Υποθέτοντας πως σε κάποιο σημείο θα πρέπει να πάρουμε και κάποιους παίκτες(όχι μόνο να λύνουμε  συμβόλαια), το BasketballAris θα κάνει μια προσπάθεια να αναδείξει κάποιους  Έλληνες παίκτες που θεωρούμε πως μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Ξεκινάμε με τον Χάρη Γιαννόπουλο.

ΘΕΣΗ     : FORWARD
ΥΨΟΣ     : 1.98
ΗΛΙΚΙΑ  : 23(13/07/89)
ΟΜΑΔΑ : Περιστέρι(δανεικός από Ολυμπιακό)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ:

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ: Ο Γιαννόπουλος έκανε την καλύτερη χρονιά του πέρυσι, κάνοντας προσωπικό ρεκόρ σε κάθε στατιστική κατηγορία. Για πρώτη φορά στην καριέρα του ήταν η κύρια αναφορά στην επίθεση μιας ομάδας και στάθηκε αξιοπρεπέστατα! Ειδικά αν σκεφτούμε πως έπαιζε στο Περιστέρι, τότε οι 12,4 πόντοι του θα πρέπει να θεωρούνται θαύμα. Το PER του είναι στον μέσο όρο του πωταθλήματος,τα λάθη του είναι περιορισμένα(1 ανά 5 κατοχές περίπου),ενώ μαζεύει κι αρκετά-αμυντικά κυρίως-ριμπάουντ.

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ: Είναι ελεύθερος και με τέτοια χρονιά, έχει ήδη ακουστεί για πολλές ομάδες(ΠΑΟ,Μανρέσα,ΠΑΟΚ). Ακόμα είναι νωρίς βέβαια κι αυτές οι ειδήσεις είναι περισσότερο διαφήμιση,παρά πρόταση κανονική, αλλά είμαι σίγουρος πως ο Γιαννόπουλος θα έχει προτάσεις.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ; Ναι,γιατί είναι σε καλή ηλικία.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ; Είπαμε να έρθει!

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Τέτοιους παίκτες πρέπει να ψάξουμε που δεν είναι ονόματα και μπορούν να προσφέρουν. Σίγουρα θα υπάρχουν και θα μπορούμε να κάνουμε καλή χρονιά μειώνοντας και το χρέος (που σίγουρα πρέπει να γίνει αλλιώς κάθε χρονιά έτσι θα είναι).

Anonymous

εξαιρετικη επιλογη και σε πολυ καλη ηλικια. να ερθει και μαλιστα με τριετες – οχι σαν του κερους ομως.

Nomikos

Σεμνός και σοβαρός παίκτης.Μακάρι να τον αποκτήσουμε.

ammonas

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στις “μεγάλες” ομάδες, κάτι που αποδεικνύει πως μπορεί ν’ ανταπεξέλθει και σε μεγαλύτερο επίπεδο (όχι ότι το επίπεδό μας φέτος θα είναι υψηλότερο από το φετινό Περιστέρι, βεβαίως…)

ammonas

Τί άλλο έχεις να προτείνεις, κρυφοσκάουτερ?:-D
Είναι πολύ ενδιαφέρον!! Για πες…

atsakala

Συμφωνώ απόλυτα και το έχω πει και στον κόουτς Αλεξανδρή. Αλλή καλή επιλογή είναι ο Τσάμης του Κολοσσού, ο Κόμματος, ο Γκάγκα, ο Κασελάκης, ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και απο ξένους ο Marcus Blakely 1.96, ο Αlexander Johnson 2.08 και ο Raushaun Freeman 2.06

olakitrina.gr

Μακαρι να ερθει! Πολυ καλη επιλογη με μελλον και φθηνος πανω απο ολα!Πιστευω αμα ερθει και υπογραψει τριετες δε θα ανγκαστουμε να τον διωξουμε οπως ο Κερους

ROU

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

ROU

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

ROU

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ?

Night Audit

Δικό τους θέμα…άλλωστε έχουν 3άρια και μπορεί να μη χωράει…σε μας χωράει πάντως…

Anonymous

Καταρχάς δεν είναι παίχτης του Ολυμπιακού και δεν είναι δανεικός στο Περιστέρι! Ήταν ελεύθερος και είναι ελεύθερος, με το Περιστέρι είχε 1 χρόνο συμβόλαιο!

Night Audit

Το 2008 υπέγραψε 4 χρόνια με τον Ολυμπιακό.(https://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/article664228.ece)

Το καλοκαίρι ήταν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και μετά υπέγραψε Περιστέρι. Ελεύθερος ή δανεικός μικρή σημασία έχει. Τώρα είναι ελεύθερος αλλά αν του πουν να πάει ΠΑΟ ή Ολυμπιακό θα πάει εκεί.Αν δεν βλέπουμε…