Oπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ “η σύζυγος του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Λίνα έφερε σήμερα (22/01) στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εύχεται στον παίκτη της ομάδας μας και στη σύζυγό του να τους ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς τους”.

 

Πηγή: Εγινε ξανά πατέρας ο Γκετσεβίτσιους | ebasket.gr

Να τους ζήσει και η δεύτερη κόρη !

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Γερό και δυνατό να ναι το παιδάκι!

Γκετσε ,να σου ζήσει η κορακλα!Τώρα σε θέλουμε να παίζεις και για αυτήν με φτερά στα πόδια κι όχι με “γκέτες” (οι οποίες για κάποιο λόγο μου εμφανίζονται από το autocorrect οπότε πάω να γράψω το επίθετο σου)

MrT

Να του ζήσει και ευχομαι το ίδιο με τον καπενιο.Φαντάζομαι αν η γυναίκα και το παιδί δεν ζουν εδώ μάλλον θα εκφράσει την ίδια επιθυμία με τον Πασαλιτς.

MrT

Ωραία , θα μερακλωσει και θα βρέχει τρίποντα ,θα παίζει και άμυνα .Ποιος μας πιάνει.

starstar2301

Ο Σάρας τα είπε όλα φίλε μου.
https://youtu.be/G0a-Nr_vRjM

Pippo

Να τους ζήσει! Και να πω ότι δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα-έχω μετρήσει πολλές φορές στο ζέσταμα 11-12/13 τρίποντα! 😳 Ελπίζω να το εκμεταλλευτούμε αυτό το χέρι. Να χαίρεται την οικογένεια του ο άνθρωπος πάντως.

kaptsik

Να του ζήσει!
Πρέπει όμως να αλλάξει ο τίτλος σε “Έγινε πατέρας για 2η φορά” γιατί μετά από τόσες μέρες που ξαναμπήκα, το είδα πάνω πάνω και νόμιζα ότι έκανε και 3ο.