων, θα φανεί στο εγγύς μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η 60χρονη επιχειρηματίας με το τεράστιο εύρος επενδύσεων γνωρίζει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι το ζήτημα είναι ανοιχτό.

Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν μάλιστα ότι στις αρχές της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Πέτρο Ιακώβου (τον οποίον εμπιστεύεται η Ελενα Αμβροσιάδου σε κάθε επενδυτική κίνησή της) και σημειώθηκε ότι μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί μία ακόμη συνάντηση στην οποία παρούσα θα είναι και η κα. Αμβροσιάδου.

Εκεί θα κριθεί αν θα αποφασίσει να βοηθήσει την ΚΑΕ Αρης είτε με δική της οικονομική βοήθεια είτε με την προσέγγιση άλλων επιχειρηματιών του κύκλου της. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει κανένας λόγος τυμπανοκρουσιών ή εμπορίου ψεύτικης ελπίδας καθώς τα πάντα είναι ανοιχτά.

Πηγή: Η επιχείρηση προσέγγισης της Αμβροσιάδου – Metrosport.gr

Ώστε γνωρίζει τα οικονομικά της εταιρείας…ενδιαφέρον

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Δύο παρατηρήσεις. Θεωρώ ότι το άρθρο έχει σκοπό να τορπιλησει το εγχείρημα για το λόγο ότι δεν αναφέρεσαι στην ηλικία μιας κυρίας και ειδικά αν είναι 60 χρόνων την παρουσιάζεις για 59 βρε παιδί μου.
Είναι ο γιός της Αρειανός και δεν παρακολουθεί το μπλογκ; Δεν το πιστεύω! Βρε μπας και γράφει κιόλας; Γιάννη ποιος είσαι; Ο Toby, ο Tarpley, ο Atsak, ο Kostaris, εγώ;
Γιάννη αποκαλυψου!
Μικρή βοήθεια… Εγώ δεν είμαι πάντως…

Tarpley-3

Εγω παντως σιγουρα δεν ειμαι.χαχαχα.Απο προσωπικη εκτιμηση καθαρα θα πω οτι δεν ελπιζω σε κατι οσον αφορα αυτο το θεμα.Απλα περνουν τη κλωστη και τη κανουν τρυχια.Απο κει και περα υπαρχει παντα η πιθανοτητα ο Γουλιελμος να την φωναξε για να δωσει το δολοματακι της ελπιδας στον κοσμο ωστε να στηριξει την ομαδα μηπως ερθει κανα παραπανω εσοδο αφου και ο ιδιος φετος ειπε πως η στηριξη σε διαρκειας κοκ ειναι σε χαμηλα επιπεδα σε σχεση με αλλες χρονιες.

Corto Malteze

Δηλαδή τι να κάνουμε, όνειρα ή καφέ;;

ChrisSiak

Απ όλα τα διαστημικά σενάρια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς ίσως το πιο προσγειωμένο αφού
1) έχει εμφανιστεί ο «ενδιαφερόμενος»
2)είναι οπαδός της ομάδας
3) δεν αναφέρει συμμετοχή σε Ευρωλίγκα ,κατευθείαν μεταγραφή Ίρβινγκ,χαμένες πατρίδες και αυτοκρατορίες. Ίσα ίσα που λέει να κρατάμε μικρο καλάθι.

vaggelaris

Σε τόσο χαλεπους κ άσχημους καιρούς για το ελληνικό μπάσκετ θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη να προχωρήσει κάτι καλό για τον Άρη. Πόσο θέλω να διαψεύσω…

Μου αρέσει πολύ η κυρία ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ?.
Οχι μόνο ως εν δυνάμει ιδιοκτητις της ομάδος μου…
Αλλά και της κ?ρδιάς μου.

Ξεκίνησες ψηστηρι κάπτεν;

Ψήνομαι άγρια Κόρτο μου….