Και τα δυο παιχνίδια με τον Ηρακλή , ειδικά το σημερινό , ήταν μεγάλα μαθήματα.

Όλες οι αδυναμίες μας φάνηκαν , η απουσία του Μποχωρίδη σίγουρα επηρέασε , η έλλειψη προετοιμασίας και συνοχής , η κούραση , όλα μαζί και ως ένα βαθμό είναι και λογικό.

4 Παράγοντες

TeamOffEffDefEffPACEeFG%TOV%OREB%FT%
Iraklis119.696.371.156.214.637.127.7
Aris89.5111.271.140.517.623.333.3
  • Να θυμίσω εδώ , πως τα πρώτα 5-6 παιχνίδια τα βλέπω σαν παιχνίδια προετοιμασίας κι ότι νίκες κάνουμε , θα είναι πολύ καλό.
  • Το παιχνίδι το χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο κατά τη γνώμη μου. 9 λάθη εμείς και 10 επιθετικά ο Ηρακλής , σου κόβουν τα πόδια και δίνουν φτερά στον αντίπαλο και με ανεβασμένη ψυχολογία , στα πρώτα 5 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ,ο Ηρακλής το άνοιξε τελείως το παιχνίδι.
  • Για εμένα και στα δυο παιχνίδια με τον Ηρακλή , το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν η περιφερειακή μας άμυνα. Οι περιφερειακοί του Ηρακλή έκαναν ότι ήθελαν , με ένα απλό πικ , διαλυόταν η άμυνα μας .
  • Μεγάλο στοίχημα για τον Μαρκόπουλο , είναι να καταφέρει να βρει πλέις για τον Μόρις και με τον Μποχωρίδη μέσα. Όπως είδαμε σήμερα , ο Μόρις είναι πολύ καλός παίκτης , θέλει την μπάλα στα χέρια του για να δημιουργήσει ή να καταφέρουμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Δυστυχώς , πάνω κάτω , τα ίδια θέλει κι ο Μποχωρίδης και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να παίρνουν προσπάθειες και οι δυο στο παιχνίδι.
  • Πολύ καλός αναπληρωματικός γκάρντ ο Φλιώνης , να είχαμε και βασικό…
  • Καλά έπαιξε ο Γκάγκιτς σήμερα , το θέμα είναι πως Γκάγκιτς , Μιλόσεβιτς , Ντραγκίσεβιτς στην άμυνα , έχουν όλοι τα ίδια προβλήματα και στην επίθεση έχουν τις ίδιες ικανότητες. Οπότε , είμαστε τελείως προβλέψιμοι.
  • Σλαφτσάκης εκτός τόπου και χρόνου.
  • Ο Βουλγαρόπουλος έβαλε τον πρώτο του πόντο και οι Βλάσιος και Σιδηροηλίας είχαν την πρώτη τους συμμετοχή.
  • Να πω και κάτι για τη φάση με το τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο της επίθεσης , περίπου στα μέσα της 4η περιόδου. Βάζει τρίποντο ο Ηρακλής , αλλά δε μετράει κανονικά. Οι διαιτητές λένε δεν υπάρχει αμφιβολία , όταν ξεκάθαρα δε μετράει και ο κανονισμός σου δίνει το δικαίωμα να το δεις και να είσαι σίγουρος. Δεν είναι ντροπή , δε χρειάζεται να είσαι “εγωιστής” , σταμάτα το παιχνίδι , δες το ριμπλέι. Αν είναι λάθος , δε θα σου πεις κάποιος κάτι. Πρέπει να το μάθουν αυτό οι διαιτητές και να σταματήσουν να είναι βασιλικότεροι του βασιλέως.
63 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ziozio

Μη τρελενεστε με την ηττα , η ομαδα ειναι φανερα ανετοιμη και αγυμναστη , δεν ειχαμε καθολου ενεργεια και οπως ειχα πει προχθες απο αυτο και μονο θα χασουμε …βεβαια υπηρχαν και αλλοι παραγοντες , μια καυτη εδρα με τρελη διψα για νικη στην Α1 μετα απο χρονια και σε ντερμπι (και εμεις στη θεση τους ζουγκλα θα καναμε) , επισης μια παρα μα παρα πολυ κακη διαιτησια που επαιξε εδρα 80-20 με τον Ηρακλη να παιζει απο την αρχη του ματς αμυνα στο οριο του φαουλ , και εμεις στην δικη μας αμυνα να κοιταμε απο μακρια , μας εδωσαν απειρα ηληθια φαουλ ενω σε αυτους χαριστικαν παμπολλα , εκτος του τελευταιου 5λεπτου που ειχε κριθει το ματς και μας εδωσαν και κανα 2 παραπανω υπερ μας για τα ματια του κοσμου ….δεν χρειαζοταν και τη διαιτησια για να κερδισει ο Ηρακλης , απιθανοι διαιτητες ,μου γυρισαν το μυαλο πιο πολυ και απο τον απαθη Μιλοσεβιτς και τον πρωην μπασκετμπολιστα (μεχρι στιγμης) Γκετσεβισιους !

O_Betatzis

Ναι αλλά έχει δίκαιο ότι δεν πρέπει να τρελλαινομαστε.

Ziozio

Γι αυτο ειπα μεχρι στιγμης για τον Γκετσε , επαιζε σαν πρωην και σημερα και προχθες …ελπιζω και ευχομαι να ειναι λογο απροπονησιας ….οσο για τον Μιλοσεβιτς ,τον εχω καψουρα 4 χρονια …. απο τα 3 παιχνιδια που ειδα περιμενα παραπανω πραγματα απο αυτον εστω και ανετοιμος, γι αυτο στεναχωριεμαι , ειναι πολυ καλος παιχτης ,ελπιζω να ξυπνησει.

Nikolas

Φάνηκαν όλες οι αδυναμίες μας σήμερα.
Λείπει 4αρι που να σκοράρει από μακριά και να ανοίγει την ρακέτα, αθλητικός παίκτης κοντά στο καλάθι, άσος αντίστοιχος του Χάνλαν, για να αξιοποιήσει τον Ντράγκι, τουλάχιστον όπως το έκανε ο Μπόχωρίδης στα προηγούμενα 2 παιχνίδια. Κακός για 3ο ματς στη σειρά ο Τάλτον, ο οποίος είχε και πολλά νεύρα.
Γενικά είχε νεύρα η ομάδα, νομίζω ότι είχε κακή ψυχολογία λόγω και της ήττας στο τελευταίο δευτερόλεπτο στο προηγούμενο ματς και του τραυματισμού του Μποχωρίδη.
Ας ηρεμήσει λίγο τώρα η ομάδα, έχουμε μια βδομάδα για τον αγώνα στη Λάρισα.

chief

Συγχαρητήρια στη διοίκηση του νεοφώτιστου που κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να έχει τα σφυρίγματα της αεκ.

Αυτός ο Μιλόσεβιτς είναι ο κανονικός; Είναι κάποιος ξαδερφος του; Εκτός αν η φάση είναι ότι όσοι δεν έκαναν προετοιμασία είναι ανέτοιμοι και όσοι έκαναν είναι κουρασμένοι. Ή πιασμένοι. Ή δεν ξέρω τι άλλο.

Συνολικά οι ξένοι του νεοφώτιστου φαίνονταν σήμερα δύο σκάλες επάνω από τους δικούς μας.

Μου φαίνεται ότι ο Μόρις μπορεί να παίξει αρκετά καλά χωρίς τη μπάλα στη base line.

Η βελτίωση θα είναι αργή, χωρίς Μποχωρίδη ακόμα περισσότερο.

chief

Όχι; Διαφορετική φιλοσοφία στις επαφές στις δύο πλευρές του γηπέδου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Χώρια οι φάσεις που έβγαζαν μάτι. Το ότι δεν έχουμε ακόμα σύνολο αλλά ένα άθροισμα παικτών πάει να πει πως ο υπερκαταπληκτικός Σχοινάς και οι συν αυτώ περνάνε μπάι;

Subaris

Μπορείς να μην ξαναπείς σε παρακαλώ πολύ τον Ηρακλή νεοφώτιστο?Αν σε τσούζει η ήττα πιες ένα σφηνάκι ξίδι,και μόλις ηρεμήσεις θυμήσου πως ένιωθες εσυ όταν λέγανε εσένα νεοφώτιστο στην super league οι γείτονες….Κατά τα άλλα τα λες σωστά.

Ian 73

Συμφωνω

r.george

Δυστυχώς μέσα σε όλα τα κακά όπως στήθηκε η ομάδα με τις μαλ….ς του Γουιλι που φτάσαμε 1 βδομάδα πριν το τζάμπολ για να φτιάξουμε ομάδα ήρθε και ο τραυματισμός του Μποχω που αν ισχυει όπως λέει ο Βλαχόπουλος για 1.5 μήνα έξω ρωτάω τώρα εγώ θα κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε με αυτό το ροστερ? Εγώ πάντως χωρίς αλλαγές βλέπω πάλι να μετράμε νίκες. Μακάρι να διαψευστώ.

r.george

Μακάρι να έχεις δίκιο εσύ. Εγώ πλέον στα 51 γεματα με 135 παλμούς στο παιχνίδι με τον Παοκ δύσκολα θα την βγάλω στο γήπεδο.

Sam Vincent

Αλίμονο αν δεν είχαμε ανομοιογένεια ,λάθη ,αστάθεια , λάθος επιλογές ,λάθη στην στελέχωση κτλ. Μεγάλο μάθημα , γιατί δεν παίζουμε μόνοι μας ,δεν έχουμε ξαφνικά ομαδάρα και δεν μπορούμε να υποτιμάμε ομάδες σαν τον ηρακλή. Απο εκεί και πέρα τα παραπάνω δεν σημαίνει πως δεν σχολιάζουμε ,δεν κάνουμε κριτική και κλείνουμε τα μάτια στις ανορθογραφίες .Φαίνεται λοιπόν πως και φέτος ο καλύτερος pg της ομάδας είναι ο Φλιώνης και ο καλύτερος pf o Σλαφτσάκης που μάλλον είναι και οι χειρότεροι (βασικοί) του πρωταθλήματος στις θέσεις τους . Η διαφορά με τον ηρακλή είναι πως όλοι του οι ξένου είναι χρήσιμοι και προσφέρουν ενώ οι δικοί μας όχι . Στην περίπτωση του Ταλτον .αν και νωρίς ,πιστεύω πως δεν υπάρχει γυρισμός .Ακόμα και αν κάποτε πιάσει τα επιθετικά του στάνταρτνς ,πίσω είναι μια τεράστια τρύπα . Πρώτος στόχος για μένα και φέτος είναι να μείνουμε κατηγορία Τι να πρωτοδείξει ο Σούλης ? Τον επόμενο αντίπαλο ? Τα συστήματα ? Ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση ? Ψυχολογική στήριξη ? Γενικά δηλώνω ευχαριστημένος από την συγκομιδή μας στα 3 πρώτα παιχνίδια και πως η ομάδα εχει ανάγκη από στήριξη ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ (και δύο τουλάχιστον αλλαγές)

H φαση με τη μανουρα στον Σούλη….τι φάση;Ήταν όντως φωνές προς τον προπονητή;Αυτό επιφέρει και εσωτερική τιμωρία κανονικά,έτσι;

Καταλαβαίνω το πνεύμα σου,αλλά εδώ έβγαζε μάτι,Ναιτ.Ηταν κι η τηλεόραση ,οπότε δεν κρυβόταν με τπτ,οποτε..Πηγε κι η κάμερα κοντά.

Όσες φορές μιλούσαν οι ρεπόρτερ στους πάγκους για να μεταφέρουν τι είπαν οι κοουτς,οι οδηγίες του Σούλη ήταν (εκτός από μια φορά)μόνο για επίθεση.Η ομάδα έχει θεμα μεγάλο στην άμυνα!Και είναι φανερό μετά από τεσσερις αμυντικολατρες προπονητές σερί(Πρίφτης,Γιαννάκης,Αγγέλου,Καστριτης).Αν αυτό λυθεί με το πέρασμα των ημερών,οκ..Αν όμως φταίει κάτι άλλο, πρέπει να γίνουν ενέργειες.Διορθωτικες;Δεν ξέρω.Επαιξε ρόλο στον σχηματισμό του ρόστερ η αναμπουμπουλα με το μίνι σήριαλ Λεμπο;Εννοώ:Πάρθηκαν παίκτες(Μόρις) που δεν ήταν να παρθούν; Ήδη ο Βλαχόπουλος γραφει πως θα γίνει υπερβασή για Βλάντο επειδή ο Λευτέρης θα μείνει εκτός για 1,5ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ!!Πόσα τριάρια θα πάρουμε;;Πάντως μέχρι στιγμής (άσχετο με Λευτέρη ίσως)ήδη πληρώνουμε που δεν(μας)έκατσε ο Λι.
Ο Γκετσε δεν είχε συστήματα για αυτόν…Ο Ντραγκι τα βρήκε δύσκολα κόντρα στον Ντάριους ,ενώ η μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη μέχρι στιγμής,είναι ο Μιλόσεβιτς.Απο τους πρώτους στην… προετοιμασία,είναι σαν χαμένος.Αυτος κι ο Σακελαρίου τόσο πολύ,που όμως ο τελευταίος δικαιολογείται.
Στα ριμπάουντ λύθηκε η απορία γιατί κατεβάζει μια ντουζίνα μόνος ο Αρχηγός μας…Κανείς άλλος δεν πηδάει,εκτός ίσως του…Φλιωνη!
Το να βάλει στο β ημίχρονο μαζί Γκαγκα-Ντραγκι ως twin towers των φτωχών,λειτούργησε αλλά για λίγο.

gerorge

Με πειραξε η σημερινη ηττα περισσοτερο απ’οτι της Τεταρτης,αλλα θεωρω πως θα βελτιωθουμε.Το προβλημα στα ριμπαουντ συνεχιζεται και ειναι συνολικο και οχι μονο των ψηλων.Ευτυχως δεν ειχαμε περιγραφη Βαγγελα σημερα γιατι νομιζω δεν εχω ξαναδει τοσα μακρινα επιθετικα ριμπαουντ σε ενα ματς.η απουσια του Μποχωριδη φανηκε κυριως στο πρωτο ημιχρονο,απο το οτι υπηρχε μια ελλειψη προσανατολισμου οταν δεν περνουσε η μπαλα σε ψηλο.
Ευχαριστη η παρουσια Μορις και Φλιωνη σημερα,οπως και Γκαγκιτς για ενα πενταλεπτο.Ο πρωτος δειχνει οτι μπορει να απειλησει και απο μακρια και κυριως οτι μπορει να περασει τον προσωπικο του αντιπαλο καθε φορα.Ο δευτερος ειναι ευχαριστη εκπληξη οτι ηταν πολυ πιο επιθετικος σημερα και δεν περιοριστηκε σε σουτακια αλλα μπηκε και προς τα μεσα,καλυψε το κενο που αφησε(ισως και δημιουργησε) ο Ταλτον.Ντραγκι υπερβολικα κουρασμενος νομιζω,αν φτασει σε σημειο να παιζει μεσα στη χρονια 25-27 λεπτα σε φουλ ρυθμο θα ειμαι ικανοποιημενος.Ο Γκετσεβιτσιους με απογοητευσε κυριως στο οτι δεν πηρε ρολο χειριστη σχεδον καθολου αλλα και οταν το εκανε δεν ηταν αποτελεσματικος,κι εκανε πολλα λαθη που κατεληξαν σε αιφνιδιασμους.

Γενικα νομιζω οτι η διαφορα δημιουργηθηκε απο τα λαθη και τους αιφνιδιασμους,και απο τα παρα πολλα χαμενα ριμπαουντ.Κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση ηταν το ποσα λιγα καλα σουτ απο την περιφερεια δημιουργησαμε ενω ο Ηρακλης εκλεινε μεσα σε καθε φαση για να κλεισει την απειλη τριων παικτων μας.Σε αντιθεση με την αμυνα μας που εδωσε αρκετους χωρους,αλλα και ελευθερα σουτ.

Night νομιζω οτι instant replay για το χρονομετρο μπορει να παει μονο στα τελευταια 2 λεπτα του παιχνιδιου,αν δεν εχει αλλαξει κατι τουλαχιστον

badgrandpa

Δεν μπορούνε τα παιδιά… οι ψηλοί ξέρουν μπάσκετ αλλά πρέπει να χάσουν από 20 κιλά γιατί δεν προλαβαίνουν ούτε να μαρκαρουν …. νταλτον ( αβερελ) ο καλύτερος του αντιπάλου… Και στο 4 υπάρχει θέμα… Ο γκετσε είναι καλός, πρέπει να βρούμε τρόπους να παίρνει σουτ…Δεν ξέρω πόσο και αν μπορούμε να βελτιωθουμε. Αντίπαλοι μας και φέτος η Λάρισα-Ρέθυμνο…Πανιώνιο κολοσσό δεν έχω άποψη

Κακέ παππού,ο Κολοσσός είναι καλός φέτος,είναι συγχώνευση με Χολαργό.Και ομάδα Λυκογιάννη μην υπολογίζεις για υποβιβασμό,όσο κι αν δεν τον χωνεύω..

badgrandpa

Ωχ

badgrandpa

Το ματς της χρονιάς την επόμενη αγωνιστική…

Τελικός κι έτσι.Κλαιω(literally)

timemaster

Πριν καν δούμε την ομάδα ξέραμε ότι οι ψηλοί μας δεν είναι αθλητικοί.
Όμως αυτό δεν δικαιολογεί καθόλου ότι στην άμυνα πολλές φορές απλά κοιτούσαν την μπάλα. Αυτό δε φάνηκε πολύ στο παιχνίδι με τον Παοκ λόγο του Μποχωρίδη που χωνόταν στις φάσεις και μάζευε αυτός τα ριμπάουντ. Ο μοναδικός που είδα σήμερα να κάνει μπλογκ άουτ πάντα τον παίχτη του και να κοιτάει για το ριμπάουντ ήταν ο Φλιώνης.
Αυτό όμως που δεν ξέραμε και με προβληματίζει είναι πόσο αργοί είναι οι περιφερικοί μας.
Ο Λιθουανός μου θυμίζει τον Μάρει παίζω μόνο επίθεση του σπεις τζαμ.
Ο Τάλτον είναι μόνιμα ο παίχτης που προσπαθούν να χτυπήσουν.
Ο Σακελαρίου θυμίζει παλαίμαχο με περιττά κιλά.
Ενώ ο Μόρις φαίνεται να τρέχει (όταν τρέχει) στο πουθενά.
Και δεν είναι μόνο σωματικό όλο αυτό είναι και θέμα διάθεσης και πάθους.
Οι Γκάγκιτς, Φλιώνης, Μποχωρίδης δεν είναι πιο γρήγορος από τους υπόλοιπους παίχτες στις θέσεις τους αλλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια που έχω δει βγάζουν διάθεση και ενέργεια.

Το επόμενο που θέλω να θίξω είναι τα χαμένα λευ-απ
Σήμερα είχαμε 16/33 από κοντινή απόσταση. Με πολλά από αυτά να είναι καλάθια που δεν πρέπει να χάνονται από επαγγελματίες. Ο Τάλτον έχασε 2 λευ-απ, ο Σλαφτσάκης 4, Ο Φλιώνης 3, Ο Μόρις 6 και 2 ο Ντραγκισεβιτς.

Ένα θετικό που είδα σε αυτή την ομάδα είναι ότι οι ψηλοί φέτος ξέρουν και να πασάρουν αλλά και να σκρινάρουν. Αν και είναι νωρίς ακόμα μιας και η ομάδα δεν έδεσε έχουν δώσει πολλά λευ-απ και καλά σουτ στους περιφερειακούς μας.

Τέλος θέλω να σχολιάσω γενικά την συμπεριφορά για το var.
Θεωρώ απαράδεκτο που δεν χρησιμοποιήθηκε σε πολλές περίεργες φάσεις. Δεν είναι μονάχα το τρίποντο αλλά και ο τραυματισμός σε χτύπημα εκτός φάσης του Ντραγκίσεβιτς.

Υ.Γ. Ο Μποχωρίδης δεν έλειψε σήμερα για τους πόντους που θα έβαζε αλλά για την άμυνα και τα ριμπάουντ.

Υ.Γ.2 Οι 5 βασικοί του Ηρακλή είχαν από +7 εως +21 ενώ οι δικοί μας απόπ -12 εως -18.
Οι αναπληρωματικοί μας από το -2 εως το +2 και οι αναπληρωματικοί του Ηρακλή από -4 εως +7. Ουσιαστικά κανείς από τους βασικούς μας δεν έπαιξε καλά. Όμως αν υποθέσουμε ότι ο Φλιώνης που έπαιξε 25 λεπτά έπαιζε όλο τον αγώνα θα χάναμε μόλις με ένα πόντο μιας και ο Τάλτον που έπαιξε τα υπόλοιπα 15 δεχτήκαμε 15 πόντους. Και για εμένα αυτό είναι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα σήμερα.

Sam Vincent

Να προσθέσω Master πως ο κακός σημερα Σλαφτσακης είχε -1 και ο Μιλό … -13. Αν δηλαδή είχαμε εναν Αμερικάνο Φλιώνη στην θεση του Ταλτον και έναν Μαυροβούνιο Σλαφτσάκη στην θεση του Μιλού ,ίσως και να κερδίζαμε .

timemaster

συμφωνώ απόλυτα. Η ομάδα έχει δύο τρύπες που ο Μποχωρίδης στα προηγούμενα παιχνίδια κάλυπτε με το πληθωρικό του παίξιμο.
Βρε και Μαυροβούνιο Φλιώνη να είχαμε και Αμερικάνο Σλαφτσάκη θα κερδίζαμε.
Ο Σλαφτσάκης ήταν πολύ κακός επιθετικά αλλά τουλάχιστον έβαζε πάθος.

BillyHoyle

Μια σημείωση μόνο, στο +/- πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και τους αντιπάλους που αντιμετωπίζει ο καθένας. Δλδ αν ο Σλαφτσακης έπαιζε όλα τα λεπτά του κόντρα στους βασικούς του Ηρακλή η περισσότερο, δεν σημαίνει ότι θα διατηρούσε το +/- του.

Στο NBA για παράδειγμα απέναντι στις καλές ομάδες σχεδόν πάντα οι αναπληρωματικοί των αντιπάλων έχουν κοντά στο ουδέτερο η και θετικό συντελεστή.

timemaster

Φυσικά και παίζει ρόλο. Το +- δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο στατιστικό.
Όμως μη το συγκρίνεις με το ΝΒΑ. Εκεί είναι πολύ πιο έντονο να παίζουν αναπληρωματικοί εναντίον αναπληρωματικών κάτι που εμείς το κάνουμε μόνο όταν πέσει λευκή πετσέτα.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μάλιστα που ο Φλιωνης έπαιξε περισσότερο από τον ταλτον δείχνει πολλά.

Sam Vincent

Το +- σε παίκτες που έχουν συμμετοχή γύρω στα 15-20 λεπτά ,σε βάθος χρόνου και αγώνων είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο .Οταν η συμμετοχή ειναι μικρή ,συνήθως είναι garbage .Οτα είναι η συμμετοχή μεγάλη το +- συγκλίνει όλο και περισσότερο στο +- του τελικού αποτελέσματος .Οταν ομως δυο παίκτες μοιράζονται τον χρόνο σε πολλά ματς τότε παιδιά ο καθρέφτης είναι εντυπωσιακός . Πέρσι ο Διαμαντής σχεδόν πάντα είχε καλύτερο +- από τον Ραμόν ,καθώς και ο Φλιώνης από Νταλο .

Nikolas

Το ανέφερε κι άλλος φίλος πιο πάνω και καλό είναι αν κάποιος γνωρίζει τον κανονισμό να μας πει για το instant replay. Πότε, χρονικά, το βλέπουν οι διαιτητές και για ποιες παραβάσεις; Το τρίποντο δεν έπρεπε να μετρήσει πάντως, ξεκάθαρα κρατούσε την μπάλα όταν μηδένισε το χρονόμετρο.

gerorge

To identify the player who
caused the ball to go out-of-bounds, the IRS review can only be used when the game clock
shows 2:00 minutes or less in the fourth quarter and in each overtime.

Αυτο βρηκα μονο απο τους κανονες της φιμπα.Με ενα προχειρο ψαξιμο βρηκα επισης παραδειγματα οτι ο διαιτητης μπορει τα τελευταια 2 λεπτα της 4ης περιοδου και της παρατασης να ελεγξει αν ειναι εντος χρονου ή οχι ενα σουτ,αλλα χωρις καπου συγκεκριμενα να λεει οτι δεν μπορει αν δεν ειναι στα τελευταια 2 λεπτα

Nikolas

Ευχαριστώ φίλε

stepap

Αναμενόμενη Ήττα λόγω κούρασης κ Απουσίας Μποχωριδη.
Στα θετικά εμφάνιση του Γκαγκιτς, του Μορις του Φλιωνη και τα μηδέν λάθη του Ταλτον.
Στα αρνητικά, τα ριμπάουντ, τα ριμπάουντ, τα ριμπάουντ και η έλλειψη δημιουργίας και σκροραρισματος από τον Ταλτον.

haod

Μετά από τους τρεις αγώνες νομίζω κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο ταλτον είναι πολύ λίγος σε άμυνα και επίθεση και αν κατάλαβα καλά από αυτό που έγραψε ο δασκάλου έρχεται ο χαροου στη θέση του. Καλός ο Μόρις έχει ταλέντο αλλά θα πρέπει να του βάλει κάποια όρια ο σουλης. Η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι ο Μιλόσεβιτς, Άργος πολύ και σε συνδυασμό με τα πεντάρια μας που δεν είναι αθλητικά η κατάσταση είναι δύσκολη. Δε ξέρω τον γιανκοβιτς αν τον παίρνουν για τη θέση 4 για 3.
Υσ.Το μπάτζετ έμαθα φέτος είναι στα 550 χιλιάδες

badgrandpa

Μα είχαν πει ότι είναι τραυματίας…

experience

Χάσαμε από μία πολύ καλύτερη ομάδα. Το παιχνίδι στο παλέ έπρεπε να το πάρουμε αλλά σήμερα ηττηθήκαμε κατά κράτος. Δεν θα απογοητευτώ φέτος ό,τι και να κάνουμε γιατί ο στόχος ήταν να κατεβάσουμε ομάδα (ναι, εκεί έχει φτάσει ο πήχης) και τον πετύχαμε. Τη δικαιολογία της κούρασης την έχουμε γενικά έτοιμη αλλά ο Ηρακλής δεν ήταν κουρασμένος, τα ίδια ματς δεν παίξαμε; Ο Αρης πρέπει να είναι η μόνη ομάδα που ξεκινάει κουρασμένη και είναι μονίμως κουρασμένη

dragon_aris

Πραγματικα αυτό με την κουραση κουρασε.Καθε χρονο τα ιδια.Τωρα αρχίσαμε ποτε κουράστηκαν;
Δεν ειναι κουραση , ειναι σε τραγικη φυσικη/σωματική κατασταση η πλειοψηφια των παικτων. Ειδικα Σακελλαρίου -Ντραγκισεβιτς-Μιλοσεβιτς και Γκετσεβιτσιους είναι σαν παλαίμαχοι. Η ομαδα θελει πολυ χρονο για να στρωσει οπως τη βλέπω οποτε υπομονη.

experience

Όταν είσαι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας οφείλεις να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση και από μόνος σου. Όχι όταν βρεις ομάδα μόνο. Αυτοί δεν είχαν σκοπό να παίξουν μπάσκετ φέτος; Δεν προπονήθηκαν;

dragon_aris

Ελα ντε καλα τα λες. Ο Γκετσε νομίζω ειχε αποφασισει να παει σαουδικη αραβια να παιξει και τον επεισε ο σανικιτζε,οποτε φαντάσου σε τι κατάσταση ειναι. Σαν να είχαν αποφασισει να το κόψουν ειναι κάποιοι πολυ εύστοχο το σχόλιο σου.

GOUNAS1914

Δεν θα κανω κανενα σχολιο. Οποιος διαβασε το ποστ του Δασκαλου συμφωνω μεχρι και στην τελεια. Οποιος δεν την διαβασε ας το κανει….

Θα μας πει που;Η όχι;

Στην προσωπική του σελίδα στο fb

O_Betatzis

Φίλε Γκουνα είσαι λάτρης του “με το τσιγκελι”. Για εμάς που δεν τον έχουμε φίλο, κάνε ένα κοπι πειστ!

GOUNAS1914

Πολλα ζητας απο τ κινητο. Οποιος μπορει το ποσταρει

timemaster

μπαίνω στον πειρασμό να σχολιάσω τις δύο φάσεις του Βουλγαρόπουλου.
Μόλις μπει μέσα ο Γκάρετ πάει και τον ποστάρει. Η αντίδραση του νεαρού είναι να έχει κάτω τα χέρια και να προσπαθεί να κλέψει την μπάλα από το πλάι. Ο Γκάρετ γυρνάει και εύκολα πετυχαίνει ένα καλάθι όπου αν ο μικρός απλά σήκωνε τα χέρια του θα τον είχε σταματήσει μιας και είναι 2,18.
Ενώ μου άρεσε που στην επίθεση πήγε με ένταση και χωρίς φόβο να καρφώσει κάνοντας πόστερ τον Ντειβις που τελικά τον σταμάτησε με φάουλ.
Το παιδί πρέπει να παίρνει χρόνο και όχι μόνο 2 λεπτά σε παιχνίδι που πετάξαμε λευκή πετσέτα. Πρέπει να μπει και για μερικά δίλεπτα σε ροτέσιον στην αρχή.

timemaster

πολύ πιθανό όμως αυτό που εμένα μου άρεσε είναι ότι δεν φοβήθηκε. Μπήκε δυνατά και ότι γίνει.

kaptsik

Πόσο κοστίζουν οι παίκτες του Ηρακλή; Με τι μπάτζετ φτιάξαν την ομάδα τους και που βρήκαν τα λεφτά;
Σχετικά με το παιχνίδι. Συμφωνώ απόλυτα με το Night για Φλιώνη και Μόρις.
Ας μου εξηγήσει κάποιος που τα ξέρει καλύτερα από μένα, τον Γκέτσε γιατί δεν τον βγάζαμε ξεμαρκάριστο να σουτάρει; Δε μπορούσαμε; Είχαμε άλλες προτεραιότητες;
Τι οικονομικά περιθώρια έχουμε για αλλαγές; Ακούω για Χάροου και Γιάνκοβιτς. Αξίζει να μπούμε στα έξοδα για το αποτέλεσμα που θα φέρουν αυτές οι προσθήκες – αλλαγές; Πόσο έτοιμοι μπορούν να θεωρούνται σε σχέση με του ήδη ανέτοιμους που έχουμε;
Έχουμε στόχο την Ευρώπη; Να παίξουμε απλώς ελκυστικό μπάσκετ; Να φτιάξουμε μια δυνατή έδρα; Σε τι αποσκοπεί η βελτίωση της ομάδας;

haod

Το δικό μας μπάτζετ είναι στα 550χιλ, του Ηρακλή δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είναι πάνω από μας. Έχει απλώς 4 καλούς ξένους και πολύ μέτριους Έλληνες

timemaster

Αν και εγώ νομίζω πως πρέπει να είναι κοντά στα 800 χιλιάρικα ο Βλαχόπουλος έγραψε πως δε ξεπερνά τα 600.
Αν είναι όντως στο επίπεδο το δικό μας τότε έκαναν πολύ καλές συμφωνίες.
Το σίγουρο είναι ότι εμείς λόγο Μπαν κάναμε κάποιες πολύ κακές.

Pippo

Νομίζω ότι όχι για καλή θέση αλλά για να μην έχουμε θέματα χρειαζόμαστε 4αρι με σουτ και ριμπάουντ. Δε θέλουμε χρέη αλλά ούτε και υποβιβασμό. Ο Μιλόσεβιτς θα με ενθουσίαζε να έρθει πριν χρόνια, όχι τώρα. Δευτερευόντως άσο. Ο Σακκελαριου δεν πήρε την ευκαιρία από την απουσία του LefBo. Αντίθετα την άρπαξε ο Φλιώνης από την “απουσία” Ταλτον.

O_Betatzis

Να μην ξεχνάμε ότι τυχόν μεταγραφές Χαροου και Γιανκοβιτς προϋποθέτουν άρση του μπαν του Γουίβερ. Αντε γιατί παραχαλαρωσαμε μου φαίνεται….

O_Betatzis

Πολύ σωστά, έχεις γίνει εξπέρ στα μπαν!