Για το που βρίσκεται το θέμα της συμφωνίας:  “Εγώ είμαι ΑΡΗΣ, ο μπαμπάς μου και τα παιδιά μου είναι ΑΡΗΣ. Εγώ έφερα ανθρώπους στην ομάδα που αγαπώ. Ξεκινήσαμε κάποια πράγματα σε εμπορικό επίπεδο για τον ΑΡΗ πχ δαχτυλίδια με το σήμα του ΑΡΗ. Η STORKS ουσιαστικά θέλει να δημιουργήσει ακριβά προϊόντα για ακριβούς πελάτες. και  Θα ήθελα να αρραβωνιαστώ μια κοπέλα με δαχτυλίδι με που γράφει ΑΡΗΣ και να έχει και έσοδα η Μπουτίκ. Περιμένουμε τους ανθρώπους του ΑΡΗ την ερχόμενη Παρασκευή στη Τουρκία. Εγώ είμαι ένας απλός φίλος του ΑΡΗ που θεώρησα σκόπιμο να φέρω έναν επενδυτή στον ΑΡΗ μας, δεν με ενδιαφέρει να προβάλω τον εαυτό μου. Οι Τούρκοι προχθες έστειλαν μέιλ στην ΚΑΕ για να τους ευχαριστήσουν για τη φιλοξενία, και τους περιμένουν στη Τουρκία για να ανταποδώσουν. Εγώ λέω σίγουρα ότι θα έχουμε ευτυχή κατάληξη. Ούτε στο ΔΣ του Λάσκαρη είμαι, ούτε στου Γκιουνέρ. Εγώ είμαι απλός φίλος και των δύο. Ο Νίκος έχει έρθει δύο-τρεις φορές στη Κωνσταντινούπολη. Ποσά δε ξέρω και δεν θα μπω σε κανενός τη τσέπη. Όταν βλέπεις το γήπεδο γεμάτο με μουσεία και μπουτίκ, καταλαβαίνεις για το ύψος της χορηγίας.”

Για τον Γκιουνέρ: “Είναι ένας πολύ δυνατός επιχειρηματίας. Είναι ο Νο2 εξαγωγέας διαμαντιών στη Τουρκία. Έχουν 25-26 μαγαζιά σε Τουρκία, Μόσχα και άλλες μεγάλες πόλεις. Έχει το μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, περίπου 10 χιλιάδες τετραγωνικά. Ούτε στείλαμε εκπρόσωπο, ούτε στείλαμε επιστολή. Τον πήρα και ήρθαμε. Η θέληση είναι δεδομένη Μετά το πραξικόπημα, καλώς ή κακώς ο καθένας από την Τουρκία προσπαθεί να προβάλει την δουλειά του στην Ευρώπη. Ακούστηκαν πολλά για την καταγωγή του αλλά εγώ δε τα καταλαβαίνω. Μια μας αρέσουν οι Τούρκοι όταν έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να ψωνίσουν,  μια δεν μας αρέσουν. Εδώ με βρίζουν οι Τούρκοι, στη Τουρκία όχι. ”

Για την ενασχόληση του με τον αθλητισμό: “Δεν ασχολείται πολύ με τον αθλητισμό. Είναι και μέλος του ΔΣ της ποδοσφαιρικής Μπεσίκτας. Αλλά δεν έχω κάνει ποτέ αθλητική συζήτηση μαζί του. Εγώ του πρότεινα να έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει για αυτή τη προοπτική με τον ΑΡΗ, αφού σκοπεύει να ανοίξει STORKS στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του ΑΡΗ θα έρθουν τη Παρασκευή. Εδώ μας πήραν άτομα μέσα από τον ΑΡΗ και μας είπαν να μην προχωρήσουμε γιατί τη Τετάρτη η ομάδα θα πουληθεί.

Πηγή: “Είμαι σίγουρος ότι θα κλείσει το deal”

Put the ball down aris fun

66 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
O_Betatzis

Τι άλλο θα ακούσουμε;”Θέλει κάποιος να αρραβωνιαστεί και θα πάρει δαχτυλίδι Άρη”. Εδώ στηρίζει το μέλον της ομάδας, να ένα επιχειρηματικό πλάνο. Λοιπόν όλοι οι ανύπαντροι του μπλογκ μη βιαστείτε να αρραβωνιαστείτε, λίγο υπομονή πείτε στα κορίτσια σας θα έρθει ο νέος χορηγός και θα πάτε με δαχτυλίδι σένιο και το πρέπον λουλουδικό.

Πέρα από την πλάκα (γιατί σοβάρά δεν γίνεται να τους πάρει κανείς) κρατάω μια πισινή γιατί όντως ένας έμπορος διαμαντών χρειάζεται πλυντήρια, αρά δεν αποκλείω να χρησιμοποιήσει την ομάδα.

Dr Nimbelugen

Λησμόνησες το γλυκό (σοκολατάκι δια την περίσταση).

Έχουμε και λέμε…Εσύ στην Ιταλία(ψήφισες για αυτονομία;;;χεχε!),Toby-Pantelis Γηραιά Αλβιώνα,stockholmer…Στοκχόλμη,ποιός είναι κάπου Βαλκάνια δεν θυμάμαι ας το πεί,ο Kyriakouleas έχει γυρίσει τον κόσμο όλο,ο φίλος μας εδώ Τουρκία…
ΑΡΗΣ ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΡΕ!!!!

δεν ηταν για πληρη αυτονομια αλλα για αυξημενη αυτοδιαθεση κλπ. Ουτε οι μισοι δεν ψηφισαν βεβαια. Σε βρισκω ενημερωμενο!

Από τότε ακουγόταν(’97)…Σιγά ρε συ,νομίζω κ στο ΑΑΑ τόγραψαν!

Όσον αφορά τα Βαλκάνια,νομίζω ο Guardiola μένει στη Σερβία.Στα Νορβηγικά φιόρδ ο timemaster,ενώ υπάρχει & ο Xaris στο Ηνωμένο Βασίλειο..

Όχι,Jimάρα μου-δεν λάθεψα επίτηδες για να εμφανιστείς και να με βάλεις στη θέση μου όπως( καλά )κάνεις πάντα;-))))Αλλά χαίρομαι που έγινα αιτία ν’ακούσω την ηλεκτρονική “φωνή” σου!
Όντως έχεις δίκιο για τα παιδιά,αν κ έχω την αίσθηση οτι είναι κι άλλοι(ένα παιδί από Γερμανία;)!..Για τον Πέπε θυμόμουν φάση που έλεγε ο καυμένος “πείτε βρε παιδιά τί τρέχει;” κ πολλοί νόμιζαν οτι τρολάρει,μέχρι που εξήγησε οτι επειδή ζει έξω χάνει επεισόδια!

skoraris

Τώρα να κινεί τα νήματα του ΑΡΗ, Τούρκος , ευχάριστο δεν το λες. Από εκεί και πέρα πολλά μπορούν να λεχθουν με κυριότερο από όλα, κατά πόσο πρόκειται για παπατζιλικι…

Kostaris

Εχει κ αλλο ενδιαφερον κομματι η συνεντευξη…”μας πηραν ατομα μεσα απο τον Αρη κ μας ειπαν να μν προχωρησουμε γιατι η ομαδα θα πουληθει την τεταρτη”

Toby B

Ο δημοσιογράφος εκεί τον ρώτησε ποιά άτομα? Γιατι μέσα από τον Άρη είναι γενική έννοια. Στον Άρη αυτή τη στιγμή υπάρχει ο ΝΛ, ΜΛ και Παπακυριάκης. Οι υπόλοιποι είναι εκτός.

Kostaris

Ελα ντε ρε toby…Δεν την ακουσα, την διαβασα…αλλα κ εγω φανταζομαι θα εννοει τιποτα παραιτηθεντες, ή ανθρωποι του ερασιτεχνη, ή “δημοσιογραφοι”…αν ισχυει εννοειται, κ δεν Τα λεει επι σκοπου αυτα, για να δημιουργησει κλιμα υπερ του…
Γενικα toby, εχει χαθει η μπαλα με δαυτους, δεν ξερεις ποιον να πιστεψεις κ τι να πιστεψεις…

Toby B

Όταν θα ανακοινωθούν πράγματα θα τους πιστέψουμε. Απλά αυτές οι δηλώσεις δίνουν μια μικρή δημοσιότητα σε αυτόν τον κύριο. Έχει πάρει σβάρνα όλα τα ραδιόφωνα τις πόλης και λέει τα ίδια και τα ίδια. Βέβαια σήμερα μας είπε πως θα φτιάξουν και μονόπετρα με τον Άρη, το Γκάλη, το Παλαί και το σήμα του Super 3.

Arisaloskanis

ένα θα πω κ τίποτα άλλο. ο δασκάλου έχει ξεφύγει…

Kostaris

Τι εννοεις aris;
Εγω παντως την ημερα(ή την επομενη) π ανεβασε το αρθρο για τον επενδυτη, πλακωνοταν για πολλες ωρες σε ενα γκρουπακι του ΑΡΗ στο fb με φιλαθλους κ ιδιαιτερη, γερη κοντρα κ πεσιματα με τον γνωστο Γιαννη Ζουγανελη…παρεμπιπτοντως δεν ηξερα οτι ειναι Αρης ο Ζουγα(Για παναθηναικο τον ειχα)

Toby B

Λες τώρα με την απεργία και των δημοσιογράφων να ξυπνήσουμε αύριο και να δούμε, πουλήθηκε ο Άρης?

Toby B

Και γω γελούσα ενώ το έγραφα.. χαχα

Nikolas

Σε άσχετο topic το γράφω, ωστόσο μόλις διάβασα ότι ο αγώνας με τους γάλλους δε θα μεταδοθεί ζωντανά. Γνωρίζουμε το λόγο;

Kostaris

Δεν εχω διαβασει κατι, αλλα μηπως εννοει οτι θα μεταδοθει αλλα χωρις περιγραφη;καπου διαβασα για απεργια των δημ/φων…
Τωρα το διαβασα…δεν θα το δειξει ζωντανα η ερτ γραφει…η νοβα κανονικα ομως…απλα η ερτ θα χει διαλεξει αλλο ματς να δειξει ζωντανα

Nikolas

Ναι όντως το έχει η Nova ζωντανά. Thanks Kostaris. Για εμάς που ζούμε μακριά από Θεσσαλονίκη, και μάλιστα σε νησί είναι ο μοναδικός τρόπος να δούμε την αγάπη μας!!!!

Kostaris

Συμπασχουμε νικολα κ εγω Αθηνα ειμαι

tomsou

Λίγο Τσακας μου φαινεται αυτός ο τυπος… Δεν ξερω αν μπορώ να τον παρω στα σοβαρα…

Toby B

Γιατί μήπως δεν σου άρεσε η ιδέα με τα μονόπετρα και το σήμα του Άρη? χαχα τι να πάρει; στα σοβαρά εδώ το επόμενο βήμα είναι αν πουν θα πληρώνουμε τους παίκτες με ρολόγια και βραχιόλια..

tomsou

προλαβαινει ο φίλος σου να αλλαξει τις βερες με αυτες που θα φερουν τον αυτοκρατορα επανω τους; 🙂

Toby B

Αυτός προλαβαίνει αλλά υπάρχει πάντα το ρίσκο να του τις φέρει στο κεφάλι. Αν και έχει κίτρινο άιμα η κοπέλα.

Dr Nimbelugen

Αξιότιμε και φίλτατε Τομπάιας μήπως δεν το έχουμε ματαδεί?

Toby B

Καλύτερα με ρολόγια παρά καθόλου ε?

Dr Nimbelugen

Ε τώρα δεν το λες και κίνηση υψηλής αισθητικής και γούστου να κάνεις πρόταση γάμου με δακτυλίδι φόρα παρτίδα τον αναπαυόμενο του Σκοπα,όσο όμορφο και αν είναι το άγαλμα του Θεού.Τέτοιες καγκουριές δεν κάνουν και τα πιο κολλημένα μυαλά των γειτόνων ακόμη και με εσάνς Ιβάν όσον αφορά θέματα γούστου και αισθητικής.Αν είναι αυτές οι ιδέες διεισδυσης στην αγορά,προβλέπω φούντο όσον αφορά τα Ελληνικά δεδομένα….
Τετάρτη είπαμε έτσι?Για να δούμε και την άλλη πλευρά αν υφίσταται και τι προτείνει.Εμένα πάντως η σύζυγος με έχει ήδη στην παντόφλα,καθώς τρέχει όλη μέρα να σκουπίσει τις πιτσιλιές του γιαουρτιού που εκσφενδονίζονται στους τοίχους από το πολύ φύσημα….Α, και το αγάπη μου θα σου πάρω δώρο μονόπετρο με σκαλισμένο στο βράχο τον Θεό,δεν έπιασε…

Χαχαχαχα!..Να’σαι ΠΑΝΤΑ καλά,Δόκτωρα,μ’έκανες και γέλασα!!!

Αγάπη μόνο κάπτεν μάι κάπτεν …(και μονόπετρο από την μπουτίκ)….

stepap

Sam περιμένω σχόλιο σου για την επένδυση με τους αρραβώνες.

Sam Vincent

Φίλε ,αλήθεια σου λέω . Έγραψα την πρόταση μου πριν δω το σχόλιο σου. Προκύπτει και από τους χρόνους των δυο σχολίων.

Sam Vincent

Προτάσεις για το Task force του μάρκετιγκ. Χρυσά δόντια χρυσές γέφυρες με το σήμα του Άρη ,Σετ βαφτιστικών “ο Αρειανάρας” . Χρυσός σταυρός ,λαδόπανα ,μπομπονιέρες , με το σήμα του Αυτοκράτορα. Λίστα γάμου στην μπουτίκ του Άρη για ν αρχίσουν τα νέα ζευγάρια την νέα κιτρινόμαυρη ζωή τους. Σετ στόχου με βελάκια με τον Πρίφτη στο κέντρο . Κουκλάκια βουντού ,”Νίκος- Τζώρτζια” και τέλος , τάβλι “Μ&Τ” ,η τιτανομαχία

Χαχαχαχα!!!Και συ Σαμ το πήγες σ’αλλο επίπεδο!!Να’σαι καλά κι εσύ ΠΑΝΤΑ ρε!

ghio

Και τα ΣΚ που παίζουμε εκτός, διατίθεται το nick galis hall για γαμήλιες εκδηλώσεις ???

Sam Vincent

Με bonus ,φωτογράφηση των νεόνυμφων στο Μουσείο Μπάσκετ του Άρη.

Sam Vincent

Στους θρησκευτικούς θα φωνάζουμε τον Παππά με τ ανάλογα κλωτσομπουνίδια ,Γαλλικά και πιάνο. Στους πολιτικούς ,μπορώ να βοηθήσω ,με μπόνους ,απαγγελία ποιημάτων του Χαλίλ Γκιμπράν .

Άτιμε!!!Τώρα κατάλαβα.=Γι’αυτό τότε κόντεψες να παρεξηγηθείς με το “βλαχοδήμαρχος”!;!!;!!…Νόμιζες ότι πήγαινε σε σένα!ΧΑΧΑΧΑ!!!!
Βάλε και Γκαουντί=”Αγάπη μου,αγάπη μου…” (Κωνσταντίνου στη Βουγιούκλω-όπως την έλεγε η γιαγιά μου κι οι γειτόνισσες)

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους βλαχοδήμαρχους… Αυτοί το έχουν.

Χαχα!Παίζει να έχουμε μιλήσει λοιπόν!..Θα σε ανακαλύψω ,πού θα πάει!..Αρχίζω και συγκεντρώνω στοιχεία.
Να επισημάνω πως παραλείψαμε τα νυφικά,Sam!Σαν αυτό της Λιζ της Τέηλορ,κίτρινο-κίτρινο!
comment image

Σααδι καπτεν . Ο Γκαουντί ηταν αρχιτέκτονας στη Βαρκελώνη όπως μου είπε η αρραβωνιαστικιά μου.

Χαχα,ναι,σωστά!

Dr Nimbelugen

Το μπρέν-στόρμινγκ σε άλλα επίπεδα!!!!

Dr Nimbelugen

Πνίγηκα Νάιτ 😀 😀 😀 !!!!!!!!!!

kaptsik

comment image

kaptsik,εσύ;!;;;;

Χαχαχαχα
Δε θα το δεχόταν η γυναίκα μου.
Για στυλιστικους λογους

Sam Vincent

Δεν πιστεύω να είσαι εσύ Καπ.?

kaptsik

Απλώς είναι φορές που η πραγματικότητα είναι πιο μπροστά από τη φαντασία…

kaptsik

Όποιος είναι, να αποκαλυφθεί!

Sam Vincent

O Sub προχτές είπε πως όταν βάλω εγώ την ρόμπα ,αυτός θα ξυρίσει την γενειάδα του. Λες ?

xanthoskyli4

Ωραίο ζευγάρι…καγκουρώ!

Ξάπλα μεσ’στην εκκλησία!!!Και νομίζω οτι δεν είναι σημαία,αλλά πετσέτα!!Χαχα!

Ε τι λείπει λοιπόν για να ολοκληρωθεί το σκηνικό;
Τα διαμάντια του τούρκου στην πετσέτα.
Σε κάθε περίπτωση να ζήσουν! Και η ζωή τους να είναι λιγότερο περιπετειώδης από τη ζωή του Αυτοκράτορα!

dorian gray

ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

Sam Vincent

Ρε παιδιά ,η εγγύηση του χρυσού μονόπετρου φαντάζομαι θα θα είναι Γκιουνέρ ,γιατί αν είναι εγγύηση Νίκο , το μονόπετρο θα παραδίδεται στον αγοραστή στην χρυσή επέτειο του γάμου….

experience

Μας λες ένα κάρο χαζομάρες για να το πω πολύ μαλακά, ακόμα και για προτάσεις γάμου με μονόπετρο Αρη (εντάξει, δε σχολιάζω καλύτερα, τι άλλο θα διαβάσουμε με αυτούς) αλλά για ποσά που είναι και το βασικό δεν ξέρεις και δε θα μπεις στην τσέπη κανενός. Κάνε καμιά δουλειά ρε αγόρι μου και συ, άντε, πάνε πάρε κανένα μονόπετρο. Από μένα μακάρι να βρεθεί εγχώριος χρηματοδότης και πουληθεί η ομάδα εκεί

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ!!!Έτσι,στην παλαβή!Σα να μη τρέχει τίποτα!!!ΧAXAXA!!!!
Το φαντάζεσαι;;;Άρης είσαι!!
Και να κοιτάει ο Ορχάν πως-τον-είπαμε με ύφος “are you experienced?”στα επίσημα!
Αν κοτάει,ας φύγει!Αν κοτάει!
(“κοτάει”,πώς μου ήρθε…Από παλιές μεταφράσεις του ΑΣΤΕΡΙΞ!!)

alan tomidy

Ό,τι είναι να γίνει να είναι μόνο για το καλό του ΑΡΗ! Αλλά να ξέρουν όλες οι πλευρές και κυρίως ο Λάσκαρης ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η υπομονή μας εξαντλήθηκε! Τελειώνετε επιτέλους….!

dorian gray

Εμένα πάντως η βέρα μου γράφει το (πραγματικό) όνομα της Madame Bovary & ΑΡΗΣ, η βέρα της Madame Bovary γράφει το όνομά μου & ΑΡΗΣ.
Εγώ τον πιστεύω.

ChrisSiak

Σήμερα δεν ήταν το κλεισμένο ραντεβού για το κλεισμένο ντιλ του κλεισμένου εκατομμυρίου; Κ ότι μεσοβδόμαδα θα υπήρχε επίσημη πρόταση για αγορά της ομάδας ρε παιδιά; Υπάρχει κανα νέο γενικότερα; Γνωρίζει κανεις τίποτα εκ των έσω;

Arisaloskanis

εγώ άκουσα οτι ο τούρκος δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα για ραντεβουδάκι.

Toby B

Το ίδιο ρώτησα και γω σε άλλο άρθρο, από ότι καταλαβαίνω κανείς δεν ξέρει τίποτα, οι δημοσιογράφοι έχουν σταματήσει να μιλάνε (είτε επειδή δεν ξέρουν, είτε επειδή τους ζήτησαν να μην βγει τπτ προς τα έξω) και εμείς για ακόμα μια Παρασκευή περιμένουμε το θαύμα.

ChrisSiak

Ναι φιλε Τόμπι το είδα μετά ότι είχες ρωτήσει σε πιο πρόσφατο άρθρο. Μακάρι να είναι το δεύτερο δηλαδή να τους έχουν ζητήσει να μην γίνει ντόρος πριν ανακοινωθεί κάτι επειδή θεωρητικά οι δυο περιπτώσεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ή μήπως έχουν τελικά ε; Ψοφάμε για εσωστρέφεια. Το πα.