Λίγο μετά το τέλος του σάμερ λιγκ στο Ορλάντο οι Μάτζικ έδωσαν ανταλλαγή στους Κλίπερς τον Ντέβιν Μαρμπλ μαζί με μία επιλογή από το ντραφτ του 2020, για να αποκτήσουν τον Σι Τζέι Γουίλκοξ και χρήματα. Λίγο αργότερα οι Κλίπερς αποδέσμευσαν τον Μαρμπλ, ο οποίος έκτοτε είναι ελεύθερος.

https://www.pressaris.gr/%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B2%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%81/

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AUTOKRATORAS

Μακάρι να κλείσει ο παίκτης. Πάμε δυνατα!

mpofori

Πάντως στο Wikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/Devyn_Marble) τον δείχνουν ήδη ως παίχτη του ΑΡΗ μας, λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω εκεί στο Wikipedia;

experience

Πού το λέει; Δεν είδα. Μπορεί να το έγραφε αλλά να το διόρθωσαν επειδή δεν επιβεβαιωνόταν από πουθενά.

Kyriakouleas

πουθενά δεν το λέει…

starstar2301

Γράφτηκε (το είδα) και σβήστηκε αμέσως.

mpofori

Παιδιά το έγραφε όντως, αλήθεια το είδα και αλήθεια σας λέω, έλεγε ότι ο Devyn Marble είναι παίκτης του Άρη. Μάλιστα, λίγο μετά άκουσα και στο Yellow Radio ότι το είδαν κι άλλοι.

Pantelis

Παιδιά εγώ το έγραψα στη Wikipedia αλλά μετά το μετάνοιωσα και το ξαναέσβησα.

Προφανώς κάνω πλάκα αλλά μου κάνει εντύπωση που επικρατεί τέτοια αναταραχή επειδή κάποιος έγραψε στη wikipedia ότι ο Μάρμπλ έκλεισε στον Άρη και μετά το κατέβασαν οι διαχειριστές. Για τη wikipedia μιλάμε όπου ο καθένας γράφει ότι θέλει. Εδώ ο Τσαϊρέλης μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν παίχτης της ΑΕΚ.