Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποσύρει την πρόταση ανανέωσης συνεργασίας που κατέθεσε στον αθλητή, Δημήτρη Φλιώνη, γιατί μετά από προσωπικές επαφές του προπονητή της ομάδα μας, Βαγγέλη Αγγέλου με τους εκπροσώπους του και τον ίδιο, αλλά και την τηλεφωνική παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε στο χρονικό περιθώριο που της τέθηκε. Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη θα συνεχιστούν σε καινούργια βάση, μετά τις 16 Ιουλίου και την επιστροφή του προπονητή της ομάδας μας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο ΑΡΗΣ δεν επαιτεί αλλά απαιτεί σεβασμό.

 

Πηγή: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΑΡΗΣ | Aris BC – Official Page & Online Store

 

 

70 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gerorge

Το καλο ειναι οτι αυτη τη φορα βγηκε ανακοινωση και δεν ταισαν τους δημοσιογραφους.Το κακο ειναι οτι δεν με φαινεται σοβαρη η ανακοινωση για σοβαρη ομαδα,να κατηγορει εμμεσως τον παικτη για μη σεβασμο παρολο που αν και μικρος ακομα παραμενει απληρωτος για 1μση χρονια με καποιες εξαιρεσεις.

stepap

Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται ούτε επιβάλλεται και η ΚΑΕ δεν τα έχει καταφέρει ακόμα να το κάνει αυτό.

incas_3

Πιστεύω έχουμε προσλάβει ποιητή στο γραφείο τύπου και θέλει να δικαιολογήσει το μισθό του..δεν εξηγείται αλλιως

stepap

Αυτά πάντως που δεν αντέχω είναι τα καραγκιοζιλικια του στυλ δεν δίνω 5 χιλιάρικα παραπάνω για να κρατήσω έναν ανερχόμενο παίκτη που αμοιβεται με λίγα χρήμα αλλά έχω χρήματα για τον Ακριβότερο Καββαδα.

Οταν εβλεπα καθημερινα το Αθλητικο Ημιωρο στην ερτ3 τα καλοκαιρια των ΄96 και ΄97,εκανε τα πρωτα του βηματα στη δημοσιογραφια ως ρεπορτερ στην συγκεκριμενη εκπομπη ,ο Νικος Καραγιωργης.Ειμαι 99% σιγουρος πως ειχε αρχικά το ονομα Νικος Καραγκιοζης(δεν ειναι ασυνηθιστο,υπηρξε και βουλευτης της Ενωσης Κεντρου νομιζω,ο Σαμ ξερει για το κτημα Καραγκιοζη που εχει το ονομα του στην Επανομη)και μετα το άλλαξε!Αλλα ημουν μικρος και δεν θυμαμαι να πω με σιγουρια…Οποιος… παλιος ξερει,ας πει.
Για τον Φλιωνη stepap,σου εγραψα στο αλλο σχετικό ποστ,οτι μου φαινεται πια ως σουτινγκ γκαρντ παρα ως πλειμεικερ.

Καπετάν, δεν το είχα δει και εκανες καλά που με ενημημερωσες. Σου απάντησα εκεί.

Καθόλου ασυνήθιστο επίθετο στην Επανομή .Έχω αρκετούς γνωστούς με αυτό το επίθετο .

Έτσι είναι. Το θυμάμαι και εγώ αυτό που γράφεις.

Ευχαριστώ φίλε Σωτήρη! Δικαιώθηκε η μνήμη μου! Επόμενο -ασχετο-τεστ:Αν αρχικά ο Νεκτάριος Σφυράκης λεγόταν Σπυράκης πριν το αλλάξει,ίδια πάνω-κατω εποχή,μέσα προς τέλη 90ς…

Vamos_G1

Επιθετική ανακοίνωση. Συμφωνώ στην ουσία, διαφωνώ με το ύφος. Δεν είναι τώρα η ώρα για τέτοια.

Toby B

Όντως επιθετική ανακοίνωση, πιστεύω πως θα πήγε να κάνει τα δικά του ο μάνατζερ και εκεί που θα τα είχαν βρει θα ήθελε έξτρα πράγματα.

Jose

Αρχίζει να μου λείπει ο γεμιστάνας.

experience

Γιατί; Σου έλειψε το σε 10 μέρες θα είναι όλα εντάξει μη μασάτε;

Jose

Ξέρω γω από το “ούτε σε δέκα ούτε σε 100 θα είμαστε καλα” που ακούω από την τωρινή διοίκηση; Σοβαρά τώρα αποφεύγει η διοίκηση να βγει να τοποθετηθει για τα μελλοντικά πλάνα της ή για να αναλύσει τη τωρινή κατάσταση και βγάζει ανακοίνωση ότι κάνει μούτρα στο ΦΛΙΩΝΗ; Δε χαρακτηρίζω για να μη με πείτε εσωστρεφή.

experience

Ε να του πούμε να ξανααναλάβει για να πάμε σίγουρα Α2, δεν θα έχει αντίρρηση. Σοβαρά τώρα ούτε και εγώ ξέρω τι παίζει με την τωρινή διοίκηση. Τον Φλιώνη τον συμπαθώ, και σίγουρα έχει φάει και αυτός παπά και έχει πολλά δίκια αλλά πρέπει να του γίνει μία πρόταση και να πει και αυτός ένα ναι ή όχι χωρίς να τραβάει το θέμα. Τώρα γενικότερα τι γίνεται δεν ξέρω. Εδώ ούτε το μπατζετ δεν ξέρουμε. Υποθέτω ότι ούτε αυτοί ξέρουν ακόμα

chief

Το χιόνι (Φ)λιώνει, που θα έλεγε και ο Στηβ.

Δηλαδή είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ακόμα ελεύθερος σε 2 εβδομάδες για να συνεχιστούν οι συζητήσεις σε καινούργια βάση;

Ody

Έλα ντε; Αυτή την αλαζονεία του ξεπεσμένου δεν την αντέχω: “Είμαστε Άρης, οπότε πρέπει όλοι να παίξουν τζάμπα και να λεν κι ευχαριστώ.” Ετοιμαστείτε να διαβάσετε για την ανηθικότητα του Φλιώνη, που ζούσε στα δέντρα και τον κάναμε άνθρωπο.

Jim Patras

Δηλ.όσο θα λείπει ο προπονητής στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η ομάδα κατεβάζει ρολά?Ούτε συμφωνίες,ούτε συζητήσεις?

Ody

Προφανώς θέλαμε το θέμα να κλείσει άμεσα, οπότε τώρα που δεν μας έκατσε έχουμε νευράκια και κάνουμε μούτρα. Θα μιλάμε με τους άλλους, αλλά όχι με το Φλιώνη. Να μάθει αυτός.

vaggelaris

Προφανώς αυτός είναι δάκτυλος μάνατζέρ. Αλλιώς θεωρώ ότι θα είχαμε κλείσει το θέμα. Κρίμα τον ήθελα στον Άρη

Jose

Όσα δε φτάνει η αλεπού…

Dr Nimbelugen

Άμα δεν κλείσεις θα σε κάνω ντα 😛

Sam Vincent

Διαβάζω το δελτίο τύπου και εξοργίζομαι . Ανοίγω το ΒΑ , διαβάζω gerorge ,stepap ,ody και όλα τα άλλα παιδιά .Thanks god .Δεν λεχασα τα μυαλά μου και συχνάζω στο σωστό καφενεδάκι.Είναι γνωστό πως δεν σκίζομαι για τον Φλιώνη αλλά φέτος μπορεί να βοηθήσει . Έχει φάει το παιδί το παραμύθι του αιώνα ,είναι απλήρωτος ,του προτείνουν κούρεμα . Του χρωστούσαν και του παίρνουν και τον γάιδαρο . Άλλη ανακοίνωση έπρεπε να βγάλετε παιδιά . “Ευχαριστούμε τον αθλητή Δημήτρη Φλιώνη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στον νέο σταθμό που θα επιλέξει ” ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ .

Toby B

Δεν μου αρεσε καθόλου η ανακοίνωση. Ωστόσο, θεωρώ πως έγινε για να παραμείνει ο παίκτης στην ομάδα. Πιστεύω πως οι ημερομηνίες δεν είναι τυχαίες και πως δίνουν στον παίκτη να καταλάβει πως είτε λογικευει τον μάνατζερ του είτε αλλάζει μάνατζερ. Αλλιώς δεν μένει.

Sam Vincent

Εγώ πάλι πιστεύω πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι ατυχέστατη και κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας και στέλνει παίκτη και μανατζερ μια ωρα αρχύτερα στους άλλους .

Toby B

Συμφωνώ πως δεν έπρεπε να βγει. Αυτό που γράφω είναι λογικά το σκεπτικό πίσω από την ανακοίνωση. Καλύτερα τα προβλήματα και οι διαπραγματεύσεις να μένουν εντός της ομάδας χωρίς να γνωρίζει ο κόσμος. Καλύτερα αν χανόταν ο παίκτης να γκρίνιαζε ο κόσμος αλλά να έλεγε στο τέλος εντάξει πάμε παρακάτω, παρά αυτό. Χαλάει σχέση με μάνατζερ.

Sam Vincent

Εμένα με ενοχλεί ο ερασιτεχνισμός που επικρατεί στην ΚΑΕ στην διαχείριση πολύ σοβαρών θεμάτων που με κάνει να πιστεύω πως με τον ίδιο ερασιτεχνισμό θα επιχειρηθεί να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες ,τηλεοπτικά κτλ. Η ΚΑΕ δεν είναι ακροατήριο δικαστηρίου με πρόεδρο ,εισαγγελέα ,αντίδικους κτλ. Ο Χαρης που ξέρει και λίγο μπάσκετ ,τι κάνει ? Ας προσλάβουν έναν Τσαλδάρη ,έναν Σιγάλα κάποιον που να νιώθει τέλος πάντων.

Toby B

Έχουν πει πως θα υπάρξει περεταίρω στελέχωση από τεχνοκράτες και μπασκετικους τις επόμενες μέρες, μένει να το δούμε. Επίσης ο Γουλιέλμος θα αναλάβει Πρόεδρος της Καε και ο Χάρης Δ.Συμβουλος. Πάντως φίλε Σαμ όσα λάθη και αν γίνουν, είναι η μέρα με τη νύχτα με τους περσινούς. Τουλάχιστον δεν υπάρχει δόλος.

Sam Vincent

Κρατώ μικρό καλάθι .Δεν μηδενίζω τίποτα και έχω αναγνωρίσει πράγματα αλλά και οι περσινοί αν θυμάσαι στην αρχή ήταν ιδανικοί. Δεν είμαι απολύτως βέβαιος για το τελευταίο.

O_Betatzis

Οι περσινοι ειναι εκτος συναγωνισμου!

O_Betatzis

Αυτο που λες Toby θα ισχυε σε εναν παικτη-σημαια που ο παράγοντας φίλαθλοι παίζει ρόλο. Τώρα σε ένα 21χρονο παίκτη απλήρωτο δεν ξέρω τι ρόλο παίζει…

stepap

Προφανώς δεν θέλουν να κόψουν την επικοινωνία και αφήνουν παράθυρο. Τελοσπαντων πιστεύω ότι σε 3 μέρες θα υπάρξει επαναπροσεγγιση και στο τελος θα μείνει στην ομάδα. Απλά οι δικοί μας βασίζονται στο ότι ο μικρός σπουδάζει Θεσσαλονίκη και δεν θέλει να φύγει από την πόλη.

Υγ. Προβλεπω ότι θα υπάρξει και πρόταση από ΠΑΟΚ.

vaggelaris

Ακόμη κ να τον θέλει ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι ο μικρός δεν αντέχει μια τέτοια μετακίνηση. Ειναι δύσκολες καταστάσεις αυτες.Οπότε οδευει προς λαυριο…

kaptsik

Πάντως με τη στάση μας του την κάνουμε ευκολότερη τη μετακίνηση. Το ίδιο ισχύει και για το Μούρτο.

Ody

Από τα συλλυπητήρια στο Γιαννακόπουλο και μετά ασχολούμαστε κάθε τρεις και λίγο με τις ανακοινώσεις της ΚΑΕ. Βγάζουν ένα πρόβλημα νοοτροπίας. Είμαι περίεργος αν θα αλλάξει το ύφος τώρα που θα λείπει ο Αγγέλου στην Αμερική.

xav

ο παοκ αν παρει καποιον ελληνα θα ειναι απο αυτους που θα αφησει η αεκ ή τον αθηναιου…ουσιαστικα εχει ηδη την 6αδα των ελληνων του και αν παρει κάποιον θα ειναι αν βρει σε καλη τιμη καποιον απο τους καλους που θα εχουν ξεμεινει…Το φλιωνη δεν το χρειαζεται…

Dr Nimbelugen

Και κάπου εδώ μου έρχεται στο μυαλό το ΓΟΥΑΟΥ της κουβέντας Βαρουφάκη-Ντάισενμπλουμ……

ChrisSiak

Πρόεδρο-οπαδό δε θέλαμε; Τον έχουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εγώ φαντάζομαι ότι είχαν συμφωνήσει και ξαφνικά η μεριά του Φλιωνη έκανε στροφή σε κάτι συμφωνημένο. Εξ ου κ η δήλωση. Αν ήταν αναγκαία τέτοια δήλωση;

Πραγματικά δεν ξέρω αν ήταν αναγκαία επειδή κ ο Φλιωνης είναι συμπαθής και πιτσιρικάς κ έζησε κ αυτά που έζησε με καταστάσεις τραγελαφικές στην ομάδα.

Από την άλλη όταν κανεις συζητήσεις επι συζητήσεων θεωρείς ότι έχεις συμφωνήσει σε κάποια πράγματα κ μετά σου τα αλλάζουν τι κανεις;

Αν δεν έβγαινε αυτή η ανακοίνωση κ αύριο μεθαύριο ακούσουμε ο Φλιωνης έκλεισε στην τάδε ομάδα, τι θα πούμε;
Θα πούμε αυτή η διοίκηση είναι ερασιτέχνες μας κοροϊδεύουν αφού την Παρασκευή μας λέγανε ότι είναι ένα βήμα πριν την συμφωνία κ το Σάββατο έκλεισε αλλου.

Τέτοιες ανακοινώσεις θα δούμε κ άλλες, με τέτοιο ύφος γιατί είναι ερασιτέχνης πρόεδρος,επαγγελματίας οπαδός. Ένα βήμα πριν πάμε άπατοι έκανε ότι έκανε κ σώσαμε την παρτίδα. Με δικά του λεφτά απ ότι λένε όλοι. Άρα στα καλά του δεν είναι!
Κ το ίδιο κ οι ανακοινώσεις όποτε ας τις συνηθίσουμε.

ΥΓ. Ξέρουμε ποσο κοπριές μπορούν να είναι δημοσιογράφοι κ μάνατζερς ε;

Sam Vincent

Όλα όσα λες Χρήστο είναι πιθανά . Ακόμα και αν έγιναν όλα αυτά μαζί και η πλευρά του παίκτη έχει πάρει την απόφαση πα φύγει ,η ανακοίνωση είναι επιεικώς απαράδεκτη . Ικανοποιεί μόνο τα ταπεινότερα ένστικτα μικρής (θέλω να πιστεύω) μερίδας φιλάθλων μας .

ChrisSiak

Εμένα να σου πω την αλήθεια δε με ενοχλεί κ τόσο. Μια ανακοίνωση είναι. Το δια ταύτα είναι ότι μάλλον ο Φλιωνης δε θα παίζει σε εμας του χρόνου. Αυτό με ενοχλεί.

Dr Nimbelugen

Εμένα προσωπικά παιδιά,ουδείς εκ των μικρών μας,μου γέμιζε το μάτι.Καλοί , φιλότιμοι, χρυσοί,ΟΚ μέχρι εκεί.Σέβομαι και εκτιμώ απόλυτα την υπομονή τους και τον υψηλό συναισθηματικό δείκτη του γιατί παρότι επαγγελματίες έφαγαν πολύ…( δεν το γράφω)και στήριξαν την ομάδα, αλλά μέχρι εκεί.Ο νορμάλ Άρης ( και δεν μιλώ για Άρη Ευρωλίγκας απλά μια νοικοκυρεμένη μετρίων οικονομικών ομάδα) αυτά τα παιδιά θα τα είχε σαν συμπλήρωμα 12αδας μην πω 15αδας ( δηλαδή παίκτες προπόνησης,βλ. τον επίσης φιλότιμο και δουλευταρά Τάσο Δήμα).Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας και εξωραΐζουμε καταστάσεις.Εδώ παίκτες των ακαδημιών μας και των μικρών μας που φαινόταν από την αρχή πως λάμπουν στην πορεία δεν έκαναν τίποτα ( εξαιρέσεις??? οι Βεζένκοφ και Παπανικολάου).
Η απώλεια έγκειται πως στο χάλι που βρισκόμαστε καιγόμαστε να συμπληρώσουμε 12αδα με αξιοπρέπεια να σταθεί στην κατηγορία ώστε την 25η Μαρτίου να μη βγουν κομπιουτεράκια.
Αυτά τα ολίγα και όλα τα άλλα είναι παιχνίδια μάνατζερ,διοίκησης κτλ.Καλά κάνει το παιδί και ψάχνεται να εξελίξει την καριέρα του αλλά πασάκα μου δεν είσαι και ο Κορμπαλάν. Μακάρι ολόψυχα να βρεις μια ομάδα που θα πληρώνεσαι την ώρα που πρέπει και τα χρήματα που ζητάς αλλά στην παρούσα εμείς αυτά δεν μπορούμε να σου τα δώσουμε.Οφείλουμε να σε πληρώσουμε μέχρι σεντ να σε ευχαριστήσουμε και από εκεί και πέρα καλή πορεία και ούριο άνεμο στα πανιά της ζωής και της καριέρας σου ( πάρετε και κάτι ποιητικό για να μένουμε σε εκγρήγορση).
Όσον αφορά τα περί διοίκησης…ξοφλήστε τον άνθρωπο αν του χρωστάμε και ας αφήσουμε τις επιθετικές ανακοινώσεις.Όταν αιμορραγείς δεν βγαίνεις στο ρίγκ να κάνεις αγώνα αλλά επικεντρώνεσαι σε αποθεραπεία.Αν δεν έχεις έτοιμη εναλλακτική επιλογή,δεν είναι ώρα για λεονταρισμούς.Δεν συνάδει που λέγανε και στο χωρίο της γιαγιάς μου.

aka Θεούλης

Επειδή ομως ο αγωνας ειναι ασταματητος, θα πρεπει να συνδιασεις την αποθεραπεία με την μαχη dr. Γιατί αλλιως ή θα πεθανεις απο την αιμοραγία ή θα χασεις την μαχη. Πρεπει κ τα δύο. Συμφωνώ εν μερη με την αποψή σου για τους μικρούς, ομως απο την αλλη θα πρεπει καποια στιγμή να κρατησουμε και κανεναν απο αυτους τους φιλοτιμους δουλευταραδες, διαφορετικά καθε καλοκαιρι θα λεμε τα ιδια.
Ισως είναι χειριστική η κατευθυνση της διοικησης προς τον Φλιωνη και τον μανατζ του. Αν ειναι ετσι μ αρεσει. Αν παλι ειναι της φιλοσοφιας γιουρια, θα εχουμε επιτυχιες και παραπλευρες απωλειες, ειναι αναποφευκτο. Και στις 2 περιπτωσεις, εχουμε διοικηση. Συμβιβαζομαι

Dr Nimbelugen

Η επόμενη και η μεθεπόμενη χρονιά εκ των πραγμάτων δε νομίζω πως επιτρέπουν σχεδιασμό.Αν δεν εμφανιστεί κάποιος ισχυρός οικονομικός παράγοντας, στόχος θα είναι η επιβίωση.Αν τώρα μετά από 2 χρόνια επιτευχθούν ρυθμίσεις-εξοφλήσεις κτλ κτλ ίσως να μπορέσουμε να μπούμε σε διαδικασία αναζήτησης ταλέντων,αγοράς ακριβών παικτών…εδώ που καταντήσαμε δεν ξέρουμε αν στο μέτρημα θα βγαίνουν τα κουκιά.Για εμένα προτεραιότητα είναι η αγωνιστική σωτηρία σε συνδυασμό με οικονομική εξυγίανση.Ούτε η παραμονή του Φλιώνη,ούτε του Χρηστίδη , ούτε του Κουρτίδη ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ στα ίδια χρήματα μπορώ να βρω αθλητή-υπάλληλο-συνεργάτη που μου δίνει καλύτερα αποτελέσματα.

Toby B

Ετσι είναι απλά το πρόβλημα στην παρούσα φάση είναι πως δεν υπάρχουν επιλογές από Έλληνες. Δηλαδή να φύγει ο Φλιωνης, στο καλό σενάριο μένουμε με Μπόχω Σλαφτσακη και Βεργινη και πρέπει να βρεθούν τουλάχιστον άλλοι 2 Έλληνες που να μπορούν να σταθούν για κάποια λεπτά. Ιδανικά ένας στο 5 και ένας στο 2-3 αν υποθέσουμε πως ο Σλαφτσακης θα παίξει και 4. Γιατί 4αρι Έλληνας δεν νμζ πως υπάρχει διαθέσιμος. Εγώ πάντως βλέπω να γίνεται προσπάθεια για κανένα Σχιζα.

xav

γενικα μιλωντας

σκουλιδας,καμπεριδης, καββαδας,βασιλοπουλος, τολιοπουλος,λουντζης, μαραγκος,σταματης,σχιζας,μαστρογιαννοπουλος,καιλατζακης,σαρικοπουλος,παπαντωνιου ειναι μερικες πιθανες λυσεις.

Toby B

Τον βλέπω τον Ζήση να έρχεται…

MrT

Παιδια αν , λεμε αν , σε ένα μεγαλοψυχο συμπαν , εχει βρεθει καποιος πλούσιος παραγοντας και το μπατζετ είναι 800.000 για φετους με καλυμμενα τα χρεη από περσι προπερσι ποιους παιχτες θα θελατε να κτυπούσαμε ? Δεν θα αξιζε να διναμε από 130.000 σε Μακ νιλ και Μπενσον να γυριζανε πισω? Ονειρα πουλια μου ταξιδιάρικα.

καπετάν Κανένας

Ο ΜακΝιλ πόσο είναι πλεον;Pωτα τον jim,τι λέει για μια τετοια ενδεχόμενη επιστροφή ?;
Με τις δηλώσεις που έκανε ο Διαμαντής στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ,είναι σίγουρο πως θα αλλάξει γνώμη ο Σαμ και θα τον αγαπήσει… Μέχρι κ πουλεν του τον κάνει,αμαλαχειναουμ’….: Μίλησε για ΥΠΟΜΟΝΗ κι ΕΠΙΜΟΝΗ!!!!!

Αεε μας κι εσυ ρε Διαμαντη αγορι μου.

1 Ιουνίου πάτησε τα 31!
Ευτυχώς έχουμε ΒΑΝ!

Jose

Νωντα;;;

keoma

Εγω οπως το καταλαβαινω μια ομαδα με τοσα προβληματα και κυριως αναξιοπιστια προς τους αθλητες προστατευει σε πρωτη φαση οσο μπορει τα εσωτερικα της θεματα.. κανε οτι ειναι να κανεις και βγαζε ανακοινωσεις οταν καταληγεις τελεσιδικα καπου.. το ετσι δεν γουσταρουμε αλλα θα δουμε τι σημαινει δλδ..?? Τι κερδος μπορει να εχεις με αντιπαραθεσεις μεσω ανακοινωσεων..?? Οι μεγαλοστομιες περι σεβασμου οταν χρωστας παντου ακουγονται ακυρες.. εκτος αν η γραμμη μας ειναι καθαρα πολιτικη δλδ οι προηγουμενοι εφταιγαν αλλα εμεις μπλα μπλα..

vaggelaris

Ωραία οπότε από τη φετινή ομάδα δε θα είναι κανένας Έλληνας να μας θυμίζει Άρη. Τσάι Μούρτος φλιωνης θα αποχαιρετήσει κ ο μποχωριδης λογικα. Κακη εξέλιξη για μένα η φυγή φλιωνη.

MrT

Πολύ ακομψη ανακοινωση.Ωρες, ωρες σκέφτομαι ποιος φωστήρας αποφασιζει για το υφος των ανακοινώσεων και για λεπτα ζητήματα πολιτικων προεκτάσεων του τυπου ο Αρης στηριζει το ταδε συλλαλητηριο κτλ. Οκ , όπως ανεφερε και ενας φιλος μαλλον εχει να κανει με τον μανατζερ του παικτη, ο οποιος τελευταια στιγμη προσπαθησε να βγαλει από την μυγα ξυγγι ,αλλα το να γινεται θεμα ετσι τυπου ”ο Αυτοκρατωρας δεν επαιτει …..” (ειδικα την στιγμη που χρωσταμε τις μιχαλους σ ‘ ολο τον κοσμο) το βρισκω πολύ κακογουστο και δεν με εκφραζει σαν Αριανο.

John Havlicek

ξενέρωσα πλήρως και βαρέθηκα κάθε χρόνο και χειρότερα, πάλι 8-10 νέοι παίχτες … ο κόσμος (το φαντασματάκι του Παλέ ) δεν πρόκειται να στηρίξει ξανά όπως στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και λόγω οικονομικών προβλημάτων και λόγω ποδοσφαίρου αλλά κυρίως λόγω της μεγάλης απογοήτευσης, για όλα αυτά η φετινή χρονιά προδιαγράφεται πολύ πιο δύσκολη από την περσινή .
Προσωπικά δεν με πείθει ούτε αυτό το διοικητικό μοντέλο του δικηγόρου που εμφανίστηκε επίσης από του πουθενά αλλά ούτε και ο προπονητής .
Ειδικά ο προπονητής που δεν έχει να επιδείξει τίποτα στην καριέρα του ( πλην των ανόδων της ΑΓΕΧ από τα τοπικά στην Α2 ) , το ότι ασχολείται με την προπονητική περισσότερο οφείλεται σε γνωριμίες , τα δε άρθρα περί εργατικότητας ( το αυτονόητο δηλαδή για κάθε προπονητή / εργαζόμενο ) είναι απλά μπούρδες γιατί για να διακριθείς χρειάζεται και ταλέντο ίσως και κάτι ακόμη που σίγουρα δεν τα έχει ο Χαλκιδαίος , μένει να δούμε και τον κουνιάδο του βοηθό , τον επίσης χαλκιδαίο Γιαπλέ , … για να τρολάρω και τον εαυτό μου , ελπίζω την επόμενη φορά που θα μας παρατήσει να τον αντικαταστήσει και πάλι ο Δημήτρης Πρίφτης ( χωρίς Νίμιτς ενδιάμεσα )

Jose

Αν εννοεις τους χιλιους σταθερους πιθανον, αν εννοεις μαζικη , ουσιαστικη οικονομικα στηριξη πολυ αμφιβαλω.

Ody

Επειδή το θέμα με βασανίζει καιρό, παρεμβαίνω για να πω ότι ύστερα από 12 συνεχόμενα χρόνια με διαρκείας, αποφάσισα φέτος να μην ανανεώσω, γιατί αυτό που πέρασα πέρσι δεν θέλω να το ξαναζήσω (και απ΄ότι βλέπω θα το ξαναζήσω). Δημιουργείται μια ομάδα χαμηλών δυνατοτήτων που θα χάνει εύκολα από τους μεσαίους-μεγάλους και θα κάνει ντέρμπι όλα τα υπόλοιπα. Όσο κι αν θέλω να τη στηρίξω προέχει η ψυχική μου υγεία και ηρεμία. Ο ελεύθερος χρόνος μας είναι πια τόσο πολύτιμος που δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου να γυρίζει συστηματικά στο σπίτι σκασμένος, από μια υποτιθέμενη διασκέδαση. Όσοι φίλοι αντέχετε ακόμα πραγματικά σας θαυμάζω για το κουράγιο σας. Ελπίζω του χρόνου να είναι καλύτερα τα πράγματα και να επανέλθω.

Jose

Προσωπικα θεωρω οτι εισαι η πλειοψηφια και μου φαινεται και απολυτα λογικο.

dorian gray

Επειδή διαβάζω πως κάποιοι δε θα αγοράσουν διαρκείας φέτος,
θα ήθελα να πω πώς προσωπικά θα “συνδράμω” (σ.σ.που σχηματίστηκε από τον αόριστο του “συντρέχω”),
όπως έτρεξα κι εγώ και άλλοι με το ποδόσφαιρο σε Ορεστιάδες, Φιλώτες, Καρδίτσες & αλλού.
Όχι όλοι, κάποιοι.
Όλοι πάντως κατά περιόδους αισθανόμαστε καταπονημένοι ψυχικά & πνευματικά από αυτόν τον σύλλογο,
όχι μόνο από το τμήμα μπάσκετ.
Για χαρές φέτος γυναικείο volley…

Toby B

Έχουμε καμία πληροφόρηση για το πότε θα κυκλοφορήσουν?

dorian gray

Προσωπικά όχι.

Toby B

Φαντάζομαι πως η διοίκηση θα θέλει να βγάλει την ανακοίνωση των διαρκείας μαζί με κάποια καλή μεταγραφή ή ανανέωση (πχ Μπόχω), οπότε βλέπω και τα δύο να γίνονται στην επόμενη βδομάδα. Επίσης, τωρα που ξέρουμε πως θα παίξουμε προκριματικά Ευρώπη, μπορεί να γίνει ευκολότερα ο συντονισμός. Φαντάζομαι πως τα διαρκείας που θα βγουν θα βασίζονται σε ένα πυρήνα κυρίως γύρω στους 15 αγώνες (13 εγγυημένοι για το πρωτάθλημα, 1 εγγυημένος για την Ευρώπη συν άλλος ένας πιθανός). Αυτό είναι το μίνιμουμ και προσωπικα περιμένω οι τιμές να βασιστούν στις δυσκολίες της εποχής και στο χαμηλό θεωρητικά κόστος της επόμενης ομάδας. Πχ διαρκείας στα πέταλα από 80 ευρώ, στο κέντρο από 150 ευρώ και στα gold από 500 ευρώ. Επίσης, σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του BCL θα πρέπει να βγουν και πακέτα εισητηρίων για αυτή την φάση. Κάτι που θα ήθελα να δω στο γήπεδο, βέβαια το είχαμε προσπαθήσει αλλά για κάποιο λόγο δεν έπιασε και αναγκάστηκε η τότε διοίκηση να το αλλάξει, είναι η μεταφορά των πάγκων στην απέναντι πλευρά μπροστά στην 8-9 (με αυξημένη ασφάλεια), δεν μπορεί κάποιος να πληρώνει για gold και platinum θέσεις και να μην βλέπει καλά είναι απαράδεκτο. Επίσης, επαναφορά των courtside μπροστά από τις πλάτινουμ θέσεις (συν μια σειρά πίσω από τη μπασκέτα στην άδεια πλευρά του γηπέδου).

dorian gray

Ωραία τα γράφεις, ελπίζω σε ευήκοα ώτα.
Πάντως, όπως ξέρεις, όποιος θέλει να δει Άρη, βλέπει.
Κανείς δεν έμεινε εκτός γηπέδου επειδή δεν είχε εισιτήριο ή λεφτά.
Το ίδιο και εκτός έδρας.
Ενδεικτικά, τώρα πρόσφατα, στο Καρδίτσα – Άρης μπήκαμε 4 με ένα εισιτήριο.
Ο ασφαλίτης στην πόρτα είχε ξεραθεί στο γέλιο.
Οπότε – καταλήγω – εισιτήριο πόρτας ή διαρκείας πληρώνουμε για να στηρίξουμε το σύλλογο, όχι για να τον παρακολουθήσουμε, και φυσικά ο καθένας ανάλογα με τις κατά περιόδους δυνατότητές του.

Toby B

Φυσικά και σε αυτά που γράφω δεν εκφράζω μόνο τον εαυτό μου αλλά κυρίως τους Αρειανούς οπαδούς. Εγώ προσωπικά μένω εξωτερικό και προσπαθώ να παίρνω το ακριβότερο διαρκείας που μου επιτρέπει η τσέπη μου και δεν πάω ούτε σε ένα παιχνίδι οπότε.. Μακάρι ο κόσμος να δραστηριοποιηθεί και να βοηθήσει. Βέβαια κρίνοντας από την προσέλευση του κόσμου στα ποδοσφαιρικά διαρκείας, δεν περιμένω κάτι φοβερό.

dorian gray

Θα διαφωνήσω για τα ποδοσφαιρικά διαρκείας, το φθηνότερο διαρκείας μας είναι 20% ακριβότερο του αντίστοιχου του παωκ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται ματς κυπέλλου & ευρωπαϊκά. Οπότε και 1000 που είχαν πουληθεί μέχρι χθες, 2 Ιουλίου, με το πρωτάθλημα να ξεκινάει το νωρίτερο 25 Αυγούστου, είναι καλά.
Στο μπάσκετ, δε, πέρσι ήμαστε 2οι στα εισιτήρια.
Το ίδιο θα είμαστε & φέτος, αν όχι πρώτοι.

kaptsik

Μπορεί ο μάνατζερ του παίκτη να σχετίζεται με τα μπαν;

kaptsik

Υπάρχει κάποια πιθανότητα η φιλίες και οι έχθρες του Καπαζογλου να μετατρέπονται σε φιλίες και έχθρες του Άρη;