https://www.sport-fm.gr/article/basket/edasi-metaksu-eok-ari-stin-klirwsi-parembasi-giannakopoulou/3466385

Μεγάλη ένταση προηγήθηκε της κλήρωσης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, άσκησε κριτική στη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για του υπεράριθμους οπαδούς στον περσινό τελικό στο Nick Galis Hall καταγγέλλοντας ότι απειλήθηκε η σωματική του ακεραιότητα. Ο αντιπρόεδρος των «κίτρινων», Δημήτρης Παπακυριάκης, έκανε λόγο για άστοχη επίθεση και άφησε αιχμές για τους υπεύθυνους.

Διαβάστε με δική σας ευθύνη κ φρίξτε ελεύθερα…

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Άντε καλά κι έχει δίκιο για τα δικά μας χάλια , αυτός που είναι 100 χρόνια εκεί ,.πότε διοργάνωσε τελικό χωρίς επεισόδια , που έγινε τελικός ΠΑΟ – Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ και κοντευαν να δειρουν παιδάκια από το Ρέθυμνο;
Ανίκανοι ρε φίλε ανίκανοι και στον κόσμο τους .

Bilias6

Ξερουν τι κανουν, το κανουν πολυ καλα τοσα χρονια και δεν κουνιεται φυλλο. Γι αυτο και πολλες φορες τα βαζω και με τους μεγαλους μπασκετικους δημοσιογραφους, που με την σιωπη τους ταιζουν το τερας.
Δεν ειναι ανικανοι, φιλοχρηματοι και γιουσουφακια ειναι.

Subaris

Επρεπε να πει αυτα που ηθελε κ αφησαν να γινουν αυτα που εγιναν για να εχουν πατημα στο να μην ξαναγινει καν συζητηση τελικου στο παλε κ γενικα βορεια ελλαδα.Γιατι ξαφνιαζεστε?

Ian 73

Διαβαζω κάτι τέτοια και μακαρίζω το γεγονός ότι δεν ζω στην παρωδία κράτους που λέγεται ελλαδα.

aka Θεούλης

τυχερε..

Ryan Stack

Η σωματική του ακεραιότητα απειλήθηκε από τους υπεράριθμους οπαδούς,δεν απειλήθηκε όμως από τις φωτοβολίδες που πετούσαν οι οπαδοί της ομάδας του.

Arisaloskanis

οχι βρε αυτοί ήταν γυναικόπαιδα. δεν είδες καλά κεράκια κρατούσαν

aka Θεούλης

ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε την δημοφιλέστερη απάντηση στην εξής ερώτηση:
Τι δεν θα βρείτε ποτέ στην Ελλάδα;
Σωτηρία 8
Διαφάνεια 3
Φιλότιμο 2
Οργάνωση 4
Σεβασμό 3
Τίποτα 80

Ody

Η γυάλα μου λέει: διαιτητές-κομάντο με τον Ολυμπιακό, υβριστικά συνθήματα και ιπτάμενα αντικείμενα, τιμωρία μερικών αγωνιστικών και καθαρίζουμε για μερικά χρονάκια με τον Άρη από το κύπελλο. Αν μάλιστα καταφέρουμε να διακοπεί ο αγώνας, ακόμα καλύτερα. Το κλίμα πάντως ξεκίνησε να φτιάχνεται από σήμερα.

O_Betatzis

Αν είχε 10 μερούλες ο Παπακυριάκης στη διάθεσή του, θα τους ετοίμαζε έναν Ημιτελικό μούρλια!

aris6emperor

Σε τέτοιες συναντήσεις χρειάζεσαι έναν αρχιδ@το παράγοντα να τους ρίξει και κανα δυο – τρία όμορφα ”μπινελίκια” να τους πέσουν τ’ αυτιά.

Subaris

Κατι σαν τον Ψωμιαδη ενα πραμα? Να βριζει κ να τρεχουν τα σαλια πανω στο πουρο!

Jose

Με τι να φριξουμε; Αυτοι οι ανθρωποι εκτελουν τις εντολες των αφεντικων τους. Το δικο μας αφεντικο που ειναι να τους βαλει στη θεση τους; Ακομα και στις καλες εποχες τους εγλειφε και γινοταν πρωτοπορος στο ch l

Subaris

Εδω κοντευει να τον κανει μηνυση κ ο κυρ Γιωργης με το μπακαλικο στην γωνια κ συ θες να βαλει κ στην θεση τους τα λαμογια??!! Και ο παραιτηθεν των 2 ημερων που πηγε, τους ειπε “μην μας μαλωνετε καλε κυριε μερα που ειναι”!!

Jose

Εχεις δικιο για αυτο και εγω θα τονιζω την διοκητικη ανυπαρξια σε ολα τα επιπεδα για να τελειωσει δια παντος η καραμελα οτι ο Λασκαρης ειναι προεδραρα απλα του ετυχε μια “δυσκολια”

thanasis

Αντιαρειανέ Βασιλακόπουλε (τα λόγια του μετέφερε ουσιαστικά ο Γολέμης!), πόσα ψυχολογικά σου έχει δημιουργήσει ο αυτοκράτορας, ο Γκάλης ο Γιαννάκης και όλα τα ιερά τέρατα του ΑΡΗ διαχρονικά! Ακόμα και τώρα στα γεράματα το κόλλημά σου ο ΑΡΗΣ είναι! Έτσι, ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ θα σου είναι μια ζωή εφιάλτης, όσα προβλήματα και αν έχει και δεν θα σε αφήσει ποτέ να ησυχάσεις! Κομπλεξικά παππουδαριά της εοκ!