Εξετάζει Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς ο Άρης

Ο Σούλης Μαρκόπουλος από χθες αναζητάει τον αντικαταστάτη του και φαίνεται ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του Βλαντιμίρ Ντραγκίσεβιτς. Ο 33χρονος Μαυροβούνιος σέντερ (2.07) αγωνίστηκε πέρυσι στην ρωσική Νίζνι όπου στην Λίγκα VTB είχε 12.8 πόντους, 6.1 ριμπάουντ με 65.4% στα δίποντα σε 20.3 λεπτά συμμετοχής.

Πριν δύο χρόνια μάλιστα είχε βρεθεί αντίπαλος του Άρη ως παίκτης της πολωνικής Ζιέλονα Γκόρα στο Basketball Champions League. Οι «κίτρινοι» είχαν επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις με τον Μαυροβούνιο σέντερ να έχει 11 πόντους στην ήττα της ομάδας του με 70-64 στο Αλεξάνδρειο, ενώ πέτυχε 16 πόντους στο 72-80 του Άρη μέσα στην Πολωνία.

Πρόκειται για έναν παίκτη που δίνει δύναμη στην ρακέτα, μπορεί να σκοράρει αλλά και να βοηθήσει σημαντικά στην άμυνα, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να έχει… αδυναμία σε τέτοιους σέντερ.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα μιας και ο Άρης θέλει άμεσα να κλείσει το θέμα του αντικαταστάτη του Γκάγκιτς, ώστε ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς να έρθει σύντομα στην Θεσσαλονίκη. Βέβαια θα έχει δικαίωμα συμμετοχής εφόσον αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών, κάτι που μοιάζει μετά τις σημερινές εξελίξεις αρκετά πιθανό.

Πηγή: Εξετάζει Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς ο Άρης | SDNA

Σούλης + Βαρύς Σέντερ ιτς =❤️

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aris6emperor

Εξαιρετικός παίκτης…με παραστάσεις από Ευρωλίγκα. Σταθερός σκόρερ και ριμπάουντερ.

MrT

Βλεποντας Σκολα αυτες τις μερες το 33χρονος ακουγεται παιδακι.Δεν μπορει να αντισταθει η φαντασια μου και τον βλεπω του χρονου στις διαπραγματευσεις και διακανονισμους για να κουρευει τα λεφτα που θα του χρωσταμε.

Mario Mponi

Κ αυτος με τετοιο ονομα το ζηταει ο οργανισμος του το μπαν..
Νομιζω καλυτερος απο Γκαγκιτς τον θυμαμαι κ γω με τη ζιελονα κ ελεγα τον λαθος Ντραγκισεβιτς πηραμε.Μακαρι να ερθει κ να ναι υγιης.Εμπιστευομαστε Σουλη

spire

Αυτο με τον λαθος ντραγκ το θυμαμαι πολυ σαν σχολιο..

Dr Nimbelugen

Αυτό με τον Σκόλα με μαχαίρωσε.Δε στέλνουν τα αλάνια κανένα αδερφι εκεί στο Αρχεντινα να αρχίσει τα βαμος βενσερεμος δαχτυλίδια φωτιάς να νοιώσει ο Λουις λίγο Άρη;Έτσι κ αλλιώς πάντα είχε την εναλλακτικότητα είχε στις επιλογές του,φράγκα έχει …ας πάει καπχιος να τον ψήσει να έρθει να παίξει για το γούστο την ψώρα και την ιστορία.(ο μακαρίτης ο Τσιλιγκαριδης με το μπιρμπιριασμα έφερε κοτζάμ Γκάλη).Αν γίνει μια τέτοια μεταγραφή ναι μάλιστα θα πέσουν τα τσιμέντα.(σορυ φωνάζει η κυρα να κλείσω κλιματιστικό και να γυρίσω από την άλλη).

ChrisSiak

Την τελευταία χρονια του Πρίφτη θυμάμαι πως είχαμε φτάσει κοντά σε Λαπροβιτολα. Δε λες όμως πάλι καλά που δεν ήρθε γιατί θα είχε φάει φέσι και αυτός.

Kostaris16

Αν ερθει μακραν το καλυτερο πενταρι της τελευταοας τριετιας.

ChrisSiak

Χρησιμοποιώντας τα λόγια του Ronin/x-Hawkeye

Please don’t give me hope.

Μαζί με Μιλοσεβιτς, ακόμα και Σλαφτσακη, θα υπάρχει πολύ δύναμη αμυντικά στο 4-5. Επιθετικα ο Ντραγκίτσεβιτς το έχει και με το παραπάνω.

keoma

Από τους λίγους παίχτες που μου έχουν μείνει στην μνήμη ως αντίπαλος. Κυριαρχικός κι έξυπνος μέσα στην ρακέτα.. μακάρι να έρθει…

Μια κλασική χρεο-παγιδα είναι όταν αλλάζεις παίκτη.Και οσο πιο θολές οι συνθήκες που το κάνεις,τόσο το χειρότερο.Αυτος ο Γκαγκιτς έτσι ελαφρά θα το πάρει που θα μείνει χωρίς ομάδα λίγο πριν τον Οκτώβρη;Δεν θα μας ρίξει κι αυτός τίποτα στα αυτιά;