Ο Σακελλαρίου είχε θέσει ήδη ισχυρή υποψηφιότητα για να αποκτηθεί από τον Άρη, και η ελέλιξη της υπόθεσης Μποχωρίδη κάνει τους ιθύνοντες της ομάδας να επισπεύσουν τη συμφωνία.

Μία περίπτωση που αρέσει στον Άρη είναι αυτή του Χάρη Γιαννόπουλου, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Υψηλό συμβόλαιο, μάλιστα, εξαψήφιο. Οπότε η μοναδική περίπτωση να ασχοληθεί ο Άρης είναι να λυθεί το συμβόλαιο του Έλληνα φόργουορντ με την Ένωση και η τελευταία να καλύψει ένα σεβαστό μέρος του.

Πηγή: BasketPlus.gr | Τα πάντα για το μπάσκετ! – Από υποψήφιος… φαβορί ο Σακελλαρίου για Άρη

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Το πρώτο λογικό. Όσον αφορά τον Γουαναμπι Ντατομε αφού έχει συμβόλαιο τι το συζητάμε;

ChrisSiak

Σε αυτήν την περίπτωση δε θα με χάλαγε. Αν και θεωρώ πως δεν είναι κάτι το τρομερό. Έκανε κάποια παιχνίδια καλά με το Ρέθυμνο και αυτά μόνο εντός έδρας. Στα εκτός τον ψάχνανε παντα. Πέρυσι στην ΑΕΚ δεν έκανε απολύτως τίποτα. Σε μια επαρχιακή ομάδα όπως η Λημνος ίσως δείξει κάτι.

Πουλαμε τρέλα και κορδέλα(της κοτσίδας).Κατά τα άλλα, τίπτις.Α ρε Μποχώ…Σκίσε το συμβόλαιο παλι,ρε!!

Αυτο σκεφτηκα κ γω, σκιστο παλι..
Πραγματικα δεν εχω καταλαβει ρε τι ομαδα παμε να κανουμε

Bilias6

Οτι πει ο Γουλιελμος… το αντιθετο, και θα πεσεις μεσα!

MrT

Ντατομε των φτωχων.

timemaster

Όπως η μεταγραφή του Μποχωριδη στον Παναθηναϊκό είναι συμπερασματική λογική μετά τον τραυματισμό του Αθηναίου έτσι κ η άφιξη ενός εκ των Γιάνκοβιτς και Σακελλαρίου είναι η πρώτη συνειρμική σκέψη για την αποκατάσταση του ελληνικού στοιχείου της ομάδος μας.